Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Yardood.com virus (Paranneltu Opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Asiat joita et ehkä tiedä Yardood.com viruksesta:

Yardood.com virus

Jos sinulla on vaikeuksia selata nettiä, niin sinulla voi olla Yardood.com virus. Tämän kaappaajan hyökkää muutoksilla selaimissa ja yleisellä selaamisen suorituskyvyn heikentymisellä. Tähän voi kuulua pitkä sivujen latausaika, selainten jäätyminen, satunnaiset uudelleenohjaukset, jne. Näiden ominaisuuksien takia, Yardood on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi.

Virus leviää nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja kohdistaa suositut nettiselaimet. Käyttäjät voivat epäillä, että heidän tietokoneensa on saastunut tällä viruksella kun he avaavat selaimensa tuntemattomalle Yardood kotisivulle. Tämän lisäksi, tällä selaimen kaappaajalla on muita versioita, jotka kohdistavat määrättyjä maita : us.yardood.com, fr.yardood.com ja uk.yardood.com.

Tämän epäilyttävän hakukoneen pitäisi tarjota nopeampi ja parempi hakupalvelu. Kehittäjät väittävät, että tämä työkalu auttaa löytämään tärkeitä tietoja nopeasti, tarjota pääsy suosituille ja kiinnostaville sivuille, joiden pitäisi sopia käyttäjän tarpeisiin. Sen sijaan, että se antaisi pääsyn näille sivuille, selaimen kaappaaja kehottaa vierailemaan sponsoroiduille kolmansien osapuolien sivuille.

Se on valitettavaa, mutta Yardood.com kaappaaja tarjoaa muokattuja hakutuloksia ja lisää niihin mainoksia. Tämän takia oikeiden tietojen löytäminen tulee vaikeaksi saastuneilla selaimilla, voit myös päätyä vahingossa vaarallisille nettisivuille. Yardood.com uudelleenohjaus on kohtalaisen huolestuttava koska sinun pitää vierailla saastuneella sivulla vain kerran ja voit saada vakavan tietokone tartunnan tai menettää henkilökohtaiset tietosi.

Tartunnan jälkeen, Yardood.com haittaohjelma muokkaa selainten asetuksia ja tekee sivustaan uuden kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen. Se voi muokata myös pikakuvakkeita, se voi muokata Windows Rekisteriä ja asentaa lisää sovelluksia, jotka estävät sen poistamisen.

Kaikki nämä muokkaukset estävät käyttäjiä resetoimasta selainten asetuksia, jotta käyttäjät voivat poistaa Yardood.com viruksen selaimiltaan vain jos he poistavat kaappaajan tietokoneelta. Jos tämä epäilyttävä hakukone kuitenkin vaikuttaa hyödylliseltä ja et halua poistaa sitä heti, niin sinun tulee tietää, että tämä työkalu pystyy seuraamaan tietojasi. Ei ole meidän mielikuvituksen tuotetta, että tämä kaappaaja vakoilee nettiselaamistasi, se on kirjoitettu heidän Yksityisyyden Suojaan.

Kaappaja on kiinnostunut sinun vierailemistasi sivuista, hakusanoista, IP-osoitteesta, verkossa vietetystä ajasta ja määrätyistä sivuista, selaimen tyypistä, kielestä, jne. Se on kirjoitettu alla olevalla tekstillä:

When you use Yardood’s services, the server will automatically record certain information, including URL, IP address, type of browser, language used, and the date and time of visit, etc., with the sole purpose being to provide you with better services.

Kaikkien näiden tietojen pitäisi tarjota parempaa palvelua, et voi kuitenkaan koskaan olla varma mitä muita tarkoituksia kehittäjillä voi olla. Tästä syystä me suosittelemme kiiruhtamaan Yardood.com poistoa. Voit suorittaa nopean järjestelmän puhdistuksen ReimageIntego ohjelmalla tai vastaavalla maineikkaalla anti-virus ohjelmalla.

Yardood.com virusYardood.com virus

Kuinka asentaa ohjelmia turvallisesti?

Kehittäjät käyttävät petollisia markkinointi tekniikoita selaimen kaappajien levitykseen. Tämä metodi on nimeltään niputus ja se antaa mahdollisuuden lisätä PUPit valinnaisena sovelluksena tavalliseen ohjelma pakettiin. Joten, kun käyttäjät asentavat uusia ohjelmia, he voivat odottaa Yardood.com kaappausta.

Kaappaus voi tapahtua kun käyttäjä asentaa uusia ohjelmia käyttämällä ”Suositeltua”, ”Pika” tai ”Perus” asennustapaa. Nämä tavat eivät paljasta ylimääräisiä sovelluksia ja asentavat ne automaattisesti. Tästä syystä on tärkeää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa, jotka antavat sinun valvoa ja säätää asennusta.

Kun teet jokaisen asennusvaiheen huolellisesti, niin voit nähdä listan ylimääräisistä ohjelmista ja poistaa ne. Tämän lisäksi, voit myös nähdä ennalta valittuja väittämiä jotka väittävät, että suostut tekemään yardood.com, us.yardood.com, fr.yardood.com tai uk.yardood.com sivusta kotisivusi. Jos kiirehdit asennusta, niin voit ohittaa tämän ominaisuuden ja antaa selaimen kaappaajan päästä tietokoneellesi.

Yardood.com poistoprosessin selitys:

Selaimen kaappaus on enemmän ärsyttävämpi kuin vaarallinen tietokone virus, siksi voit poistaa Yardood.com viruksen manuaalisesti tai automaattisesti. Manuaalinen poisto vaatii enemmän aikaa ja vaivaa koska sinun pitää löytää ja poistaa kaikki viruksen komponentit.

Kaappaaja voi olla asentanut ”helper objekteja” ja useita ylimääräisiä sovelluksia PC:lle ja nettiselaimelle, sinun pitää poistaa ne kaikki. Se voi olla kohtalaisen vaikea tehtävä, joten kokemattomille tietokoneen käyttäjille me suosittelemme automaattista Yardood.com poistoa.

Tämä poistotapa vaatii haittaohjelman poistajan asennuksen ja päivittämisen sekä täyden järjestelmän tarkistuksen tekemisen. Muutamassa minuutissa tämä uhka on poissa lopullisesti ja voit resetoida nettiselaimesi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Yardood.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Yardood.com Windows järjestelmistä

Jos sinun Windows Järjestelmän on kaapannut Yardood.com kaappaaja, niin sinun pitää poistaa kaikki siihen liittyvät merkinnät.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Yardood.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Yardood.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Yardood.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Yardood.com Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac OS X Järjestelmässä on Yardood.com virus, niin sinun pitää löytää ja poistaa kaikki kaappaajaan liittyvät merkinnät.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Yardood.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Yardood.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Tarkista lisäosien lista ja poista kaikki kyseenalaiset merkinnät, kuten alla on näytetty.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Yardood.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Yardood.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Yardood.com virus Microsoft Edge selaimesta

Seuraa ohjeita ja poista kaikki epäilyttävät laajennukset Microsoft Edge selaimelta.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Yardood.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Yardood.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista laajennusten lista ja etsi kyseenalaisia laajennuksia tai liitteitä. Yardood.com selaimen kaappaaja voi olla asentanut joitain epäilyttäviä merkintöjä ja sinun pitää poistaa ne.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Yardood.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Yardood.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Yardood.com Google Chrome selaimelta

 Extensions kansiossa voit löytää useita epäilyttäviä merkintöjä jotka voivat liittyä Yardood.com virukseen. Poista ne heti koska ne voivat aiheuttaa toisen kaappauksen tai jatkaa tietojen seuraamista.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Yardood.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Yardood.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Yardood.com Safari selaimelta

Yardood.com kaappauksen jälkeen, sinun pitää tarkistaa laajennusten listä ja poistaa kaikki merkinnät jotka on asennettu ilman sinun lupaasi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Yardood.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Yardood.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Yardood.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-yardood-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Yardood.com virus