Vakavuus luokka:  
  (30/100)

Poisto Windows Warning Alert (Teknisen Tuen Huijaus) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Windows Warning Alert on jälleen yksi teknisen tuen huijaus, johon ei pidä luottaa

Windows Warning Alert huijauksen kuvaWindows Warning Alert on tekaistu viesti, jota näytetään käyttäjille jotta voidaan huijata heitä ja kiristää rahaa. Tämä hälytys näyttää pop-up vikaviestiä, joka varoittaa uhreja, että heidän tietokoneensa on saastunut vakoilu- sekä riskiohjelmalla ja heidän henkilökohtaiset tiedot ovat suuressa vaarassa. Tämä varoitus on kuitenkin tekaistu ja sen aiheuttaa käyttäjän PC:llä oleva mainosohjelma.

Tekaistu Windows Warning Alert pop-up kertoo, että on löydetty useita haittaohjelmia ja käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (pankkitiedot, Facebook salasanat, sähköpostin salasanat, jne.) ovat suuressa vaarassa tulla varastetuksi. Voidakseen ratkaista nämä ongelmat, käyttäjän pitää ottaa yhteyttä väitettyyn ”teknikkoon” annetussa numerossa. Ole hyvä ja ota huomioon, että puhelinnumero voi olla kaikille eri.

Sosiaalinen manipulaatio on upea taito ja se auttaa markkinointiteollisuutta todella paljon. Verkkorikolliset ovat kuitenkin oppineet käyttämään tätä tekniikkaa ja käyttävät sitä laittomiin tarkoituksiin – kuten viattomien uhrien huijaukseen heidän luottamuksensa rikkomalla. Siksi käyttäjien pitää oppia, miten suojautua tällaisilla vaarallisilla huijauksilla. Me voimme auttaa sinua Windows Warning Alert poistossa – jatka vain tämän artikkelin lukemista.

Heti kun uhri ottaa yhteyttä väitettyyn tukeen, niin rikolliset alkavat tilanteen ”selittämisen”. Meidän on kerrottava, että he yleensä tekevät sen rauhallisesti ja koettavat käyttää monimutkaisia teknisiä termejä, jotta he voivat sekoittaa ja pelotella käyttäjät uskomaan, että heidän laitteensa on vaikeuksissa.

Älä kuitenkaan luota näihin rikollisiin, sillä he valehtelevat ja Windows Warning Alert on tekaistu. Ainoa koneellasi oleva uhka on luultavasti mainosohjelma, ja sen käsittely on kohtalaisen helppoa, kun poistoa ei vain viivytetä. Voit käyttää turvaohjelmaa ReimageIntego poistamaan viruksen helposti.

Joskus Windows Warning Alert luojat voivat pyytää etäpääsyä tietokoneelle. Jos se annetaan, niin huijarit voivat asentaa haitta-/vakoiluohjelman PC:lle ja varastaa kirjautumistietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Nämä tiedot voidaan myöhemmin myydä verkkorikollisille ja niitä voidaan käyttää rahastukseen. Tämän lisäksi he voivat tarjota hyödyttömiä ohjelmia ja saada sinut maksamaan niistä. Älä siis suostu heidän tarjouksiin tai paremmin sanottuna, älä edes ota heihin yhteyttä.

Löytyy useita huijauksia, jotka väittävät käyttäjien PC:n vahingoittuneen, saastuneen haittaohjelmalla tai väitetty ohjelma vaatii päivityksen. Näiden tekaistujen viestien aiheuttaja on mainosohjelma ja niitä ei pidä jättää huomiotta. Me kehotamme sinua poistamaan Windows Warning Alert viruksen lopullisesti, jotta et aseta henkilökohtaisia tietoja ja rahoja alttiiksi vaaralle.

Mainosohjelma voi olla potentiaalisesti vaarallinen

Turvallisuusasiantuntijat ovat päätelleet, että tämä mainosohjelma on kohtalaisen vaaraton ohjelma, joka yleensä altistaa käyttäjät erilaisille mainoksille, jotka ovat yhteistyökumppanien sponsoroimia. On turvallista sanoa, että mainosohjelmat ovat todella ärsyttäviä, sillä ne usein asentavat ylimääräisiä komponentteja ilman käyttäjän lupaa, peittävät sivustojen kunnollista materiaalia mainoksilla, julisteilla, tarjouksilla ja uudelleenohjaavat käyttäjät uhkapeli-, porno-, online uhkapeli- tai muille epäilyttäville sivuille.

Tämän lisäksi mainosohjelma hidastaa käyttäjän laitetta, koska se käyttää taustalla useita prosesseja mainosten näyttämiseksi. Siksi jokaisesta selauskerrasta tulee painajainen käyttäjille. Siksi me todella suosittelemme välttämään mainosohjelmia ja etsimään tietoa tuotteista tai palveluista itse.

Windows Warning Alert kuvaHuijarit käyttävät usein sosiaalista manipulaatiota käyttäjien huijaamiseksi. Mainosohjelmaa levitetään ohjelmanipuissa

Jos huomaat mainosohjelman tietokoneella, sinun pitää tarkistaa mikä ilmaisohjelma on asennettu äskettäin. Niputus on yleinen tekniikka, jota ilmaisohjelmien kehittäjät käyttävät. Niitä ei paljasteta kunnolla asennettavien listalla; siksi käyttäjät saavat ei toivottuja ohjelmia laitteilleen.

PUPien ja mainosohjelmien välttämiseksi, me suosittelemme aina valitsemaan ”Edistyneen/Kustomoidun asennustavan. Useat käyttäjät valitsevat ”Suositellun/Pika” asennuksen, koska he yrittävät säätää aikaa. Näitä tapoja kannattaa kuitenkin välttää.

Kun olet ”Edistyneissä” asetuksissa, poista kaikki ennalta merkityt ruksit. Muista lukea sovelluksen EULA (Loppukäyttäjän Lisenssisopimus) sekä Yksityisyyden Suoja.

Poista Windows Warning Alert huijaus lopullisesti

Jos olet jo ottanut yhteyttä verkkorikollisiin ja sinua huijaittiin, niin seuraa näitä askeleita:

 • Poista Windows Warning Alert huijaus kokonaan tietokoneeltasi;
 • Nollaa selaintesi asetukset ja kaikki salasanat;
 • Ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä palautusta, jos rahaa on veloitettu;
 • Joissain tapauksissa voit ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin, jotta he voivat tutkia.

Windows Warning Alert poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Me suosittelemme käyttämään tehokasta turvaohjelmaa ja poistamaan kaikki ei toivotut PUPit, vakoiluohjelmat, haittaohjelmat, jne. vain muutamalla klikkauksella. Voit valita yhden alla olevista ohjelmista.

Virus voidaan poistaa myös manuaalisesti, se ei kuitenkaan ole kätevää ja ottaa paljon enemmän aikaa. Jos tiedät tietokoneista, niin voit seurata askel-askeleelta ohjeitamme artikkelin alla. Turvallisuusasiantuntijamme ovat tehneet kaikkensa, jotta opas olisi mahdollisimman selkeä. Siksi me suosittelemme seuraamaan jokaista askelta tarkasti, koska väärä prosessi ei poista tartuntaa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Windows Warning Alert Poisto-ohje:

Poista Windows Warning Alert Windows järjestelmistä

Sinun kannattaa seurata näitä ohjeita, jos haluat poistaa Windows Warning Alert viruksen Windows järjestelmästä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Windows Warning Alert sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Windows Warning Alert tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Windows Warning Alert Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Windows Warning Alert tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Windows Warning Alert Internet Explorer (IE) selaimelta

Internet Explorer asetukset pitää nollata virus tartunnan jälkeen.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Windows Warning Alert sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Windows Warning Alert poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Windows Warning Alert Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Windows Warning Alert pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Windows Warning Alert Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Windows Warning Alert sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Windows Warning Alert poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Windows Warning Alert Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Windows Warning Alert sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Windows Warning Alert poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Windows Warning Alert Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Windows Warning Alert tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Windows Warning Alert poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-warning-alert.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Windows Warning Alert