Vakavuus luokka:  
  (10/100)

WinZip Driver Updater. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

WinZip Driver Updater on laillinen sovellus, jolla on joitain epäilyttäviä ominaisuuksia

An illustration of the WinZip Driver Updated tool

WinZip Driver Updater (voidaan löytää myös nimellä WinZip Driver Updater 1.0.648.9753) on laillinen sovellus, jota voidaan käyttää asentamaan uusimmat ajureiden päivitykset. Sen kehittäjät, WinZip Computing, S.L., tunnetaan parhaiten WinZip ohjelmasta. Vaikka Driver Updater EI pysty aiheuttamaan vakavaa harmia tietokoneelle ja sillä oleville tiedoille, löytyy useita asioita, jotka eivät meitä miellytä.

Ennen tämän ohjelman asennusta järjestelmään, sinun tulee tietää, että se on jo lisätty ”potentiaalisesti ei toivottu ohjelma” kategoriaan. Tämä tarkoittaa, että tämä ohjelma voi aiheuttaa erilaisia ei toivottuja aktiviteetteja tietokoneellasi, kuten hidastumisia, jotka huomataan tietokonetta käynnistäessä, pop-up mainoksia, jotka voivat ohjata sinut yhteistyökumppanien sivuille, joissa myydään sen koko versiota, nettiselaamisen seuraaminen ja vastaavat aktiviteetit.

Jos olet kysynyt itseltäsi ”onko WinZip Driver Updater turvallinen,” meidän on sanottava, että se on. Ohjelmaa ei voida verrata tai sekoittaa Driver Update ohjelmaa Slimware Utilities yritykseltä. Se on täysin eri ohjelma ja sen maine on paljon huonompi kuin WinZipin Driver Updater. Jos haluat lukea Driver Update ohjelman arvostelun, niin löydät sen sivultamme.

Löytyy kuitenkin satoja ihmisiä, jotka väittävät WinZip Driver Updater ohjelman tunkeutuneen tietokoneilleen huomaamatta ja aloittaneen tarjoamaan sen täyden version ostamista. Tämän lisäksi he väittävät, etteivät he voi poistaa WinZip Driver Updater virusta järjestelmästä, käyttävät he siihen mitä tahansa ohjelmaa.

Jos olet samassa tilanteessa, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet, jotka ovat tämän artikkelin alla tai tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla. Tämä auttaa sinua poistamaan liittyvistä sovelluksista, jotka voivat olla vastuussa tämän ohjelman asennuksesta tietokoneelle. Tämän lisäksi, tämä estää ohjelman uudelleen ilmaantumisen.

Opas ilmaisohjelman levitystapoihin

Löytyy useita tapoja kuinka WinZip Driver Updater pääsee tietokoneelle. Yksi niistä on harmiton, yksi ei niin rehellinen. Kyllä, voit ladata tämän ohjelman tietokoneellesi sivuilta, kuten download(dot)com sekä cnet(dot)com. Ennen sen tekemistä sinun kannattaa kiinnittää huomiota tämän ohjelman huonoihin arvioihin ja miettiä kahdesti ennen sen asennusta tietokoneellesi.

Tämän lisäksi, tämä sovellus voi ilmaantua laitteellesi täysin ilman latausta. Tätä levitystapaa kutsutaan nimellä niputus. Meidän on pakko sanoa, että löytyy tuhansia ohjelmia, joita käytetään levittämään kyseenalaisia sovelluksia, kuten tämä, niputustekniikalla. Sen välttämiseksi sinun pitää olla tarkkana, kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi.

Ole hyvä ja valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, koska ne auttavat näkemään mitä 'valinnaisia komponentteja' (selaimen lisäosia, laajennuksia, liitteitä, työkalupalkkeja, jne.) piileskelee sen sisällä. Sinun pitää tietenkin poistaa kaikki kyseenalaiset ruksit, jos haluat estää niiden pääsyn tietokoneelle.

Jos tämä ohjelma on jo tietokoneesi sisällä, sinun pitää miettiä sen hyödyllisyyttä sinulle. Meidän on pakko sanoa, että se enemmän ärsyttävä kuin hyödyllinen. Jos haluat ottaa WinZip Update ilmoituksen pois päältä, joka kertoo sinulle sen lisensoidun version ostamisesta, sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita ja korjata tietokoneesi. Me tietenkin suosittelemme käyttämään automaattista poistotapaa, koska se auttaa tarkistamaan järjestelmän ja varmistamaan, että kaikki kyseenalaiset tiedostot ovat poissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä WinZip Driver Updater ohjelmasta

Kysymys: Aina kun kirjaudun Windowsiin, näen pop-upin, joka kertoo joidenkin ajureiden olevan päivittämättömiä. Kun sitten yritän päivittää niitä, niin huomaan ostaneeni täyden WinZip Driver Updater version. En halua käyttää rahaa pelkkään ajureiden päivitykseen. Haluan kuitenkin kysyä, miten voin poistaa WinZip pop-upin. Onko nopeaa tapaa sen tekemiseen?

Vastaus: Kyllä, voit poistaa pop-upit, mutta sinun pitää vain poistaa Driver Updater. Se ei tarkoita, että sinun pitää poistaa WinZip – nämä ohjelmat ovat erillisiä. Voit poistaa ei toivotun ohjelman, koska se ei ole virus. Sinun pitää vain poistaa se käyttämällä poistajaa, joka on kohteessa Control Panel > Programs and Features (Windows) tai Applications kansio, jos sinulla on Mac.

Kysymys: Tarvitsenko WinZip Driver Updater ohjelmaa? Löysin tämän ohjelman Windows tietokoneeltani WinZip asennuksen jälkeen. Tarvitsin kuitenkin vain tiedostojen pakkaajan, en työkalua ajureiden päivitykseen. En ole varma onko tämä ohjelma hyödyllinen vai ei. Olen ehkä ladannut väärän WinZip version? Jos tämä on totta, niin miten poistaa WinZip oikein?

Vastaus: Hyvä vierailija, vaikka löysit ajureiden päivitysohjelman järjestelmästäsi, niin se ei aina tarkoita, että olet ladannut saastuneen WinZip version. Tämä työkalu on myös WinZip kehittäjän tuote, joten olet luultavasti asentanut sen WinZip ohjelman mukana. Jos et pidä Driver Updater ohjelmasta, niin voit helposti poistaa sen tietokoneeltasi alla olevien ohjeiden avulla.

Poista WinZip Driver Updater

Jos haluat poistaa WinZip Driver Updater ohjelman, sinun pitää seurata manuaalisia poisto-ohjeita alla tai suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla:

 1. Klikkaa ”Start” ja valitset ”Control Panel”.
 2. Klikkaa ”Uninstall a Program” osiosta ”Programs” tai ”Programs and Features.”
 3. Valitse ”WinZip DriverUpdater” ja valitse ”Uninstall/Change” vaihtoehto.
 4. Klikkaa ”Yes” ja ”OK” tallentaaksesi muutokset.

Jos sinulla on Mac OS X järjestelmä, niin sinun pitää painaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valita ”Applications”. Odota, kunnes näet ”Applications” kansion ja etsi DriverUpdater tai mikä tahansa epäilyttävä ohjelma sieltä. Klikkaa nyt jokaista tällaista merkintää ja valitse ”Move to Trash”.

Automaattiseen WinZip Driver Updater poistoon Windows järjestelmästä, meidän suosituksemme ovat Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security, kun taas OS X järjestelmään, voit käyttää Malwarebytes Malwarebytes ohjelmaa.

Jos tämä opas on monimutkainen, niin lue alla olevat, kuvitetut ohjeet, jotka me olemme valmistelleet.

Voit poistaa WinZip Driver Updater ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan WinZip Driver Updater suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma WinZip Driver Updater poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden WinZip Driver Updater poistamisessa (2018-02-26)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden WinZip Driver Updater poistamisessa (2018-02-26)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden WinZip Driver Updater poistamisessa (2018-02-26)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden WinZip Driver Updater poistamisessa (2018-02-26)

Manuaalinen WinZip Driver Updater Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Windows järjestelmistä

Käytä annettuja ohjeita poistaaksesi WinZip Driver Updater sovelluksen PC:ltä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista WinZip Driver Updater sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi WinZip Driver Updater tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Mac OS X järjestelmästä

Mene Applications kansioon ja vedä WinZip Driver Updater Roskakoriin.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WinZip Driver Updater tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi WinZip Driver Updater sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi WinZip Driver Updater poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin WinZip Driver Updater pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse WinZip Driver Updater sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita WinZip Driver Updater poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse WinZip Driver Updater sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi WinZip Driver Updater poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista WinZip Driver Updater Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi WinZip Driver Updater tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi WinZip Driver Updater poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-winzip-driver-updater.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä