Poista Combo virus (Paranneltu Opas) - Salauksen Poistoaskeleet Mukana

Combo viruksen Poisto-ohje

Mikä on Combo lunnasohjelma?

Combo lunnasohjelma on vaarallinen kryptovirus, joka tulee pahamaineisesta Dharma perheestä

Combo lunnasohjelma virus

Combo lunnasohjelma on vaarallinen virus, joka tulee tunnetusta lunnasohjelma perheestä nimeltä Dharma. Sen kehityksestä alkaen, marraskuussa 2016, tämä lunnasohjelma on ilmaantunut yli kymmenellä versiolla. Viimeisin viruksen versio on leimattu Combo lunnasohjelmaksi, koska se käyttää .combo tiedoston päätettä salattujen tiedostojen lukitsemiseksi. Täysi nimi, joka lisätään uhrien nimeen, sisältää tämän kuvion: ”Tiedostonimi.id{ID-tähän}.[combo@tutanota.de].combo.” Tiedoston muokkauksen jälkeen, lunnasohjelma tallettaa lunnasviestin uhrin työpöydälle ja jokaiseen kansioon, jossa on salattuja tiedostoja. Yleensä sitä käytetään antamaan lisätietoja hyökkäyksestä ja ohjeet salattujen tietojen palauttamisesta. Mikään yhteydenotto rikollisten ja uhrien välillä ei ole suositeltavaa lisävaarojen takia.

Nimi Combo lunnasohjelma
Tyyppi Kryptovirus
Perhe Dharma
Pääte .combo
Oireet Tiedostot salataan määrätyllä päätteellä ja niitä ei voida käyttää, lunnasviesti löytyy jokaisesta kansiosta, jossa salattujan tiedostoja on.
Levitys Roskapostin liitteet, epäilyttävät linkit
Poisto Käytä ReimageIntego ohjelmaa Combo lunnasohjelman poistoon

Lunnasohjelma virukset ovat vaarallisimpia viruksia nykyään, koska ne voivat tehdä uhrin tiedostoista käyttökelvottomia. Meidän pitää tämän lisäksi ottaa huomioon, että Combo lunnasohjelman kehittäjät saavat pääsyn käyttöjärjestelmään ja tekevät muutoksia sillä. Jos tämä lunnasohjelma saastuttaa laitteesi, niin joidenkin tietojen menetys ei ole suurin ongelma. Sinun pitää poistaa lunnasohjelma niin pian kuin mahdollista, koska rikolliset voivat saada etäyhteyden tietokoneeseesi ja estää hyödyllisiä käynnistystiedostoja tai aiheuttaa muita ei toivottuja tehtäviä.

Koska väitettyä salauksen poistotyökalua ei ehkä ole olemassa, älä ota yhteyttä kehittäjiin annetulla combo@tutanota.de sähköpostilla. Se johtaa rahojen menetykseen ilman työkalua, jolla tiedostojen salaus voitaisiin poistaa. Lunnasohjelman kehittäjien kanssa yhteistyö on aina ollut vaarallista, joten keskity Combo lunnasohjelman poistoon ja sitten voit miettiä tiedostojen palauttamista. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa järjestelmän korjaukseen.

Aikaisemmin julkaistut Dharma lunnasohjelman versiot ovat saaneet salauksen poistajan. Kun pidetään mielessä, että jokainen versio käyttää erilaista salaustapaa, niin sama salauksen poistaja ei ole avuksi. Turvallisin tapa on palauttaa tiedostosi poistamalla Combo lunnasohjelma ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista.

Combo lunnasohjelmaCombo lunnasohjelma on kryptovirus, joka lukitsee tiedostosi ja vaatii maksua.

Yksi saastuneen tiedoston klikkaus voi antaa sinulle tämän viruksen

Sähköpostisi roskapostiosio täyttää nopeasti syystä. Kaupallinen materiaali tai jatkuvasti lähetettävät uutiskirjeet ja muut turhat tiedot päätyvät sinne. Näissä kirjeissä voi valitettavasti olla vaarallista kuormaa ja saastuneita tiedostoja. Kun avaat yhden niistä ja klikkaat liitetiedostoa, niin saat viruksen järjestelmääsi.

Voit kertoa, että tiedosto ei ole turvallinen, jos sähköpostin teksti on epäilyttävä, täynnä mainoksia tai sisältö ei liity liitetiedostoon. Sinun ei kannata koskaan avata näitä ja puhdistaa sähköpostisi säännöllisemmin. Jos kuitenkin löydät Word tai muun turvalliselta vaikuttavan tiedoston liitettynä mainoskirjeeseen, pysy kaukana. Nämä tiedostot voivat olla täynnä makroviruksia. Näitä käytetään levittämään haittaohjelmia, kuten lunnasohjelmia, ympäriinsä.

Poista Combo lunnasohjelma nyt, ennen kuin se on liian myöhäistä

Combo lunnasohjelman poistamiseksi, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten työkaluja, jotka ovat suunniteltu haittaohjelman tunnistamiseen. PC:llä olevat antivirus ohjelmat voivat joutua viruksen estämäksi, joten käytä haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Nämä voivat auttaa sinua tarkistamaan laitteen kokonaan ja löytämään kaikki mahdolliset uhat. Lunnasohjelma voi asentaa ylimääräisiä työkaluja tai ohjelmia, joten kunnollinen ohjelma on todella tärkeä, jos haluat puhdistaa järjestelmäsi kunnolla.

Combo lunnasohjelman poisto on tärkeää järjestelmälle, koska et voi käyttää laitetta tai palauttaa tiedostojasi ennen kuin poistat tartunnan kunnolla. Salauksen poisto ei aina toimi, koska lunnasohjelmilla on tapana salata tiedostot muutaman kerran, joten paras tapa palauttaa tiedostosi on ulkoiset varmuuskopiot. Muista ettet voi liittää sitä, jos laite ei ole puhdas. Tämä tuhoaa tiedostosi lopullisesti. Pidä vakoiluohjelman poistajasi ja antivirus työkalusi päivitettynä, jotta voit välttää tämän tartunnan tulevaisuudessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Combo viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Käytä Vikasietotilaa Verkolla ottaaksesi Combo viruksen pois käytöstä tietokoneellasi:

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Combo käyttäen System Restore

Aktivoi Järjestelmän Palautus ominaisuus:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Combo pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Combo on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Combo tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Combo salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaa salattujen tiedostojen palauttamiseksi

Tämä työkalu on hyvä ratkaisu tiedostojen palauttamiseksi lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Combo lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä Windows Previous Versions ominaisuutta saadaksesi tiedostosi takaisin

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä ennen hyökkäystä, niin voit käyttää Windows Previous Versions ominaisuutta ja palauttaa yksittäisiä tiedostojasi.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer voi palauttaa tiedostoja, jotka Combo lunnasohjelma on lukinnut

Jos käsittelemäsi virus jätti Shadow Volume kopiot koskemattomiksi, niin voit palauttaa ne ShadowExplorer ohjelmalla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Salauksen poistajaa Combo lunnasohjelmalle ei ole vielä kehitetty.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Combo ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä