Poista ColdSearch.com kaappaaja (Päivitetty Ohje)

ColdSearch.com kaappaajan Poisto-ohje

Mikä on ColdSearch.com kaappaaja?

ColdSearch Usein Kysytyt kysymykset:

 • Kuinka ColdSearch virus voi päästä tietokoneelleni?
 • Voinko luottaa tähän hakukoneeseen ja käyttää sitä hakuihini?
 • Kuinka voin pysäyttää uudelleenohjaukset S.ColdSearch.com sivulle?
 • ColdSearch ei suostu lähtemään tietokoneeltani? Mitä voin tehdä sen poistamiseksi?

Ensimmäiseksi, meidän pitää varoittaa sinua, että ColdSearch.com on selaimen kaappaaja. Se on myös lisätty ’potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien’ kategoriaan useimpien turvallisuusasiantuntijoiden toimesta. Kun se on päässyt sisälle järjestelmään niin tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma koettaa esitellä itsensä luotettavana hakukoneena. Useimmat turvallisuusasiantuntijat kuitenkin suosittelevat siitä erossa pysymistä. Tärkein asia joka sinun pitää muistaa on, että se voi näyttää sinulle korruptoituja hakutuloksia jotka ovat täynnä mainosjulisteita, tekstiin sisällytettyjä linkkejä ja vastaavaa materiaalia. Tällaista materiaalia näytetään yleensä koska kolmannet osapuolet maksavat ColdSearch uudelleenohjaus viruksen kehittäjille jotta he promotoivat heidän verkkosivujaan. Jos katsot mitkä sivustot koettavat promotoida itseään tällaisella tekniikalla, tulet näkemään, että jotkut niistä ovat todella kyseenalaisia sivuja joilla ei todellakaan kannata vierailla. Jotta voit pysyä turvassa ja välttää uudelleenohjaukset näille sivuille vastoin tahtoasi niin sinun kannattaa asentaa luotettava haittaohjelman poistaja tietokoneellesi joka paljastaa nämä sivut ennen kuin Cold Search uudelleenohjaukset alkavat vaivaamaan sinua. Meidän suosittelema ohjelma on FortectIntego.

Mitä versioita tällä selaimen kaappaajalla on?

Tämän uhan uusinta versiota kutsutaan nimellä S.ColdSearch.com. Aivan kuten sen edeltäjä, se voi kaapata tietokoneesi selkäsi takana. Kun se on lisännyt itsensä Internet Explorer, Google Chrome sekä Mozilla Firefox selaimille niin se voi alkaa näyttämään sinulle kaupallista materiaaliaan, kuten kaupalliset linkit ja mainokset, hakutuloksissa. Vielä yksi asia ColdSearch viruksesta, tätä hakukonetta voidaan käyttää seuraamaan ihmisten nettiselaamista. Se tekee tämän jokaiselle nettiselaimelle lisättyjen komponenttien avulla heti kun se on lisätty järjestelmään. Mitä tietoja S.ColdSearch.com voi kerätä? Yleensä se koettaa saada tietoja ihmisten hakusanoista, useimmiten vierailluista sivuista ja niille annetuista tiedoista. Eikö vaikuttakin harmittomalta? Nämä ei henkilökohtaiset tiedot valitettavasti voidaan käyttää lähettämään roskapostia, promotoimaan kyseenalaisia osapuolia ja vastaaviin vaarallisiin aktiviteetteihin. Voit onneksi poistaa ColdSearch sovelluksen kaikki versiot luotettavalla ohjeella jonka annamme tämän artikkelin seuraavalla sivulla.

Tapoja joita käytetään ColdSearchin levitykseen:

Ole varuillasi sillä tätä hakukonetta on levitetty aktiivisesti niputuksen avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että ColdSearch kaappaa tietokoneesi täysin huomaamatta. Vaikka voit ladata sen tietokoneellesi aivan kuten minkä tahansa hakukoneen, useimmat PC käyttäjät väittävät sen tulleen tietokoneelle heidän selkänsä takana. Jos haluat välttää tämän kaappaajan löytymisen hakusivusi tai ensisijaisen aloitussivusi sijaan niin sinun tulee muistaa, että valvot jokaisen ohjelman asennusta PC:lle. Sinun kannattaa olla erityisen varovainen freeware ja shareware ohjelmien kanssa koska niitä on aktiivisesti käytetty levittämään ColdSearch.com virusta. Kun lataat tällaisia ohjelmia niin sinun kannattaa ainat valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa jotta saat kyvyn nähdä mitä valinnaisia komponentteja se kaipaa. Jos joku näistä liitteistä on tämä hakukone tai muu selaimen lisäosa, laajennus, liite tai työkalupalkki, sinun kannattaa poistaa se.

ColdSearch poisto järjestelmästä:

Jos ColdSearch.com tai S.ColdSearch.com on jo tunkeutunut järjeselmään niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa se. Muussa tapauksessa voit kärsiä näistä ongelmista:

 • Ei toivotut järjestelmä muutokset. Tämä kaappaaja voi muuttaa aloitussivun, ensisijaisen hakukoneen ja muita järjestelmän asetuksia;
 • Ei toivotut aktiviteetit tietokoneella. ColdSearch virus voi aiheuttaa uudelleenohjauksia kun selataan nettiä sekä näyttää pop-up mainoksia;
 • Ongelmat suorituskyvyssä. Tämän kaappaajan uhrit voivat joutua tekemisiin järjestelmän epävakauksien, hidastumisien ja selainten kaatumisten kanssa.

Kuten voit huomata, ei ole epäilystäkään siitä että sinun kannattaa poistaa ColdSearch.com järjestelmästä ja palata suosikki hakukoneeseesi. Tämän kaappaajan poistamiseksi voit valita yhden kahdesta tavasta. Voit valita joko manuaalisen tai automaattisen ColdSearch poiston. Ole varovainen koska selaimen kaappaajat, kuten mainosohjelmat ja muut kyseenalaiset sovellukset leviävät yleensä yhdessä paketissa erilaisten komponenttien kanssa, tämä voi johtaa muiden ei toivottujen ohjelmien ilmaantumiseen. Jotta voit eliminoida kaikki tämän kaappaajan komponentit niin sinun kannattaa luottaa maineikkaaseen haittaohjelman poistajaan. Kaikki työkalut jota me käytimme tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman testaamiseen löytyvät alta.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ColdSearch.com kaappaajan Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi ColdSearch.com kaappaaja Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät ColdSearch.com kaappaaja (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista ColdSearch.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ColdSearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy ColdSearch.com kaappaaja ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos ColdSearch.com kaappaaja ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa ColdSearch.com kaappaaja poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy ColdSearch.com kaappaaja ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ColdSearch.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä