Vakavuus luokka:  
  (10/100)

WinThruster virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Tietoa WinThruster optimoijasta: kannattaako sinun luottaa tähän työkaluun?

WinThruster virus

Jos selaat juuri Internettiä etsimässä tietoja WinThruster optimoijasta(Solvusoft Yritykseltä), niin me oletamme, että juuri asentanut sen tietokoneellesi ja nyt se haluaa sinun ostavan sen täyden version. Törmäät luultavasi sivustoihin jotka sanovat, että tämä optimoija on WinThruster virus, sinun tulee kuitenkin tietää, että termiä “virus” ei pitäisi käyttää kun puhutaan tästä järjestelmän optimointi ohjelmasta.

Tästä ohjelmasta ei kuitenkaan ole paljoakaan positiivista sanottavaa. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat pitävät tätä sovellusta potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP) ja eivät suosittele sen asentamista tai sen täyden version ostamista. Mennään sitten yksityiskohtiin ja selvitetään miksi tähän työkaluun ei voida luottaa.

Me olemme vierailleet tämän työkalun virallisella sivulla ja huomanneet, että se lupaa “Korjata Virheet Ja Optimoida PC:si!” Tämä yksinkertainen lause ei tee tästä PC optimointi työkalusta mitenkään eroavaa muista optimointi työkaluista, siksi me tutkimme syvemmältä. Vaikuttaa siltä, että se on yhteensopiva Windows 10, 8, 7, Vista, XP ja jopa 2000 kanssa.

Se virallisen sivun mukaan, WinThruster on työkalu joka auttaa korjaamaan PC ongelmia, poistaa turhaa tavaraa siltä, käynnistää ohjelmat nopeammin, pidentää tietokoneen ikää ja parantaa laitteesi suorituskykyä. Vaikuttaa siltä, että WinThruster on todella hyödyllinen työkalu, joka voi piristää tietokonettasi ja parantaa sen suorituskykyä. Meidän on valitettavasti kerrottava, että tämä työkalu voi tuottaa pettymyksen.

Ensimmäiseksi, kiinnitä huomiota siihen, että sen premium ominaisuuksia voidaan käyttää vain kun on ostettu WinThruster koko versio, joka maksaa 39.95 USD. Tämän lisäksi, jos päätät ostaa sen, niin suostut automaattisesti uusimaan tilauksen vuosittain.

Se on valitettavaa mutta vuosittainen tilauksen uusiminen on kirjoitettu pienellä fontilla ja tietokoneen käyttäjät jotka eivät ole tarkkana voivat ohittaa sen. Tämän lisäksi, tämän ohjelman toiminta voi tuottaa pettymyksen vaikka olet ostanut sen täyden version. 

Tämän lisäksi, käyttäjät jotka kieltäytyvät ostamasta ohjelman koko versiota tulevat törmäämään WinThruster mainoksiin jotka jatkuvasti kehottavat hankkimaan ohjelman lisenssin tekemällä tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja näyttämällä pelottavia raportteja järjestelmän tilasta.

Voi olla, että tämä ohjelman näyttää joitain valheellisia hyviä tarkistus tuloksia saadakseen sinut vakuuttuneeksi, että sinun pitää tarttua toimeen ja korjata tietokone ostamalla tämän optimoijan koko versio. Se ei aluksi vaikuta olevan suuri ongelma koska nämä mainokset voidaan sulkea yhdellä klikkauksella. Lopulta nämä mainokset alkavat koettelemaan käyttäjän kärsivällisyyttä ja lopulta se loppuu.

Siksi ei ole yllättävää, että käyttäjät jotka asentavat sen alkavat pian hakemaan WinThruster poisto-ohjeita koska he eivät halua ostaa tätä ohjelmaa. Jos et halua ostaa sitä, niin poista WinThruster tämän artikkelin alla olevilla ohjeilla tai käytä tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ja poista tämä ohjelma.

Jos et muista asentaneesi WinThruster ohjelmaa:

Jos tiedä mitä WinThruster tekee tietokoneellasi kun et ole ladannut sitä, sitten meidän pitää kertoa miten ohjelmat, kuten WinThruster kaappaavat tietokoneen järjestelmän. Yleensä tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ole kovinkaan suosittuja, siksi on selvää miksi käyttäjät eivät asenna niitä tarkoituksella. Tämä on myös syy miksi tällaisten ohjelmien tekijät tarvitsevat löytää eri tapoja promotoida näitä ohjelmia ja pakottaa käyttäjät asentamaan niitä.

Siksi he niputtavat ohjelmansa muiden sovellusten kanssa. Tällä tavalla käyttäjät lataavat niitä tietämättään. Strategia on kohtalaisen yksinkertainen, muut ohjelmat tarjoavat asennettavaksi WinThrusterin tai vastaavia ohjelmia asennuksen aikana, ja jos käyttäjät eivät estä niitä, nämä ohjelmat asennettaan ilman ilmoitusta uhrille.

Estääksesi tämän tapahtumasta, käyttäjän pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa kaikki ylimääräiset komponentit yksi kerrallaan. Me olemme huomanneet, että käyttäjillä on tapana luottaa esivalittuihin asennustapoihin (Perus tai Pika), jotka piilottavat automaattisesti käyttäjän suostumuksen lisätä kaikki valitut ohjelmat järjestelmään.

Kuinka poistaa WinThruster?

Jos et pidä tästä PC optimoijasta, sinun kannattaa poistaa WinThruster ja siihen liittyvät tiedostot järjestelmästä. Se on helppo tehdä haittaohjelman poistajalla, voit kuitenkin poistaa sen myös manuaalisesti.

Vaikka tämä ohjelma ei ansaitse “WinThruster virus” leimaa, niin me emme usko sinun olevan tyytyväinen se toimintaankaan. Alla on yksityikohtaiset ohjeet WinThruster poistoon, jotka auttavat sinua poistamaan sen:

 

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen WinThruster viruksen Poisto-ohje:

Poista WinThruster Windows järjestelmistä

Sinun tehtävä on löytää tämä ohjelma Ohjauspaneelista > Asenna/Poista Ohjelma osiosta. Ohjelman nimenä pitäisi olla WinThruster ja sen julkaisijan pitäisi olla Solvusoft Corporation. Klikkaa sitä ja valitse Uninstall. 

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista WinThruster sekä siihen liittyvät ohjelmat
    Täällä, etsi WinThruster tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-winthruster-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä