Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Buzzdock uudelleenohjaus (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Voinko luottaa Buzzdock virukseen?

Teknisesti, Buzzdock virus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jota käytetään luomaan maksu-klikkauksesta tuloja. Kun se on järjestelmässä, tämä selaimen kaappaajan ja mainosohjelman yhdistelmä valtaa kaikki nettiselaimet ja alkaa näyttämään kaupallisia mainosksia. Buzzdock mainokset ovat yleensä täynnä hintavertailuja ja ”tarjouksia”, ei siis ole ihme että sadat ihmiset ovat jo joutuneet sen huijaamaksi. Oletko koettanut kuvitella millaisille sivuille Buzzdock mainokset voivat sinut uudelleenohjata? Tällaiset ohjelmat yleensä promotoivat kyseenalaisia kolmannen osapuolen sivustoja jotka ovat valmiit tekemään mitä tahansa parantaakseen suosiotaan. Useimpien turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, Buzzdock virus voi myös muokata selaintesi asetuksia ilman lupaasi. Ole varuillasi, että voit nähdä siihen liittyvä hakukoneen kaikilla selaimilla, mukaanlukien Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ja muut. Ei ole mitään väliä kuinka luotettavalta tämä Search.buzzock.com hakusivu näyttää, sinun kannattaa välttää sitä. Se on teknisesti selaimen kaappaaja, joka voi näyttää sinulle muunneltuja hakutuloksia harhaanjohtavilla linkeillä ja pop-up mainoksilla.

Pidä mielessäsi, että voit alkaa näkemään BuzzDock mainoksia nettiselaimillasi kuin tyhjästä tai kun olet ladannut tämän ohjelman sen viralliselta sivustolta. Me tietenkin suosittelemme jättämään huomiotta väitteet sen hyödyllisyydestä, joiden mukaan se kerää hakutuloksia kaikilta hakusivuiltasi samaan aikaan. Tämä ohjelma on valitettavasti hyödytön, sillä se ei tarjoa yhtään kunnollista hakutulosta. Jos olet kiinnostunut kuinka tämä sovellus voi ilmaantua tietokoneellesi ilman suoraa lupaa, sinun pitää muistaa ’niputus’. Buzzdock haittaohjelma voidaan lisätä melkein mihin tahansa freeware tai shareware ohjelmaan, sinun pitää siis seurata niiden asennusprosessia voidaksesi nähdä ne pienet ”varoitukset” sen asennuksesta. Lisätietoja tästä potentiaalisesti ei toivotusta ohjelmasta voit löytää alta. Jos BuzzDock mainokset vaivaavat sinua joka kerta kun selaat nettiä niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä virus tietokoneeltasi. Älä ole huolissasi, BuzzDock poisto ei ole vaikeaa, erityisesti jos käytät luotettavaa haittaohjelman poistajaa. Muista kuitenkin päivittää se ennen sen käyttöä jotta voit olla 100% varma, että pääset kokonaan eroon tästä mainosohjelman/kaappaajan yhdistelmästä.

The picture showing Buzzdock PUP website

Mikä on Buzzdock viruksen tavoite?

Valitettavasti, BuzzDock ei koeta tarjota sinulle oikeita tarjouksia tai kunnollisia hakutuloksia. Tämä selaimen kaappaaja/mainosohjelma koettaa kiinnittää huomiosi ja koettaa saada sinut klikkaamaan sen näyttämää materiaalia ja siksi Buzzdock selaimen kaappaaja seuraa nettiselaamistasi. Se seuraa millä sivuilla vierailet, mitä hakusanoja käytät, mitä olet viimeksi ladannut, jne. Näiden tietojen mukaan, se valmistelee kohdistettuja mainoksia ja hakutuloksia, sitten se näyttää ne sinulle. Tällaiset räätälöidyt mainokset tietenkin kiinnittävät käyttäjän huomion ja rohkaisevat häntä klikkaamaan niitä. Nämä mainokset on kuitenkin suunniteltu aiheuttamaan uudelleenohjauksia ennalta määrätyille kolmansien osapuolien sivuille, jotka voivat olla todella vaarallisia. Raporttien mukaan, BuzzDock uudelleenohjaus virus saa maksu-klikkauksesta tuloja kun se pakottaa ihmiset vierailemaan kolmansien osapuolien sivustoilla. Ole hyvä ja älä tule tällaisen markkinoinnin uhriksi vaan poista BuzzDock tietokoneeltasi HETI. Voit helposti poistaa sen automaattisesti maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner .

Kuinka tämä mainosohjelma voi kaapata tietokoneeni?

Jos haluat pitää tietokoneesi turvassa Buzzdock kaappaajalta niin sinun tulee pitää mielessä, että on useita ilmaisohjelmia jotka ovat täynnä valinnaisia komponentteja (lisäosia, liitteitä, työkalupalkkeja ja laajennuksia) jotka esitellään ”suositeltuina latauksina” ilmaisohjelmien asennuksen aikana. Tietokoneasiantuntijat kuitenkin suosittelevat ohittamaan tälläiset suositellut lisäosat. Ole varuillasi, että valinnaiset komponentit voidaan lisätä luotettaviin ja todella epäilyttäviin ilmaisohjelmiin. Joten kun päätät asentaa ilmaisohjelman tietokoneellesi niin sinun kannattaa valita aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa (EI KOSKAAN Pika, Perus tai Suositeltua), tutki kaikki ruksit huolellisesti ja poista ruksit jotka sanovat sinun suostuvan asentamaan valinnaisia komponentteja.

Kuinka poistaa Buzzdock mainokset hakujen joukosta?

Buzzdock mainosten aiheuttaja on kyseenalainen selaimen lisäosa, jota levitetään aktiivisesti niputuksen avulla. Vaikuttaa siltä, että tämä ohjelma ei leviä vain tämän kyseenalaisen tekniikan avulla. Toinen häiritsevä asia siihen liittyen on, että sitä promotoidaan yhdessä paketissa kyseenalaisten komponenttien kanssa nimeltä Browser helper objektit tai BHO:t. Nämä komponentit voivat helposti aiheuttaa BuzzDock viruksen ilmaantumisen tulevaisuudessa, sinun pitää poistaa ne. Voidaksesi poistaa tämän tietokoneloisen lopullisesti, voit seurata joka BuzzDock manuaalista poisto-ohjetta, joka on annettu alla, tai voit käyttää automaattista poistotapaa. Jos haluat käyttää automaattista poistotapaa tämän kaappaajan poistamiseen, mieti yhden suosittelemamme haittaohjelman poistajan asentamista. Voit käyttää yhtä seuraavista:

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Buzzdock Uudelleenohjaus kuvankaappaus
Buzzdock Uudelleenohjaus kuvankaappausBuzzdock Uudelleenohjaus kuvankaappaus

Manuaalinen Buzzdock uudelleenohjauksen Poisto-ohje:

Poista Buzzdock Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Buzzdock sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Buzzdock tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Buzzdock selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Buzzdock Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Buzzdock tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Buzzdock Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Buzzdock sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Buzzdock poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Buzzdock uudelleenohjaus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Buzzdock pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Buzzdock Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Buzzdock sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Buzzdock poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Buzzdock Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Buzzdock sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Buzzdock poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Buzzdock Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Buzzdock tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Buzzdock on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Buzzdock poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-buzzdock-redirect.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä