Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Always Weather virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Always Weather laajennus ei ole kaikkein luotettavin sovellus selaimella pidettäväksi

Always Weather lisäosan kuva

Always Weather sovellusta mainostetaan hyödyllisenä selaimen laajennuksena, joka tarjoaa tunnittaista ja 5-päivän sääennustetta sijaintiisi perustuen. Vaikka se näyttää lailliselta ja toimivalta työkalulta, niin tämä ohjelma ja sen päivitys Always Weather 1.0.2 toimivat potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP) ja sillä on mainosohjelman ominaisuudet.

Ohjelma on saatavilla Chrome Play Kaupasta. Jos päätät ladata sen, niin pop-up kertoo, että työkalu voi:

 • Read and change all your data on the websites you visit
 • Display notifications
 • Manage your apps, extensions, and themes

Tämän lisäksi, vaikka virallinen sivu on houkutteleva, se ei tarjoa yksityisyyden suojaa tai Loppukäyttäjän lisenssisopimusta (EULA). Siksi se on leimattu PUP sovellukseksi. Sinun kannattaa siis poistaa Always Weather. Tässä tilanteessa ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelma voi olla avuksi. Ensisilmäyksellä sovellus voi näyttää kohtalaisen tavalliselta. Jos et ole tietoinen turvavaaroista, niin et ehkä kiinnitä yllä mainittujen dokumenttien puuttumiseen.

Sivusto tai sovellus ilman yksityisyyden suojaa herättää epäilykset onko se turvallinen vai ei. Ei myöskään ole tietoa kerääkö sovellus mitään tietoa käyttäjistä ja siirtääkö Always Weather tietoja yhteistyökumppaneilleen. Kun pidetään mielessä ongelmat AccuWeather sovelluksessa, niin tietojen kerääminen voi tulla ongelmaksi.

Siksi me epäilemme, että sinua voivat vaivata Always Weather uudelleenohjaus ongelmat. Sinun ei kannata jättää tätä ongelmaa huomiotta. Always Weather mainokset tai ilmoitukset voivat ilmoittaa sinulle säätilan muutoksista ja ohjata sinua hämärille sivuille. On siis tarpeeksi syitä suorittaa Always Weather poisto.

Always Weather 1.0.2 ei tarjoa vähempää mainoksia kuin aikaisempi versio

Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) vaikuttaa sisältävän mainosohjelman ominaisuudet. Se tarkoittaa, että asennuksen jälkeen se voi näyttää suuren määrän online mainoksia ja aiheuttaa uudelleenohjauksia sponsoroiduille sivuille.

Aivan kuin mikä tahansa sovellus, PUP voidaan myös päivittää. Siksi turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet tämän sovelluksen uuden version leviämisen Internetissä – Always Weather 1.0.2. Tämä sovellus toimii edeltäjänsä tavoin.

Vaikka se on saatavilla viralliselta sivulta ja Chrome Play kaupasta, niin se voi silti levitä ohjelmapaketeissa. Ole siis varovainen, kun asennat uusia ohjelmia!

Valitettavasti kehittäjät eivät tarjoa Loppukäyttäjän Lisenssisopimusta (EULA) ja Yksityisyyden Suojaa tällekään versiolle. Siksi on parasta poistaa Always Weather 1.0.2, jos se ilmaantuu selaimellesi, jotta voit välttää mahdolliset turvauhat.

Always Weather esimerkkiAlways Weather hakee lisää hallintaa selaimellasi

Varovaisuus ilmaisohjelmien lataamisessa auttaa välttämään ei toivottuja sovelluksia

Vaikka mainosohjelmat tulevat yhä enemmän samanlaisiksi kuin haittaohjelmat, niin määrätyt esimerkit käyttävät erilaisia levityskampanjoita, tällainen tyypillinen PUP leviää tavallisella tavalla. Se voidaan löytää Google Chrome Verkkokaupasta ja sen viralliselta sivulta – http://alwaysweather.net/.

Kun pidetään muut levitystavat mielessä, niin “Always Weather kaappaus” ei ole olemassa. Ole kuitenkin tarkkana, kun asennat tunnettujakin ohjelmia, kuten Java tai Skype. Huolimattoman latauksen suorittaminen voi estää sinua tutkimasta valinnaisia, mutta usein tarpeettomia lisäosia.

Poista Always Weather laajennus selaimeltasi

Jos olet jo asentanut laajennuksen, niin voit poistaa sen manuaalisesti laajennusten listalta. Sinun pitää myös poistaa evästeet ja verkkoelementit. Voit tehdä sen haittaohjelman poistajan avulla.
Tämän lisäksi, alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan Always Weather viruksen manuaalisesti.

Laajennusta voidaan promotoida muullakin kuin Englannin kielellä, kuten Tanskaksi. Aloita nyt Always Weather poistoprosessi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Always Weather viruksen Poisto-ohje:

Poista Always Weather Windows järjestelmistä

Muista varmistaa, että kaikki laajennukseen liittyvät tiedostot ovat poistettu PC:ltä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Always Weather sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Always Weather tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Always Weather Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Always Weather tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Always Weather Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Always Weather sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Always Weather poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Always Weather virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Always Weather pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Always Weather Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Always Weather sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Always Weather poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Always Weather Google Chrome selaimelta

Poista Always Weather laajennus ja sen verkkoskriptit Google Chrome selaimelta seuraavilla askeleilla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Always Weather sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Always Weather poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Always Weather Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Always Weather tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Always Weather poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-always-weather-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Always Weather virus