Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Poisto Win PC Repair 2018 (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Win PC Repair 2018 – epäluotettava turvaohjelma, joka aiheuttaa tekaistuja virus hälytyksiä

Win PC Repair 2018 optimointi työkalu

Win PC Repair 2018 on petollinen järjestelmän optimoija, joka näyttää tekaistuja virus hälytyksiä, kun se on asennettu. Vaikka se voi vaikuttaa ensin luotettavalta ja hyödylliseltä, asiantuntijat ovat leimanneet sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Yleensä käyttäjät voivat kohdata tunkeilevia ja jatkuvia tarjouksia tämän ohjelman asennukseen epäluotettavilta sivuilta. Siksi me suosittelemme valitsemaan laillisen ja asiantuntijoiden testaamaan ohjelman tietokoneesi turvallisuuden.

Nimi Win PC Repair 2018
Tyyppi tekaistu järjestelmän optimoija
Vaaran taso Keskitaso. Se ei vaikuta tärkeisiin tiedostoihin.
Tarkoitus Vakuuttaa käyttäjät ostamaan ohjelman täyden version.
Levitystavat Muilla epäluotettavilla ohjelmilla, epäilyttävillä sivuilla, tai alkuperäisellä sivulla.
Poisto Voit helposti poistaa Win PC Repair 2018 ReimageIntego ohjelmalla.

Win PC Repair 2018 on samanlainen kuin aikaisemmat versiot:

 • Auto Mechanic 2018;
 • Win Boost Pro 2018.

IT-ammattilaisten mukaan, Win PC Repair 2018 sopii käyttäjien huijaamiseen. Kun se on asennettu, se tarkistaa järjestelmän ja varoittaa “useista löydetyistä tartunnoista.” Älä huoli — nämä varoitukset ovat tekaistuja, se on vain tapa vakuuttaa uhrit ostamaan optimoijan täyden version. Kun he ovat vakuuttuneita tietokoneen saastumisesta, ihmiset päättävät ostaa tekaistun tietokoneen korjaustyökalun ja antaa kehittäjien hyötyä siitä.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, Win PC Repair 2018 sovellun on PUP. Se on vaarallinen ohjelma, joka voi päästä tietokoneen järjestelmään muutamalla tavalla: ilmaisohjelmien mukana, tuntemattomilta sivuilta ja niiden latauslinkeiltä, tai se voidaan ladata sen viralliselta sivulta. Aina kun Win PC Repair 2018 tunkeutuu järjestelmään, se tekee prosessin huomaamatta ja käyttäjät eivät edes huomaa sitä, kunne ohjelma aloittaa erilaiset pop-upit.

Vaikka PUP tekee kriittisiä muutoksia tietokoneesi järjestelmään, se tuottaa myös suuren määrän tunkeilevia mainoksia, jotka ilmaantuvat aina, kun käynnistät tietokoneesi ja alat käyttämään sitä. Nämä mainokset yleensä keräävät tuloja maksu-klikkauksesta markkinoinnilla, jotka Win PC Repair 2018 ohjelman kehittäjät keräävät itselleen.

Tämän lisäksi, Win PC Repair 2018 tekaistu optimoija näyttää paljon ei toivottua materiaalia, joka kiinnittää käyttäjien huomion. Sinisilmäiset ihmiset voivat uskoa tekaistuja virushälytyksiä, jotka ilmaantuvat tietokoneen näytölle ja maksaa, että he saavat puhdistusohjelman täyden version. Totuus kuitenkin on, että mainokset ovat tekaistuja ja niitä ei tule pitää luotettavana.

ÄLÄ tyhjennä taskujasi saadaksesi ohjelman täyden version, koska se tuo vaan ongelmia. Me todella suosittelemme poistamaan tämän tekaistun optimoijan, jos se on asennettu tietokoneellesi. Poistaaksesi Win PC Repair 2018 sovelluksen, sinun pitää ladata/asentaa haittaohjelman poistaja.

Ammattilaisten turvaohjelman pitäisi nopeuttaa prosessia ja suojella järjestelmääsi vastaavilta PUP ohjelmilta tulevaisuudessa. Voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa tai muuta luotettavaa työkalua. Tämä tapa auttaa sinua poistamaan Win PC Repair 2018 sovelluksen nopeasti ja helposti.

Win PC Repair 2018 PUPWin PC Repair 2018 käyttää sinisilmäisiä käyttäjiä hyväkseen, koska he uskovat tekaistuihin hälytyksiin ja ostavat täyden ohjelman "puhdistaakseen" tietokoneen järjestelmän.

Win PC Repair 2018 tunkeutuu järjestelmään salaa

Tekaistu optimointi työkalu, kuten Win PC Repair 2018 tulee yleensä tietokoneelle salaa ja tekee muutoksia. Tässä on muutamia tapoja, joilla tällainen PUP voi päästä järjestelmääsi:

 • Ei-alkuperäiset levitystavat, esim. kolmansien osapuolien sivut, kuten P2P verkot. Erilaiset vaaralliset ohjelmat, kuten tekaistut virusten poistajat, voidaan piilottaa, kun ladataan/asennetaan ohjelmia muista lataustiedostoista.
 • Useat tekaistut optimointi työkalut voidaan ladata alkuperäiseltä verkkosivulta. Ne voidaan esitellä ”100% turvallisina ja luotettavina” tai ”auttanut miljoonia ihmisiä ratkaisemaan virus ongelmia”. Tällä koetetaan houkutella vieraita ostamaan ja lataamaan ohjelman täysi versio.

Vaikka optimointi työkaluja levitetään todella yleisesti, sinun pitää tietää, miten välttää tällaisen PUPin pääsy tietokoneesi järjestelmään.

Ensimmäiseksi sinun pitää ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja. Koska Win PC Repair 2018 on potentiaalisesti vaarallinen ja ei toivottu ohjelma, antivirus löytää ja poistaa sen turvallisesti. Tämän lisäksi, pysy erossa kolmansien osapuolien latauslähteistä, eikä koskaan epäilyttäviltä sivuilta. Ne voivat ohjata sinut tekaistun puhdistustyökalun lataussivulle.

Poista Win PC Repair 2018 turvallisesti

Poistaaksesi Win PC Repair 2018 ohjelman, sinun pitää asentaa ammattilaisten haittaohjelman poistaja. Poistoprosessin suoritus on näytetty tämän artikkelin alla, ja se auttaa sinua poistamaan verkkouhan tietokoneeltasi.

Kun Win PC Repair 2018 poisto on valmis, päivitä selaimesi. Se pitää tehdä, jotta varmistetaan, että kaikki mainokset, joita tekaistu optimoija näyttää, ovat poissa. Tee järjestelmän varmuuskopiot ja tietokoneesi on jälleen normaali.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Win PC Repair 2018 Poisto-ohje:

Poista Win PC Repair 2018 Windows järjestelmistä

Tässä on ohjeet, miten poistaa tekaistu optimoija Windows PC:ltä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Win PC Repair 2018 sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Win PC Repair 2018 tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Win PC Repair 2018 Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Win PC Repair 2018 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Win PC Repair 2018 Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Win PC Repair 2018 sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Win PC Repair 2018 poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Win PC Repair 2018 Microsoft Edge selaimelta

Seuraa näitä askeleita ja varmista, että mitään vaarallisia ohjelmia ei ole jäljellä, sillä niitä voi tulla Win PC Repair 2018 ohjelman mukana:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Win PC Repair 2018 pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Win PC Repair 2018 Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Win PC Repair 2018 sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Win PC Repair 2018 poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Win PC Repair 2018 Google Chrome selaimelta

Me todella suosittelemme nollaamaan Mozilla Firefox selaimen, kun olet poistanut kaikki tekaistut turvaohjelmat tietokoneelta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Win PC Repair 2018 sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Win PC Repair 2018 poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Win PC Repair 2018 Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Win PC Repair 2018 tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Win PC Repair 2018 poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Win PC Repair 2018 rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä