Poisto Critroni Ransomware

Critroni Ransomware Poisto-ohje

Mikä on Critroni Ransomware?

Mikä on Critroni virus?

Critroni on todella vaarallinen lunnasohjelma joka voi helposti saastuttaa tietokoneesi, salata tiedostosi ja koettaa huijata rahasi jotta voit saada avaimen salauksen poistamiseksi. Tämä lunnasohjelma on kohtalaisen uusi, joten ei ole mikään yllätys, että niistä ei ole paljoakaan tietoa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tämä lunnasohjelma toimii hyvin samalla tavalla kuten hyvin tunnetut virukset nimeltä Cryptolocker sekä Cryptowall. Itseasiassa, Critroni virusta voidaan kutsua näiden uhkien kopioiksi. Jos tämä vaarallinen tunkeilija pääsee tietokoneelle, se tarkistaa järjestelmän määrättyjen tiedostojen varalta ja salaa ne. Tämän jälkeen voit huomata näiden tiedostojen olevan blokattuja ja et voi enää avata niitä. Tämän sijaan, tämä uhka näyttää sinulle askel-askeleelta ohjeen mitä sinun pitää tehdä saadaksesi pääsyn salattuihin tiedostoihin. Tämä ohje on todella tarkka ja se jopa kertoo miten ladata Tor, kuinka maksaa lunnas Bitcoineilla sekä muita vastaavia ohjeita. Ole hyvä ja ole todella tarkkana tämän uhan kanssa ja mieti kahdesti onko maksun suorittaminen sen arvoista sillä hakkerit eivät välttämättä poista lukitusta kun he ovat saaneet maksusi. Voidaksesi poistaa tämän lunnasohjelman, joka tunnetaan myös nimellä CBT-Locker sekä Critroni.A, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä FortectIntego ohjelmalla. Voidaksesi koettaa palauttaa tiedostosi sinun kannattaa myös käyttää R-Studio tai Photorec ohjelmaa.

Mikä on pääasia joka tietokoneellasi näkyy jos se on jo Critroni lunnasohjelman saastuttama? Se on nämä varoitusviestit jotka ilmaantuvat kun yrität avata tärkeitä tiedostojasi.

Your personal files are encrypted

Your documents, photos, databases and other important files have been encrypted with strongest encryption and unique key, generated for this computer.

Private decryption key is stored on a secret Internet server and nobody can decrypt your files until you pay and obtain the private key.

You only have 72 hours to submit the payment. If you do not send money within provided time, all your files will be permanently crypted and no one will be able to recover them.

Press ’View’ to view the list of files that have been encrypted.

Press ’Next’ to connect to the secret server and follow instructions.

Kuinka Critroni virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Yleensä virukset kuten lunnasohjemat, troijalaiset, haittaohjelmat ja virukset leviävät roskapostin avulla. Useimmissa tapauksissa, tällaiset harhaanjohtavat sähköpostit väittävät, että käyttäjän pitää avata liite ja tarkistaa mitä siinä sanotaan. Sinun ei tietenkään koskaan kannata avata tällaisia liitteitä jos et halua ladata tätä lunnasohjelmaa tietokoneellesi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, Critroni lunnasohjelmaa levitetään aktiivisesti myös käyttäen tekaistuja hälytyksiä jotka tarjoavat ilmaisia päivityksiä. Useimmissa tapauksissa ihmisille tarjotaa mahdollisuutta päivittää ohjelmat, kuten Java, Flash Player, FLV Player, nettiselain tai vastaava ohjelma. Me olemme huomanneet useita tekaistuja hälytyksiä levitettävän ympäriinsä, joten sinun pitää olla todella varuillasi niiden kanssa. Paras tapa käsitellä niitä on sulkea ne. Sinun pitää ehkä lähteä myös sivustolta joka niitä näyttää. Muussa tapauksessa voit helposti ladata Critroni lunnasohjelman tietokoneellesi. Vaikuttaa myös siltä, että verkkorikolliset jotka ovat vastuussa Critroni lunnasohjelman julkaisusta, koettavat myydä epäilyttävän luomuksensa pimeillä markkinoilla. On siis hyvin mahdollista, että tämä lunnasohjelma voi tulla todella suosituksi huijareiden ja verkkohuijareiden keskuudessa.

Yhteenvetona, Critroni virus on yksi vaarallissimmista lunnasohjelmista joka tällä hetkellä leviää ympäriinsä. Tämä lunnasohjelma on todella vaikeaa poistaa järjestelmästä ja vielä vaikeampaa on palauttaa salatut tiedostot. Voidaksesi poistaa tämän vaarallisen tartunnan, sinun pitää käyttää luotettavaa ja päivitettyä haittaohjelman poistoa. Löytyy onneksi useita ohjelmia joita voidaan käyttää salauksen poistamiseen salatuista tiedostoista. Tämän uhan välttämiseksi sinun pitää olla varovainen vaarallisten verkkosivujen kanssa, välttää avaamasta epäilyttäviä sähköpostien liitteitä ja välttää tuntemattomien ohjelmien lataamista.

Kuinka voin poistaa Critroni Lunnasohjelman tietokoneeltani?

Yleensä käyttäjät voivat palauttaa tiedostonsa järjestelmän palautuksesta tai käyttäen palautustyökaluja. Jos olet tehnyt turvallisuuskopioita, sinun pitäisi helposti voida palauttaa tiedostosi. Voit tämän lisäksi koettaa ohjelmia kuten R-Studio tai Photorec. Sinun pitää tietenkin myös poistaa Critroni tiedostot järjestelmästä. Voit tehdä tämän suorittamalla täyden järjestelmän tarkistuksen yhdellä näistä sovelluksista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Me todella suosittelemme miettimään tällaisten tartuntojen estämistä. Tähän voit käyttää edellä mainittuja ohjelmia. Tämän lisäksi on suositeltavaa tallentaa kaikkein tärkeimmät tiedostosi verkkotallentimeen tai turvalliseen USB/ulkoiseen kovalevyyn/CD:lle tai DVD:lle.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä