Vakavuus luokka:  
  (70/100)

“Your page will be unpublished" Facebook virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Haittaohjelma

“Your page will be unpublished” Facebook virus nappaa kirjautumistiedot hakkeroidakseen sosiaalisen median tilisi

“Your page will be unpublished” virus on uudenlainen huijaus joka kiertää Facebookissa nykyään. On vaikeaa huomata tämä huijaus, koska se käyttää kohtalaisen luovaa tapaa pakottaa uhrit antamaan kirjautumistietonsa hakkereille. Ensimmäiseksi, rikolliset luovat tekaistun Facebook sivun, kuten Ads-Info., Team Advert, Ads Department Social, Advert Indo, Advert Solution, tai vastaava. Sitten he käyttävät näitä sivuja julkaisemaan uudelleen materiaalia, joita henkilöt tai sivut jotka kuuluvat yrityksille ovat jakaneet, ne sanovat “Your page will be unpublished (tilisi julkaisu lopetetaan” koska “your account has been reported by others (tilisi on raportoitu muiden toimesta).” Tämän viruksen toinen versio väittää, että “Your page will soon disabled. (sivusi poistetaan pian)” Nämä sivut ilmoittavat, että Facebook sivun omistajan pitää vahvistaa tili, jotta sitä ei poisteta. Voit nähdä esimerkin tästä alla.

Your page will be unpublished!
Our system has received the following reports.
√ false name
√ fraud on your account.
√ using other people’s images and obscene images.
√ you write coarse content.
To prevent fraud, please reconfirm your Account to avoid blocking here:
☞ [phishing site]
We reserve to close your account if you are found guilty or not verified within the period that we specify. And your account will be permanently disabled.
Thanks for your understanding,
Risk Management
Facebook

Nämä tekaistut viestit vievät sinut verkkourkinta sivuille, jotka pyytävät uhria antamaan Facebook tunnuksena. Tässä ovat tällä hetkellä tunnetut sivustot, jotka ovat mukana “Your page will be unpublished” huijaus kampanjassa:

  1. hxxp://wk-setting-page.hol.es/,
  2. hxxp://pagerecoverysupport-001.esy.es/,
  3. hxxp://maintenance-adverts-inf02.esy.es/help-info.Htm,
  4. hxxp://support-recoverpage-info.esy.es/reconfirm.htm.

“Your page will be unpublished” virus

Löytyy tusinoittain verkkourkinta sivustoja, jotka teeskentelevät olevansa oikeita Facebook kirjautumis sivuja. Älä lankea rikollisten temppuihin! Selkein merkki, joka kertoo, että olet verkkourkinta sivulla on epäilyttävä URL. Oikea Facebook sivu alkaa hxxp://facebook.com, ei koskaan millään hämärällä rivillä. Jos annat kirjautumistietosi tällaiselle sivulle ja painoit ”Lähetä”, niin kirjautumistietosi lähetettiin suoraan huijareille, jotka haluavat hakkeroida tilisi. Jos teit tämän, niin vaihda salasanasi heti (jos pystyt), raportoi tekaistu Facebook sivu, joka vakuutti sinut vierailemaan verkkourkinta sivulla ja aloita tilin palauttaminen heti. Jos pääset vielä tilillesi, mutta kaverisi valittavat sinun lähettävän epäilyttäviä linkkejä ja viestejä heille, joita et ole koskaan kirjoittanut, niin me suosittelemme että tarkistat hyvää haittaohjelman poistajaa/mobiili sovellusta. Meidän suosituksiamme ova Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Tällä välin me voimme vain toivoa, että Facebook ylläpito lopettaa tämän huijauksen ja poistaa “Your page will be unpublished” Facebook virus julkaisut sosiaalisesta mediasta.

Mitä voit tehdä välttääksesi huijauksen

Ensimmäiseksi, sinun pitää olla skeptinen tällaisten viestien suhteen ja ei uskoa kaikkea mitä ne sanovat ennen kuin tarkistat ovatko ne todella luotettavasta lähteestä. Jos kaivat hieman syvemmälle, niin tulet löytämään, että näillä sivuilla on kohtalaisen paljon tykkäyksiä ja niissä on valokuvia, jotka kuuluvat Facebook käyttäjille tai yrityksille, ei Facebookille. Voit törmätä yksityisiin valokuva-albumeihin ja merkkeihin, jotka kertovat, että sivua ei voi hallita sosiaalisen median ylläpito. Virukset.fi olettaa, että “Your page will be unpublished” hakkerit varastavat tilejä hakkeroidakseen laillisia FB sivuja ja muuttaakseen ne petollisiksi, sitten he käyttävät niitä huijatakseen ihmisiä. Ole hyvä ja käytä tervettä järkeä ja älä anna henkilökohtaisia tietojasi kenellekään, jos et ole 100% varma, että se on turvallista. Ennen kuin annat tietojasi jollekin toiselle sivulle, niin tarkista sen URLin todenperäisyys.

Kuinka poistaa “Your page will be unpublished” virus?

Poistaaksesi “Your page will be unpublished” viruksen ja suojellaksesi tiliäsi, niin sinun pitää raportoida huijaussivu Facebookilla ja, jos mahdollista, muuttaa Facebook salasanasi. Jos et voi enää vaihtaa salasanaasi, niin aloita tilisi palauttaminen “report compromised account (raportoi saastunut tili)” kaavakkeella. Kun olet suorittanut “Your page will be unpublished” poiston ja varmistanut, että tilisi on jälleen turvallinen, niin lue tämä artikkeli oppiaksesi lisää Facebook viruksista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-your-page-will-be-unpublished-facebook-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä