Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Cerber 5.0.1 virus (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cerber jatkaa kehittymistään: Cerber 5.0.1 versio on päästetty irti

Uusi Cerber 5.0.1 lunnasohjelma, jälleen yksi tiedostoja lukitseva virus on juuri ilmaantunut nettiin. Se on itseasiassa uusin versio pahamaineisesta Cerber virus perheestä, jota on pidetty yhtenä aktiivisimmista ja tuottavimmista lunnasohjelmista tänä vuonna. On todella kiinnostava, että tämä uusi Cerber versio ilmaantui melkein samaan aikaan kuin uusi Locky virus versio, joka kertoo kilpailusta näiden kahden välillä. Tämä on ehkä juuri se syy miksi Cerber kehittäjät julkaisivat uuden version viruksesta vain hetki sen jälkeen, kun Cerber 5 julkaistiin. Nämä ohjelmat eivät eroa toisistaan paljoakaan. Molemmat niistä tunkeutuvat tietokoneelle uudella RIG-V exploit kitillä (käytetään myös Locky levitykseen) ja käyttää RSA sekä AES salausta tiedostojen lukitsemiseen. Virusten kohdetiedostot ovat myös samat, kuvat, Office dokumentit, arkistot, jne. Kuten kaikissa aikaisemmissa versioissa, Cerber 5.0.1 haittaohjelma ei muuta maksu- tai salaussivustoa, vaikka lunnasviestin normaalit linkit ovat erilaiset. Hakkereiden vaatima rahasumma salauksen poistoavaimesta eroaa myös, ei vain eri virus versiossa, vaan jokaisessa tartunnassa. Kiristäjät voivat säätää sen kokoa tiedostojen määrän ja niiden tärkeyden mukaan. Kuten aikaisemmissa Cerber versioissa, meidän neuvomme on sama, älä anna hyökkääjien rikastua ja älä maksa lunnaita! Anna maineikkaan antivirus ohjelman, kuten ReimageIntego poistaa Cerber 5.0.1 PC:ltä ja anna hakkereiden maistaa omaa lääkettään.

Cerber 5.0.1 lunnasohjelma viruksen kuva

Melkein kaikkien lunnasohjelmien näkyvin ominaisuus on tiedoston päätteet tai merkit joita he liittävät salattuihin tiedostoihin. Eri päätteet mahdollistavat eri virusten ja niiden versioiden tunnistamisen. Tämä ominaisuus on hieman monimutkaisempi Cerber 5.0.1 viruksessa. Tämä haittaohjelma sekoittaa tiedostonimet JA päätteet ovat satunnaisia, jos tiedostossasi on .adk pääte, se ei tarkoita muiden uhrien tiedostojen olevan merkitty samalla tavalla. Kun tiedostojen salaus on suoritettu, niin kaikki viruksen versiot pudottavat .png kuvan tietokoneelle ja korvaa taustakuvan sillä. Tässä kuvassa, kiristäjät selittävät mitä tiedostojen salauksen poistoaskeleita uhrin tulee ottaa saadakseen tiedostonsa takaisin. Kuten me olemme jo maininneet, sinun kannattaa maksaa vain kaikkein kriittisimmässä tilanteessa ja jopa silloin sinun kannattaa miettiä haluatko tukea ilkeiden rikollisten tulevia aktiviteetteja lähettämällä heille lisää rahaa?

Estot lunnasohjelman tekniikoita vastaan:

Tietokoneesi 100% suojaaminen Cerber 5.0.1 virusta vastaan on periaatteessa mahdotonta. Antivirus työkalut eivät huomaa sotkettuja .hta, .html tai .htm tiedostoja, joita virus käyttää levittämään lunnasohjelmaa tietokoneille. Pidä siis henkilökohtaiset tiedostosi tekemällä jatkuvia varmuuskopioita tiedostoista. Ulkoiset kovalevyt, USB:t, CD:t ja muut laitteet, jotka voidaan irrottaa tietokoneesta ovat omiaan tähän. Laitteet jotka ovat kiinni koneessa voivat helposti saada Cerber 5.0.1 viruksen, siksi sinun kannattaa irrottaa laitteet varmuuskopion tekemisen jälkeen. Pidä kuitenkin mielessäsi, että tiedostojen palauttaminen näiltä laitteilta pitää tehdä vain, kun virus on poistettu tietokoneelta.

Cerber 5.0.1 poisto-ohjeet:

Jos olet Cerber 5.0.1 viruksen uhri, niin älä luota verkkorikollisten ehdotuksiin tiedostojen palauttamiseksi. Ei ole mitään takuuta, että salauksen poistaja toimii ja poistaa salauksen tiedostoistasi. Sen sijaan, poista Cerber 5.0.1 ja koeta palauttaa tiedostot varmuuskopioista tai käyttämällä vaihtoehtoisia tiedoston palautustapoja, jotka me annamme artikkelin alla. Palauttaaksesi tiedostot turvallisesti, sinun pitää ensin suorittaa Cerber 5.0.1 poisto ensin. Koska tällä viruksella on tapana piileskellä järjestelmässä, me suosittelemme suorittamaan sen poiston jollaine ammattilaisten antivirus ohjelmalla. Jos et voi käynnistää tätä ohjelmaa, tarkista ohjeet sen tekemiseen alta. Nämä auttavat poistamaan kaikkein pahimmat lunnasohjelman toiminnat ja antaa sinun jatkaa viruksen poistoa.

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cerber 5.0.1 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cerber 5.0.1 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cerber 5.0.1

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cerber 5.0.1 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cerber 5.0.1 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cerber 5.0.1 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Cerber 5.0.1 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cerber 5.0.1 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cerber 5.0.1 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Miksi sinun kannattaa kokeilla Data Recovery Pro ohjelmaa

Data Recovery Pro on nopea ja automaattinen tapa palauttaa tiedostot, jotka on vahingossa poistettu tai salattu lunnasohjelman toimesta. Käyttäjät jotka käyttävät tätä työkalua eivät tarvitse mitään taitoja sen käyttämiseen, sitä voi siis käyttää kuka tahansa. Jos olet valmis kokeilemaan, niin lue ohjeet alta:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cerber 5.0.1 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions ominaisuuden edut

Windows Previous Versions ominaisuus mahdollistaa tiedostojen palauttamisen kääntämällä ajan taakse. Ollaksemme tarkempia, se antaa käyttäjän palauttaa tiedostojen aikaisemmat versiot Järjestelmän Palautus toiminnolla. Jos tämä toiminto ei ollut käytössä ennen viruksen hyökkäystä, niin sinun pitää valita jokin muu palautustapa.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Tiedostojen palautus Shadow Explorer ohjelmalla

Shadow Explorer palauttaa tiedostot automaattisesti Varjokopioista, jotka se tietokoneelta löytää. Jos nämä tiedostot ovat vielä siellä ja lunnasohjelma ei ole poistanut niitä, seuraa alla olevia ohjeita tiedostojen palauttamiseksi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cerber 5.0.1 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cerber-5-0-1-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Cerber 5.0.1 ransomware virus