Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista WinThruster virus (päivitetty elo 2017) - Poisto-opas

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Tietoa WinThruster optimoijasta: kannattaako sinun luottaa tähän työkaluun?

WinThruster virus

Jos selaat juuri Internettiä etsimässä tietoja WinThruster optimoijasta(Solvusoft Yritykseltä), niin me oletamme, että juuri asentanut sen tietokoneellesi ja nyt se haluaa sinun ostavan sen täyden version. Törmäät luultavasi sivustoihin jotka sanovat, että tämä optimoija on WinThruster virus, sinun tulee kuitenkin tietää, että termiä “virus” ei pitäisi käyttää kun puhutaan tästä järjestelmän optimointi ohjelmasta.

Tästä ohjelmasta ei kuitenkaan ole paljoakaan positiivista sanottavaa. Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat pitävät tätä sovellusta potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP) ja eivät suosittele sen asentamista tai sen täyden version ostamista. Mennään sitten yksityiskohtiin ja selvitetään miksi tähän työkaluun ei voida luottaa.

Me olemme vierailleet tämän työkalun virallisella sivulla ja huomanneet, että se lupaa “Korjata Virheet Ja Optimoida PC:si!” Tämä yksinkertainen lause ei tee tästä PC optimointi työkalusta mitenkään eroavaa muista optimointi työkaluista, siksi me tutkimme syvemmältä. Vaikuttaa siltä, että se on yhteensopiva Windows 10, 8, 7, Vista, XP ja jopa 2000 kanssa.

Se virallisen sivun mukaan, WinThruster on työkalu joka auttaa korjaamaan PC ongelmia, poistaa turhaa tavaraa siltä, käynnistää ohjelmat nopeammin, pidentää tietokoneen ikää ja parantaa laitteesi suorituskykyä. Vaikuttaa siltä, että WinThruster on todella hyödyllinen työkalu, joka voi piristää tietokonettasi ja parantaa sen suorituskykyä. Meidän on valitettavasti kerrottava, että tämä työkalu voi tuottaa pettymyksen.

Ensimmäiseksi, kiinnitä huomiota siihen, että sen premium ominaisuuksia voidaan käyttää vain kun on ostettu WinThruster koko versio, joka maksaa 39.95 USD. Tämän lisäksi, jos päätät ostaa sen, niin suostut automaattisesti uusimaan tilauksen vuosittain.

Se on valitettavaa mutta vuosittainen tilauksen uusiminen on kirjoitettu pienellä fontilla ja tietokoneen käyttäjät jotka eivät ole tarkkana voivat ohittaa sen. Tämän lisäksi, tämän ohjelman toiminta voi tuottaa pettymyksen vaikka olet ostanut sen täyden version. 

WinThruster virusWinThruster virus

Tämän lisäksi, käyttäjät jotka kieltäytyvät ostamasta ohjelman koko versiota tulevat törmäämään WinThruster mainoksiin jotka jatkuvasti kehottavat hankkimaan ohjelman lisenssin tekemällä tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja näyttämällä pelottavia raportteja järjestelmän tilasta.

Voi olla, että tämä ohjelman näyttää joitain valheellisia hyviä tarkistus tuloksia saadakseen sinut vakuuttuneeksi, että sinun pitää tarttua toimeen ja korjata tietokone ostamalla tämän optimoijan koko versio. Se ei aluksi vaikuta olevan suuri ongelma koska nämä mainokset voidaan sulkea yhdellä klikkauksella. Lopulta nämä mainokset alkavat koettelemaan käyttäjän kärsivällisyyttä ja lopulta se loppuu.

Siksi ei ole yllättävää, että käyttäjät jotka asentavat sen alkavat pian hakemaan WinThruster poisto-ohjeita koska he eivät halua ostaa tätä ohjelmaa. Jos et halua ostaa sitä, niin poista WinThruster tämän artikkelin alla olevilla ohjeilla tai käytä tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ja poista tämä ohjelma.

Jos et muista asentaneesi WinThruster ohjelmaa:

Jos tiedä mitä WinThruster tekee tietokoneellasi kun et ole ladannut sitä, sitten meidän pitää kertoa miten ohjelmat, kuten WinThruster kaappaavat tietokoneen järjestelmän. Yleensä tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ole kovinkaan suosittuja, siksi on selvää miksi käyttäjät eivät asenna niitä tarkoituksella. Tämä on myös syy miksi tällaisten ohjelmien tekijät tarvitsevat löytää eri tapoja promotoida näitä ohjelmia ja pakottaa käyttäjät asentamaan niitä.

Siksi he niputtavat ohjelmansa muiden sovellusten kanssa. Tällä tavalla käyttäjät lataavat niitä tietämättään. Strategia on kohtalaisen yksinkertainen, muut ohjelmat tarjoavat asennettavaksi WinThrusterin tai vastaavia ohjelmia asennuksen aikana, ja jos käyttäjät eivät estä niitä, nämä ohjelmat asennettaan ilman ilmoitusta uhrille.

Estääksesi tämän tapahtumasta, käyttäjän pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa kaikki ylimääräiset komponentit yksi kerrallaan. Me olemme huomanneet, että käyttäjillä on tapana luottaa esivalittuihin asennustapoihin (Perus tai Pika), jotka piilottavat automaattisesti käyttäjän suostumuksen lisätä kaikki valitut ohjelmat järjestelmään.

Kuinka poistaa WinThruster?

Jos et pidä tästä PC optimoijasta, sinun kannattaa poistaa WinThruster ja siihen liittyvät tiedostot järjestelmästä. Se on helppo tehdä haittaohjelman poistajalla, voit kuitenkin poistaa sen myös manuaalisesti.

Vaikka tämä ohjelma ei ansaitse “WinThruster virus” leimaa, niin me emme usko sinun olevan tyytyväinen se toimintaankaan. Alla on yksityikohtaiset ohjeet WinThruster poistoon, jotka auttavat sinua poistamaan sen:

 

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WinThruster viruksen Poisto-ohje:

Poista WinThruster Windows järjestelmistä

Sinun tehtävä on löytää tämä ohjelma Ohjauspaneelista > Asenna/Poista Ohjelma osiosta. Ohjelman nimenä pitäisi olla WinThruster ja sen julkaisijan pitäisi olla Solvusoft Corporation. Klikkaa sitä ja valitse Uninstall. 

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista WinThruster sekä siihen liittyvät ohjelmat
    Täällä, etsi WinThruster tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-winthruster-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta WinThruster virus