Poista Yeabests.top virus (Ilmainen Opas)

Yeabests.top viruksen Poisto-ohje

Mikä on Yeabests.top virus?

Epäilyttävä Yeabests.top ja sen yhteys selaimen kaappaajien verkostoon:

Jos olet juuri huomannut, että kotisivuksesi on muutettu UPortal, sinulla voi olla Yeabests.top virus. Niiden tietojen mukaan jotka me olemme saaneet selville vaikuttaa siltä, että tämän sivun kehittäjä on ESOffers Network Co., Limited., yritys joka sijaitsee Hong Kongissa. Ohjelman alkuperä selviää myös sivuston lähdekoodista, jossa jotkin merkinnät ovat Kiinaksi. Tästä huolimatta löytyy useita osa-alueita tästä ohjelmasta jotka jättävät kysymyksiä. Esimerkiksi, Lisenssisopimus ja Yksityisyyden Suoja eivät edes kuulu tälle sivustolle vaan osoittaa toiselle UPortaal sivulle greenet.xyz. On kiinnostavaa, että molemmat sivut näyttävät identtisiltä ja niiden asettelu on täysin sama. On myös outoa, että toinen epäilyttävä sivusto Yeabests.cc, josta me olemme jo keskustelleet uudelleenohjaa myös Yeabests.top sivulle. Kaikki nämä hämärät suhteet näiden sivustojen välillä eivät lisää tämän sivun luottamusta yhtään. Itseasiassa, kaikki nämä sivustot on leimattu mainoksiin perustuviksi selaimen kaappaajiksi jotka ehdottavat, että Yeabests voi kuulua samaan verkkotartuntojen kategoriaan. Siksi sinun ei kannata jäädä odottamaan vaan poistaa Yeabests.top järjestelmästä heti. [d1[ on yksi ammattilaisten anti-virus ohjelmista jolle voit tämän prosessin luottaa.

Kun puhutaan itse Yeabests.top kaappaajasta niin meidän on kehotettava, että et jätä sitä huomiotta. Tämä sivusto on tietenkin suunniteltu huijaamaan käyttäjät luulemaan, että he tilaavat kohtalaisen hyödyllinen työkalu joka tarjoaa pikalinkkejä sivuille, kuten Facebook, Youtube, Yahoo, Google Maps, jne. Nämä linkit voivat olla todella toimivia, se onkin valitettavasti kaikki mitä voit tältä sivulta odottaa joka esitellään hakusivustona. Itse hakutoiminto on kohtalaisen surkea ja toimii Plus verkosto haulla, jälleen yksi epäilyttävä sivusto josta sinun kannattaa pysyä erossa. Tässä hakukoneessa tavalliset hakutulokset on vaihdettu linkeiksi, jotka johtavat sponsoroiduille sivuille jotka eivät välttämättä promotoi kaikkein luotettavinta materiaalia. Yksinkertaisesti sanottuna, Yeabests.top uudelleenohjaus virus on jälleen yksi vaarallinen ohjelma joka on suunniteltu jättämään käyttäjän kiinnostuksen kohteet sivuun ja se keskittyy vain luomaan mainostuloja. Tehdäkseen prosessista tehokkaamman ja tuottavamman niin sivun luojat voivat unohtaa reiluuden ja laittaa linkkejä haittaohjelma sivuille ja muuta potentiaalisesti vaarallista materiaalia kotisivullesi tai liittää ne hakutuloksiisi. Joten mitä kauemmin viivytät Yeabests.top poistoa niin sitä ilkeämmäksi ongelmat tulevat.

Kuinka tunnistat ja vältät lataamasta tämän viruksen tietokoneellesi?

Jos et ole asettanut Yeabests.top sivua kotisivuksesi tai ensisijaiseksi hakukoneeksi itse niin tämä haittaohjelma on luultavasti tunkeutunut tietokoneellesi ”niputuksen” avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että kaappaaja on liitetty ohjelmistopakettiin uuden video soittimen, kuvaeditorin, Flash Playerin tai Java päivityksen mukaan ja olet tietämättäsi sallinut sen asennuksen PC:lle luullen, että saat vain yhden laillisen ohjelman. Se on yleinen virhe ja useat tietokoneen käyttäjät tekevät sen. He ohittavat Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (EULA) ja Käyttöehdot ja hoputtavat asennuksen läpi klikaten miettimättä ”Seuraava” painiketta. Todellisuudessa, jos haluat paremman hallinnan mitä päästät PC:lle, on ehdottomat tärkeää valita ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa. Näiden asetusten avulla voit etsiä ennalta merkityt valinnat ja ei toivotut komponentit, kuten ”Make Yeabests.top my homepage” ja peruuttaa ne kaikki.

Mikä on kaikkein tehokkain tapa poistaa Yeabests.top virus?

Jos olet jo tässä artikkelin osassa niin olet luultavasti kiinnostunut Yeabests.top poistosta. Tässä tapauksessa meillä on sinulle muutama vaihtoehto. Riippuu siitä haluatko nopean viruksen poiston tai oletko valmis pitkään toimenpiteeseen, voit valita automaattisen tai manuaalisen Yeabests.top poistotavan. Kaikkein parhaiten saatavilla oleva tapa on manuaalinen tapa. Jos olet tarpeeksi tarkkana ja voit seurata ohjeita tarkasti niin voit kokeilla sitä. Yksityiskohtaiset poisto-ohjeet ovat alla. Jos et onnistunut poistamaan Yeabests.top virusta manuaalisesti ja tämä sitkeä virus tulee takaisin selaimillesi, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi automaattisella haittaohjelman poistajalla. Voi olla, että joitain viruksen komponentteja on jäänyt jäljelle ja anti-virus voi löytää ja poistaa ne.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Yeabests.top viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Voidaksesi poistaa Yeabests.top viruksen Windows Järjestelmästä, poista ohjelmat jotka voivat olla sukua tälle selaimen kaappaajalle. Etsi erityisesti ohjelmia, kuten UPCleaner, Flix123 ja muut epäilyttävät ohjelmat.

Poistaaksesi Yeabests.top virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Yeabests.top virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Yeabests.top virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Yeabests.top virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Yeabests.top virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista kaikki Yeabests.top laajennukset ja muut selaimen lisäosat jotka voivat olla sukua tälle selaimen kaappaajalle. Kiinnitä tarkkaa huomiota komponentteihin joita et muista ladanneesi tietokoneelle itse.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Yeabests.top rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä