Poisto Windows Warning Alert (Teknisen Tuen Huijaus) - loka 2018 päivitys

Windows Warning Alert Poisto-ohje

Mikä on Windows Warning Alert?

Windows Warning Alert on jälleen yksi teknisen tuen huijaus, johon ei pidä luottaa

Windows Warning Alert huijauksen kuvaWindows Warning Alert on tekaistu viesti, jota näytetään käyttäjille jotta voidaan huijata heitä ja kiristää rahaa. Tämä hälytys näyttää pop-up vikaviestiä, joka varoittaa uhreja, että heidän tietokoneensa on saastunut vakoilu- sekä riskiohjelmalla ja heidän henkilökohtaiset tiedot ovat suuressa vaarassa. Tämä varoitus on kuitenkin tekaistu ja sen aiheuttaa käyttäjän PC:llä oleva mainosohjelma.

Tekaistu Windows Warning Alert pop-up kertoo, että on löydetty useita haittaohjelmia ja käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (pankkitiedot, Facebook salasanat, sähköpostin salasanat, jne.) ovat suuressa vaarassa tulla varastetuksi. Voidakseen ratkaista nämä ongelmat, käyttäjän pitää ottaa yhteyttä väitettyyn ”teknikkoon” annetussa numerossa. Ole hyvä ja ota huomioon, että puhelinnumero voi olla kaikille eri.

Sosiaalinen manipulaatio on upea taito ja se auttaa markkinointiteollisuutta todella paljon. Verkkorikolliset ovat kuitenkin oppineet käyttämään tätä tekniikkaa ja käyttävät sitä laittomiin tarkoituksiin – kuten viattomien uhrien huijaukseen heidän luottamuksensa rikkomalla. Siksi käyttäjien pitää oppia, miten suojautua tällaisilla vaarallisilla huijauksilla. Me voimme auttaa sinua Windows Warning Alert poistossa – jatka vain tämän artikkelin lukemista.

Heti kun uhri ottaa yhteyttä väitettyyn tukeen, niin rikolliset alkavat tilanteen ”selittämisen”. Meidän on kerrottava, että he yleensä tekevät sen rauhallisesti ja koettavat käyttää monimutkaisia teknisiä termejä, jotta he voivat sekoittaa ja pelotella käyttäjät uskomaan, että heidän laitteensa on vaikeuksissa.

Älä kuitenkaan luota näihin rikollisiin, sillä he valehtelevat ja Windows Warning Alert on tekaistu. Ainoa koneellasi oleva uhka on luultavasti mainosohjelma, ja sen käsittely on kohtalaisen helppoa, kun poistoa ei vain viivytetä. Voit käyttää turvaohjelmaa FortectIntego poistamaan viruksen helposti.

Joskus Windows Warning Alert luojat voivat pyytää etäpääsyä tietokoneelle. Jos se annetaan, niin huijarit voivat asentaa haitta-/vakoiluohjelman PC:lle ja varastaa kirjautumistietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Nämä tiedot voidaan myöhemmin myydä verkkorikollisille ja niitä voidaan käyttää rahastukseen. Tämän lisäksi he voivat tarjota hyödyttömiä ohjelmia ja saada sinut maksamaan niistä. Älä siis suostu heidän tarjouksiin tai paremmin sanottuna, älä edes ota heihin yhteyttä.

Löytyy useita huijauksia, jotka väittävät käyttäjien PC:n vahingoittuneen, saastuneen haittaohjelmalla tai väitetty ohjelma vaatii päivityksen. Näiden tekaistujen viestien aiheuttaja on mainosohjelma ja niitä ei pidä jättää huomiotta. Me kehotamme sinua poistamaan Windows Warning Alert viruksen lopullisesti, jotta et aseta henkilökohtaisia tietoja ja rahoja alttiiksi vaaralle.

Mainosohjelma voi olla potentiaalisesti vaarallinen

Turvallisuusasiantuntijat ovat päätelleet, että tämä mainosohjelma on kohtalaisen vaaraton ohjelma, joka yleensä altistaa käyttäjät erilaisille mainoksille, jotka ovat yhteistyökumppanien sponsoroimia. On turvallista sanoa, että mainosohjelmat ovat todella ärsyttäviä, sillä ne usein asentavat ylimääräisiä komponentteja ilman käyttäjän lupaa, peittävät sivustojen kunnollista materiaalia mainoksilla, julisteilla, tarjouksilla ja uudelleenohjaavat käyttäjät uhkapeli-, porno-, online uhkapeli- tai muille epäilyttäville sivuille.

Tämän lisäksi mainosohjelma hidastaa käyttäjän laitetta, koska se käyttää taustalla useita prosesseja mainosten näyttämiseksi. Siksi jokaisesta selauskerrasta tulee painajainen käyttäjille. Siksi me todella suosittelemme välttämään mainosohjelmia ja etsimään tietoa tuotteista tai palveluista itse.

Windows Warning Alert kuvaHuijarit käyttävät usein sosiaalista manipulaatiota käyttäjien huijaamiseksi. Mainosohjelmaa levitetään ohjelmanipuissa

Jos huomaat mainosohjelman tietokoneella, sinun pitää tarkistaa mikä ilmaisohjelma on asennettu äskettäin. Niputus on yleinen tekniikka, jota ilmaisohjelmien kehittäjät käyttävät. Niitä ei paljasteta kunnolla asennettavien listalla; siksi käyttäjät saavat ei toivottuja ohjelmia laitteilleen.

PUPien ja mainosohjelmien välttämiseksi, me suosittelemme aina valitsemaan ”Edistyneen/Kustomoidun asennustavan. Useat käyttäjät valitsevat ”Suositellun/Pika” asennuksen, koska he yrittävät säätää aikaa. Näitä tapoja kannattaa kuitenkin välttää.

Kun olet ”Edistyneissä” asetuksissa, poista kaikki ennalta merkityt ruksit. Muista lukea sovelluksen EULA (Loppukäyttäjän Lisenssisopimus) sekä Yksityisyyden Suoja.

Poista Windows Warning Alert huijaus lopullisesti

Jos olet jo ottanut yhteyttä verkkorikollisiin ja sinua huijaittiin, niin seuraa näitä askeleita:

 • Poista Windows Warning Alert huijaus kokonaan tietokoneeltasi;
 • Nollaa selaintesi asetukset ja kaikki salasanat;
 • Ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä palautusta, jos rahaa on veloitettu;
 • Joissain tapauksissa voit ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, jotta he voivat tutkia.

Windows Warning Alert poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Me suosittelemme käyttämään tehokasta turvaohjelmaa ja poistamaan kaikki ei toivotut PUPit, vakoiluohjelmat, haittaohjelmat, jne. vain muutamalla klikkauksella. Voit valita yhden alla olevista ohjelmista.

Virus voidaan poistaa myös manuaalisesti, se ei kuitenkaan ole kätevää ja ottaa paljon enemmän aikaa. Jos tiedät tietokoneista, niin voit seurata askel-askeleelta ohjeitamme artikkelin alla. Turvallisuusasiantuntijamme ovat tehneet kaikkensa, jotta opas olisi mahdollisimman selkeä. Siksi me suosittelemme seuraamaan jokaista askelta tarkasti, koska väärä prosessi ei poista tartuntaa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Windows Warning Alert Poisto-ohje

Poista Windowsista

Sinun kannattaa seurata näitä ohjeita, jos haluat poistaa Windows Warning Alert viruksen Windows järjestelmästä:

Poistaaksesi Windows Warning Alert Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Windows Warning Alert (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Windows Warning Alert Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Windows Warning Alert tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Windows Warning Alert ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Windows Warning Alert ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Windows Warning Alert poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Windows Warning Alert ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Windows Warning Alert rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä