Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista DetoxCrypto virus (Parannellut Ohjeet) - marras 2016 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

DetoxCrypto lunnasohjelma julkaisee kaksi versiota kerralla: Calipso ja Pokemon. Kuinka nämä virukset toimivat?

DetoxCrypto virus sattuu olemaan vakava lunnasohjelma tyyppinen tietokone tartunta, joka on löydetty kahdella eri nimellä. Ensimmäinen on Pokemon lunnasohjelma ja toinen tunnetaan nimellä Calipso lunnasohjelma. Molemmat virukset luotiin salaamaan uhrien tiedostot ja tekemään tiedostoista hyödyttömiä. Tällaisen aktiviteetin tarkoitus on huijata rahaa uhreilta, pyytämällä lunnaiden maksua salauksen poisto-ohjelmasta. On tilanne mikä tahansa niin me emme suosittele lunnaiden maksua, luottokortin esiin ottamisen sijaan sinun kannattaa sen sijaan miettiä DetoxCrypto poistoa. Me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego poistamaan DetoxCrypto virus. Lisää tietoa sen poistamisesta on artikkelin lopussa olevissa ohjeissa.

Tätä tartuntaa levitetään käynnistystiedostona, joka käynnistettäessä pudottaa seuraavat tiedostot uhrin tietokoneelle:

 • MicrosoftHost.exe – Tämä tiedosto on tarkoitettu salaamaan uhrien tiedostot ja pysäyttämään tietokanta palvelimet. Se muuttaa myös uhrien työpöydän taustakuvan jonka kuva näyttää viestin verkkorikollisilta.
 • Pokemon.exe tai Calipso.exe tiedosto- tämä on lunnasohjelman käynnistystiedosto joka mahdollistaa uhrien tiedostojen salauksen poiston jos uhrilla on avain. Se soittaa myös äänitiedoston.
 • .wav tiedoston pääte – tämä on äänitiedosto jonka Pokemon.exe tai Calipso.exe ohjelma käynnistää.

Different versions of DetoxCrypto ransomware

Molemmat virukset toimivat samalla tavalla ja salauksen aikana, ne eivät lisää mitään päätettä salattuihin tiedostoihin. Näissä haittaohjelma varianteissa on kuitenkin joitain eroja. Uusia versioita on havaittu joten me kerromme kaikista DetoxCrypto viruksen varianteista alla.

DetoxCrypto haittaohjelman versiot

Calipso lunnasohjelma virus – tämä virus luo kansion nimeltä Calipso, minne se tallentaa kaikki komponenttinsa. Tämä virus soittaa äänitiedoston, joka lukee lyhyen viestin kertoen uhrille mitkä tiedostot on salattu ja, että poistaakseen lukituksen uhrin pitää maksaa 2 Bitcoinia 3:ssa päivässä. Luetun viestin mukaan lunnas nousee joka päivä 1 Bitcoinin verran. Viesti väittää myös että jos uhri poistaa viruksen niin myös kaikki salatut tiedostot poistetaan. Lunnasohjelma jonka me testasimme antoi motox2016@mail2tor.com sähköpostiosoitteen Uhri voit ottaa yhteyttä verkkorikollisiin sen kautta lunnaiden maksamista varten. Mikä on myös mielenkiintoista tässä lunnasohjelmassa, että se ottaa kuvan uhrin työpöydästä ja lähettää sen verkkorikollisten palvelimelle. Vaikka ei ole tarkkaa tietoa miksi se toimii näin niin me uskomme, että se voi löytää arvokkaita tiedostoja uhrin näytöltä ja koettaa pyytää uhrilta suurempia lunnaita.

Pokemon lunnasohjelma virus, tunnetaan myös nimellä We are all Pokemons virus. Vaikka se on nimetty samalla tavalla kuin PokemonGo lunnasohjelma, tämä vaarallinen ohjelma on täysin erilainen haittaohjelma. Kun se lukitsee tietokoneen niin se soittaa äänitiedoston, joka soittaa typerän melodian. Työpöydän taustakuvaksi muutetaan kuva jossa on jotain tekstiä ja surullinen Pikachu sen vierellä. Salauksen poistotyökalun hinta on sama kuin Calipsolla. Uhria pyydetään maksamaan 96 tunnin kuluessa, muuten kaikki tietokoneen tiedostot poistetaan. Lunnasviestin mukaan, sama tapahtuu jos uhri poistaa lunnasohjelman komponentteja tietokoneelta. Lukitusruudulla on seuraava sähköposti contact365@mail2tor.com.

Serpico lunnasohjelma virus. Tämä on uusin versio tästä haittaohjelmasta. Vaikka se pyytää kohtalaisen vaatimatonta lunnasta niin älä mieti rahojen maksamista. Sen toimintatavat ja salaustekniikka on yhä mysteeri. Tämän lisäksi, Serpico viruksella on erikoinen ominaisuus, se ei lisää mitään päätettä salattuihin tiedostoihin. Sen levitystavat eivät eroa muista lunnasohjelmista. Vältä roskaposteja ja vahvista lähettäjä ennen kuin avaat mitään virallisia dokumentteja. Sinun kannattaa myös välttää tiedostojen jako sivustoja. Lopuksi, virus antaa saman sähköpostiosoitteen kuin Calipso haittaohjelma – motox2016@mail2tor.com.

MotoxLocker lunnasohjelma virus. Tämä on uusin versio DetoxCrypto lunnasohjelmasta, joka lukitsee tiedostot AES salauksella ja vaatii sitten 50 Euron lunnaita. Virus tietenkin väittää, että tiedostojen palauttaminen ei ole mahdollista ilman lunnaiden maksamista. Onneksi tämä ei ole totta koska MotoxLocker viruksen uhrit voivat palauttaa tiedostonsa ilmaiseksi – MotoxLocker salauksen poistotyökalu on jo julkaistu. Vaikuttaa siltä, että viruksen koodissa oli vikoja jotka antoivat mahdollisuuden paljastaa salauksen poistoavaimen helposti. Ennen kuin käytät tätä työkalua, MotoxLocker haittaohjelma pitää poistaa saastuneelta tietokoneelta.

Syyskuu 2016 päivitys: DetoxCrypto lunnasohjelma imitoi nyt anti-virusta päästäkseen käyttäjien tietokoneille

DetoxCrypto lunnasohjelma ei lopeta vahinkojen aiheuttamista käyttäjien tietokoneille, mutta viruksen kehittäjät haluavat lisää. He etsivät yhä parasta viruksen levitystapaa ja ovat juuri julkaisseet koeversion viruksesta joka leviää naamioituneena malwerbyte.exe tiedostona. Näet ongelman helposti. Vaikka nimessä on kirjoitusvirhe niin jotkut huolimattomat käyttäjät voivat pitää sitä laillisena SpyHunter 5Combo Cleaner anti-virus tiedostona. Sinulle voidaan tarjota tämän tiedoston latausta jonkin petollisen ohjelman päivityksen mukana tai voit saada sen liitettynä vaaralliseen sähköpostiin suoraan sähköpostissasi. Siksi sinun pitää olla todella varovainen ja päivittää tai ladata ohjelmia vain luotettavista lähteistä. Onneksi tämä viruksen versio ei salaa tiedostoja ja se voidaan poistaa kohtalaisen helposti. Kuten me kuitenkin olemme sanoneet, hakkerit voivat ehkä vain kokeilla kepillä jäätä ja on vain ajan kysymys kun tätä strategiaa käytetään oikean lunnasohjelman levitykseen.

Tapoja joilla levitetään DetoxCrypto haittaohjelmaa

DetoxCrypto virus, aivan kuten mikä tahansa crypto-lunnasohjelma virus leviää saastuneilla sähköposteilla ja haittamainonnalla. Me emme valitettavasti voi antaa mitään määrättyä sähköpostia joka lähettää sähköpostia jossa on tämä lunnasohjelma koska rikolliset ovat luoneet satoja. Meidän neuvomme on aina ohittaa sähköpostit tuntemattomilta lähettäjiltä, eikä koskaan avata niiden liitteitä. Voit asentaa tämän lunnasohjelman klikkaamalla haittaohjelmalla saastutettua verkkomainosta. Me suosittelemme, että et klikkaa aggressiivisia mainoksia jotka kehottavat sinun tarkistamaan järjestelmäsi jollain tuntemattomalla turvallisuusohjelmalla. Älä myöskään koskaan suostu asentamaan Java tai Flash päivityksiä joltain epäilyttävältä kolmannelta osapuolelta. Jos epäilet, että sinun pitää päivittää nämä ohjelmat niin mene suoraan niiden valmistajan sivulla ja asenna laillinen tiedosto. Tämän lisäksi, tätä haittaohjelmaa voidaan levittää exploit kittien avulla, vaikka tällä hetkellä ei ole virallista tietoa joka sanoo, että määrätty exploit kitti levittää yhtä DetoxCrypto viruksista. Me kuitenkin todella kehotamme asentamaan hyvän haittaohjelman poistajan suojaamaan PC:tä haittaohjelmilta.

DetoxCrypto poisto-ohjeet

Poistaaksesi DetoxCrypto viruksen, käytä todella tehokasta haittaohjelman poistajaa. Muista päivittää se uusimpaan versioon ennen kuin teet järjestelmän tarkistuksen. Me emme suosittele suorittamaan DetoxCrypto poistoa manuaalisesti koska se on todella tärkeä vaihe joka pitää suorittaa kunnolla. Jos et ole edistynyt PC käyttäjä niin älä koeta tämän viruksen manuaalista poistoa. Jos et voi ladata haittaohjelman poistajaa tietokoneellesi tai et voi päivittää sitä koska tämä virus ei anna sinun tehdä sitä, ole hyvä ja seuraa näitä ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DetoxCrypto viruksen Poisto-ohje:

Poista DetoxCrypto käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto DetoxCrypto

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita DetoxCrypto poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista DetoxCrypto käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen DetoxCrypto pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että DetoxCrypto on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan DetoxCrypto tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Ei valitettavasti ole salauksen poistotyökalua DetoxCrypto virukselle, voit kuitenkin seurata muutamaa tiedostojen palautustapaa jotka asiantuntijamme ovat antaneet alle. Me toivomme, että niiden joukosta löydät tekniikan joka antaa sinun saada ainakin joitain tiedostojasi takaisin.

Jos tiedostosi ovat joutuneet DetoxCrypto salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Tapa poistaa DetoxCrypto salaus ohjelmalla Data Recovery Pro

DetoxCrypto on viekas tartunta ja se luultavasti jättää sinut ilman tiedostojasi. Modernilla ohjelmalla, kuten Data Recovery Pro, sinulla on yhä toivoa palauttaa tiedostosi. Se on vähiten taitoa ja vaivaa vaativa tekniikka joka voi todella auttaa sinua palauttamaan tiedostojasi, miksi et siis kokeilisi sitä? Askeleet jotka sinun pitää tehdä ovat alla: 

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka DetoxCrypto lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Tapa palauttaa tiedostot jotka DetoxCrypto salasi käyttäen Windows Previous Versions ominaisuustta

Jos et ole kuullut tiedostojen palauttamisesta käyttämällä Windows Previous Versions ominaisuutta niin voit huomata, että tämä tiedostojen palautuksen tapa on hyödyllinen. Tämän tavan toimintaan sinun pitää vain ottaa Järjestelmän Palautus käyttöön ennen DetoxCrypto tartuntaa. Sen jälkeen seuraa näitä ohjeita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Tietojen palautus ShadowExplorer ohjelman avulla

Jos DetoxCrypto ei ole palauttanut Varjokopioita PC:ltä niin olet onnekas. Voit koettaa tiedostojen palauttamista ShadowExplorer ohjelmalla joka löytää mainitut kopiot tiedostoista järjestelmästä ja palauttaa ne. Tämän toimenpiteen tekemiseksi, ole hyvä ja lue ohjeet alla: 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi DetoxCrypto ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-detoxcrypto-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta DetoxCrypto ransomware virus