Poisto Win Speedup 2018 (Poisto-opas) - päivitetty helmi 2021

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Win Speedup 2018 on tekaistu optimointi työkalu, joka antaa negatiisivia tuloksia järjestelmän suorituskyvystä

Win Speedup 2018 virusWin Speedup 2018 on PUP, joka huijaa ihmiset ostamaan epäilyttäviä ohjelmia.

Win Speedup 2018 – potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka näyttää tekaistuja vikaviestejä järjestelmän ongelmista. Tätä ohjelmaa mainostetaan optimointi työkaluna, joka voi löytää ja korjata useita järjestelmän ongelmia tietokoneellasi. Tämä ohjelma voi näyttää lailliselta ja kiinnostaa ihmisiä, mutta useimmiten se voi tunkeutua järjestelmään ilman lupaa. Tämä on pääsyy, miksi Win Speedup 2018 on PUP. Kun se on tehnyt tämän, se aloittaa järjestelmän tarkistukset ja, kun tämä on tehty, voit nähdä listan turvaongelmia tai mahdollisia uhkia, joita tämä työkalu on löytänyt. Useimmat niistä ovat kuitenkin tekaistuja ja järjestelmäsi ei ole vaarassa, mutta saastunut kyseenalaisella turvaohjelmalla. Win Speed up 2018 virus on naamioitu hyödylliseksi työkaluksi, mutta tämä ohjelma ei voi löytää tai korjata PC ongelmia.

Nimi Win Speedup 2018
Tyyppi Tekaistu optimointi työkalu
Oireet Näyttää vikaviestejä, jotka ehdottavat muiden työkalujen ostoa
Vaaran taso Alhainen. Ei pääse käsiksi järjestelmän asetuksiin
Levitys Ohjelmisto niput
Poisto ReimageIntego on paras työkalu viruksen poistoon

Win Speedup 2018 väittää usein, että se voi parantaa PC nopeutta puhdistamalla Windows rekisterin. Vaikka se tarjoaakin satojen tiedostojen poistoa, niin tämä tuskin parantaa PC nopeutta. Tämän lisäksi, tämä ohjelma voi poistaa hyödyllisiä ja tärkeitä tietoja, täten se voi aiheuttaa vakavia ongelmia järjestelmääsi.

Win Speedup 2018 PUP kehittäjät ovat luoneet tuloja ostoista, joita ihmiset tekevät, kun heidät on huijattu uskomaan järjestelmän olevat saastunut ja ne voidaan korjata. Kun saat listan ongelmista, virus ehdottaa ostamaan sen lisensoidun version, koska se on ainoa tapa korjata saastunut järjestelmä. Netti on kuitenkin täynnä samanlaisia sovelluksia, jotka esitellään ilmaisina, joten ei ole tarpeen ostaa kyseenalaista ohjelmaa, kuten WinSpeedup2018. Kun olet ostanut sen, se vain lopettaa uhkien näyttämisen ja pysyy paikallaan seuraavaan ajankohtaan asti.

Jos et muista, miten Win Speed up 2018 ilmaantui, niin on mahdollista, että ohjelma tuli järjestelmään muiden sovellusten mukana. Tällainen optimointi työkalu huijaa ihmiset laillisten yritysten logoilla ja vastaavilla nimillä. Tällaisia ohjelmia voidaan kutsua pelotteluohjelmiksi, koska ne käyttävät sosiaalista manipulaatiota, jotta ihmiset maksavat se lisenssistä. Laillisuuden vaikutelma huijaa ihmisiä ja he ostavat tekaistuja työkaluja tai ohjelmia, kun he luulevat tietokoneidensa toimivan uuden laitteen tavoin. me kuitenkin uskomme, että Win Speedup 2018 poiston pitää olla ensisijainen, kun tämä järjestelmä on tullut järjestelmään ilman latausta.

Kuten me olemme maininneet, Win Speedup 2018 ei tee parannuksia tietokoneelle ja luo enemmän ongelmia kuin korjauksia. Tosiasia on, että tämä ohjelma näyttää tekaistuja viestejä ja skannaukset voivat vaikuttaa enemmän PC:n suorituskykyyn. Siksi sinun kannattaa poistaa Win Speedup 2018 epäröimättä. Täyden järjestelmän tarkistuksen suorittamiseksi, käytä haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego.

Win Speedup 2018Win Speedup 2018 on mainosohjelma tyyppinen ohjelma, joka näyttää tekaistuja vikaviestejä.

Tunkeilevat mainokset ja niputus auttavat Win Speedup 2018 PUP leviämään

Useimmiten tällaiset tunkeilevat ohjelmat leviävät niputuksella ja sosiaalisella manipulaatiolla. Ne voivat tulla tietokoneellesi, kun olet klikannut kyseenalaista mainosta, joka tarjoaa tietokoneen nopeuden parannusta yhdellä klikkauksella. Tämä klikkaus voi johtaa vakaviin seurauksiin. Vaikka Win Speedup 2018 kehittäjät promotoivat sitä turvallisena sekä hyödyllisenä, niin Bedynet.ru tiimi muistuttaa, että minkä tahansa ostaminen mainoksesta voi johtaa huijaukseen.

Niputus tekniikka on kaikkein yleisin. Näiden tunkeilevien ohjelmien kehittäjät piilottavat ohjelmat ilmaisohjelmiin, joita lataat tarkoituksella. Jos kuitenkin valitset ohittaa joitain askeleita, niin voit saada ylimääräisiä uhkia. Ainoa tapa on valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, kun asennat ohjelmaa. Tekemällä tämän purat nämä niput ja voit poistaa kaikki ei toivotut osat listalta.

Poista Win Speedup 2018 työkalu, jos sinulla on tämä ohjelma tietokoneellasi

Win Speedup 2018 poistoon ja turvallisen PC järjestelmän takaisin saamiseksi, sinun pitää käyttää määrättyjä askeleita, jotka ovat alla. Jos todella luulet, että sinun pitää parantaa PC:n toimintaa, niin sinun pitää valita vain ammattilaisten työkalut ja ohjelmat. Koska PUP voi tulla muiden samanlaisten uhkien mukana, sinun pitää varmistaa, että ne kaikki poistetaan uninstallingWin Speedup 2018 poiston jälkeen. On myös tärkeää tarkistaa PC, jotta järjestelmä on suojattu.

Tunkeilevan ohjelman, joka voi tehdä useita vaarallisia muutoksia, ei pidä olla tietokoneella liian kauan. Siksi tämä tapaus vaatii Win Speedup 2018 poiston. Meillä on muutamia ehdotuksia kunnollisiin työkaluihin alla, voit käyttää myös muuta luotettavaa ohjelmaa. Muista kuitenkin varoa mahdollisia uhkia sekä tartuntoja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Win Speedup 2018 Poisto-ohje:

Poista Win Speedup 2018 Windows järjestelmistä

Poista Win Speedup 2018 Windows järjestelmästä näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Win Speedup 2018 sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Win Speedup 2018 tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Win Speedup 2018 Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Win Speedup 2018 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Win Speedup 2018 Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Win Speedup 2018 sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Win Speedup 2018 poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Win Speedup 2018 Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Win Speedup 2018 pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Win Speedup 2018 Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Win Speedup 2018 sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Win Speedup 2018 poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Win Speedup 2018 Google Chrome selaimelta

Poista Win Speedup 2018 mainokset Google Chrome selaimelta nollaamalla se:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Win Speedup 2018 sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Win Speedup 2018 poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Win Speedup 2018 Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Win Speedup 2018 tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Win Speedup 2018 poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Win Speedup 2018 rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä