Poista WinThruster virus (päivitetty elo 2017) - Poisto-opas

WinThruster viruksen Poisto-ohje

Mikä on WinThruster virus?

Tietoa WinThruster optimoijasta: kannattaako sinun luottaa tähän työkaluun?

WinThruster virus

Jos selaat juuri Internettiä etsimässä tietoja WinThruster optimoijasta(Solvusoft Yritykseltä), niin me oletamme, että juuri asentanut sen tietokoneellesi ja nyt se haluaa sinun ostavan sen täyden version. Törmäät luultavasi sivustoihin jotka sanovat, että tämä optimoija on WinThruster virus, sinun tulee kuitenkin tietää, että termiä “virus” ei pitäisi käyttää kun puhutaan tästä järjestelmän optimointi ohjelmasta.

Tästä ohjelmasta ei kuitenkaan ole paljoakaan positiivista sanottavaa. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat pitävät tätä sovellusta potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP) ja eivät suosittele sen asentamista tai sen täyden version ostamista. Mennään sitten yksityiskohtiin ja selvitetään miksi tähän työkaluun ei voida luottaa.

Me olemme vierailleet tämän työkalun virallisella sivulla ja huomanneet, että se lupaa “Korjata Virheet Ja Optimoida PC:si!” Tämä yksinkertainen lause ei tee tästä PC optimointi työkalusta mitenkään eroavaa muista optimointi työkaluista, siksi me tutkimme syvemmältä. Vaikuttaa siltä, että se on yhteensopiva Windows 10, 8, 7, Vista, XP ja jopa 2000 kanssa.

Se virallisen sivun mukaan, WinThruster on työkalu joka auttaa korjaamaan PC ongelmia, poistaa turhaa tavaraa siltä, käynnistää ohjelmat nopeammin, pidentää tietokoneen ikää ja parantaa laitteesi suorituskykyä. Vaikuttaa siltä, että WinThruster on todella hyödyllinen työkalu, joka voi piristää tietokonettasi ja parantaa sen suorituskykyä. Meidän on valitettavasti kerrottava, että tämä työkalu voi tuottaa pettymyksen.

Ensimmäiseksi, kiinnitä huomiota siihen, että sen premium ominaisuuksia voidaan käyttää vain kun on ostettu WinThruster koko versio, joka maksaa 39.95 USD. Tämän lisäksi, jos päätät ostaa sen, niin suostut automaattisesti uusimaan tilauksen vuosittain.

Se on valitettavaa mutta vuosittainen tilauksen uusiminen on kirjoitettu pienellä fontilla ja tietokoneen käyttäjät jotka eivät ole tarkkana voivat ohittaa sen. Tämän lisäksi, tämän ohjelman toiminta voi tuottaa pettymyksen vaikka olet ostanut sen täyden version.

WinThruster virus

Tämän lisäksi, käyttäjät jotka kieltäytyvät ostamasta ohjelman koko versiota tulevat törmäämään WinThruster mainoksiin jotka jatkuvasti kehottavat hankkimaan ohjelman lisenssin tekemällä tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja näyttämällä pelottavia raportteja järjestelmän tilasta.

Voi olla, että tämä ohjelman näyttää joitain valheellisia hyviä tarkistus tuloksia saadakseen sinut vakuuttuneeksi, että sinun pitää tarttua toimeen ja korjata tietokone ostamalla tämän optimoijan koko versio. Se ei aluksi vaikuta olevan suuri ongelma koska nämä mainokset voidaan sulkea yhdellä klikkauksella. Lopulta nämä mainokset alkavat koettelemaan käyttäjän kärsivällisyyttä ja lopulta se loppuu.

Siksi ei ole yllättävää, että käyttäjät jotka asentavat sen alkavat pian hakemaan WinThruster poisto-ohjeita koska he eivät halua ostaa tätä ohjelmaa. Jos et halua ostaa sitä, niin poista WinThruster tämän artikkelin alla olevilla ohjeilla tai käytä tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ja poista tämä ohjelma.

Jos et muista asentaneesi WinThruster ohjelmaa:

Jos tiedä mitä WinThruster tekee tietokoneellasi kun et ole ladannut sitä, sitten meidän pitää kertoa miten ohjelmat, kuten WinThruster kaappaavat tietokoneen järjestelmän. Yleensä tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ole kovinkaan suosittuja, siksi on selvää miksi käyttäjät eivät asenna niitä tarkoituksella. Tämä on myös syy miksi tällaisten ohjelmien tekijät tarvitsevat löytää eri tapoja promotoida näitä ohjelmia ja pakottaa käyttäjät asentamaan niitä.

Siksi he niputtavat ohjelmansa muiden sovellusten kanssa. Tällä tavalla käyttäjät lataavat niitä tietämättään. Strategia on kohtalaisen yksinkertainen, muut ohjelmat tarjoavat asennettavaksi WinThrusterin tai vastaavia ohjelmia asennuksen aikana, ja jos käyttäjät eivät estä niitä, nämä ohjelmat asennettaan ilman ilmoitusta uhrille.

Estääksesi tämän tapahtumasta, käyttäjän pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa kaikki ylimääräiset komponentit yksi kerrallaan. Me olemme huomanneet, että käyttäjillä on tapana luottaa esivalittuihin asennustapoihin (Perus tai Pika), jotka piilottavat automaattisesti käyttäjän suostumuksen lisätä kaikki valitut ohjelmat järjestelmään.

Kuinka poistaa WinThruster?

Jos et pidä tästä PC optimoijasta, sinun kannattaa poistaa WinThruster ja siihen liittyvät tiedostot järjestelmästä. Se on helppo tehdä haittaohjelman poistajalla, voit kuitenkin poistaa sen myös manuaalisesti.

Vaikka tämä ohjelma ei ansaitse “WinThruster virus” leimaa, niin me emme usko sinun olevan tyytyväinen se toimintaankaan. Alla on yksityikohtaiset ohjeet WinThruster poistoon, jotka auttavat sinua poistamaan sen:

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WinThruster viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Sinun tehtävä on löytää tämä ohjelma Ohjauspaneelista > Asenna/Poista Ohjelma osiosta. Ohjelman nimenä pitäisi olla WinThruster ja sen julkaisijan pitäisi olla Solvusoft Corporation. Klikkaa sitä ja valitse Uninstall. 

Poistaaksesi WinThruster virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät WinThruster virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan WinThruster rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä