Covid-19. Online turvaongelmat karanteenin aikana: miten hoidat yksityisyyttäsi

#StayHome Tech – Private Internet Access VPN

Kun otetaan huomioon, miten viimeaikainen COVID-19 pandemia on kehittynyt, niin ihmisiä kaikkialla maailmassa on kehotettu #StayHome (PysyKotona), ovat he sitten kipeitä tai eivät, Nämä kampanjat saavat ihmiset viettämään enemmän aikaa verkossa ja olemaan enemmän tekemisissä verkkoturvallisuuden maailman kanssa, koska kaikkialla on vaarallisia tekijöitä ja heidän häirintäänsä. Näiden rikollisten ja heidän tuotteidensa takia, jopa verkossa työskentely tai opiskelu on vaarallista.

Karanteenissa oleminen ei ole ollenkaan hauskaa, vaikka voit viettää aikaa rakkaimpiesi kanssa tai sinulla on aikaa katsoa Netflix sarjoja, on useita riskejä ja ongelmia mitä tulee yhteyksiin ja turvallisuuteesi. Löytyy useita hakkerikampanjoita, joiden kohteena ovat online striimauspalvelut, voit siis törmätä vaarallisiin sivustoihin, kun haluat katsoa elokuvan verkossa.

Pandemian aiheuttama paniikki rohkaisee rikollisia käyttämään hyväkseen ihmisiä, jotka eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota yksityiskohtiin. Onneksi löytyy muutamia teknologiatyökaluja, jotka tekevät elämästäsi helpompaa, kun olet jumissa kotona ja sinulla ei ole muuta vaihtoehtoja kuin olla verkossa. Private Internet Access VPN tai PIA on yksi niistä. Tässä miten se toimii.

Staying home during quarantine brings additional online privacy risks

Tee karanteenista siedettävämpää VPN palvelun avulla

VPN, tai virtual private network, on työkalu jolla luodaan yksityinen ja turvallinen tapa olla yhteydessä internettiin. Tapa jolla se toimii, VPN palvelu käyttää etäpalvelimia, joihin käyttäjät voivat ottaa yhteyttä ja muuttaa heidän IP-osoitteensa näyttämään eri sijaintia. Tämä tekee käyttäjistä periaatteessa nimettömiä ja tunnistamattomia. Kukaan, mukaan lukien hallitus, Internetpalvelusi tai hakkerit eivät saa selville mitä teet verkossa, kun sinulla on eri IP-osoite.

Kun yhdistät VPN palvelimen kautta, niin myös internet liikenteesi salataan välittömästi. Joka tarkoittaa sinun olevan 100% suojattu hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä. Miten VPN voi auttaa Koronavirus karanteenin aikana?

Ensimmäiseksi, kun pidetään nykyinen nouseva internet liikenne, niin verkkorikollisuus on myös nousussa. Me näemme jo kasvua verkkourkinta hyökkäyksissä ja haittaohjelmissa, joiden nimessä on Coronavirus. Ja koska suurin osa ostoksistasi tehdään verkossa, sinun pitää varmistaa, että kukaan ei pääse käsiksi online pankkitietoihisi, sähköpostiisi, salasanoihisi, kuviisi tai muihin arkaluontoisiin tietoihisi.

Private Internet Access VPN

Mutta tässä ei ole kaikki, kun olet yhteydessä eri maassa sijaitsevan palvelimen kaikki, niin kaikki vierailemasi sivustot luulevat sinun asuvan muualla. Tämä tarkoittaa, että voit päästä käsiksi tuhansiin viihdekirjastoihin kaikkialta maailmasta, kun yhdistät eri palvelimiin ja vaihdat IP-osoitteesi. Tämä antaa ihmiselle myös pääsyn uutisiin ja muihin tietoihin, joita maan hallitus ei halua heidän näkevän.

PIA tarjoaa laajemmat viihdevaihtoehdot #StayHome karanteenin aikana

Kuten voit huomata, striimauspalvelut eivät tarjoa samaa materiaalia jokaisessa maassa. Tämä on tekijänoikeuslakien syytä. Useimmissa tapauksissa yhdellä yrityksellä ei ole maailmanlaajuisia oikeuksia omaisuuteen tai otsikkoon, ellei se ole heidän materiaaliaan. Onneksi löytyy tapa ohittaa tämä rajoitus.

Striimauspalvelut tietävät materiaalin, jota he voivat näyttää sinulle, IP-osoitteesi kautta. IP-osoitteesi antaa heti sijaintisi. Mutta, koska PIA muuttaa IP-osoitteesi eri paikkaan, niin voit ohittaa kaikki kohtaamasi maarajoitukset.

Covid-19. Online safety issues during the quarantine: how to manage your privacy

Kun käytät Private Internet Access VPN palvelua, niin pääset käsiksi täysin eri valikoimiin palveluissa, kuten Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, sekä useat muut. Voit alkaa myös käyttämään striimauspalvelua, joka ei vielä ole edes maassasi, kuten Disney Plus, tai Apple TV+.

Yhdistä vain ulkomaiseen palvelimeen PIA sovelluksen kautta. Muista varmistaa, että valitset palvelimen maasta, jolla on etsimäsi materiaali tai striimausalusta. Käynnistä striimaussivusto ja nauti kaikesta materiaalista, joka on estetty maassasi.

Eikä tässä kaikki, koska kaikki lataukset ovat suuri osa online viihdettä. PIA varmistaa myös, että koet mahdollisimman nopeat latausnopeudet. Koska torrentien käyttö on lain mukaan harmaata aluetta, niin Private Internet Access palvelun avulla, sinusta voi tulla nimetön ja pidät kaikki latauksesi yksityisinä.

Hanki Private Internet Access

Miksi valita Private Internet Access?

PIA on yksi luotettavimmista VPN palveluista. Se ei koskaan pidä kirjaa käyttäjien online aktiviteeteista. Voit siis olla varma, että yksityisyytesi on taattu ja kukaan ei tiedä mitä teet verkossa. Teknisistä taidoistasi riippumatta, Private Internet Access on yksi nopeimmista VPN sovelluksista. Se voidaan yhdistää yhdellä klikkauksella ja tietosi salataan välittömästi.

Private connections due to VPN service

Tämän lisäksi, vain yhdellä Private Internet Access VPN tilauksella voit yhdistää 10 laitetta samanaikaisesti. Voit siis pitää kaikki laitteesi turvassa ja suojattuina, samalla voit poistaa lukituksen striimattavasta materiaalista missä tahansa.

Ja lopuksi, et riskeeraa mitään, koska PIA tarjoaa myös 30-päivän rahat takaisin takuun. Jos et ole 100% tyytyväinen Private Internet Access palveluun, niin sinulla on 30 päivää pyytää rahojasi takaisin ja me annamme rahasi takaisin.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Gabriel E. Hall on intohimoinen haittaohjelmatutkija, joka on työskennellyt virukset.fi tiimissä

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa