Poista Al-Namrood virus (päivitetty huhti 2017) - Viruksen Poisto-ohjeet

Al-Namrood viruksen Poisto-ohje

Mikä on Al-Namrood lunnasohjelma virus?

Al-Namrood viruksen uudet versiot iskevät uhreihin 2017

Kun Al-Namrood virus ilmaantui netissä, niin muutamat ehkä odottivat sen pysyvän pitkään kilpailussa lunnasohjelman luojien kesken. Hakkereilla on tapana nimetä lunnasohjelmat heidän kiinnostukseen mukaan, ja siksi päättivät nimetä viruksena Saudi-Arabialaisen black metal yhtyeen mukaan. On jo useita samantapaisia tiedostoja salaavia viruksia: Batman_good@aol.com, NoobCrypt, tai Jigsaw lunnasohjelma. Kun puhutaan Al-Namrood lunnasohjelman alkuperästä, sen uskotaan olevan samojen kehittäjien tekemä kuin Apocalypse lunnasohjelma versiot. Löytyy muutamia versioita, joilla on juuret Al-Namrood alkuperäisessä versiossa, kuten Al-Namrood 2.0, myös versioita jotka eivät eroa paljoakaan toisistaan mutta tarjoavat eri yhteystiedot. Esimerkki, yksi lunnasohjelma ehdottaa ottamaan yhteyttä rikollisiin Jabber XMPP viestipalvelussa – cryptservice@jabber.ua, decryptgroup@xmpp.jp myös sähköposteissa – decryptioncompany@inbox.ru, fabianwosar@inbox.ru, decryptgroup@india.com. Siksi jokainen lunnasohjelma sisältää yhä monimutkaisempia ominaisuuksia, tämä tekee uhista vaarallisempia. Jos tämä verkkouhka on osunut sinun kohdallesi, sinun ei kannata joutua paniikkiin sillä voit poistaa Al-Namrood viruksen nopeasti. Me suosittelemme nopeuttamaan prosessia FortectIntego ohjelmalla. Ennen kuin suoritat haittaohjelman poistajan, lue Al-Namrood poisto-ohjeet tämän artikkelin alla.

Seuraten tiedostoja salaavien haittaohjelmien perinteitä, nykyistä virusta epäillään saman levitystavan käyttämistä. Kun se on päässyt laitteelle , se alkaa etsimään useita eri tiedostoja. Se saastuttaa tiedostot joissa on näitä päätteitä:

1cd, dbf, dt, cf, cfu, mxl, epf, kdbx, erf, vrp, grs, geo, st, pff, mft, efd, 3dm, 3ds, rib, ma, sldasm, sldprt, max, blend, lwo, lws, m3d, mb, obj, x, x3d, movie.byu, c4d, fbx, dgn, dwg, 4db, 4dl, 4mp, abs, accdb, accdc, accde, accdr, accdt, accdw, accft, adn, a3d, adp, aft, ahd, alf, ask, awdb, azz, bdb, bib, bnd, bok, btr, bak, backup, cdb, ckp dsk, dsn, dta, dtsx, dxl, eco, ecx, edb, emd, eql, fcd, fdb, fic, fid, fil, fm5, fmp, fmp12, fmpsl, fol, fp3, fp4, fp5, fp7, fpt, fpt, fzb, fzv, gdb, gwi, hdb, his, ib.

Al-Namrood lunnasohjelma viruksen viestiTutkijat näyttävät Al-Namrood lunnasohjelman jättämän lunnasviestin.

Siksi kaikki tärkeät dokumentit, audio, video ja kuvatiedostot ovat tämän virtuaalisen uhan kohteena. Perinteisen AES salauksen avulla, lunnasohjelma salaa tiedostot kaikessa hiljaisuudessa. Tämän tuloksena et pääse niihin käsiksi ja voit huomata, että niissä on yksi seuraavista päätteistä: .namrood, .access_denied, .unavailable, .disappeared. Kuten lunnasviestille on tavallista, joka voi olla nimeltä Read_Me.txt or Decrypt_me.txt, verkkorikolliset kehottavat uhreja maksamaan lukituista tiedostoista. Me emme kuitenkaan suosittele maksamaan mitään verkkorikollisille, ei ainakaan ennen kuin asiantuntijat luovat Al-Namrood salauksen poistotyökalun. Lunnaiden maksun pitäisi olla viimeinen vaihtoehto, kun ollaan tekemisissä lunnasohjelman kanssa, ja vain jos tiedostojen menetys on täydellinen katastrofi töissä tai muualla. Muista aina, että verkkorikolliset eivät aina anna sinulle salauksen poistajaa, se on heistä kiinni. Lunnaiden maksu ei herätä heittä mitään armon tunnetta.

Päivitys Joulukuu 2016: uusi versio ilmaantuu

Al-Namrood 2.0 lunnasohjelma virus iski virtuaaliseen maailmaan kohtalaisen äskettäin. Se seuraa edeltäjiensä tapoja lukita henkilökohtaiset tiedostosi AES-256 algoritmilla . Salauksen voima piilee usean salauksen suorittamisessa. Siksi jopa yhden numeron vaihtaminen tarkoittaa uutta salauksen poistoavainta. Rikolliset käyttävät tätä ominaisuutta hyväkseen ja uhkailevat uhrin maksamaan 10 BTC, joka on noin 6000 USD . Tällainen naurettava summa tarkoittaa, että rahojen siirto ei todellakaan kannata. Rikolliset antavat sähköpostin – decryptgroup@xmpp.jp – julkiseen kommunikointiin. On kuitenkin vain pieni toivo, että saat tiedostosi vaikka maksat 10 Bitcoinia. Mene poisto-ohjeisiin.

Päivitys Huhtikuu 2017: Al-Namrood 2.0 virus käyttää eri sähköpostia, uusia hyökkäyksiä odotetaan

Al-Namrood ei ole yksi tehokkaimmista viruksista tällä hetkellä, se kuitenkin kehittyy hitaasti ja nyt me olemme huomanneet siitä uuden version. Äskettäin asiantuntijamme huomasivat lunnasohjelman nimeltä Crypt32@mail.ru virus. Tämän haittaohjelman esimerkki huomattiin Huhtikuussa ja se lisäsi pitkä rivin merkkejä salattuihin tiedostoihin. Tässä on yksi esimerkki miltä salatun tiedoston nimi näyttää [alkuperäinen_tiedostonimi].ID-[8 satunnaista merkkiä+uhrin maakoodi[Crypt32@mail.ru].[14 satunnaista merkkiä]. Lunnasohjelma vaikuttaa sisällyttävän yhteyssähköpostin uuden tiedoston nimeen ja saastuttaa siten uuden tiedostonimen. Aivan kuin aikaisempi version, tämä leviää RDP hyökkäyksillä ja roskapostilla. Kun pidetään mielessä, että lunnasohjelman levittäjät hallitsevat kaappausmainosten verkon ja push haittaohjelmat uhrien suosittuihin ohjelmiin, kuten Skype (lue- Skype virus), me todella suosittelemme olemaan todella varovainen ja olemaan klikkaamatta epäilyttäviä mainoksia, jotka pomppaavat eteesi, kun kun selaan Internetiä. Ole todella varovainen ja älä suostu asentamaan hämäriä ohjelmien päivityksiä, koska tämä on tapa jolla lunnasohjelman luojat ovat huijanneet kymmeniä käyttäjiä asentamaan lunnasohjelmia tietokoneilleen.

Levitystavat

Al-Namrood haittaohjelma seuraa muita pahamaineisia lunnasohjelmia, jotka ovat vakaannuttaneet asemansa verkossa, siksi se leviää perinteisillä tekniikoilla, kuten roskaposti, haittamainonta ja muut, kuten RDP hyökkäykset (se kohdistaa palvelimet joissa on etätyöpöytä tarjolla). Jos tunnet RDP palvelut, niin muista käyttää niissä varmaa salasanaa, pidä kaikki ohjelmasi päivitettynä ja parasta olisi luoda varmuuskopioita aina välillä.

Kun puhutaan roskapostista, niin meidän on sanottava että hakkerit voivat käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tiedostoja, jotka he ovat saaneet petollisista selaimen kaappaajista ja mainosohjelmista. Kun huomaat sähköpostin jossa on sinun nimesi, niin kiinnostut välittömästi. Saastuneen liitteen lukeminen voi kuitenkin avata Pandoran laatikon: Voit vahingossa aktivoida Al-Namrood kaappaajan sekä useita muita viruksia pääsemään tietokoneellesi. Tässä tapauksessa, ole varovainen ja tarkkana, kun selaat sähköpostejasi. Voit aina vahvistaa lähettäjän soittamalla yritykseen, josta sähköpostin väitetään tulevan tai etsiä tietoa käyttäjästä nettiä selaamalla.

Kuinka nopeasti voin poistaa Al-Namrood lunnasohjelman?

Mitä tulee tähän haittaohjelmaan, me suosittelemme säästämään aikaa ja vaihtamaan automaattiseen Al-Namrood poistoon. Voit tehdä sen FortectIntego tai Malwarebytes ohjelman avulla. Kumpi tahansa ohjelma auttaa sinua poistamaan lunnasohjelman lopullisesti. Kun olet poistanut Al-Namrood viruksen kokonaan, voit alkaa miettimään tiedostojen palauttamista. Tämän tekemiseen voit käyttää meidän suosituksiamme. Lopuksi, vältä torrent sivustoja, sillä niissä on usein tiedostoja salaavia haittaohjelmia. Koeta välttää myös roskapostin liitteitä, jos et tiedä mikä sähköposti on tekaistu ja mikä oikea. Uusien sovellusten arvioiden lukeminen on myös kätevää ennen niiden asennusta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Al-Namrood viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Al-Namrood käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Al-Namrood pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Al-Namrood on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Al-Namrood tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Al-Namrood salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ohjelman edut

Voit käyttää tätä työkalua palauttamaan osan tiedostoistasi. Se on myös kätevä löytämään ja korjaamaan vahingoittuneita tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Al-Namrood lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kuinka Windows Previous Versions ominaisuus toimii?

Tämä ominaisuus toimii vain, jos Järjestelmän Palautus on käytössä . Sen jälkeen käy kaikki tiedostot läpi ja ota aikaisempi versio käyttöön.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Onko Shadow Explorer vaihtoehto?

Me emme tiedä pääseekö lunnasohjelma käsiksi varjokopioihin. Ne ovat järjestelmäsi luomia kopioita. Siksi ohjelma voi auttaa palauttamaan tiedostot näiden järjestelmän luomien kopioiden avulla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Käytä Al-Namrood salauksen poistajaa

Emsisoft tutkijat ovat purkaneet Al-Namrood lunnasohjelman ja tämä tämä salauksen poistaja auttaa palauttamaan usean Al-Namrood version salaamia tiedostoja. Voit löytää ohjeet sen käyttöön täältä.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Al-Namrood ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä