Poista Yardood.com virus (Paranneltu Opas) - loka 2017 päivitys

Yardood.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Yardood.com virus?

Asiat joita et ehkä tiedä Yardood.com viruksesta:

Yardood.com virus

Jos sinulla on vaikeuksia selata nettiä, niin sinulla voi olla Yardood.com virus. Tämän kaappaajan hyökkää muutoksilla selaimissa ja yleisellä selaamisen suorituskyvyn heikentymisellä. Tähän voi kuulua pitkä sivujen latausaika, selainten jäätyminen, satunnaiset uudelleenohjaukset, jne. Näiden ominaisuuksien takia, Yardood on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi.

Virus leviää nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja kohdistaa suositut nettiselaimet. Käyttäjät voivat epäillä, että heidän tietokoneensa on saastunut tällä viruksella kun he avaavat selaimensa tuntemattomalle Yardood kotisivulle. Tämän lisäksi, tällä selaimen kaappaajalla on muita versioita, jotka kohdistavat määrättyjä maita : us.yardood.com, fr.yardood.com ja uk.yardood.com.

Tämän epäilyttävän hakukoneen pitäisi tarjota nopeampi ja parempi hakupalvelu. Kehittäjät väittävät, että tämä työkalu auttaa löytämään tärkeitä tietoja nopeasti, tarjota pääsy suosituille ja kiinnostaville sivuille, joiden pitäisi sopia käyttäjän tarpeisiin. Sen sijaan, että se antaisi pääsyn näille sivuille, selaimen kaappaaja kehottaa vierailemaan sponsoroiduille kolmansien osapuolien sivuille.

Se on valitettavaa, mutta Yardood.com kaappaaja tarjoaa muokattuja hakutuloksia ja lisää niihin mainoksia. Tämän takia oikeiden tietojen löytäminen tulee vaikeaksi saastuneilla selaimilla, voit myös päätyä vahingossa vaarallisille nettisivuille. Yardood.com uudelleenohjaus on kohtalaisen huolestuttava koska sinun pitää vierailla saastuneella sivulla vain kerran ja voit saada vakavan tietokone tartunnan tai menettää henkilökohtaiset tietosi.

Tartunnan jälkeen, Yardood.com haittaohjelma muokkaa selainten asetuksia ja tekee sivustaan uuden kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen. Se voi muokata myös pikakuvakkeita, se voi muokata Windows Rekisteriä ja asentaa lisää sovelluksia, jotka estävät sen poistamisen.

Kaikki nämä muokkaukset estävät käyttäjiä resetoimasta selainten asetuksia, jotta käyttäjät voivat poistaa Yardood.com viruksen selaimiltaan vain jos he poistavat kaappaajan tietokoneelta. Jos tämä epäilyttävä hakukone kuitenkin vaikuttaa hyödylliseltä ja et halua poistaa sitä heti, niin sinun tulee tietää, että tämä työkalu pystyy seuraamaan tietojasi. Ei ole meidän mielikuvituksen tuotetta, että tämä kaappaaja vakoilee nettiselaamistasi, se on kirjoitettu heidän Yksityisyyden Suojaan.

Kaappaja on kiinnostunut sinun vierailemistasi sivuista, hakusanoista, IP-osoitteesta, verkossa vietetystä ajasta ja määrätyistä sivuista, selaimen tyypistä, kielestä, jne. Se on kirjoitettu alla olevalla tekstillä:

When you use Yardood’s services, the server will automatically record certain information, including URL, IP address, type of browser, language used, and the date and time of visit, etc., with the sole purpose being to provide you with better services.

Kaikkien näiden tietojen pitäisi tarjota parempaa palvelua, et voi kuitenkaan koskaan olla varma mitä muita tarkoituksia kehittäjillä voi olla. Tästä syystä me suosittelemme kiiruhtamaan Yardood.com poistoa. Voit suorittaa nopean järjestelmän puhdistuksen FortectIntego ohjelmalla tai vastaavalla maineikkaalla anti-virus ohjelmalla.

Yardood.com virus

Kuinka asentaa ohjelmia turvallisesti?

Kehittäjät käyttävät petollisia markkinointi tekniikoita selaimen kaappajien levitykseen. Tämä metodi on nimeltään niputus ja se antaa mahdollisuuden lisätä PUPit valinnaisena sovelluksena tavalliseen ohjelma pakettiin. Joten, kun käyttäjät asentavat uusia ohjelmia, he voivat odottaa Yardood.com kaappausta.

Kaappaus voi tapahtua kun käyttäjä asentaa uusia ohjelmia käyttämällä ”Suositeltua”, ”Pika” tai ”Perus” asennustapaa. Nämä tavat eivät paljasta ylimääräisiä sovelluksia ja asentavat ne automaattisesti. Tästä syystä on tärkeää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa, jotka antavat sinun valvoa ja säätää asennusta.

Kun teet jokaisen asennusvaiheen huolellisesti, niin voit nähdä listan ylimääräisistä ohjelmista ja poistaa ne. Tämän lisäksi, voit myös nähdä ennalta valittuja väittämiä jotka väittävät, että suostut tekemään yardood.com, us.yardood.com, fr.yardood.com tai uk.yardood.com sivusta kotisivusi. Jos kiirehdit asennusta, niin voit ohittaa tämän ominaisuuden ja antaa selaimen kaappaajan päästä tietokoneellesi.

Yardood.com poistoprosessin selitys:

Selaimen kaappaus on enemmän ärsyttävämpi kuin vaarallinen tietokone virus, siksi voit poistaa Yardood.com viruksen manuaalisesti tai automaattisesti. Manuaalinen poisto vaatii enemmän aikaa ja vaivaa koska sinun pitää löytää ja poistaa kaikki viruksen komponentit.

Kaappaaja voi olla asentanut ”helper objekteja” ja useita ylimääräisiä sovelluksia PC:lle ja nettiselaimelle, sinun pitää poistaa ne kaikki. Se voi olla kohtalaisen vaikea tehtävä, joten kokemattomille tietokoneen käyttäjille me suosittelemme automaattista Yardood.com poistoa.

Tämä poistotapa vaatii haittaohjelman poistajan asennuksen ja päivittämisen sekä täyden järjestelmän tarkistuksen tekemisen. Muutamassa minuutissa tämä uhka on poissa lopullisesti ja voit resetoida nettiselaimesi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Yardood.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos sinun Windows Järjestelmän on kaapannut Yardood.com kaappaaja, niin sinun pitää poistaa kaikki siihen liittyvät merkinnät.

Poistaaksesi Yardood.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Yardood.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Yardood.com Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac OS X Järjestelmässä on Yardood.com virus, niin sinun pitää löytää ja poistaa kaikki kaappaajaan liittyvät merkinnät.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Yardood.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa ohjeita ja poista kaikki epäilyttävät laajennukset Microsoft Edge selaimelta.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tarkista laajennusten lista ja etsi kyseenalaisia laajennuksia tai liitteitä. Yardood.com selaimen kaappaaja voi olla asentanut joitain epäilyttäviä merkintöjä ja sinun pitää poistaa ne.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Yardood.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Yardood.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Yardood.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

 Extensions kansiossa voit löytää useita epäilyttäviä merkintöjä jotka voivat liittyä Yardood.com virukseen. Poista ne heti koska ne voivat aiheuttaa toisen kaappauksen tai jatkaa tietojen seuraamista.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Yardood.com kaappauksen jälkeen, sinun pitää tarkistaa laajennusten listä ja poistaa kaikki merkinnät jotka on asennettu ilman sinun lupaasi.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Yardood.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Yardood.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä