Poisto Amarktflow (päivitetty kesä 2020) - Poisto-opas

Amarktflow Poisto-ohje

Mikä on Amarktflow?

Amarktflow on huijaus, joka tarjoaa tekaistuja Amazon Lahjakortteja ja vastaavia palkintoja huijatakseen henkilökohtaisia tietoja

Amarktflow huijaus

Amarktflow on palkintohuijaus, joka huijaa ihmiset paljastamaan arkaluontoisia tietojaan. Se tarjoaa heille vastauksen useaan kysymykseen ja ratkaisemaan palapelin voittaakseen palkintoja, kuten iPhone X, Amazon Lahjakortti, Walmart Lahjakortti, Chipotle Lahjakortti, jne. Seuraavaksi se kuitenkin pyytää antamaan tietojasi, esim. sähköpostiosoite tai jopa luottokorttitiedot. Sinun ei kannata koskaan langeta tällaiseen verkkourkintaan, koska voit törmätä yksityisyyden ongelmiin tai henkilöllisyysvarkauteen. Ole varuillasi, sillä voit törmätä Amarktflow Amazon Gift Card Huijaukseen ei vain Googlessa; tämä huijaus on huomattu myös palveluissa, kuten YouTube, Twitter sekä Facebook. Perustuen petollisiin tekniikoihin ja sen tarjoamaan mainosmateriaalin, se lankeaa potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin ja mainosohjelmiin.

Nimi Amarktflow
Tyyppi Mainosohjelma/huijaus
Kategoria Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Oireet Toimittaa tunkeilevia mainoksia, jotka lupaavat tällaisia palkintoja:

 • ilmainen iPhone X;
 • $1000 Amazon Lahjakortti;
 • Walmart Lahjakortti;
 • Chipotle Lahjakortti;
 • Nike lenkkarit.
Päätavoite Huijata ihmiset rekisteröitymään turhiin palveluihin, saada heidät maksamaan tai paljastamaan henkilökohtaisia tietoja
Levitys Niputetut ohjelmat, petolliset mainokset
Poisto Nollaa nettiselaimesi ja poista PUP, joka kaappasi sen. Lataa sitten FortectIntego estääksesi järjestelmävirheet ja suorittaaksesi Amarktflow poiston kokonaan loppuun

Tähän huijaukseen liittyviä mainoksia käytetään usein kiinnittämään käyttäjien huomiota tarjoamalla erilaisia lahjakortteja yrityksiin, kuten Amazon, Chipotle, Nike, Walmart tai Apple. Nämä petolliset kampanjat ovat levinneet aktiivisesti tekaistuilla mainoksilla hakukoneilla, sosiaalisen median alustoilla ja jopa roskaposteilla.

Jos olet ihmetellyt onko Amarktflow aito tai laillinen, voit törmätä animoituun videoon, joka esittelee arvosteluja ihmisten positiivisista tuntemuksista, ja tietenkin, palkintojen saamisesta näiden kampanjoiden avulla. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on sosiaalista manipulaatiota, jota käytetään huijaamaan uhrit antamaan henkilökohtaisia tietoja.

Amarktflow virus toimii melkein samalla tavalla kuin USArewardspot tai National Consumer Center huijaukset. Sen kehittäjät ovat hakkereita, jotka ovat valmistaneen sitkeän uhan. Erilaiset sosiaalisen median tilit, joita käytetään tämän huijauksen levittämiseen, ovat hakkeroituja, varastettuja tai automaattisesti luotuja ja tekaistuja, koska ainoa materiaali jota näiltä Facebook tai Twitter tileiltä tulee, ovat mainokset ja hyperlinkit.

Tämä lahjakorttihuijaus voi toimittaa erilaisia viestejä seuraavilla mainoslauseilla:

 • $1000 Amazon Gift Card is reserved for you!
 • Cash & Reward for a few questions!
 • You won $1000 Amazon Gift Card!
 • You won $100 Visa Gift Card!
 • Receive Your AMAZON Gift Card
 • Win a $1000 Amazon gift card
 • Congratulations! You've been selected for a chance to get the $1000 Amazon Gift Card, Apple iPhone X or Samsung Galaxy S8!

Sinun pitää poistaa Amarktflow järjestelmästä niin pian kuin mahdollista, koska se voi asentaa ylimääräistä materiaalia ilman sinun lupaasi. Pidä aina mielessäsi, että huijaus liittyy mainosohjelmaan, joka on nettiselaimessasi laukaistakseen useita kampanjoita heti, kun alat käyttää sitä nettiselaamiseen. Kunnollinen tarkistus vakoiluohjelman poistajalla ja se auttaa sinua sen poistamisessa. Käytä sitten FortectIntego ohjelmaa tarkistaaksesi järjestelmän viruksen vahinkojen varalta.

AmarktflowAmarktflow virus on esimerkki tekaistusta palkintohuijauksesta, joka käyttää maineikkaita nimiä, kuten Nike, Walmart, Amazon tai Visa.

Käyttäjien valitukset Amarktflow sovelluksesta paljastavat lisää petollisia tekniikoita

Amarktflow.com on johtava huijausta promotoiva sivusto. Käyttäjät valittavat tämän palkintohuijauksen online aktiviteeteista ja ilmoittavat, että mainosviestit tulevat jopa sähköpostiin tai matkapuhelimeen. Yksi uhreista kommentoi tällä tavalla:

Received an email saying that I had won a $1000 Walmat gift card. ALL I had to do was take a survey that would take a few min. Well those min ended up being a good 20 min until I got to the last survey and it was this one that I'm reporting. Click start and nothing happening. At end of survery. Answer all question. Things that are suppose to be FREE, always have a S/H charge and it's so high. Not to mention the 3rd party calls you will start to get. The personal question that are ask for something on an item that you supposedly have won. What me owing a home are what my income is have to do with something that a person has won. But still after a person does all this you can't complete the survey do to the offer is really to get your info for 3rd partys.

Amarktflow promotoi huijauksia kaikkialla maailmassa ja se oli erityisen aktiivinen tänä syksynä. Ihmiset kertovat, että heidän tileiltään on viety rahaa tai heidän sosiaalisen median ja pankkipalvelujen oudoista aktiviteeteista. Käyttäjät raportoivat suorista sähköposteista, jotka sisältävät mainoksia tai hyperlinkkejä YouTube videoihin tai mainoksiin. Useat asiakkaat kertovat, että tämä ohjelma tulee aina takaisin ja ei löydy nopeaa tapaa sen poistamiseen:

I was on a website about dogs when all of a sudden I was brought to amarktflow.com and couldn't get out no matter how many times I got rid of the tab. It kept coming back.

Amarktflow tekaistu palkintokampanja

Sinun pitää käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa Amarktflow poistoon, koska sen yhteys mainosohjelmiin ja muihin PUP-ohjelmiin voi aiheuttaa lisää ongelmia järjestelmääsi tai nettiselaimeesi. Pidä kuitenkin mielessäsi, että huijausviestin sulkeminen ei kuitenkaan riitä verkkouhan poistamiseen, sinun pitää suorittaa täysi järjestelmän tarkistus laitteelle ja poistaa kaikki siihen liittyvät ohjelmat, selaimen laajennukset. Työkalut, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes voiva toimia täydellisesti tämän tekemiseen. Viimeistele työ FortectIntego ohjelmalla, jotta varmistat virusvahinkojen katoamisen.

Kyseenalaiset markkinointitekniikat levittävät huijauksia ja mainosohjelmia kaikkialla netissä

Tätä mainosohjelmaa voidaan levittää kolmansien osapuolien ilmaisohjelma-asennuksilla tai kyseenalaisilla lataussivuilla. Kummassakin tavassa on yksi yhteyden ominaisuus – niputus. Ohjelmaniput voidaan purkaa asennuksen aikana, jos valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan, jos valitset Perus- tai Pika-asennuksen niin se voi vaikuttaa vahvasti järjestelmääsi.

Ohjelman, sovelluksen tai minkä tahansa hankkiminen kyseenalaisilta sivuilta tai p2p verkoilta pitää sinut vaarassa saada ylimääräisiä sovelluksia. Perusasennuksen aikana suostut kaikkeen kerralla ja saat sovelluksia joita et ehkä halua.

Valitse aina Edistynyt asennustapa, poista ei-toivotut materiaalit ja tarkista lähteen laillisuus. Valitse virallinen toimittaja ja laillinen lähde, pidä haittaohjelman poistajasi päivitettynä, tällä tavalla voit välttää verkkotartunnat tulevaisuudessa.

Poista Amarktflow ja käytä ammattilaisten työkaluja parhaiden tulosten saamiseksi

Amarktflow poistoon sinun pitää tarkistaa laite kunnolla ja löytää kaikki mahdolliset uhat. Koska tämä PUP liittyy muihin PUP-ohjelmiin, niin on mahdollista, että mainosohjelma ei ole ainoa tunkeilija tietokoneellasi. Haittaohjelman poistajan käyttö viruksen poistoon voi antaa sinulle parhaat tulokset, koska tällaiset ohjelmat tunnistavat erilaiset sisällöt, jotka voivat olla vaarallisia.

Automaattinen Amarktflow poisto on usean tutkijan suosittelema, koska haittaohjelman poistaja parantaa laitteesi suorituskykyä, kun se puhdistaa järjestelmän kokonaan. Tarkista ehdotukset alta ja seuraa ohjeita, jotta kaikki PUPit on poistettu.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amarktflow Poisto-ohje

Poista Windowsista

Amarktflow huijauksen poistamiseksi ja unohtaaksesi uudelleenohjaukset yhteystyökumppanien sivuille, seuraa alla olevia ohjeita:

Poistaaksesi Amarktflow Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Amarktflow (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Amarktflow Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amarktflow tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista ylimääräinen selainmateriaali Firefox selaimelta ja nollaa mainosohjelman tekemät muutokset:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Amarktflow ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Amarktflow ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Amarktflow poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Seuraa näitä ohjeita ja poista viruksen vahingot sekä ei-toivotut Amarktflow materiaalit järjestelmästä:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Amarktflow ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Amarktflow rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä