Poista CTB-Faker virus (Ilmainen Opas)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

CTB-Faker viruksen Poisto-ohje

Mikä on CTB-Faker lunnasohjelma virus?

Mitä vaaroja CTB-Faker viruksen takana on?

Kun jotkut hakkerit koettavat luoda voittamattomia tiedoston salausviruksia, niin muut, kuten CTB-Faker viruksen luojat, koettavat epäonnistuneesti kopioida nerokkaita lunnasohjelmia. Vaikuttaa siltä, että sen luojat ovat nippu amatööri hakkereita koska heidän vaatimansa rahasumma on kohtalaisen pieni, vain $50. Tämän lisäksi, tiedostojen salauksen poiston ei pitäisi olla taakka. Jos tietokoneesi on tämän kohteena niin selvitä kuinka suorittaa CTB-Faker poisto. Yksi tavoista on asentaa ReimageIntego.

Viruksen analysoinnin jälkeen vaikuttaa siltä, että verkkorikolliset suosivat CTB Locker lunnasohjelmaa. Tämä virus on kokeneiden hakkereiden työtä, nykyisellä viruksella on vielä pitkä matka siihen. Tämä lunnasohjelma itseasiassa toimii Winrar SFX tiedostona. Kun se on aktivoitu niin se purkaa useita VBS tiedostoja ja käynnistystietoja C:\ProgramData kansioon. Yksi tämän lunnasohjelman merkeistä on, että se laukaisee useita tekaistuja järjestelmän vikaviestejä. On kiinnostavaa, että virus sisältää WinRar kansion jossa on merkkejä useista tiedoston laajennuksista. CTB Faker löytää sitten tiedostot e.g., .doc, .png, .jpg, ja siirtää ne kansioon joka on lukittu salasanalla.

The picture showing CTB Faker virus

Kun tämä on suoritettu niin se käynnistää järjestelmän uudelleen. Tämän jälkeen uhrit hämmästyvät nähdessään lunnasviestin. Se kertoo, että maksu tulee suorittaa seitsemän päivän kuluessa. Kun kerrottu aika on kulunut niin summa kaksinkertaistuu. Tämän lisäksi rikolliset antavat Bitcoin osoitteen, 1NgrUc748vG5HerFoK3Tkkb1bHjS7T2w5J. Kun rahat on siirretty niin uhrin pitää ottaa yhteyttä hakkereihin, osoitteessa miley@openmailbox.org saadakseen salauksen poistoavaimen. Uhrin pitää myös antaa salasana CTB-Faker Decryptor ikkunaan. Jos salasana on oikein niin .zip tiedosto puretaan kovalevyllesi. Vaikka 50 dollaria ei vaikuta suurelta summalta niin sinun ei kannata tehdä maksua.

Milloin tämä virus saastuttaa järjestelmän?

Sen lisäksi että mietitään tiedostojen palautusta niin myös miten tämä virus leviää tietokoneelta toiselle on myös mielenkiintoinen aihe. Kun useimmat lunnasohjelmat käyttävät monimutkaisia suostuttelu sähköposteja ja huijaavat saastuneitä käyttäjiä niin CTB-Faker lunnasohjelma leviää mielummin pornosivujen ja muiden aikuissivustojen avulla. Koska nämä sivustot jakavat suosiota useiden Internetin käyttäjien välillä niin ei ole yllätys, että suurin osa uhreista on miehiä.

Tarkemmin sanottuna, tämä virus leviää tekaistujen profiilien avulla joissa on salasana ja ne johtavat salasanalla suojattuun strippaus videoon. Tämän seurauksena, ilman pahaa ennettä, käyttäjä klikkaa linkkiä ja lataa .zip tiedoston. Tämän jälkeen on vain ajan kysymys kun CTB-Faker lunnasohjelma tekeen ilkeän tehtävänsä. Paras neuvo tämä uhan välttämiseen on pysyä erossa tällaisista sivuista. On myös tärkeää hankkia luotettava haittaohjelman poistaja, joka löytää vastaavat vaaralliset tiedostot ennen kuin ne pääsevät järjestelmään. Lopuksi, anna meidän kertoa sinulle CTB-Faker poistosta.

Voinko poistaa CTB-Faker lunnasohjelman?

Aikaisemmin mainittu haittaohjelman poistaja ei ole kätevä vain kun koetetaan estää haittaohjelmien pääsy tietokoneelle, se takaa myös sen, että lunnasohjelmat poistetaan kokonaan. Jotta se voi eliminoida uhan kokonaan niin sinulla pitää olla ohjelman uusin versio. Jos sinulla on ongelmia aloittaa tai suorittaa CTB-Faker poisto koska anti-viruksesi on sammutettu tai vastaavaa niin käytä tämän sivun alla olevia palautusohjeita. Kun lunnasohjelma on poistettu niin voit keskittyä tiedostojesi palauttamiseen. IT-asiantuntijat ovat onneksi julkaisseet salauksen poistoavaimen. Lopuksi, muista että varovaisuus on hyve joka auttaa sinua pysymään erossa tällaisista uhista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CTB-Faker viruksen Poisto-ohje

Poista CTB-Faker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CTB-Faker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CTB-Faker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CTB-Faker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CTB-Faker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CTB-Faker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CTB-Faker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä