Poisto Win PC Repair 2018 (Ilmainen Opas) - Poisto-ohjeet

Win PC Repair 2018 Poisto-ohje

Mikä on Win PC Repair 2018?

Win PC Repair 2018 – epäluotettava turvaohjelma, joka aiheuttaa tekaistuja virus hälytyksiä

Win PC Repair 2018 optimointi työkalu

Win PC Repair 2018 on petollinen järjestelmän optimoija, joka näyttää tekaistuja virus hälytyksiä, kun se on asennettu. Vaikka se voi vaikuttaa ensin luotettavalta ja hyödylliseltä, asiantuntijat ovat leimanneet sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Yleensä käyttäjät voivat kohdata tunkeilevia ja jatkuvia tarjouksia tämän ohjelman asennukseen epäluotettavilta sivuilta. Siksi me suosittelemme valitsemaan laillisen ja asiantuntijoiden testaamaan ohjelman tietokoneesi turvallisuuden.

Nimi Win PC Repair 2018
Tyyppi tekaistu järjestelmän optimoija
Vaaran taso Keskitaso. Se ei vaikuta tärkeisiin tiedostoihin.
Tarkoitus Vakuuttaa käyttäjät ostamaan ohjelman täyden version.
Levitystavat Muilla epäluotettavilla ohjelmilla, epäilyttävillä sivuilla, tai alkuperäisellä sivulla.
Poisto Voit helposti poistaa Win PC Repair 2018 FortectIntego ohjelmalla.

Win PC Repair 2018 on samanlainen kuin aikaisemmat versiot:

 • Auto Mechanic 2018;
 • Win Boost Pro 2018.

IT-ammattilaisten mukaan, Win PC Repair 2018 sopii käyttäjien huijaamiseen. Kun se on asennettu, se tarkistaa järjestelmän ja varoittaa “useista löydetyistä tartunnoista.” Älä huoli — nämä varoitukset ovat tekaistuja, se on vain tapa vakuuttaa uhrit ostamaan optimoijan täyden version. Kun he ovat vakuuttuneita tietokoneen saastumisesta, ihmiset päättävät ostaa tekaistun tietokoneen korjaustyökalun ja antaa kehittäjien hyötyä siitä.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, Win PC Repair 2018 sovellun on PUP. Se on vaarallinen ohjelma, joka voi päästä tietokoneen järjestelmään muutamalla tavalla: ilmaisohjelmien mukana, tuntemattomilta sivuilta ja niiden latauslinkeiltä, tai se voidaan ladata sen viralliselta sivulta. Aina kun Win PC Repair 2018 tunkeutuu järjestelmään, se tekee prosessin huomaamatta ja käyttäjät eivät edes huomaa sitä, kunne ohjelma aloittaa erilaiset pop-upit.

Vaikka PUP tekee kriittisiä muutoksia tietokoneesi järjestelmään, se tuottaa myös suuren määrän tunkeilevia mainoksia, jotka ilmaantuvat aina, kun käynnistät tietokoneesi ja alat käyttämään sitä. Nämä mainokset yleensä keräävät tuloja maksu-klikkauksesta markkinoinnilla, jotka Win PC Repair 2018 ohjelman kehittäjät keräävät itselleen.

Tämän lisäksi, Win PC Repair 2018 tekaistu optimoija näyttää paljon ei toivottua materiaalia, joka kiinnittää käyttäjien huomion. Sinisilmäiset ihmiset voivat uskoa tekaistuja virushälytyksiä, jotka ilmaantuvat tietokoneen näytölle ja maksaa, että he saavat puhdistusohjelman täyden version. Totuus kuitenkin on, että mainokset ovat tekaistuja ja niitä ei tule pitää luotettavana.

ÄLÄ tyhjennä taskujasi saadaksesi ohjelman täyden version, koska se tuo vaan ongelmia. Me todella suosittelemme poistamaan tämän tekaistun optimoijan, jos se on asennettu tietokoneellesi. Poistaaksesi Win PC Repair 2018 sovelluksen, sinun pitää ladata/asentaa haittaohjelman poistaja.

Ammattilaisten turvaohjelman pitäisi nopeuttaa prosessia ja suojella järjestelmääsi vastaavilta PUP ohjelmilta tulevaisuudessa. Voit käyttää FortectIntego ohjelmaa tai muuta luotettavaa työkalua. Tämä tapa auttaa sinua poistamaan Win PC Repair 2018 sovelluksen nopeasti ja helposti.

Win PC Repair 2018 PUPWin PC Repair 2018 käyttää sinisilmäisiä käyttäjiä hyväkseen, koska he uskovat tekaistuihin hälytyksiin ja ostavat täyden ohjelman "puhdistaakseen" tietokoneen järjestelmän.

Win PC Repair 2018 tunkeutuu järjestelmään salaa

Tekaistu optimointi työkalu, kuten Win PC Repair 2018 tulee yleensä tietokoneelle salaa ja tekee muutoksia. Tässä on muutamia tapoja, joilla tällainen PUP voi päästä järjestelmääsi:

 • Ei-alkuperäiset levitystavat, esim. kolmansien osapuolien sivut, kuten P2P verkot. Erilaiset vaaralliset ohjelmat, kuten tekaistut virusten poistajat, voidaan piilottaa, kun ladataan/asennetaan ohjelmia muista lataustiedostoista.
 • Useat tekaistut optimointi työkalut voidaan ladata alkuperäiseltä verkkosivulta. Ne voidaan esitellä ”100% turvallisina ja luotettavina” tai ”auttanut miljoonia ihmisiä ratkaisemaan virus ongelmia”. Tällä koetetaan houkutella vieraita ostamaan ja lataamaan ohjelman täysi versio.

Vaikka optimointi työkaluja levitetään todella yleisesti, sinun pitää tietää, miten välttää tällaisen PUPin pääsy tietokoneesi järjestelmään.

Ensimmäiseksi sinun pitää ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja. Koska Win PC Repair 2018 on potentiaalisesti vaarallinen ja ei toivottu ohjelma, antivirus löytää ja poistaa sen turvallisesti. Tämän lisäksi, pysy erossa kolmansien osapuolien latauslähteistä, eikä koskaan epäilyttäviltä sivuilta. Ne voivat ohjata sinut tekaistun puhdistustyökalun lataussivulle.

Poista Win PC Repair 2018 turvallisesti

Poistaaksesi Win PC Repair 2018 ohjelman, sinun pitää asentaa ammattilaisten haittaohjelman poistaja. Poistoprosessin suoritus on näytetty tämän artikkelin alla, ja se auttaa sinua poistamaan verkkouhan tietokoneeltasi.

Kun Win PC Repair 2018 poisto on valmis, päivitä selaimesi. Se pitää tehdä, jotta varmistetaan, että kaikki mainokset, joita tekaistu optimoija näyttää, ovat poissa. Tee järjestelmän varmuuskopiot ja tietokoneesi on jälleen normaali.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Win PC Repair 2018 Poisto-ohje

Poista Windowsista

Tässä on ohjeet, miten poistaa tekaistu optimoija Windows PC:ltä:

Poistaaksesi Win PC Repair 2018 Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Win PC Repair 2018 (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Win PC Repair 2018 Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Win PC Repair 2018 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa näitä askeleita ja varmista, että mitään vaarallisia ohjelmia ei ole jäljellä, sillä niitä voi tulla Win PC Repair 2018 ohjelman mukana:

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Win PC Repair 2018 ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Win PC Repair 2018 ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Win PC Repair 2018 poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Me todella suosittelemme nollaamaan Mozilla Firefox selaimen, kun olet poistanut kaikki tekaistut turvaohjelmat tietokoneelta:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Win PC Repair 2018 ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Win PC Repair 2018 rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä