Poista Defray virus (Poisto-opas) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Defray viruksen Poisto-ohje

Mikä on Defray lunnasohjelma virus?

Defray lunnasohjelma iskee sairaaloihin ja yrityksiin

Defray esimerkki

Defray virus määrittelee uuden tiedostoja salaavan uhan, joka koettaa salata uhrien tiedostot AES-256 salauksella. Avain itsessään on salattu RSA-2048. Haittaohjelma leviää pääasiassa tällä hetkellä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Tässä ovat haittaohjelman pääominaisuudet:

 • salaa tiedostot AES-256 ja RSA-2048 algoritmien yhdistelmällä
 • vaatii $5000 lunnaat
 • kohdistaa pääasiassa valitut yritykset, koululaitokset ja sairaalat
 • leviää verkkourkinta sivujen ja .doc tiedostojen kautta
 • estää aloituspalautuksen ja seuraa Tehtävien Hallinnan komentoja
 • poistaa varjokopiot

Haittaohjelman on huomattu leviävän myös verkkourkinta tekniikoilla. Tämän lisäksi, verkkorikolliset antavat kolme sähköpostiosoitetta: glushkov@protonmail.ch, glushkov@tutanota.de, and igor.glushkov.83@mail.ru.

Vaikka sähköpostit ehdottavat, että rikollinen voi olla Venäjää puhuva, niin se voi olla vain harhautus, sillä lunnasviesti on kirjoitettu tyylikkäällä ja oikealla Englannin kielellä. Lunnasohjelmassa olevista varoituksista huolimatta, me kehotamme poistamaan Defray haittaohjelman. ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelma voi auttaa tässä ongelmassa.

Koska haittaohjelman kohteena eivät ole yritykset maailmanlaajuisesti, vaan vain määrätyissä maissa, niin on luultavaa, että rikolliset tai heidän ryhmä ovat organisoituneet ja koettavat kiristää rahaa, sen sijaan että he aiheuttaisivat maailmanlaajuisen kaaoksen, kuten WannaCry ja Petya.A. Defray lunnasviestin kuvankaappausTällä hetkellä, Defray tiedostoja salaava virus kohdistaa lääkelaitokset ja yritykset Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa.

Useita vastaamattomia kysymyksiä

Kun kohdistettu käyttäjä klikkaa .doc tiedostoa, he näkevät väärennetyn viestin, jossa on väittämän mukaan videotiedosto. Lunnasohjelman aktivoimiseksi, uhrien pitää käynnistää video. Koska haittaohjelman kohteena on sairaalat, tiedoston nimi on “Patient Report.”

On kiinnostavaa, että haittaohjelma huomattiin Elokuun 15 päivä. Sillä hetkellä saastunut .doc tiedosto sisälsi väitetyn videon, jonka mukana oli video presentaatio. Haittaohjelma sai nimensä vaatimuskomennon, defrayable-listings.000webhostapp[.]com mukaan. Tämän lisäksi, haittaohjelman tiedetään kohdistavan useita eri tiedosto muotoja. Haittaohjelman ei luultavasti lisää mitään erityistä tiedoston päätettä.

Defray lunnasohjelma jättää myös kaksi tiedostoa – FILES.txt sekä HELP.txt — identtisellä materiaalilla. Viestissä ei ole mitään liioiteltua varoitusta. Tässä pieni ote siitä:

Don’t panic, read this and contact someone from IT department.
Your computer has been infected with a virus known as ransomware. All files including your personal or business documents, backups and projects are encrypted.
Encryption is very sophisticated and without paying a ransom you won’t get your files back.
You could be advised not to pay, but you should anyway get in touch with us.
Ransom value for your files is 5000$ to be paid in digital currency called bitcoins.
If you have questions, write us.
If you have doubts, write us.
If you want to negotiate, write us.

Haittaohjelman levitysalue pysyy pienenä

Vaikka sen levitysalue pysyy kohtalaisen pienenä, koska lunnasohjelman kohteena on vain valitut yritykset, koululaitokset ja sairaalat Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa, se käyttää silti useita levitystapoja.

Se leviää pääasiassa roskapostien mukana. Ole siis varuillasi, että haittaohjelman tiedoston nimi voi vaikuttaa viralliselta taholta tulleelta. Tiedoston nimenä voi olla myös lasku. Tällaisissa sähköposteissa ei yleensä ole lähettäjä tietoja eikä kirjoitusvirheitä.

Pidä mielessäsi, että myös verkkourkinta sivut voivat auttaa Defary kaappausta. Voidaksesi estää sen troijalaisen, sinulla tulee olla päivitetty turvaohjelma. Muutaman tällaisen ohjelman hankkiminen voisi olla viisaampi päätös. Anna meidän nyt siirtyä Defray poistoon.

Poista Defray haittaohjelma

Kaikki lunnasohjelman kehittäjät varoittavat käyttämästä mitään kolmansien osapuolien tiedoston palauttajia. Vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa. Tämän haittaohjelman monimutkaisuudesta johtuen, Defray Salauksen poistajaa ei vielä ole.

Kiirehdi kuitenkin Defray viruksen poistossa. Jos et voi käynnistää haittaohjelman poistajaa, niin hyödyt alla olevista ohjeista. Vaikka tämä uhka poistaa varjokopiot, niin voit palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Sivun alareunassa löydät joitain suositeltuja työkaluja.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Defray viruksen Poisto-ohje

Poista Defray käyttäen Safe Mode with Networking

Jos haittaohjelma estää käynnistämästä haittaohjelman poistajan, niin käynnistä Windows Vikasietotilaan. Sitten voit suorittaa Defray poiston./GI]

[GI=method-2]

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Defray

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Defray poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Defray tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Defray salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Mikä on Data Recovery Pro?

Tämä työkalu on suunniteltu auttamaan käyttäjää palauttamaan vahingoittuneita ja kadonneita tiedostoja. Se voi olla avuksi myös Defray viruksen saastuttamien tiedostojen palauttamisessa.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Defray lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Defray ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä