Poisto ”Congratulations, you have won” scam (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelma

“Congratulations, you have won!” huijaus kohdistaa sinisilmäiset nettikansalaiset

Esimerkkejä "Congratulations, you have won" huijauksesta

“Congratulations, You Have won” pop-up on laajalle levinnyt internet huijaus, joka on ollut suosittu rikollisten keskuudessa jonkin aikaa. Nämä hälytykset ovat yleensä mainosohjelman laukaisemia, jotka ovat voineet luikerrella PC:lle huomaamatta viimeisimmän ohjelman asennuksen aikana.

“Congratulations, You have won” huijaus voi vaikuttaa uskottavalta (erityisesti kokemattomille käyttäjille) sen teeman ansiosta. Ensimmäisellä vilkaisulla se näyttää miltä tahansa pop-up ikkunalta Microsoft yritykseltä. Ole varuillasi, sillä huijarit laittavat paljon resursseja ja vaivaa tehdäkseen näistä huijauksista vakuuttavia. Siksi tällä pop-upilla ei ole mitään tekemistä Microsoftin kanssa ja se on suunniteltu varomattomien käyttäjien pettämiseksi.

“Congratulations, You have won” virus kertoo heti, että olet voittanut kalliin lahjan, jonka voit lunastaa mielipidekyselyn suoritettuasi, jossa on kolme kysymystä. Pidä mielessäsi, että nämä mielipidekyselyt ovat todella suorasukaisia ja ne on suunniteltu vakuuttamaan käyttäjät, että kalliin palkinnon saaminen on helppoa kolmen askeleen avulla. Seuraava teksti näytetään pop-up ikkunassa:

“Congratulations User!
You have been selected today to receive a FREE iPhone X, PlayStation 4 or Samsung Galaxy S6!
Please click OK to claim the prize before we giveaway to somebody else!”

Käyttäjälle luvataan palkinto, kun hän suorittaa mielipidekyselyn kahdessa minuutissa. Muuten lahja menee väittämän mukaan jollekin muulle. Tämä on yleinen huijareiden käyttämä temppu, sillä käyttäjät yleensä ”innostuvat”, koska he pelkäävät luvatun palkinnon menettämistä.

Jos käyttäjä jatkaa tarjoukseen, hänen pitää antaa puhelinnumeronsa ja sitten hänen pitää rekisteröityä palveluun (joka maksaa $5 per viikko), jota käyttäjä ei todellakaan tarvitse. Kuten jo monta kertaa mainitsimme, se on huijaus ja verkkosivu, joka näitä mielipidekyselyitä promotoi, kannattaa sulkea.

“Congratulations, you have won!” mainosohjelma voi myös:

 • näyttää tunkeilevia mainoksia;
 • ohjaa vaarallisille sivuille;
 • kerää ei henkilökohtaisia tietoja (vieraillut URLit, IP-osoitteen, hakusanat, jne.);
 • myydä tai jakaa kerätyt tiedot kolmansien osapuolien kanssa;

Pidä mielessäsi, että potentiaalisesti ei toivotun ohjelman luomat mainokset voivat johtaa vaarallisille sivuille, joka voi ladata ja asentaa erilaisia haittaohjelmia. Siksi sinun kannattaa nopeuttaa “Congratulations, you have won!” viruksen poistoa.

Turvallisuusasiantuntijat antavat kaksi tapaa poistaa “Congratulations, you have won!” mainosohjelman järjestelmästä. Voit päihittää sen paljain käsin alla olevien ohjeiden avulla, voit myös tarkistaa järjestelmän ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poistaa PUP automaattisesti.

"Congratulations, you have won" viruksen kuva"Congratulations, you have won" huijaus haluaa huijata käyttäjät täyttämään epäilyttäviä mielipidekyselyitä, joissa heidän pitää antaa henkilökohtaisia tietoja, kuten puhelinnumero.

Suosittu ohjelmien markkinointitapa “niputus” vaatii ilmaisohjelman asennustiedoston “purkamista”

Kaikkein yleisin tapa miten PUP pääsee järjestelmään, on niputus. Yleensä käyttäjillä on tapana asentaa ilmaisohjelmat netistä käyttämällä Suositeltuja asetuksia ja ohittaa vaiheita. Jos et käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa, niin PUPit voivat luikerrella tietokoneelle. Siksi on aina suositeltavaa Edistynyttä asennustapaa ja poistaa ruksi kaikista ei toivotuista ohjelmista (selaimen kaappaajat, optimoijat, jne.).

Suojellaksesi itseäsi, sinun kannattaa seurata näitä turvaohjeita utanvirus.se asiantuntijoilta:

 • Lataa ohjelma virallisesta lähteestä ja älä koskaan käytä kolmansien osapuolien tai Torrent sivuja;
 • Jos sinun pitää päivittää ohjelma, niin vieraile aina virallisella sivulla, älä koskaan klikkaa epäilyttävien sivujen pop-uppeja;
 • Kun asennat ohjelmaa, lue käyttöohjeet tarkasti ja poista ruksit kaikista ei toivotuista ohjelmista, kun olet Edistyneessä tilassa;
 • Hanki haitta-/mainosohjelman poistaja, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan.

Poista “Congratulations, You Have Won” virus lopullisesti

On onneksi kohtalaisen helppoa poistaa “Congratulations, You Have Won” haittaohjelma laitteeltasi. Jos olet kokenut käyttäjä, niin seuraa alla olevia askel-askeleelta ohjeita, jotka asiantuntijamme ovat valmistelleet. Pidä mielessäsi, että sinun pitää seurata jokaista askelta huolella ja oikeassa järjestyksessä, muuten PUP voi asentua uudelleen, kun käynnistät selaimen/tietokoneen uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia manuaalisen “Congratulations, You have Won” poiston kanssa, voit käyttää haittaohjelman poistajaa, sillä se löytää ei toivotut ohjelmat, poistaa kaikki sen rekisterit ja siihen liittyvät tiedostot helposti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Congratulations, you have won” scam Poisto-ohje:

Poista ”Congratulations, you have won” scam Windows järjestelmistä

Poistaaksesi ”Congratulations, you have won” mainosohjelman manuaalisesti, seuraa näitä ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Congratulations, you have won” scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Congratulations, you have won” scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”Congratulations, you have won” scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Congratulations, you have won” scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Congratulations, you have won” scam Internet Explorer (IE) selaimelta

Nollaa Internet Explorer poistaaksesi tekaistut pop-upit.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”Congratulations, you have won” scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”Congratulations, you have won” scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”Congratulations, you have won” scam Microsoft Edge selaimelta

Seuraa näitä ohjeita pysäyttääksesi ärsyttävät pop-upit ja uudelleenohjaukset:

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Congratulations, you have won” scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Congratulations, you have won” scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tämä ohje auttaa sinua poistamaan epäilyttävät komponentit, jotka liittyvät ”Congratulations, you have won” huijaukseen:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Congratulations, you have won” scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Congratulations, you have won” scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Congratulations, you have won” scam Google Chrome selaimelta

Poista kyseenalaiset lisäosat ja nollaa Google Chrome pysäyttääksesi mainosohjelman aktiviteetit:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Congratulations, you have won” scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Congratulations, you have won” scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Congratulations, you have won” scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Congratulations, you have won” scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Congratulations, you have won” scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Congratulations, you have won” scam rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä