Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Poisto AnchorFree US Srdr (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelma

AnchorFree US Srdr virhe tekee käyttäjän nettiselaamisesta sietämätöntä

AnchorFree US Srdr virheen kuva

AnchorFree US Srdr on vikaviesti, joka ilmaantuu, kun käyttäjä asentaa Hotspot Shield ohjelman. Pidä mielessäsi, että tämä yksityisverkko on täysin laillinen. Ihmiset kuitenkin raportoivat, että heidät ohjataan Anchorfree.us/srdr.php sivulla ja he eivät voi vierailla haluamallaan sivulla, kun he ovat asentaneet tämän ei toivotun ohjelman.

Kun olet asentanut Hotspot Shield ilmaisversion, se voi olla erinomainen sovellus päivän tai kaksi. Tämän jälkeen käyttäjät eivät pääse tavallisille sivuille, kuten Google ja heidät ohjataan AnchorFree US Srdr virheelle sen sijaan. Se sanoo DAILY BANDWIDTH LIMIT REACHED ja kehottaa ostamaan ohjelman Elite version.

On täysin mahdollista, että AnchorFree US Srdr viesti näytetiin sivustolla vain yrityksenä huijata sinisilmäiset ihmiset vaihtamaan maksulliseen Hotspot Shield versioon. Pidä mielessäsi, että Elite versio maksaa $83.88 vuodessa, joka kasvattaa kehittäjien vuosittaisia tuloja reilusti, jos ihmiset lankeavat tähän petolliseen mainoskikkaan.

Ole myös tietoinen, että löytyy paljon epäluotettavampia ohjelmia, jotka liittyvät AnchorFree Hotspot Shield virukseen, kuten search.anchorfree.netsearch.anchorfree.comanchorfree.us. Ne voivat kaapata tavalliset selaimet ja näyttää AnchorFree US Srdr viruksen viestiä.

Kuva AnchorFree US Srdr viestistäAnchorFree US Srdr on virhe, joka ohjaa käyttäjät määrätylle sivulle ja estää heitä menemästä haluamalleen sivulle.

Tämän lisäksi, AnchorFree US Srdr uudelleenohjaukset voivat merkittävästi heikentää nettiselaamistasi ärsyttävillä ja tunkeilevilla mainoksilla. Pidä mielessäsi, että ne voivat olla potentiaalisesti vaarallisia ja johtaa klikattuina mainosohjelmiin tai johtaa todella epäilyttäville sivuille. Kummallakin tavalla tietokoneesi turvallisuus on vaarassa, ja sinun pitää tarttua toimeen.

Me suosittelemme poistamaan AnchorFree US Srdr ammattilaisten turvaohjelmalla. Meidän ensimmäinen valintamme on ReimageIntego, koska se on helppokäyttöinen ja asiantuntijoiden testaama. Voit kuitenkin kokeilla myös muuta antivirus ohjelmaa, kunhan se on yhtä luotettava ja tarpeeksi tehokas.

Voit aloittaa AnchorFree US Srdr poiston, kun olet lukenut ohjeet tämän artikkelin lopusta. Ne näyttävät sinulle, miten poistaa ohjelma ja korjata selaimesi. Pian tämän jälkeen sinua ei enää ohjata vikaviesti sivustolle. 

PUPit eivät pyydä lupaa tunkeutumisen yhteydessä

Virus Activity tiimin mukaan on suuri riski, että potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tulee järjestelmääsi ilmaisohjelmien asennuksen mukana. Tämä johtuu siitä, että ne niputetaan yhteen ja ne tulevat kaikki kerralla. Ihmisillä on myös tapana kiirehtiä asennuksessa ja saada PUP järjestelmään tällä tavalla.

Sen tekemiseksi me suosittelemme suojaamaan itseäsi seuraamalla yksinkertaista PUP esto-ohjetta:

 1. Lataa ohjelmat vain valtuutetuilta kehittäjiltä;
 2. Valitse aina Kustomoitu/Edistynyt asennus, ei koskaan Suositeltu/Pika asennusta;
 3. Poista ennalta merkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Poista AnchorFree US Srdr virhe virus nyt

Yleensä me ehdottaisimme, että poistat vain Hotspot Shield ohjelman päästäksesi eroon AnchorFree US Srdr sivuston uudelleenohjauksista. Käyttäjät kuitenkin raportoivat, että poiston jälkeen he eivät edelleen pääse haluamilleen sivuille ja saavat pop-up mainoksia sen sijaan. Sinun kannattaa siis käyttää ammattilaisten antivirus ohjelmaa ongelman poistamiseksi.

Lataa haittaohjelman poistaja valtuutetulta ja ammattimaiselta kehittäjältä ja suorita täysi järjestelmän tarkistus sen jälkeen. Sen pitäisi suorittaa AnchorFree US Srdr poisto muutamassa minuutissa ja voit nauttia nettiselaamisestasi jälleen. 

Jos haluat poistaa AnchorFree US Srdr viruksen nyt, tarkista alla olevat ohjeet ja aloita prosessi heti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen AnchorFree US Srdr Poisto-ohje:

Poista AnchorFree US Srdr Windows järjestelmistä

Jos sinua ohjataan jatkuvasti anchorfree.us/srdr.php sivulle, puhdista Windows alla olevien ohjeiden avulla.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista AnchorFree US Srdr sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi AnchorFree US Srdr tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista AnchorFree US Srdr Mac OS X järjestelmästä

Jos et voi vierailla sivuilla ja sinua ohjataan anchorfree.us/srdr.php sivulle, käytä alla olevia ohjeita Mac laitteesi korjaamiseen.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi AnchorFree US Srdr tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista AnchorFree US Srdr Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi AnchorFree US Srdr sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi AnchorFree US Srdr poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista AnchorFree US Srdr Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin AnchorFree US Srdr pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista AnchorFree US Srdr Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse AnchorFree US Srdr sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita AnchorFree US Srdr poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista AnchorFree US Srdr Google Chrome selaimelta

Etsi epäilyttävät merkinnät ja poista ne. Jälkeenpäin sinun pitää nollata Chrome.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse AnchorFree US Srdr sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi AnchorFree US Srdr poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista AnchorFree US Srdr Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi AnchorFree US Srdr tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi AnchorFree US Srdr poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-anchorfree-us-srdr.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta AnchorFree US Srdr