Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Yeabests.top virus (Ilmainen Opas)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Epäilyttävä Yeabests.top ja sen yhteys selaimen kaappaajien verkostoon:

Jos olet juuri huomannut, että kotisivuksesi on muutettu UPortal, sinulla voi olla Yeabests.top virus. Niiden tietojen mukaan jotka me olemme saaneet selville vaikuttaa siltä, että tämän sivun kehittäjä on ESOffers Network Co., Limited., yritys joka sijaitsee Hong Kongissa. Ohjelman alkuperä selviää myös sivuston lähdekoodista, jossa jotkin merkinnät ovat Kiinaksi. Tästä huolimatta löytyy useita osa-alueita tästä ohjelmasta jotka jättävät kysymyksiä. Esimerkiksi, Lisenssisopimus ja Yksityisyyden Suoja eivät edes kuulu tälle sivustolle vaan osoittaa toiselle UPortaal sivulle greenet.xyz. On kiinnostavaa, että molemmat sivut näyttävät identtisiltä ja niiden asettelu on täysin sama. On myös outoa, että toinen epäilyttävä sivusto Yeabests.cc, josta me olemme jo keskustelleet uudelleenohjaa myös Yeabests.top sivulle. Kaikki nämä hämärät suhteet näiden sivustojen välillä eivät lisää tämän sivun luottamusta yhtään. Itseasiassa, kaikki nämä sivustot on leimattu mainoksiin perustuviksi selaimen kaappaajiksi jotka ehdottavat, että Yeabests voi kuulua samaan verkkotartuntojen kategoriaan. Siksi sinun ei kannata jäädä odottamaan vaan poistaa Yeabests.top järjestelmästä heti. [d1[ on yksi ammattilaisten anti-virus ohjelmista jolle voit tämän prosessin luottaa.

Image of the Yeabests.top browser hijacker virus

Kun puhutaan itse Yeabests.top kaappaajasta niin meidän on kehotettava, että et jätä sitä huomiotta. Tämä sivusto on tietenkin suunniteltu huijaamaan käyttäjät luulemaan, että he tilaavat kohtalaisen hyödyllinen työkalu joka tarjoaa pikalinkkejä sivuille, kuten Facebook, Youtube, Yahoo, Google Maps, jne. Nämä linkit voivat olla todella toimivia, se onkin valitettavasti kaikki mitä voit tältä sivulta odottaa joka esitellään hakusivustona. Itse hakutoiminto on kohtalaisen surkea ja toimii Plus verkosto haulla, jälleen yksi epäilyttävä sivusto josta sinun kannattaa pysyä erossa. Tässä hakukoneessa tavalliset hakutulokset on vaihdettu linkeiksi, jotka johtavat sponsoroiduille sivuille jotka eivät välttämättä promotoi kaikkein luotettavinta materiaalia. Yksinkertaisesti sanottuna, Yeabests.top uudelleenohjaus virus on jälleen yksi vaarallinen ohjelma joka on suunniteltu jättämään käyttäjän kiinnostuksen kohteet sivuun ja se keskittyy vain luomaan mainostuloja. Tehdäkseen prosessista tehokkaamman ja tuottavamman niin sivun luojat voivat unohtaa reiluuden ja laittaa linkkejä haittaohjelma sivuille ja muuta potentiaalisesti vaarallista materiaalia kotisivullesi tai liittää ne hakutuloksiisi. Joten mitä kauemmin viivytät Yeabests.top poistoa niin sitä ilkeämmäksi ongelmat tulevat.

Kuinka tunnistat ja vältät lataamasta tämän viruksen tietokoneellesi?

Jos et ole asettanut Yeabests.top sivua kotisivuksesi tai ensisijaiseksi hakukoneeksi itse niin tämä haittaohjelma on luultavasti tunkeutunut tietokoneellesi ”niputuksen” avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että kaappaaja on liitetty ohjelmistopakettiin uuden video soittimen, kuvaeditorin, Flash Playerin tai Java päivityksen mukaan ja olet tietämättäsi sallinut sen asennuksen PC:lle luullen, että saat vain yhden laillisen ohjelman. Se on yleinen virhe ja useat tietokoneen käyttäjät tekevät sen. He ohittavat Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (EULA) ja Käyttöehdot ja hoputtavat asennuksen läpi klikaten miettimättä ”Seuraava” painiketta. Todellisuudessa, jos haluat paremman hallinnan mitä päästät PC:lle, on ehdottomat tärkeää valita ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa. Näiden asetusten avulla voit etsiä ennalta merkityt valinnat ja ei toivotut komponentit, kuten ”Make Yeabests.top my homepage” ja peruuttaa ne kaikki.

Mikä on kaikkein tehokkain tapa poistaa Yeabests.top virus?

Jos olet jo tässä artikkelin osassa niin olet luultavasti kiinnostunut Yeabests.top poistosta. Tässä tapauksessa meillä on sinulle muutama vaihtoehto. Riippuu siitä haluatko nopean viruksen poiston tai oletko valmis pitkään toimenpiteeseen, voit valita automaattisen tai manuaalisen Yeabests.top poistotavan. Kaikkein parhaiten saatavilla oleva tapa on manuaalinen tapa. Jos olet tarpeeksi tarkkana ja voit seurata ohjeita tarkasti niin voit kokeilla sitä. Yksityiskohtaiset poisto-ohjeet ovat alla. Jos et onnistunut poistamaan Yeabests.top virusta manuaalisesti ja tämä sitkeä virus tulee takaisin selaimillesi, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi automaattisella haittaohjelman poistajalla. Voi olla, että joitain viruksen komponentteja on jäänyt jäljelle ja anti-virus voi löytää ja poistaa ne.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Yeabests.top viruksen Poisto-ohje:

Poista Yeabests.top Windows järjestelmistä

Voidaksesi poistaa Yeabests.top viruksen Windows Järjestelmästä, poista ohjelmat jotka voivat olla sukua tälle selaimen kaappaajalle. Etsi erityisesti ohjelmia, kuten UPCleaner, Flix123 ja muut epäilyttävät ohjelmat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Yeabests.top sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Yeabests.top tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Yeabests.top Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Yeabests.top sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Yeabests.top poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Yeabests.top virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Yeabests.top pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Yeabests.top Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Yeabests.top sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Yeabests.top poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Yeabests.top Google Chrome selaimelta

Poista kaikki Yeabests.top laajennukset ja muut selaimen lisäosat jotka voivat olla sukua tälle selaimen kaappaajalle. Kiinnitä tarkkaa huomiota komponentteihin joita et muista ladanneesi tietokoneelle itse.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Yeabests.top sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Yeabests.top poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Yeabests.top rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä