Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poista ytmp3.cc virus (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Ytmp3.cc on hämärä sivusto, joka voi toimittaa useita mainoksia ja kerätä tietoja käyttäjistä

ytmp3.cc virus

Ytmp3.cc on kyseenalainen sivusto, jota käytetään videotiedostojen muuntamiseen. Se väittää palvelun olevan ilmainen ja YouTube videot voidaan turvallisesti ja nopeasti muuttaa mp3 tai mp4 formaattiin. Epäilyttävän sivun käytöstä tulee valitettavasti ei toivottuja sivuvaikutuksia, ja useat käyttäjät valittavat mainosten tunkeilevasta luonteesta. Ne väittävät, että videoiden muuntamisen jälkeen he huomasivat useita mainoksia, pop-uppeja, julisteita, tarjouksia ja vastaavaa kaupallista materiaalia, kun he selasivat nettiä Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari tai muulla selaimella. Vaikka on luultavaa, että Ytmp3 käyttäjät itse sallivat sivuston ilmoitukset, mainosten aiheuttaja voi olla tietokoneessa piileskelevä mainosohjelma. Tällaisen tartunnan käynnistystiedosto ei ehkä ole käynnissä, ja sovellus ei ehkä ole Ohjauspaneelissa, kun Ytmp3.cc virus uudelleenohjaukset voivat yhä olla käynnissä.

Nimi ytmp3.cc virus
Tyyppi Mainosohjelma
Tarkoitus Muuntaa youtube videot mp3 äänitiedostoiksi
Oireet Toimittaa mainoksia, push-ilmoituksia
Levitys Virallinen sivusto, siihen liittyvät mainokset, ohjelmaniput
Poisto Change browser settings and clean the system further using ReimageIntego

Ytmp3 virallinen sivusto voi vaikuttaa lailliselta ja vaikuttaa siltä, että sen toiminta ei sido sinua mihinkään – anna vain URL ja saat muunnetun videon. Pop-up kuitenkin seuraa heti perässä ja pyytää sallimaan ilmoitukset. Useat sivustot tekevät näin ja se on laillinen sekä reilu tapa kysyä haluaako käyttäjä vastaanottaa ilmoituksia.

Tämä ominaisuus antaa sivuston omistajien näyttää käyttäjälle sopivaa materiaalia, heidän kiinnostuksen kohteistaan riippuen. Jos sallit sivuston ilmoitukset, niin voit päätyä potentiaalisesti vaarallisen mainosmateriaalin pariin, joka voi johtaa vaarallisille sivuille. Kun käyttäjä yrittää poistaa Ytmp3.cc ilmoitukset, he eivät onnistu siinä, koska mitään ei vaikuta olevan asennettuna heidän tietokoneelleen. Näistä syistä käyttäjät usein kutsuvat sivua Ytmp3 virukseksi.

Vaikka useimmat Ytmp3.cc viruksen ongelmat tulevat ilmoitusten sallimisesta, käyttäjät voivat saada myös mainosohjelman. Mainosten tukemat ohjelmat yleensä tunkeutuvat laitteisiin ohjelmanippujen avulla tai luottavat käyttäjien lataavan ja asentavat vaaralliset sovellukset itse. Heti kun se on saavutettu, niin se voi toimittaa pop-up mainoksia ja muuta ei toivottua materiaalia selaimella tai jopa työpöydälle.

Tällä sivulla mainostavat sponsoroivat sivustoa, joka näyttää erilaisia mainoksia perustuen evästeistä saatuja tietoja, jotka on saatu seurantamenetelmillä, kuten evästeet, JavaScript, majakat ja vastaavat. ytmp3 kerää seuraavia tietoja:

 • IP-osoitteet;
 • sijainti;
 • hakusanat;
 • selaushistoria;
 • kaikkein vierailluimmat sivut ja kohteet;
 • mieltymykset tarjouksissa, alennuksissa ja kupongeissa.

Tietojen kerääminen ja tietojen käyttö vahvistetaan myös sivulla. Yksityisyyden suoja sanoo seuraavaa:

When you access the Service, use the search function, convert files or download files, your IP address, country of origin and other non-personal information about your computer or device (such as web requests, browser type, browser language, referring URL, operating system and date and time of requests) may be recorded for log file information, aggregated traffic information and in the event that there is any misappropriation of information and/or content.

Ihmisillä on tapana valittaa, että ei ole pysyvää ratkaisua, vaikka poistat ilmoitukset ja poistat ylimääräiset lisäosat selaimiltasi. Jos tämä on tapaus, niin ytmp3.cc viruksen poisto tulee suorittaa maineikkaalla turvaohjelmalla.

Jo ytmp3.cc virus ilmoitukset ovat sukua mainosohjelmalle, niin täysi tietokoneen tarkistus haittaohjelman poistajalla löytää ja poistaa sen. Jos et laskelmoi riskejä ja jatkat satunnaisten linkkien klikkaamista, jotka ilmaantuvat tyhjästä, niin olet suuremmassa vaarassa, sillä tällainen käytös voi johtaa vakavampiin tietokonetartuntoihin. Tarkistuksen jälkeen käyttäjien tulee käynnistää ReimageIntego ohjelma ja korjata viruksen tekemät vahingot tietokoneelle.

ytmp3.cc virus mainosohjelmaytmp3.cc virus on ohjelma, joka mainostaa ei toivottua selainmateriaalia ja voidaan sen takia leimata potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi tai mainosohjelmaksi.

Muista analysoida epäilyttävien ohjelmien viralliset verkkosivut

Löytyy tuhansia vaarallisia optimointityökaluja tai korjausohjelmia, joilla ei ole mitään arvoa mutta silti näyttävät laillisilta virallisen sivun ansiosta. Sinun pitää lukea Yksityisyyden suoja, EULA ja muut sivuston osat, kun käytät tällaisia palveluita ja työkaluja.

Tutkijat neuvovat käyttäjiä varmistamaan, että he käyttävät maineikkaita lähteitä ja tutkivat yksityisyyteen liittyvät ongelmat ennen mitään latausta. Käyttäjien pitää lukea käyttöehdot kunnolla ennen mihinkään suostumista, sekä valitsemaan Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, ei koskaan Pika- tai Perusasennusta. Edistyneessä tilassa käyttäjien pitää poistaa ennalta valitut ruksit ja välttää ei toivotut sovellukset.

Poista ytmp3 virus järjestelmästä HETI

Ytmp3.cc viruksen poisto on aikaa vievä prosessi, jos haluat tehdä sen manuaalisesti. Kun menet jokaisen selaimen läpi ja vaihdat ensisijaiset asetukset, ilmoitusasetukset ja vastaavat, jotta voit poistaa ei toivotut tapahtumat. Automaattinen viruksen poisto on kuitenkin aina parempi tapa.

Jos haluat poistaa ytmp3.cc viruksen haittaohjelman poistajalla, niin voit tehdä sen varmasti ja nopeasti, koska täysi järjestelmän tarkistus löytää kaikki uhat ja poistaa ne järjestelmästä heti. Seuraa ohjeitamme selainten asetusten muuttamiseen, tarkista laitteen puhtaus ja jatka tietokoneella, joka toimii jälleen kunnolla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ytmp3.cc viruksen Poisto-ohje:

Poista ytmp3.cc Windows järjestelmistä

Jos Windows laitteesi on saanut mainosohjelman tai tämän ytmp3.cc viruksen, niin seuraa näitä ohjeita ja poista tunkeilija:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ytmp3.cc sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ytmp3.cc tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ytmp3.cc Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ytmp3.cc tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ytmp3.cc Internet Explorer (IE) selaimelta

Puhdista Explorer selaimesi ja muista poistaa ilmoitusasetukset mainosohjelma sivusta ja muista epäilyttävistä ohjelmista:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ytmp3.cc sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ytmp3.cc poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ytmp3.cc virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ytmp3.cc pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ytmp3.cc Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ytmp3.cc sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ytmp3.cc poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ytmp3.cc Google Chrome selaimelta

Poista ytmp3.cc virus jokaiselta käyttämältäsi selaimelta ja nollaa ne ensisijaiseen tilaan. Seuraa näitä askel-askeleelta ohjeita:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ytmp3.cc sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ytmp3.cc poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ytmp3.cc Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ytmp3.cc tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ytmp3.cc poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ytmp3.cc rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä