BleepingComputer on haastettu oikeuteen Enigma Softwaren toimesta valheellisten väitteiden takia

Me elämme modernissa maailmassa joten ei ole yllätys, että ihmiset ovat tietoisia vakoiluohjelmista. He tietävät myös mitä ohjelmia he tarvitsevat estääkseen tällaiset ohjelmat. Luotettavan haittaohjelman poistajan löytyminen voi kuitenkin olla vaikeaa koska Internetistä löytyy kymmeniä ohjelmia. Yksi asia joka tekee tästä erityisen vaikeaa on agressiivinen liiketoiminta jota on käytetty määrättyjen haittaohjelman poistajien tyrkyttämiseen. Jos olet etsinyt haittaohjelman poistajaa ja olet päätynyt Malwarebytes ohjelmaan niin olet luultavasti langennut BleepingComputerin uhriksi ja uskonut harhaanojohtavaa tietoa jota tämä sivusto tarjoaa. Jos haluat tietää kuinka pitkälle Malwarebytesin yksi yhteistyökumppani on valmis menemään voittojen toivossa niin jatka lukemista.

BleepingComputer is sued by Enigma Software for false claims

BleepingComputer (tai BC) julkaistiin vuonna 2004 teknisen tuen sivustona. Siitä lähtien se on tarjonnut useita haittaohjelman poistajia, kuten Malwarebytes, Emsisoft, SuperAntiSpyware sekä Hitman Pro. Useimmat vierailijat luulevat, että tämä sivusto toimii vapaaehtoisten avulla jotka työskentelevät BleepingComputerille ilman maksua, todellisuus on kuitenkin hieman erilainen. Jokainen lataus tältä sivustolta luo komission sen omistajille.

Kun Enigma Software esitteli SpyHunterin, ihmiset BC:n taustalla huolestuivat. Ohjelma kuului samaan kategoriaan kuin Malwarebytes anti-malware, joten kun he tajusivat, että SpyHunterin suosio kasvoi niin he alkoivat käyttää eri tekniikoita saadakseen käyttäjät luulemaan, että se on ‘vaarallinen’ tuote. Komissioidensa toivossa he ovat:

  • Poistaaneet käyttäjiä jotka ovat julkaisseet positiivisia kommentteja SpyHunterista BleepingComputer sivulla;
  • Tyrkyttäneet heidän ‘vertailuaan’ SpyHunter, Malwarebytes ja Iobit ohjelmista testaamatta ohjelmia ja nimeämällä SpyHunterin ‘vaaralliseksi’ suotteeksi;
  • Julkaisseet harhaanjohtavia kommentteja SpyHunterin vaarallisuudesta turvallisuus foorumeilla. Voit löytää nämä kommentit mistä tahansa, mukaalukien Yahoo Answers, Quora, Reddit, Facebook ja muut sivut.

Vaikuttaa siltä, että kärsivällisyys vihdoin loppui kun Enigma software haastaa Bleeping Computerin oikeuteen laittomista toimista. Tämän lisäksi ilmoitettiin, että Bleeping Computer koettaa puolustaa ‘sananvapauttaan’ täällä. Kaikkein huvittavin asia on, että he pyytävät ihmisiä maksamaan heidän puolustuksensa. Ennen kuin annatte rahaa niin odottakaa kunnes oikeus paljastaa paljonko Grinler ja muut tämän sivuston jäsenet tienaavat. Ehkä tämä oikeusjuttu myös paljastaa enemmän siitä millaisessa suhteessa Marcin Kleczynski (Malwarebytes) ja BC ovat, ja onko hän tietoinen mitä BleepingComputer väittää SpyHunter ohjelmasta.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa