Poista PokemonGo virus (Ilmaiset Ohjeet)

PokemonGo viruksen Poisto-ohje

Mikä on PokemonGo lunnasohjelma virus?

Verkkorikolliset julkaisevat PokemonGo lunnasohjelma viruksen

Ei vienyt kauaa kun verkkorikolliset alkoivat käyttää PokemonGo pelin suosiota ja huijaavat käyttäjät asentamaan tekaistuja pelin versioita, bonus sovelluksia ja muita tiedostoja jotka ovat väittämän mukaan sukua tälle koukuttavalle pelille. Valitettavaa on, että huijarit ovat päättäneen luoda PokemonGo lunnasohjelman ja huijata rahaa uhreilta ottamalla heidän tiedostot panttivangiksi. PokemonGo virus vaikuttaa perustuva Hidden-Tear lunnasohjelmaan, joka on avoimen lähdekoodin crypto-lunnasohjelma. Se käyttää AES salausta tehdäkseen uhrin tiedostot käyttökevottomaksi ja käyttää 123vivalgerie AES avainta. Me käänsimme tämän rivin tarkoituksen sinulle – 123 Eläköön Pitkään Algeria. Tämä antaa meille idean, että viruksen kehittäjät voivat tulla tästä maasta. Aivan kuten normaalit crypto-lunnasohjelmat tekevät, tämä lukitsee kaikki tiedostot ja jättää lunnasviestin nimellä هام جدا.txt. Kuten voit arvata, lunnasohjelman nimi on arabiaa ja sen käännös on Todella tärkeä.txt. Tämän teksti tiedoston viesti on myös kirjoitettu Arabiaksi ja se pyytää uhria ottamaan yhteyttä huijariin lähettämällä sähköpostin blackhat20152015@gmail.com tai me.blackhat20152015@mt2015.com osoitteeseen. Viestin näet alla.

(: لقد تم تشفير ملفاتكم، لفك الشفرة فلكسي موبيليس للعنوان التالي me.blackhat20152015@mt2015.com وشكرا على كرمكم مسبقا

Tämän viruksen erityiset ominaisuudet:

 • Virus luo verkon jakamisen tietokoneelle.
 • Tämä lunnasohjelma luo ylimääräisen käyttäjätilin saastuneelle PC:lle, nimeltä Hack3r ja lisää sen Järjestelmänvalvoja listaan. Tämä käyttäjänimi ei kuitenkaan ilmaannu Windowsiin kirjautuessa, koska tämä virus muokkaa Windows rekisteri avaimen joka on tästä vastuussa. Pidä myös mielessäsi, että tilin tarkoituksena on antaa lunnasohjelman luojalle pääsy PC:lle!
 • Haittaohjelma luo Autorun.inf tiedoston, joka käynnistyy aina kun joku kiinnittää irrotettavan laitteen PC:lle. Tämän tiedoston pitäisi pudottaa PokemonGo.exe (käynnistys tiedosto) ulkoisille kovalevyille ja saastuttaa niillä olevat tiedostot.

Jos tietokoneesi on saastunut tällä haittaohjelmalla niin älä ota yhteyttä verkkorikollisten antamaan sähköpostiin, sinua pyydetään maksamaan valtava summa rahaa jotta saisit ohjelman jonka väittämän mukaan pitäisi poistaa tiedostojen salaus. PokemonGo virus with ReimageIntego or another malware removal program and try to retrieve lost data from backups. We do not recommend you to attempt to carry out PokemonGo removal manually unless you are an expert in programming and have experienced a ransomware attack before.

Kuinka tämä lunnasohjelma leviää?

Vaikuttaa siltä, että tämä haittaohjelma leviää vaarallisten sähköpostien ja mainosten avulla, aivan kuten muut lunnasohjelmat. Suojataksesi tietokonetta tältä haittaohjelman poistajalta, sinun pitää olla todella varovainen ja sinulla on oltava jotain tietoa siitä kuinka tällaiset virukset leviävät. Anna meidän esitellä sinulla tämä viruksen levitystavat:

 • PokemonGo virus voi saastuttaa tietokoneesi heti kun avaat epäilyttävän sähköpostin liitteen. Nykyisin saastuneet sähköpostin liitteet eivät aina ole .exe tiedostoja, koska rikolliset voivat laittaa saastuneen koodin Word tiedostoihin ja muihin tuntemattoman näköisiin tiedostoihin. Siksi sinun kannattaa pysyä erossa sähköposteista jotka tulevat hämäristä tai epäilyttävistä lähteistä. Yleensä verkkorikolliset tekevät kirjoitusvirheitä ja heillä ei ole tietoa kieliopista, joten jos näet tällaisia virheitä saamassasi sähköpostissa niin mieti kahdesti ennen kuin avaat siinä olevan liitteen.
 • Älä selaa epäilyttäviä kolmansien osapuolien sivuja ja älä klikkaa kaikkea mitä näet. Älä lankea houkutteleviin mainoslauseisiin ja koeta välttää aggressiivisten mainosten klikkaamista vaikka haluat tutkia niiden materiaalia. Klikkaamalla satunnaista materiaalia voit päätyä hämärille sivuille joissa voit vahingossa klikata jotain ja asentaa viruksen tai Troijalaisen järjestelmääsi.

Kuinka poistaa PokemonGo virus?

Kun puhutaan PokemonGo poistosta niin meidän pitää varoittaa sinua, että se ei ole tavallinen ohjelma ja sillä ei ole poisto-ohjelmaa. Se on kehitetty piilottamaan itsensä uhrilta ja ottaa tietokoneen haltuunsa, ota siis tämä uhka vakavasti ja käytä hyvää haittaohjelman poistajaa sen poistamiseen. Jotta voit poistaa PokemonGo haittaohjelman kokonaan niin päivitä turvallisuusohjelmasi, jos sinulla ei ole sellaista niin lataa se ja tarkista tietokoneesi järjestelmä. Virus voi koettaa estää tämän mutta jos kohtaat tämän tilanteen niin seuraa alla annettuja ohjeita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PokemonGo viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista PokemonGo käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PokemonGo pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että PokemonGo on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PokemonGo ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä