Poisto WinZip Driver Updater (Opas) - syys 2018 päivitys

WinZip Driver Updater Poisto-ohje

Mikä on WinZip Driver Updater?

WinZip Driver Updater on laillinen sovellus, jolla on joitain epäilyttäviä ominaisuuksia

WinZip Driver Updater

WinZip Driver Updater (voidaan löytää myös nimellä WinZip Driver Updater 1.0.648.9753) on laillinen sovellus, jota voidaan käyttää asentamaan uusimmat ajureiden päivitykset. Sen kehittäjät, WinZip Computing, S.L., tunnetaan parhaiten WinZip ohjelmasta. Vaikka Driver Updater EI pysty aiheuttamaan vakavaa harmia tietokoneelle ja sillä oleville tiedoille, löytyy useita asioita, jotka eivät meitä miellytä.

Ennen tämän ohjelman asennusta järjestelmään, sinun tulee tietää, että se on jo lisätty ”potentiaalisesti ei toivottu ohjelma” kategoriaan. Tämä tarkoittaa, että tämä ohjelma voi aiheuttaa erilaisia ei toivottuja aktiviteetteja tietokoneellasi, kuten hidastumisia, jotka huomataan tietokonetta käynnistäessä, pop-up mainoksia, jotka voivat ohjata sinut yhteistyökumppanien sivuille, joissa myydään sen koko versiota, nettiselaamisen seuraaminen ja vastaavat aktiviteetit.

Löytyy kuitenkin satoja ihmisiä, jotka väittävät WinZip Driver Updater ohjelman tunkeutuneen tietokoneilleen huomaamatta ja aloittaneen tarjoamaan sen täyden version ostamista. Tämän lisäksi he väittävät, etteivät he voi poistaa WinZip Driver Updater virusta järjestelmästä, käyttävät he siihen mitä tahansa ohjelmaa.

Jos olet samassa tilanteessa, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet, jotka ovat tämän artikkelin alla tai tarkista tietokoneesi Malwarebytes ohjelmalla. Tämä auttaa sinua poistamaan liittyvistä sovelluksista, jotka voivat olla vastuussa tämän ohjelman asennuksesta tietokoneelle. Tämän lisäksi, tämä estää ohjelman uudelleen ilmaantumisen.

WinZip Driver UpdaterWinZip Driver Updater on laillinen, mutta kohtalaisen ärsyttävä järjestelmätyökalu, joka tarjoaa ajureiden päivityksiä. Tässä kuvassa voit nähdä työkalun virallisen sivun ja kuvankaappauksen, joka on otettu WinZip Driver Updater poistoprosessin aikana. Opas ilmaisohjelman levitystapoihin

Löytyy useita tapoja kuinka WinZip Driver Updater pääsee tietokoneelle. Yksi niistä on harmiton, yksi ei niin rehellinen. Kyllä, voit ladata tämän ohjelman tietokoneellesi sivuilta, kuten download(dot)com sekä cnet(dot)com. Ennen sen tekemistä sinun kannattaa kiinnittää huomiota tämän ohjelman huonoihin arvioihin ja miettiä kahdesti ennen sen asennusta tietokoneellesi.

Tämän lisäksi, tämä sovellus voi ilmaantua laitteellesi täysin ilman latausta. Tätä levitystapaa kutsutaan nimellä niputus. Meidän on pakko sanoa, että löytyy tuhansia ohjelmia, joita käytetään levittämään kyseenalaisia sovelluksia, kuten tämä, niputustekniikalla. Sen välttämiseksi sinun pitää olla tarkkana, kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi.

Ole hyvä ja valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, koska ne auttavat näkemään mitä 'valinnaisia komponentteja' (selaimen lisäosia, laajennuksia, liitteitä, työkalupalkkeja, jne.) piileskelee sen sisällä. Sinun pitää tietenkin poistaa kaikki kyseenalaiset ruksit, jos haluat estää niiden pääsyn tietokoneelle.

Jos tämä ohjelma on jo tietokoneesi sisällä, sinun pitää miettiä sen hyödyllisyyttä sinulle. Meidän on pakko sanoa, että se enemmän ärsyttävä kuin hyödyllinen. Jos haluat ottaa WinZip Update ilmoituksen pois päältä, joka kertoo sinulle sen lisensoidun version ostamisesta, sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita ja korjata tietokoneesi. Me tietenkin suosittelemme käyttämään automaattista poistotapaa, koska se auttaa tarkistamaan järjestelmän ja varmistamaan, että kaikki kyseenalaiset tiedostot ovat poissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä WinZip Driver Updater ohjelmasta

Kysymys: Aina kun kirjaudun Windowsiin, näen pop-upin, joka kertoo joidenkin ajureiden olevan päivittämättömiä. Kun sitten yritän päivittää niitä, niin huomaan ostaneeni täyden WinZip Driver Updater version. En halua käyttää rahaa pelkkään ajureiden päivitykseen. Haluan kuitenkin kysyä, miten voin poistaa WinZip pop-upin. Onko nopeaa tapaa sen tekemiseen?

Vastaus: Kyllä, voit poistaa pop-upit, mutta sinun pitää vain poistaa Driver Updater. Se ei tarkoita, että sinun pitää poistaa WinZip – nämä ohjelmat ovat erillisiä. Voit poistaa ei toivotun ohjelman, koska se ei ole virus. Sinun pitää vain poistaa se käyttämällä poistajaa, joka on kohteessa Control Panel > Programs and Features (Windows) tai Applications kansio, jos sinulla on Mac.

Kysymys: Tarvitsenko WinZip Driver Updater ohjelmaa? Löysin tämän ohjelman Windows tietokoneeltani WinZip asennuksen jälkeen. Tarvitsin kuitenkin vain tiedostojen pakkaajan, en työkalua ajureiden päivitykseen. En ole varma onko tämä ohjelma hyödyllinen vai ei. Olen ehkä ladannut väärän WinZip version? Jos tämä on totta, niin miten poistaa WinZip oikein?

Vastaus: Hyvä vierailija, vaikka löysit ajureiden päivitysohjelman järjestelmästäsi, niin se ei aina tarkoita, että olet ladannut saastuneen WinZip version. Tämä työkalu on myös WinZip kehittäjän tuote, joten olet luultavasti asentanut sen WinZip ohjelman mukana. Jos et pidä Driver Updater ohjelmasta, niin voit helposti poistaa sen tietokoneeltasi alla olevien ohjeiden avulla.

Poista WinZip Driver Updater

Jos haluat poistaa WinZip Driver Updater ohjelman, sinun pitää seurata manuaalisia poisto-ohjeita alla tai suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla:

 1. Klikkaa ”Start” ja valitset ”Control Panel”.
 2. Klikkaa ”Uninstall a Program” osiosta ”Programs” tai ”Programs and Features.”
 3. Valitse ”WinZip DriverUpdater” ja valitse ”Uninstall/Change” vaihtoehto.
 4. Klikkaa ”Yes” ja ”OK” tallentaaksesi muutokset.

Automaattiseen WinZip Driver Updater poistoon Windows järjestelmästä, meidän suosituksemme ovat Malwarebytes. Jos tämä opas on monimutkainen, niin lue alla olevat, kuvitetut ohjeet, jotka me olemme valmistelleet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Malwarebytes tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Malwarebytes tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Malwarebytes, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Malwarebytes ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Malwarebytes tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Malwarebytes ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Malwarebytes ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Intego

Manuaalinen WinZip Driver Updater Poisto-ohje

Poista Windowsista

Käytä annettuja ohjeita poistaaksesi WinZip Driver Updater sovelluksen PC:ltä.

Poistaaksesi WinZip Driver Updater Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät WinZip Driver Updater (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan WinZip Driver Updater rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä