Poista Coin Locker virus

Coin Locker viruksen Poisto-ohje

Mikä on Coin Locker virus?

Mikä on Coin Locker virus?

Coin Locker (voidaan löytää myös nimillä CoinLocker tai Coin Locker haittaohjelma) on viimeisin lunnasohjelma jota ei voida olla huomaamatta jos se onnistuu tunkeutumaan kohde PC:n järjestelmään. Me sanomme näin yksinkertaisesta syystä, heti kun tämä lunnasohjelma pääsee tietokoneelle, se tarkistaa järjestelmän ja salaa tällaiset tiedostot: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, jne. Se voi myös pudottaa salatut laajennuksensa kaikille näille tiedostoille ja jättämättä käyttäjän ilman mahdollisuutta niiden avaamiseen. Tähän tarkoitukseen ihmisille tarjotaan erikoisavaimen ostamista jota voidaan käyttää salattujen tiedostojen avaamiseen. Tärkein asia joka pitää muistaa kun ollaan tekemisissä tämän viruksen kanssa on, että tämä erikoisavain on melkein ainoa asia jota voidaan käyttää salattujen tiedostojen avaamiseen. Kyllä, se tosiasia että kaikki tiedostot on salattu käyttäen Ceasar Cipheriä (tapa joka vaatii vain kirjainten uudelleen järjestelyn) voi rauhoittaa sinua, oletko kuitenkaan koskaan kuvitellut kuinka kauan salauksen poistaminen manuaalisesti voisi kestää? Me kuitenkin suosittelemme välttämään tämän lunnaan maksamista, joka voi olla joko $50 tai $500. Ensimmäiseksi, et voi olla varma auttaako tämä saamaan pääsyn tiedostoihisi vai ei. Toiseksi, tulet tukemaan huijareita ja heidän tulevaisuuden rikoksiaan. Tässä tapauksessa sinun kannattaa koettaa palauttaa tiedostosi turvallisuuskopion kautta tai vain käyttää yhtä ohjelmista jotka annetaan tämän julkaisun lopussa. Jos sinulla on yhä pääsy kaikkiin tiedostoihisi, sinun kannattaa alkaa miettimään niiden suojelemista. Tarvitset ensinnäkin tehokkaan haittaohjelman poistajan joka suojaa tietokonettasi Coin Locker haittaohjelmalta. Sinun kannattaa myös tehdä kopio kaikista tärkeistä tiedostoistasi ja pitää ne turvallisessa paikassa (muualla kuin tietokoneellasi). Lisätietoja varten, lue seuraava kappale.

Kuinka Coin Locker voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten Cryptowall virus [Cryptowall virus], CTB Locker [CTB Locker], Cryptolocker [Cryptolocker] sekä useat muut uhat, Coin Locker leviää käyttäen saastuneita sähköposteja. Nämä sähköpostit ovat yleensä täynnä saastuneita liitteitä jotka koettavat huijata ihmiset lataamaan niitä järjestelmään. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että kaikkein harhaanjohtavimmat sähköpostit koettavat huijata ihmiset uskomaan että he lukevat sähköpostia joka on luotettavan yrityksen lähettämä. He koettavat tämän lisäksi aktiivisesti saada ihmiset lataamaan saastuneen liitteen joka voidaan esitellä laskuna, kirjeenä, valokuvana tai muuna dokumenttina. Jos et tunne lähettäjää tai näet että sähköposti on täynnä kielioppi- tai kirjoitusvirheitä, sinun tulee olla todella varovainen ja poistaa tällaiset sähköpostit välittömästi. Muussa tapauksessa voit helposti löytää tällaisen viestin kun koetat avata tiedostojasi.

You have been infected with the Coin Locker malware.
All files on this system have been encrypted.
To regain access to your files you will need the Coin Locker decryption software.
To obtain our software you will need to access the deep web with TOR, download TOR here:

Launch TOR and navigate to our website:

Follow the steps on the site to use the decryption software and your files will be unlocked.

Jos näet tämän varoituksen juuri tällä hetkellä niin sinun ei kannata odottaa hetkeäkään sillä jokainen minuutti on tärkeä. Voidaksesi vähentää salattujen tiedostojesi määrää, ole hyvä ja suorita järjestelmän täysi tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka poistaa Coin Locker?

Jos haluat päästä eroon Coin Locker viruksesta, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi yhdellä näistä ohjelmista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner taiMalwarebytes. Nämä ohjelmat auttavat sinua tämän vaarallisen lunnasohjelman poistamisessa. Saadaksesi yhteyden takaisin tiedostoihisi, sinun kannattaa koettaa suorittaa varmuuskopiointi tai koettaa palautustyökaluja, kuten R-Studio tai Photorec.

Meidän on lopuksi pakko lisätä, että sinun kannattaa alkaa miettimään tällaisten tartuntojen estämistä sillä niiden levitystiheys on noussut täysin uusiin korkeuksiin. Voit käyttää tähän tarkoitukseen edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda varmuuskopioiden mitettimistä (se kannattaa tehdä niin usein kuin mahdollista). Voi myös koettaa Ulkoisia Kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä, Google Driveä, Dropboxia, Flickr sovellusta sekä vastaavia. On myös suositeltavaa varmistaa, että kaikki avoimet jakosi ovat vain tarvittavien ryhmien tai käyttäjien saatavilla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä