Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista XCrypt virus (Parannellut Ohjeet) - touko 2017 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Tietoa Xcrypt lunnasohjelma viruksesta

Xcrypt virus tuo tuhoa, ja tietokoneen käyttäjien kannattaa tehdä parhaansa välttääkseen tämän virtuaalisen viruksen, joka vahingoittaa vakavasti tietokoneen järjestelmää, kun se pääsee sinne. Aluksi vaikuttaa siltä, että XCrypt virus on versio RemindMe lunnasohjelmasta, todellisuudessa se on kuitenkin aivan eri lunnasohjelma . Onnistuneen tietokoneelle tunkeutumisen jälkeen, virus tarkistaa kaikki järjestelmä kansiot ja löytää kohdetiedostot, sitten se salaa ne. Se lisää myös .xcrypt tiedoston päätteen salattuihin tiedostoihin, jotta uhrit huomaavat ne nopeammin. Salattuja tiedostoja ei valitettavasti voida avata ollenkaan ja siksi ne ovat täysin hyödyttömiä. Xcrypt haittaohjelma on monimutkainen ohjelma, ja tällä hetkellä ei ole työkalua, joka voisi poistaa sen salauksen tiedostoista. Kun virus saastuttaa kaikki tärkeä tiedostot, se avaa !!!ATTENTION!!!.txt tiedoston, jossa on lyhyet ohjeet miten palauttaa salatut .xcrypt tiedostot:

All the important files on your PC were encrypted.
To decrypt them, you should send 0.26 BTC (~100euro) to Bitcoin address: [removed] and in the description field type in your email address.
Then you will receive all necessary instructions.

Kuten voit huomata, virus haluaa sinun maksavan rahaa (100 Euroa) tiedostojen takaisin saamisesta; tämän on tietenkin yksi kiristyksen muoto ja sinun ei kannata totella näitä komentoja! Sen sijaan me suosittelemme poistamaan XCrypt viruksen niin pian kuin mahdollista. Ei ole väliä, vaikka huijarit lupaavat antaa sinulle tiedot, miten poistaa tiedostojen salaus, jos maksat lunnaat, älä usko heitä. Me tiedämme useita tapauksia missä rikolliset ovat vaatineet maksamaan lisää alkuperäisen lunnaan jälkeen. On parasta pitää rahat itselläsi ja käyttää ne parempaan tarkoitukseen. Me haluamme myös kiinnittää huomiosi siihen tosiasiaan, että lunnasohjelma on monimutkainen ohjelma ja sen poistaminen ei ole täysin helppoa, siksi me suosittelemme käyttämään hyvää haittaohjelman poistajaa Xcrypt poistoon. Voit käyttää Reimage ohjelmaa jos haluat, tai käyttää mitä tahansa ohjelmaa, joka on Ohjelmat osiolla meidän sivustollamme.

XCrypt virus jättää tämän lunnasviestin uhreilleen
XCrypt virus tunkeutuu tietokoneille vaarallisen sähköpostin liitteen avulla, korvaa normaalin tiedoston päätteen .xcrypt päätteellä ja jättää lunnasviestin, jossa se vaatii rahaa.

Levitystavat

Meidän analyysimme näyttää, että Xcrypt lunnasohjelma leviää enimmäkseen saastuneiden sähköpostien avulla, joiden pitäisi toimittaa määrättyjä dokumentteja tietokoneen käyttäjille. Ei ole väliä mitä liitteitä sähköposti sisältää, älä avaa sitä ellet ole varma, että sen tekiminen on turvallista. Pidä mielessäsi, että huijarit lähettävät tuhansia kirjeitä, joissa on vaarallisia tiedostoja nimettynä “Scan/invoice/bill/fine/payment/prize/report” jne, jotka ensin vaikuttavat luotettavilta. Sinun kannattaa kuitenkin miettiä kahdesti pitikö sinun saada tällainen sähköposti ja tuleeko se oikeasti yritykseltä, jolle lähettäjä vannoo työskentelevänsä. Me ehdotamme tutkimaan sähköpostien lähettäjät tarkasti ja, kun epäilystä, tarkistaa lähettäjän luotettavuus kahdesti ottamalla yhteyttä yritykseen sen virallisen sivun kautta. Älä avaa tällaisia sähköposteja sokeasti ja erityisesti niissä olevia liitteitä, koska ne voivat sisältää tuhoisaa materiaalia. Ole varuillasi, parasta pelata varman päälle!

PÄIVITYS: Xcrypt kehittäjät julkaisevat lunnasohjelman version, joka kohdistaa erityisesti Venäläisiä käyttäjiä

Virus tutkija Jakub Kroustek on ottanut yhteyttä nettiyhteisöön epämiellyttävillä uutisilla , erityisesti käyttäjille jotka asuvat Venäjää puhuvissa maissa. Asiantuntija on huomannut uuden version Xcrypt lunnasohjelmasta, joka ”puhuu” sen käyttäjille Venäjäksi. Mielenkiintoista on sen alustavat tunkeutumistapa järjestelmään ei eroa viruksen edellisistä versioista. Jopa tiedoston .xcrypt tiedoston pääte pysyy ennallaan. Tällä kertaa kuitenkin, se sijaan että se puhuisi käyttäjille Englanniksi, hakkerit tekevät vaatimuksensa Venäjäksi. Siinä on myös uusi ominaisuus, joka liittyy kommunikaatioon uhrin ja kiristäjien välillä. Nyt hakkerit käyttävät ICQ (ilmaista viesti ja puheluverkkoa) verkkoa kommunikoimaan uhriensa kanssa, tämä tuo kommunikaatioon tiettyä nimettömyyttä. Toisin sanoen, Xcrypt on sama vaarallinen ja tuhoisa virus, joka se oli ennenkin. Pidä aina mielessäsi, että vaikka virus kohdistaa Venäjää puhuvia käyttäjiä, niin mikä tahansa verkossa oleva laite on altis verkkohyökkäyksille. Siksi sinun tulee pysyä varuillasi aina, kun selaat nettiä.

Kuinka poistaa Xcrypt virus?

Jos PC:si on tämän viruksen saastuttama, niin älä hukkaa aikaa vaan poista Xcrypt virus heti. Se tekemiseksi sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage. Se on luotettava ohjelma, joka tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on myös tehokas haittaohjelmien poistaja, joka voi tunnistaa ja poistaa kaikkein viimeisimmät haittaohjelmat. Ole hyvä ja käynnistä PC:si Vikasietotilassa Verkolla ennen kuin yrität käynnistää haittaohjelman poistajaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
XCrypt lunnasohjelma virus kuvankaappaus
Esimerkki viimeisimmästä XCrypt lunnasohjelma versiosta

Manuaalinen XCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista XCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto XCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita XCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista XCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen XCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että XCrypt on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan XCrypt tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet XCrypt salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Palauta yksittäisiä tiedostoja Windows Previous Versions ominaisuuden avulla

Tiedostot jotka XCRYPT on salannut ovat valitettavasti salattu kunnolla ja meillä ei ole salauksen poistajaa, joka voisi palauttaa tiedostosi. Voit kuitenkin koettaa tiedostojen palauttamista Windows Previous Versions ominaisuudella.

TÄRKEÄÄ. Tämä tapa ei ole tehokas, jos sinulla ei ole Järjestelmän Palautusta käytössä.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer tapa

Jotkut virukset ”unohtavat” poistaa Varjokopiot, jotka ovat tärkeitä tiedostojen palauttamiseen. Jos tämä virus, joka on saastuttanut tietokoneesi on huonojen ohjelman kirjoittajien tekemä, niin on mahdollista, että jotkin tiedostosi voidaan palauttaa. Seuraa näitä ohjeita tarkistaaksesi, jos Varjokopiosi on poistettu tai ei.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi XCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-xcrypt-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä