Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto Amarktflow (päivitetty joulu 2020) - Poisto-opas

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Amarktflow on huijaus, joka tarjoaa tekaistuja Amazon Lahjakortteja ja vastaavia palkintoja huijatakseen henkilökohtaisia tietoja

Amarktflow huijaus

Amarktflow on palkintohuijaus, joka huijaa ihmiset paljastamaan arkaluontoisia tietojaan. Se tarjoaa heille vastauksen useaan kysymykseen ja ratkaisemaan palapelin voittaakseen palkintoja, kuten iPhone X, Amazon Lahjakortti, Walmart Lahjakortti, Chipotle Lahjakortti, jne. Seuraavaksi se kuitenkin pyytää antamaan tietojasi, esim. sähköpostiosoite tai jopa luottokorttitiedot. Sinun ei kannata koskaan langeta tällaiseen verkkourkintaan, koska voit törmätä yksityisyyden ongelmiin tai henkilöllisyysvarkauteen. Ole varuillasi, sillä voit törmätä Amarktflow Amazon Gift Card Huijaukseen ei vain Googlessa; tämä huijaus on huomattu myös palveluissa, kuten YouTube, Twitter sekä Facebook. Perustuen petollisiin tekniikoihin ja sen tarjoamaan mainosmateriaalin, se lankeaa potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin ja mainosohjelmiin.  

Nimi Amarktflow
Tyyppi Mainosohjelma/huijaus
Kategoria Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Oireet Toimittaa tunkeilevia mainoksia, jotka lupaavat tällaisia palkintoja:

 • ilmainen iPhone X;
 • $1000 Amazon Lahjakortti;
 • Walmart Lahjakortti;
 • Chipotle Lahjakortti;
 • Nike lenkkarit.
Päätavoite Huijata ihmiset rekisteröitymään turhiin palveluihin, saada heidät maksamaan tai paljastamaan henkilökohtaisia tietoja
Levitys Niputetut ohjelmat, petolliset mainokset
Poisto Nollaa nettiselaimesi ja poista PUP, joka kaappasi sen. Lataa sitten ReimageIntego estääksesi järjestelmävirheet ja suorittaaksesi Amarktflow poiston kokonaan loppuun

Tähän huijaukseen liittyviä mainoksia käytetään usein kiinnittämään käyttäjien huomiota tarjoamalla erilaisia lahjakortteja yrityksiin, kuten Amazon, Chipotle, Nike, Walmart tai Apple. Nämä petolliset kampanjat ovat levinneet aktiivisesti tekaistuilla mainoksilla hakukoneilla, sosiaalisen median alustoilla ja jopa roskaposteilla. 

Jos olet ihmetellyt onko Amarktflow aito tai laillinen, voit törmätä animoituun videoon, joka esittelee arvosteluja ihmisten positiivisista tuntemuksista, ja tietenkin, palkintojen saamisesta näiden kampanjoiden avulla. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tämä on sosiaalista manipulaatiota, jota käytetään huijaamaan uhrit antamaan henkilökohtaisia tietoja. 

Amarktflow virus toimii melkein samalla tavalla kuin USArewardspot tai National Consumer Center huijaukset. Sen kehittäjät ovat hakkereita, jotka ovat valmistaneen sitkeän uhan. Erilaiset sosiaalisen median tilit, joita käytetään tämän huijauksen levittämiseen, ovat hakkeroituja, varastettuja tai automaattisesti luotuja ja tekaistuja, koska ainoa materiaali jota näiltä Facebook tai Twitter tileiltä tulee, ovat mainokset ja hyperlinkit.

Tämä lahjakorttihuijaus voi toimittaa erilaisia viestejä seuraavilla mainoslauseilla:

 • $1000 Amazon Gift Card is reserved for you!
 • Cash & Reward for a few questions!
 • You won $1000 Amazon Gift Card!
 • You won $100 Visa Gift Card!
 • Receive Your AMAZON Gift Card
 • Win a $1000 Amazon gift card
 • Congratulations! You've been selected for a chance to get the $1000 Amazon Gift Card, Apple iPhone X or Samsung Galaxy S8!

Sinun pitää poistaa Amarktflow järjestelmästä niin pian kuin mahdollista, koska se voi asentaa ylimääräistä materiaalia ilman sinun lupaasi. Pidä aina mielessäsi, että huijaus liittyy mainosohjelmaan, joka on nettiselaimessasi laukaistakseen useita kampanjoita heti, kun alat käyttää sitä nettiselaamiseen. Kunnollinen tarkistus vakoiluohjelman poistajalla ja se auttaa sinua sen poistamisessa. Käytä sitten ReimageIntego ohjelmaa tarkistaaksesi järjestelmän viruksen vahinkojen varalta. 

AmarktflowAmarktflow virus on esimerkki tekaistusta palkintohuijauksesta, joka käyttää maineikkaita nimiä, kuten Nike, Walmart, Amazon tai Visa.

Käyttäjien valitukset Amarktflow sovelluksesta paljastavat lisää petollisia tekniikoita

Amarktflow.com on johtava huijausta promotoiva sivusto. Käyttäjät valittavat tämän palkintohuijauksen online aktiviteeteista ja ilmoittavat, että mainosviestit tulevat jopa sähköpostiin tai matkapuhelimeen. Yksi uhreista kommentoi tällä tavalla:

Received an email saying that I had won a $1000 Walmat gift card. ALL I had to do was take a survey that would take a few min. Well those min ended up being a good 20 min until I got to the last survey and it was this one that I'm reporting. Click start and nothing happening. At end of survery. Answer all question. Things that are suppose to be FREE, always have a S/H charge and it's so high. Not to mention the 3rd party calls you will start to get. The personal question that are ask for something on an item that you supposedly have won. What me owing a home are what my income is have to do with something that a person has won. But still after a person does all this you can't complete the survey do to the offer is really to get your info for 3rd partys.

Amarktflow promotoi huijauksia kaikkialla maailmassa ja se oli erityisen aktiivinen tänä syksynä. Ihmiset kertovat, että heidän tileiltään on viety rahaa tai heidän sosiaalisen median ja pankkipalvelujen oudoista aktiviteeteista. Käyttäjät raportoivat suorista sähköposteista, jotka sisältävät mainoksia tai hyperlinkkejä YouTube videoihin tai mainoksiin. Useat asiakkaat kertovat, että tämä ohjelma tulee aina takaisin ja ei löydy nopeaa tapaa sen poistamiseen:

I was on a website about dogs when all of a sudden I was brought to amarktflow.com and couldn't get out no matter how many times I got rid of the tab. It kept coming back.

Amarktflow tekaistu palkintokampanja 

Sinun pitää käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa Amarktflow poistoon, koska sen yhteys mainosohjelmiin ja muihin PUP-ohjelmiin voi aiheuttaa lisää ongelmia järjestelmääsi tai nettiselaimeesi. Pidä kuitenkin mielessäsi, että huijausviestin sulkeminen ei kuitenkaan riitä verkkouhan poistamiseen, sinun pitää suorittaa täysi järjestelmän tarkistus laitteelle ja poistaa kaikki siihen liittyvät ohjelmat, selaimen laajennukset. Työkalut, kuten SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes voiva toimia täydellisesti tämän tekemiseen. Viimeistele työ ReimageIntego ohjelmalla, jotta varmistat virusvahinkojen katoamisen.

Kyseenalaiset markkinointitekniikat levittävät huijauksia ja mainosohjelmia kaikkialla netissä

Tätä mainosohjelmaa voidaan levittää kolmansien osapuolien ilmaisohjelma-asennuksilla tai kyseenalaisilla lataussivuilla. Kummassakin tavassa on yksi yhteyden ominaisuus – niputus. Ohjelmaniput voidaan purkaa asennuksen aikana, jos valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan, jos valitset Perus- tai Pika-asennuksen niin se voi vaikuttaa vahvasti järjestelmääsi.

Ohjelman, sovelluksen tai minkä tahansa hankkiminen kyseenalaisilta sivuilta tai p2p verkoilta pitää sinut vaarassa saada ylimääräisiä sovelluksia. Perusasennuksen aikana suostut kaikkeen kerralla ja saat sovelluksia joita et ehkä halua. 

Valitse aina Edistynyt asennustapa, poista ei-toivotut materiaalit ja tarkista lähteen laillisuus. Valitse virallinen toimittaja ja laillinen lähde, pidä haittaohjelman poistajasi päivitettynä, tällä tavalla voit välttää verkkotartunnat tulevaisuudessa. 

Poista Amarktflow ja käytä ammattilaisten työkaluja parhaiden tulosten saamiseksi

Amarktflow poistoon sinun pitää tarkistaa laite kunnolla ja löytää kaikki mahdolliset uhat. Koska tämä PUP liittyy muihin PUP-ohjelmiin, niin on mahdollista, että mainosohjelma ei ole ainoa tunkeilija tietokoneellasi. Haittaohjelman poistajan käyttö viruksen poistoon voi antaa sinulle parhaat tulokset, koska tällaiset ohjelmat tunnistavat erilaiset sisällöt, jotka voivat olla vaarallisia.

Automaattinen Amarktflow poisto on usean tutkijan suosittelema, koska haittaohjelman poistaja parantaa laitteesi suorituskykyä, kun se puhdistaa järjestelmän kokonaan. Tarkista ehdotukset alta ja seuraa ohjeita, jotta kaikki PUPit on poistettu.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Amarktflow Poisto-ohje:

Poista Amarktflow Windows järjestelmistä

Amarktflow huijauksen poistamiseksi ja unohtaaksesi uudelleenohjaukset yhteystyökumppanien sivuille, seuraa alla olevia ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Amarktflow sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Amarktflow tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Amarktflow Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Amarktflow tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Amarktflow Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Amarktflow sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Amarktflow poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Amarktflow Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Amarktflow pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Amarktflow Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista ylimääräinen selainmateriaali Firefox selaimelta ja nollaa mainosohjelman tekemät muutokset:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Amarktflow sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Amarktflow poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Amarktflow Google Chrome selaimelta

Seuraa näitä ohjeita ja poista viruksen vahingot sekä ei-toivotut Amarktflow materiaalit järjestelmästä:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Amarktflow sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Amarktflow poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Amarktflow Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Amarktflow tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Amarktflow poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-amarktflow.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Amarktflow