Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto “Amazon.com Membership Rewards” scam (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Amazon Membership Rewards huijausta käytetään varastamaan ihmisten henkilökohtaisia tietoja

Kuva “Amazon.com Membership Rewards” pop-upista

Amazon Membership Rewards on huijaus, jota käytetään huijaamaan ihmiset tekemään tekaistuja mielipidekyselyitä, sen tekemällä he paljastavat henkilökohtaisia tietojaan. Aivan kuten Congratulations Amazon User, Amazon Membership Rewards huijaus luottaa tunnetun yrityksen nimeen ja väittää, että uhri on valittu mahdollisesti voittamaan arvokkaita palkintoja. ÄLÄ lankea tähän tarjoukseen, koska ne ovat tekaistuja. Sinun pitää tarkistaa tietokoneesi mainosohjelman varalta, koska se voi olla syyllinen näihin mainoksiin nettiselaimellasi.

Ainoa vaihtoehto Amazon Membership Rewards hälytyksessä on OK painike. Kun sitä klikataan, niin se ohjaa käyttäjän Chrome, Firefox, IE tai muun selaimen tekaistulle Amazon kyselylle, joka harhauttaakseen uhreja, luottaa samaan fonttiin ja väriin, jota tämä jättimäinen yritys käyttää.

Useimmissa tapauksissa, Amazon Membership Rewards virus ilmaantuu pop-uppina coupon2342341.com avulla. Alustavassa pop-up ikkunassa, uhrille näytetään pieni laatikko OK painikkeella. Tämä pop-up ei valitettavasti katoa, jos ihmiset eivät klikkaa OK painiketta, koska se hyydyttää selaimen ja antaa käyttäjän navigoida vain yhteen suuntaan – kyselyyn.

Vaikka luotat Amazon yritykseen, niin älä lankea tähän ansaan. Amazon ei tarjoa 1000 USD voittoa kyselyistä. Amazon Membership Rewards roskaposti ei ole aito ja huijarit käyttävät sitä huijatakseen ihmisten henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä muut henkilökohtaiset tiedot. Näitä tietoja voidaan käyttää erilaisiin hämäriin tarkoituksiin, kuten puhelinhuijauksiin tai roskapostiin. Kun lisäät tietosi tähän kyselyyn, niin voit tilata tuntemattomia palveluita ja huomata outoja maksuja puhelinlaskussasi, joka kuukausi.

Vaikka tämä pop-up ei aiheuta suoraa harmia PC:lle ja yksityisyydelle, se voi pilata nettiselaamisesi ja kiristää henkilökohtaisia tietoja sinusta. Siksi sinun kannattaa poistaa Amazon Membership Rewards pop-up heti, koska se ei ole laillinen tai aito. Tässä tapauksessa sinun pitää löytää mainosten tukema lisäosa, joka piileskelee järjestelmässäsi. Yleensä ne tunkeutuvat tietokoneelle hyödyllisenä ilmaisohjelman komponenttina.

“Amazon.com Membership Rewards” huijaus“Amazon.com Membership Rewards” poisto on tärkeää normaalin nettiselaamisen saavuttamiseksi, mutta myös yksityisyyden suojaamiseksi.

Tämän tuloksena, Amazon Membership Rewards pop-up poisto voi olla vaikeaa. Tämä johtuu siitä, ettei ole varmaa mikä ohjelma pitää poistaa, jotta nämä mainokset voidaan lopettaa. Sinun kannattaa kuitenkin aina tarkista viimeksi asennetut ohjelmat Tehtävienhallinnassa (voit järjestelmää ne päivämäärän mukaan) ja kiinnittää huomiota niiden kehittäjiin. Ne mitkä eivät näytä kehittäjää, tulee pitää mahdollisesti vaarallisina.

Siksi helpoin tapa poistaa mainokset, kuten ”www.amazon.com/membershiprewards to complete your registration”, on suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ReimageIntego tai vastaavalla turvaohjelmalla. Jos uskot voivasi korjata tietokoneesi tavallisilla poistotavoilla, löydät hyvän artikkelin tämän artikkelin alta.

Viekasta mainosohjelman asennusta voidaan hallita

Mainosohjelman tyyppiset ohjelmat leviävät niputuksella. Se on tosiasia. Miljoonat ihmiset asentavat ohjelmanippuja huomaamattaan. Syy tähän on vain tietämättömyys verkkoturvallisuudesta.

Jos haluat pitää järjestelmäsi suojassa haittaohjelmilta, kuten mainosohjelmat ja selaimen kaappaajat, niin sinun pitää muistaa, että niitä levitetään ilmaisohjelmien liitteenä, joissa useissa on suuri päivittäinen latausmäärä. Tällaisten sovellusten asennus painamalla Seuraava (Next) painiketta jatkuvasti, avaa oven potentiaalisesti vaarallisille ohjelmille tulla tietokoneellesi.

Estääksesi tämän tapahtumasta, asiantuntijat suosittelevat valitsemaan Edistyneen tai Kustomoidun asennustavat aina. Vaikka tällainen asennustapa kestää hieman kauemmin kuin Pika- tai Perusasennus, niin se avaa ikkunat joissa on ylimääräisiä ohjelmia ja antaa mahdollisuuden poistaa ne.

Pysäytä Amazon Rewards huijaus muutamalla yksinkertaisella askeleella

Jos olet ihmetellyt onko Amazon Membership rewards huijaus, niin vastauksemme on kyllä. Sinun pitää poistaa ohjelmat, jotka ovat vastuussa tämän hälytyksen näyttämisestä tietokoneellasi, koska niitä voidaan käyttää seuraaman sinua ja keräämään ei henkilökohtaisia tietoja. Tämän lisäksi, mainosohjelma joka laukaisee tämän huijauksen, voi täyttää myös selaimesi pop-up ja mainosjulisteilla, luoda interstitiaalisia mainoksia, ja aiheuttaa uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille.

Estääksesi tällaiset ja vastaavat aktiviteetit, sinun pitää poistaa Amazon Membership Rewards huijaus. Kuten me olemme jo maininneet, sinulla on kaksi vaihtoehtoa tehdä se oikein. Jos haluat korjata järjestelmäsi manuaalisesti, tarkista Amazon Membership Rewards askeleelta poisto-ohjeet. Me kuitenkin suosittelemme poistamaan tämän mainosohjelman haittaohjelman poistajalla ja poistamaan muut haittaohjelmat, jotka on voitu asentaa samaan aikaan sekä poistamaan hajonneet rekisteriavaimet.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen “Amazon.com Membership Rewards” scam Poisto-ohje:

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Windows järjestelmistä

Poistaaksesi näitä mainoksia aiheuttavan mainosohjelman Windows järjestelmästä, seuraa näitä yksinkertaisia askeleita. Muista poistaa kaikki ohjelmat, jotka eivät näytä kehittäjää.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi “Amazon.com Membership Rewards” scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi ”Amazon.com Membership Rewards” huijauksen Mac OS X laitteelta, seuraa alla olevia askeleita, muista tehdä ne oikeassa järjestyksessä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi “Amazon.com Membership Rewards” scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi “Amazon.com Membership Rewards” scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi “Amazon.com Membership Rewards” scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Microsoft Edge selaimelta

Korjataksesi Microsoft Edge selaimen, sinun kannattaa nollata se. Sen tekemiseen voit käyttää alla olevia ohjeita

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin “Amazon.com Membership Rewards” scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse “Amazon.com Membership Rewards” scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita “Amazon.com Membership Rewards” scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi ”Amazon.com Membership Rewards” huijauksen Chrome selaimelta, poista kaikki ei toivotut selaimen laajennukset ja nollaa selain näiden askeleiden avulla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse “Amazon.com Membership Rewards” scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi “Amazon.com Membership Rewards” scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista “Amazon.com Membership Rewards” scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi “Amazon.com Membership Rewards” scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi “Amazon.com Membership Rewards” scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan “Amazon.com Membership Rewards” scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä