Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Combo virus (Paranneltu Opas) - Salauksen Poistoaskeleet Mukana

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Combo lunnasohjelma on vaarallinen kryptovirus, joka tulee pahamaineisesta Dharma perheestä

Combo lunnasohjelma virus 

Combo lunnasohjelma on vaarallinen virus, joka tulee tunnetusta lunnasohjelma perheestä nimeltä Dharma. Sen kehityksestä alkaen, marraskuussa 2016, tämä lunnasohjelma on ilmaantunut yli kymmenellä versiolla. Viimeisin viruksen versio on leimattu Combo lunnasohjelmaksi, koska se käyttää .combo tiedoston päätettä salattujen tiedostojen lukitsemiseksi. Täysi nimi, joka lisätään uhrien nimeen, sisältää tämän kuvion: ”Tiedostonimi.id{ID-tähän}.[combo@tutanota.de].combo.” Tiedoston muokkauksen jälkeen, lunnasohjelma tallettaa lunnasviestin uhrin työpöydälle ja jokaiseen kansioon, jossa on salattuja tiedostoja. Yleensä sitä käytetään antamaan lisätietoja hyökkäyksestä ja ohjeet salattujen tietojen palauttamisesta. Mikään yhteydenotto rikollisten ja uhrien välillä ei ole suositeltavaa lisävaarojen takia.  

Nimi Combo lunnasohjelma
Tyyppi Kryptovirus
Perhe Dharma
Pääte .combo
Oireet Tiedostot salataan määrätyllä päätteellä ja niitä ei voida käyttää, lunnasviesti löytyy jokaisesta kansiosta, jossa salattujan tiedostoja on.
Levitys Roskapostin liitteet, epäilyttävät linkit
Poisto Käytä ReimageIntego ohjelmaa Combo lunnasohjelman poistoon

Lunnasohjelma virukset ovat vaarallisimpia viruksia nykyään, koska ne voivat tehdä uhrin tiedostoista käyttökelvottomia. Meidän pitää tämän lisäksi ottaa huomioon, että Combo lunnasohjelman kehittäjät saavat pääsyn käyttöjärjestelmään ja tekevät muutoksia sillä. Jos tämä lunnasohjelma saastuttaa laitteesi, niin joidenkin tietojen menetys ei ole suurin ongelma. Sinun pitää poistaa lunnasohjelma niin pian kuin mahdollista, koska rikolliset voivat saada etäyhteyden tietokoneeseesi ja estää hyödyllisiä käynnistystiedostoja tai aiheuttaa muita ei toivottuja tehtäviä.

Koska väitettyä salauksen poistotyökalua ei ehkä ole olemassa, älä ota yhteyttä kehittäjiin annetulla combo@tutanota.de sähköpostilla. Se johtaa rahojen menetykseen ilman työkalua, jolla tiedostojen salaus voitaisiin poistaa. Lunnasohjelman kehittäjien kanssa yhteistyö on aina ollut vaarallista, joten keskity Combo lunnasohjelman poistoon ja sitten voit miettiä tiedostojen palauttamista. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa järjestelmän korjaukseen.

Aikaisemmin julkaistut Dharma lunnasohjelman versiot ovat saaneet salauksen poistajan. Kun pidetään mielessä, että jokainen versio käyttää erilaista salaustapaa, niin sama salauksen poistaja ei ole avuksi. Turvallisin tapa on palauttaa tiedostosi poistamalla Combo lunnasohjelma ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista. 

Combo lunnasohjelmaCombo lunnasohjelma on kryptovirus, joka lukitsee tiedostosi ja vaatii maksua.

Yksi saastuneen tiedoston klikkaus voi antaa sinulle tämän viruksen

Sähköpostisi roskapostiosio täyttää nopeasti syystä. Kaupallinen materiaali tai jatkuvasti lähetettävät uutiskirjeet ja muut turhat tiedot päätyvät sinne. Näissä kirjeissä voi valitettavasti olla vaarallista kuormaa ja saastuneita tiedostoja. Kun avaat yhden niistä ja klikkaat liitetiedostoa, niin saat viruksen järjestelmääsi. 

Voit kertoa, että tiedosto ei ole turvallinen, jos sähköpostin teksti on epäilyttävä, täynnä mainoksia tai sisältö ei liity liitetiedostoon. Sinun ei kannata koskaan avata näitä ja puhdistaa sähköpostisi säännöllisemmin. Jos kuitenkin löydät Word tai muun turvalliselta vaikuttavan tiedoston liitettynä mainoskirjeeseen, pysy kaukana. Nämä tiedostot voivat olla täynnä makroviruksia. Näitä käytetään levittämään haittaohjelmia, kuten lunnasohjelmia, ympäriinsä.

Poista Combo lunnasohjelma nyt, ennen kuin se on liian myöhäistä

Combo lunnasohjelman poistamiseksi, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten työkaluja, jotka ovat suunniteltu haittaohjelman tunnistamiseen. PC:llä olevat antivirus ohjelmat voivat joutua viruksen estämäksi, joten käytä haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Nämä voivat auttaa sinua tarkistamaan laitteen kokonaan ja löytämään kaikki mahdolliset uhat. Lunnasohjelma voi asentaa ylimääräisiä työkaluja tai ohjelmia, joten kunnollinen ohjelma on todella tärkeä, jos haluat puhdistaa järjestelmäsi kunnolla.

Combo lunnasohjelman poisto on tärkeää järjestelmälle, koska et voi käyttää laitetta tai palauttaa tiedostojasi ennen kuin poistat tartunnan kunnolla. Salauksen poisto ei aina toimi, koska lunnasohjelmilla on tapana salata tiedostot muutaman kerran, joten paras tapa palauttaa tiedostosi on ulkoiset varmuuskopiot. Muista ettet voi liittää sitä, jos laite ei ole puhdas. Tämä tuhoaa tiedostosi lopullisesti. Pidä vakoiluohjelman poistajasi ja antivirus työkalusi päivitettynä, jotta voit välttää tämän tartunnan tulevaisuudessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Combo viruksen Poisto-ohje:

Poista Combo käyttäen Safe Mode with Networking

Käytä Vikasietotilaa Verkolla ottaaksesi Combo viruksen pois käytöstä tietokoneellasi:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Combo

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Combo poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Combo käyttäen System Restore

Aktivoi Järjestelmän Palautus ominaisuus:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Combo pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Combo on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Combo tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Combo salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaa salattujen tiedostojen palauttamiseksi

Tämä työkalu on hyvä ratkaisu tiedostojen palauttamiseksi lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Combo lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta saadaksesi tiedostosi takaisin

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä ennen hyökkäystä, niin voit käyttää Windows Previous Versions ominaisuutta ja palauttaa yksittäisiä tiedostojasi.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer voi palauttaa tiedostoja, jotka Combo lunnasohjelma on lukinnut

Jos käsittelemäsi virus jätti Shadow Volume kopiot koskemattomiksi, niin voit palauttaa ne ShadowExplorer ohjelmalla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Salauksen poistajaa Combo lunnasohjelmalle ei ole vielä kehitetty.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Combo ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-combo-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Combo ransomware