Apua eri kieltä puhuville – löydä 2-spyware.com omalla kielelläsi

Oletko etsinyt tarkkaa ohjetta lunnasohjelman tai selaimen kaappaajan poistamiseen mutta Englanti ei ole äidinkielesi? 24 muun kielen mukana, nyt Bulgarian, Latvian ja Viron Internetin käyttäjät voivat löytää ratkaisun tietokone ongelmiinsa. Englantia puhuvat voivat löytää nyt myös parannellun verkkosivun. Anna meidän tehdä pieni esittely näistä uusista sivuista joissa on tärkeää tietoa viimeisimmistä verkkouhista ja niiden poistamisesta.

Päivitetty novirus.uk sivusto tarjoaa kattavat haittaohjelma esittelyt ja niiden poisto mahdollisuudet. Sivusto kattaa paljon erilaisia selaimen kaappaajia, troijalaisia ja muita viruksia, jotka koettavat enimmäkseen hyökätä Englantilaisia Internetin käyttäjiä vastaan. Voit tämän lisäksi löytää tietoa järjestelmäsi tiedostoista ja selitykset kuinka voit erottaa vaaralliset turvallisista. On sanomattakin selvää, että sivusto tarjoaa useita haittaohjelman poistajia taisteluun viruksia vastaan.

Latviaa puhuville on annettu oma sivustonsa heidän omalla kielellä. Sivulla on useita vihjeitä uusista haittaohjelmista Latvian verkkoalueella. Jos tietokoneessasi on Cerber virus, niin sivulta viruss.lv, voit löytää manuaaliset ja automaattiset poisto-ohjeet. Viron vastakohta sivulle 2-spyware.com, joka on osoitteessa viirused.ee, tarjoaa käytännölliset suositukset kuinka voit välttää tiedostoja salaavia viruksia. Vierailijat voivat lukea esittelyitä ja artikkeleita potentiaalisesti vaarallisista tiedostoista. Tämän lisäksi, sivusto tarjoaa päivityksiä uusista ja vaarallisista viruksista. Nyt voit saada selville kuinka poistaa CryptXXX tai Facebook virus. Sivusto tarjoaa testattuja anti-virus ohjelmia laitteesi turvallisuutta parantamaan. Tämän lisäksi, Bulgarialaiset Internetin käyttäjät voivat nyt huokaista helpotuksesta sillä sivusto virusi.bg, tarjoaa ohjeita ja helppoja neuvoja käyttäjille jotka valitsevat manuaalisen tai automaattisen poiston.

Jokainen haittaohjelman kohtaaminen voi olla erilainen joten kaikki nämä sivustot tarjoavat mahdollisuuden ottaa yhteyttä teknisen tuen asiantuntijaan, joka mielellään vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa poistossa. Kommentit osiossa voit jakaa löydöksesi tai mielipiteesi määrätystä viruksesta tai selaimen kaappaajasta. Etsi muiden käyttäjien kommentit jotka ehkä painivat samojen ongelmien kanssa. Sinun ei enää tarvitse hukata aikaa kun etsit artikkelia viruksen poistosta. Kaikki tärkeät tiedot annetaan sivulla juuri sinun omalla kielelläsi. Jos et ole vielä katsellut uusia sivujamme niin tee se nyt ja kerro ihmeessä kaverillesi!

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Julie Splinters on virukset.fi uusin uutistoimittaja. Hänen pääaineensa oli Englannin filosofia.

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa