Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Chrome mainosohjelma (Ilmaiset Ohjeet) - Viruksen Poisto-ohjeet

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Chrome mainosohjelma saastuttaa selaimesi näyttääkseen epäluotettavaa sponsoroitua materiaalia

Chrome mainosohjelman näyttämien mainosten esimerkkejä

Chrome mainosohjelma on petollinen ohjelma, joka on suunniteltu näyttämään pop-up, juliste tai tekstiin lisättyjä mainoksia Google Chrome käyttäjille. Kun se on asennettu, niin se voi muokata Windows Rekisterin asetuksia, lisätä selaimen laajennuksia tai saastuttaa jopa selaimen kuvakkeet näyttääkseen ärsyttäviä mainoksia päivittäin. Useat mainosohjelman versiot voivat saastuttaa Windows ja Mac OS tietokoneet.

Jokainen mainosten tukema Chrome virus luo pääasiassa maksu-klikkauksesta tuloja kehittäjilleen, kun he promotoivat määrättyjä sivuja, tuotteita tai palveluita. Nämä ohjelmat on suunniteltu vakoilemaan käyttäjien online aktiviteetteja ja käyttää kerättyjä tietoja lataamaan kiinnostuksen kohteisiin liittyviä mainoksia käyttäjälle.

Chrome mainosohjelmien luomien mainosten määrä usein vaivaa tietokoneen käyttäjää ja pian mainosten tukeman ohjelman asennuksen jälkeen he alkavat etsimään selaimen puhdistustyökaluja, jotka voivat pysäyttää loputtoman ärsyttävien mainosten virran. Tekaistujen järjestelmän puhdistajien asennus voi valitettavasti vaikeuttaa tilannetta ja johtaa lisäongelmiin, kuten järjestelmän hidastumiset tai jopa yksityisyyden loukkaukset.

Löytyy useita Chrome selaimeen perustuvia mainosohjelmia, on myös useita tapoja tunnistaa ne. Alta löydät listan tavoista miten tunnistaa mainosohjelma, joka on suunniteltu Google nettiselaimelle.

 • Etsi epäilyttäviä linkkejä, jotka vilkkuvat selaimen URL palkissa juuri ennen kuin se ohjaa sinut kyseenalaiselle mainossivulle. Palkin URL voi muuttua muutaman kerran, mutta jos onnistut selvittämään linkin, joka aina ohjaa sinut erilaisille mainoksille, niin voit löytää ratkaisun etsimällä sivua uhkien tietokannassa, jota me päivitämme jatkuvasti.

  Kaikkein tunnetuimmat URL osoitteet, joissa on mainosten tukemia ohjelmia, ovat Onclickmax.com, Trackingclick.com, Querylead.com, Adsbtrack.com, sekä muut. Nämä linkit luultavimmin sisältävät mainostunnuksen, joka katoaa kun se on ladannut Internet sivun ja sen kaupallisen materiaalin.

  Tällaiset uudelleenohjaukset yleensä johtavat aikuissivuille, sivuille jotka ehdottavat liittymistä verkkovaluutan vaihtosivuille tai sivuille, jotka promotoivat kyseenalaisia järjestelmätyökaluja, jotka kehottavat sinua puhdistamaan tietokoneen järjestelmän määrättyyn hintaan.

 • Voit tunnistaa Chrome mainosohjelman sen nimestä, joka näkyy pop-upeissa ja julisteissa joita se luo. Vaikka useimmat mainosten tukemat virukset eivät enää tarjoa nimeään mainoksissa, niin voit nähdä epäilyttäviä rivejä, kuten “powered by [adware name]” tai “[adware name] ads.”

  Mainoksessa annettu nimi paljastaa tartunnan, joka aiheuttaa selaimesi hitauden, ja voit tunnistaa sekä poistaa sen nopeasti Ohjauspaneelin tai selaimen asetusten kautta. Kaikkein sitkeimpiä mainosohjelmia ovat QkSee, DNS Unlocker, Settings Manager.

 • Tekaistut Chromium selaimet voivat myös tulla ongelmaksi, joka pakottaa sinut etsimään Chrome haittaohjelman poistotyökaluja. Kuten voit tietää, kaikkein suosituimmat nettiselaimet perustuvat Chromium projektiin, joka on avoimen lähdekoodin projekti ja sen voi hankkia kuka tahansa, joka haluaa luoda kustomoidun version suositusta nettiselainohjelmasta.

  Huijarit valitettavasti usein käyttävät hyväkseen koodia luodakseen mainosohjelman, joka voi korvata oikean selaimen pikakuvakkeet ja ladata kolmansien osapuolien mainoksia päivittäin. Näihin ei toivottuihin selaimiin kuuluvat Chromium virus, Chroomium, eFast, Tortuga tai Olcinium.

 • Lopuksi, Chrome haittaohjelma, joka näyttää tekaistuja virus varoituksia kuuluvat myös mainosohjelmat kategoriaan, vaikka ovat huomattavasti petollisempia ohjelmia. Sen päätarkoitus on pettää kokemattomia tietokoneen käyttäjiä ja saada heidät uskomaan, että järjestelmä on vakavasti saastunut.

  Jos et tunnista teknisen tuen huijausta, joka näyttää “Apple Security Alert,” “Internet Explorer Critical ERROR,” “Internet Security Alert” tai vastaavaa varoitusta voi johtaa kriittisiin ongelmiin, kuten rahojen tai tietojen menetykseen, haittaohjelma tartuntaan ja muihin yksityisyyden ja turvallisuuden ongelmiin.

  Pääyksityiskohta, joka auttaa tunnistamaan verkkourkinta hyökkäykset, ovat yritykset saada sinut soittamaan huijareille, niin kutsuttuihin ”ilmaisiin” numeroihin ruudulla. Petollinen viesti yleensä ilmaantuu nettiselaimelle ja ne ovat vaikeita sulkea, koska ne monistuvat nopeasti.

 • Joissain tapauksissa haitta- tai vakoiluohjelman poistaja on asia, joka voi tunnistaa ja poistaa Chrome mainosohjelman sinulle. Tämän hetken markkinoilla on useita vakoiluohjelman poistajia, mutta meidän tiimimme luottaa vain ReimageIntego tai Malwarebytes vaihtoehtoihin.

  Nämä ohjelmat on todettu loistaviksi poistotyökaluiksi, mitä tulee mainosohjelmiin tai muihin mainosten tukemiin verkkouhkiin. Täydellinen järjestelmän tarkistus on pakollinen, jotta voidaan tunnistaa virus, joka lähettää sinulle mainoksia, ole siis kärsivällinen, kunnes turvaohjelma suorittaa tehtävänsä onnistuneesti.

Chrome mainosohjelma virusChrome mainosohjelma virus on todella ärsyttävä. Se näyttää erilaisia mainoksia Google Chrome selaimella. Yleensä virus voi saastuttaa Mac ja Windows käyttöjärjestelmät.

Voidaksesi poistaa pop-upit, mainokset ja tekaistut virushälytykset, me suosittelemme poistamaan Chrome mainosohjelma viruksen kunnollisella turvaohjelmalla. Löytyy useita tartuntoja, jotka tekevät ei toivottuja muutoksia Chrome asetuksiin ja näyttävät kaupallista materiaalia ilman käyttäjän lupaa, ja yleensä on todella vaikeaa tunnistaa se mikä on aiheuttanut ei toivottuja ohjelmia tietokoneellasi.

Suorita Chrome mainosohjelman poisto luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Voit löytää listan niistä artikkelin alta. Me olemme valmistelleet myös listan, miten estää mainosten tukemaa ohjelmaa näyttämästä mainoksia päivittäin, mutta ole todella tarkkana sen lukemisessa – edes yhden askeleen ohittaminen voi johtaa epäonnistuneeseen Chromium viruksen poistoon.

Mainosohjelman, joka näyttää mainoksia nettiselaimesi kautta, poistaminen

Chrome virus, yleisesti ottaen, ei kuulu haittaohjelmat kategoriaan koska se käyttää laillista levitystapaa. Sitä ei voida kuitenkaan sanoa kaikista mainosten tukemista ohjelmista, jotka vaikuttavat tähän selaimeen. Suuri osa vakoiluohjelman tyyppisistä sovelluksista käyttävät samaa tekniikkaa tunkeutuessaan suojaamattomaan tietokoneen järjestelmään, se tapa on nimeltä niputus.

Ohjelmien niputus luottaa muokattuihin asennustiedostoihin, joka viekkaasti ehdottavat asentamaan muutamia ylimääräisiä ohjelmia pääohjelman mukana. Siksi, haluaman ohjelman sijaan, nämä asennusvelhot purkavat ja asettavat potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien komponentteja, jotka tulevat nipussa pääohjelman kanssa.

Pian tämän jälkeen uhri huomaa ei toivottuja työkalupalkkeja tai laajennuksia selaimella, sekä uuden kotisivun ja hakukoneen asetukset, joita hän ei muokannut itse.

Syy mikä johtaa potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien tunkeutumisen liittyy käyttäjien tapaan kiirehtiä asennusta. Useat ihmiset uskovat, että ”suositellun” asennustavan valinta takaa nopean ja turvallisen ohjelman asennuksen, todellisuus on täysin toinen. Ohjelmaniput antavat asentaa valinnaisia ohjelmia järjestelmään ja ”suositeltu” asennus takaa sen laillisuudet.

Koska ilmoitukset ylimääräisistä ohjelmista ovat yleensä kirjoitettu pienellä, niin käyttäjä ei usein huomaa niitä. VirusActivity.com tiimi neuvoo valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan ladattuihin ohjelmiin, koska nämä vaihtoehdot antavat käyttäjälle vapauden valita mitä komponentteja he haluavat asentaa ja mitä eivät.

Kun vaihdat asennustavaksi turvallisuusasiantuntijoiden suositteleman, niin etsi kaikki ruksilaatikot, jotka antavat luvan asentaa ylimääräisiä ohjelmia ja poista niissä olevat ruksit.

Poista mainosohjelma Chrome selaimelta Mac tai Windows järjestelmästä helposti

Käyttäjät jotka etsivät Chrome mainosohjelman poisto-ohjeita, voivat lopettaa etsimänsä. Alla olevat ohjeet selittävät mistä etsiä tiedostoja ja asetuksia, jotka liittyvät virukseen, joka vaikuttaa suosikkiselaimeesi negatiivisella tai ärsyttävällä tavalla. Korjataksesi mainosohjelman aiheuttamat ongelmat, poista kaikki komponentit, jotka kuuluvat järjestelmässä olevalle potentiaalisesti ei toivotulle ohjelmalle.

Jos rakastat säästää aikaa ja haluat poistaa Chrome mainosohjelma viruksen automaattisesti, tarkista suosittelemamme turvaohjelmat. Nämä ohjelmat on todistettu toimiviksi mainosohjelmien poistossa, ja me luotamme niihin täysin. Jos päätät ladata niistä yhden, muista varmistaa, että lataat viimeisimmät päivitykset. Tämän jälkeen, tarkista tietokoneesi täydellä järjestelmän tarkistuksella.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chrome mainosohjelman Poisto-ohje:

Poista Chrome Windows järjestelmistä

Tarkista oletko asentanut epäilyttäviä ohjelmia tietokoneellesi lähiaikoina. Löydät Chrome mainosohjelma variantit Control Panel > Add or Remove Programs tai Programs and Features paneelista. Me todella ehdotamme poistamaan ohjelmat, kuten DNS Unlocker, Offers4U, Qksee, Settings Manager, Linkury SmartBar, sekä vastaavat mainosten tukemat ohjelmat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chrome sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chrome tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chrome Mac OS X järjestelmästä

Jos olet tekemisissä Google Chrome viruksen kanssa Mac laitteella, seuraa näitä ohjelmia ja puhdista OS X järjestelmä uhista.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chrome tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chrome Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi haittaohjelma Chrome selaimelta, mene chrome://settings ja tarkista mitä laajennuksia on lisätty selaimellesi. Ole hyvä ja tutki ne kaikki tarkasti ja poista epäluotettavan näköiset. Lopuksi, resetoi Chrome selain täydellisesti puhdistaaksesi sotkun, jonka potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on aiheuttanut.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chrome sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chrome poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chrome Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chrome tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chrome poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-chrome-adware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Chrome adware