Poista ”You Are Today’s Lucky Visitor” mainokset (Poisto-ohjeet) - tammi 2018 päivitys

”You Are Today’s Lucky Visitor” mainosten Poisto-ohje

Mikä on "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset?

”You Are Today's Lucky Visitor” mainokset lupaavat hyviä hintoja

"You Are Today's Lucky Visitor" mainosten esimerkki

”You Are Today's Lucky Visitor” mainokset ovat yksi suosituimmista online huijauksista. Pop-upit voidaan nähdä saastuneella sivulla tai ne voi toimittaa määrätty mainosohjelman, joka on voinut päästä järjestelmään huomaamatta. Voit epäillä tietokoneesi saastuneen, jos näet onnitteluja, että olet voittanut iPhonen tai $1000 lahjakortin, koko ajan selaimellasi ja ne estävät normaalin nettiselaamisen.

Kun tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään, se voi käyttää virtuaalista kerrosta mainosten näyttämiseen sivuilla joilla vierailet. Tämän lisäksi, pop-upit ja yllättävät uudelleenohjaukset eivät anna nauttia online ajasta ja saavat selaimesi kaatumaan tai hyytymään jatkuvasti.

Tämän lisäksi, ”You Are Today's Lucky Visitor” virus voi seurata nettiselaamistasi, näyttääkseen kohdistettuja mainoksia. Esimerkiksi, mainokset voivat tunnistaa selaimesi tyypin tai näyttää IP-osoitteesi saadakseen mainokset näyttämään aidommilta.

“You Are Today's Lucky Visitor” huijaus on suunniteltu huijaamaan ihmiset luulemaan, että he ovat voittaneet $1000 Amazon Lahjakortin, $1000 Visa Lahjakortin tai muita tuotteita, kuten älypuhelimen. Palkinnon saamiseksi, ihmisten pitää täyttää mielipidekysely. Kun teet mitä pyydetään, tulet huomaamaan, että kukaan ei anna sinulle luvattua palkintoa.

Nämä mainokset huijaavat ihmiset täyttämään määrättyjä mielipidekyselyjä, koska kehittäjät saavat tuloja jokaisesta suoritetusta kyselystä. Pidä mielessäsi, että kukaan ei ole niin antelias, että antaisi tuhansia dollareita tai iPhonen ilmaiseksi. Siksi se on vain huijaus, ja sinun pitää poistaa “You Are Today's Lucky Visitor” mainosohjelma heti, kun ensimmäinen ilmoitus ilmaantuu selaimellesi.

Voit poistaa mainosohjelman ja kaikki sen komponentit manuaalisesti, tai voit jättää tämän tehtävän luotettavalle haitta-/vakoiluohjelman poistajalle. Meidän suosituksiamme ovat ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner “You Are Today's Lucky Visitor” poistoon.

Lucky iPhone huijaus on uusi temppu jota huijarit käyttävät

Espanjalaiset turvallisuustutkijat ovat raportoineet kasvaneesta “You Are Today's Lucky Visitor” viruksen aktiviteetista, joka ilmoittaa Apple tuotteiden voitosta. Vaikuttaa siltä, että huijarit ovat päättäneet vaihtaa taktiikkaa ja käyttää iPhonen suosiota hyväkseen.

Congratulations You're Today's Lucky visitor iPhone huijaus (sekä Congratulations You're Today's Lucky Visitor iPad huijaus) seuraa samaa kaavaa. Ihmisiä pyydetään täyttämään mielipidekysely tai lataamaan sovelluksia, jotta he voivat saada palkinnon. Kun olet suorittanut mielipidekyselyn, niin sinulle annetaan vain uusia.

Suurimpana ongelmana on, että nämä ”tehtävät” voivat johtaa vaarallisten ohjelmien tartuntaan. Esimerkki, sinua voidaan pyytää lataamaan määrätty selaimen laajennus tai sovelluksia, jotka toimivat vakoilu- tai haittaohjelmana. Siksi sinun ei kannata tulla Lucky Visitor Popup iPhone huijauksen uhriksi.

Jos jatkat näiden pop-uppien näkemistä tai sinut ohjataan tekaistulle sivulle, sinun pitää heti tarkistaa tietokoneesi turvallisuus tarkistamalla järjestelmä maineikkaalla haitta-/vakoiluohjelman poistajalla.

Esimerkkejä "You Are Today's Lucky Visitor" huijauksesta"You Are Today's Lucky Visitor" virus voi näyttää erilaisia pop-uppeja, jotka ilmoittavat uskomattomista hinnoista.

Ärsyttävät mainokset voivat alkaa väärän ilmaisohjelman asennuksen jälkeen

Mainosohjelma, joka on vastuussa “You Are Today's Lucky Visitor” pop-up mainoksista, leviää nipussa erilaisten ilmaisohjelmien mukana, joita käyttäjä lataa netistä. Ilmaisohjelman syyttäminen on vain ajan hukkaa, koska olisit voinut estää tämän PUPin pääsyn järjestelmään:

 • Lukemalla Yksityisyyden Suoja ja EULA (Loppukäyttäjän Lisenssisopimus);
 • Käyttämällä Edistynyttä/Kustomoitua asennusta Suositellun/Pika-asennuksen sijaan;
 • Seurata prosessia ja estää ylimääräisten komponenttien asennus, joita voidaan tarjota ladattavaksi pääohjelman sijaan.

Poista “You Are Today's Lucky Visitor” virus järjestelmästä kokonaan

Voidaksesi poistaa ”You Are Today's Lucky Visitor” mainokset, sinun pitää etsiä ja poistaa mainosohjelma tietokoneelta. Voit seurata manuaalisia poisto-ohjeita alla ja suorittaa tämän tehtävän manuaalisesti. Mainosohjelma on kuitenkin voinut asentaa useita komponentteja, jotka on ehkä vaikea löytää ilman apua.

Nopeuttaaksesi ”You Are Today's Lucky Visitor” poistoa ja tehdäksesi sen helpommaksi, sinun kannattaa käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa. Kun turvaohjelma on suorittanut tarkistuksen, niin sinun pitää nollata selaimesi ja jatkaa nettiselaamista normaalisti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”You Are Today’s Lucky Visitor” mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa meidän ohjeita ja poista mainosohjelma, joka on vastuussa ”You Are Today's Lucky Visitor” mainoksista. Puhdista sitten selaimesi epäilyttävistä laajennuksista ja nollaa niiden asetukset, jos tarpeen.

Poistaaksesi "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista ”You Are Today’s Lucky Visitor” Mac OS X järjestelmästä

Jos ”You Are Today's Lucky Visitor” pop upit jatkavat ilmaantumista, niin seuraa ohjeita ja poista mainosohjelma Mac laitteelta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”You Are Today’s Lucky Visitor” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi tuntemattomat laajennukset Microsoft Edge selaimelta.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Jos näet epäilyttäviä laajennuksia Mozilla Firefox selaimella, niin varo sillä ”You Are Today's Lucky Visitor” virus voi olla vastuussa niiden asennuksesta. Sinun tehtäväsi on poistaa kaikki kyseenalaisen merkinnät

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Tarkista laajennusten lista ja poista kaikki tuntemattomat lisäosat, työkalupalkit tai muut merkinnät. Ne voivat olla vastuussa ”You Are Today's Lucky Visitor” mainoksista.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Tämä askel askeleelta ohje auttaa sinua poistamaan kaikki epäilyttävät merkinnät Safari selaimelta.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy "You Are Today's Lucky Visitor" mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”You Are Today’s Lucky Visitor” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä