Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista DNSMystic virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Miksi tietokoneeni toimii hitaasti ja miksi näen niin monta DNSMystic mainosta näytöllä päivittäin?

DNSMystic virus on vaarallinen tietokone tartunta, joka aiheuttaa ärsyttävien mainosten ilmaantumisen tietokoneen näytölle päivittäin. tunnetaan myös nimellä DNSMystic mainosohjelma, tämän ohjelman uskotaan kuuluvan  DNSUnlocker ryhmään, joka on ryhmä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Kuten hyvin tiedetään, niin DNSUnlocker mainosohjelma on mainosten tukema ohjelma, joka tyrkyttää käyttäjille kolmansien osapuolien mainoksia ja tekee virtuaalisen kerroksen näytölle. Tämä ohjelma koettaa toimittaa sponsoroitua materiaalia julisteina, tekstiin sisällytettyinä linkkeinä, pop-up ja pop-under mainoksina, sivustojen väilisinä ja muina mainoksina. Vaikuttaa siltä, että DNSMystic toimii samalla tavalla. Vaikka DNSUnlocker ohjelmaa mainostetaan työkaluna, joka auttaa ”pääsemään maantieteellisesti rajoitetuille sivuille” vaihtamalla DNS asetukset, sen nimestä päätellen, DNSMystic ohjelmaa mainostetaan luultavasti samalla tavalla, on parasta välttää näitä ohjelmia niin paljon kuin mahdollista. DNS Mystic voi muokata selainten kuvakkeita, asentaa avustajia ja muuttaa selaimen asetukset saadakseen täyden hallinnan nettiselaimiisi ja käyttääkseen sitä omiin tarkoituksiinsa. Vaikuttaa siltä, että nyt tämä mainosohjelma voi vaikuttaa kaikkiin selaimiin, kuten IE, Firefox, Chrome, Safari sekä kaikki muut. Jos se on saastunut, niin selain alkaa näyttämään DNSMystic mainoksia satunnaisesti.

DNSMystic adware
DNSMystic virus

Ärsyttävintä ei ole vain “Ads by DNSMystic” mainokset. Kaikkein tärkeimpänä, nämä mainokset eivät ole luotettavia ja siksi niiden klikkaaminen ei ole turvallista. Niissä jokaisessa on linkki, joka osoittaa ulkoiselle kolmannen osapuolen sivulle, kaikki niistä eivät ole turvallisia. Tämän lisäksi, näiden mainosten näyttämä materiaali ei ehkä ole aitoa. Älä ylläty jos klikkaat kiinnostavan näköistä mainosta ja joudut täysin epäilyttävälle uhkapeli tai peli sivulle. Valitettavasti, aivan kuten mikä tahansa mainosohjelma, DNSMystic voi kerätä tietoa sinun nettiselaamisesta ja tavoista, analysoida ne ja käyttää niitä tarjoamaan sinulle valikoituja ja kohdistettuja kolmansien osapuolien mainoksia. Meidän on pakko sanoa, että mainosten tukemien ohjelmien tavoite on vakuuttaa uhrit vierailemaan ulkoisilla sivuille ja luoda maksu-klikkauksesta tuloja. Kuten me kuitenkin mainitsimme, niin nämä sivut eivät ehkä ole turvallisia, ne voivat mainostaa hämäriä ohjelmia, kuten mainosohjelmia tai selaimen kaappaajia. Pahimmassa tapauksessa, voit joutua sivulle, joka väittää jonkin ohjelman tietokoneella olevan vanhentunut ja että sinun pitää asentaa päivityksiä. Muista, että tällaiset päivitykset voidaan niputtaa vakoilu- tai haittaohjelmilla ja et taatusti halua sellaista ohjelmaa tietokoneellesi. Jos epäilet, että järjestelmässäsi on tämä uhka, niin on parasta poistaa DNSMystic heti. Kaikkein tehokkain DNSMystic poistotapa vaatii haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajan, jos sinulla ei ole sellaista, niin me suosittelemme asentamaan Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelman.

Kuinka tämä mainosohjelma ohitti palomuurini ja saastutti PC:ni?

Kaikkein ällistyttävin fakta mainosohjelmasta on, että suurta osaa niistä pidetään laillisina ohjelmina. DNSMystic mainosohjelma on yksi niistä. Tekniikat joita se käyttää tunkeutuakseen kohde järjestelmään eivät ole kovinkaan reilua, ainakaan meidän mielestämme. Ohjelma leviää muiden ilmaisohjelmien avulla ja se voidaan helposti asentaa verkosta ladattujen ilmaisohjelmien mukana. Siksi sinun pitää käyttää oikeita asetuksia kun asennat uusia ohjelmia. Suosittua uskomusta vastaan ”Perus” ja Pika” asennukset eivät ole parhaita vaihtoehtoja. Ne piilottavat usein ilmoituksia ylimääräisistä kolmansien osapuolien ohjelmista lisättynä pääohjelmaan. Sinun tehtäväsi on vaihtaa asennustavaksi ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” ja poistaa ruksit suostumuksista asentaa ylimääräisiä ohjelmia.

Kuinka voin korjata tietokoneeni DNSMystic kaappauksen jälkeen?

Voidaksesi korjata vahingot, jotka DNSMystic mainosohjelma on tehnyt, niin sinun pitää poistaa tämä mainosten tukema ohjelma järjestelmästä. Paras tapa poistaa DNSMystic virus on tarkistaa koko järjestelmä haittaohjelman poisto ohjelmalla tunnistaaksesi kaikki siihen kuuluvat tiedostot. Jos haluat kokeilla DNSMystic poisto taitoja ilman haittaohjelman poistajaa, niin voit kokeilla meidän asiantuntijoiden kirjoittamia ohjeita:

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DNSMystic viruksen Poisto-ohje:

Poista DNSMystic Windows järjestelmistä

Voidaksesi poistaa DNSMystic viruksen, niin sinun pitää suorittaa muutamia tärkeitä tehtäviä. Sinun pitää tehdä kaikki huolella jos et halua tehdä virheitä, jotka voivat vaikuttaa järjestelmän vakauteen. Ensimmäiseksi, me Ohjauspaneeliin ja, alla olevien ohjeiden avulla, etsi ja poista DNSMystic tai DNSUnlocker järjestelmästä. Sitten me suosittelemme tarkistamaan ovatko nämä kansiot vielä järjestelmässä:

 • C:\Windows\System32\Tasks\dnsmystic;
 • C:\Program Files (x86)\DNSMYSTIC.

Jos ne ovat siellä, niin muista poistaa ne. Lopuksi, puhdista selaimesi epäilyttävistä lisäosista ja laajennuksista jos et halua koskaan nähdä DNSMystic mainoksia. Muista kuitenkin, että DNSMystic liikkuu usein nipussa muiden vakoiluohjelmien kanssa, joten järjestelmän tarkistus haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajalla on todella suositeltavaa, vaikka ei pakollinen. Täysi järjestelmän tarkistus voit paljastaa piilotetut vakoiluohjelmat järjestelmästäsi. 

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista DNSMystic sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi DNSMystic tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista DNSMystic Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi DNSMystic sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi DNSMystic poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista DNSMystic virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin DNSMystic pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista DNSMystic Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Mozilla Firefox on yksi DNSMystic mainosohjelman pääkohteista. Sinun pitää poistaa epäilyttävät laajennukset HETI. Voit kohdata laajennuksia, kuten Conduit, DNSUnlocker, DNSMystic, tai Iminent. Parasta poistaa ne selaimilta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse DNSMystic sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita DNSMystic poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista DNSMystic Google Chrome selaimelta

Sinun tehtäväsi on etsiä kaikki laajennukset, jotka on asennettu Chrome selaimelle ja poistaa ne yksi kerrallaan. Me suosittelemme etsimään laajennuksia, kuten Iminent Toolbar, Conduit, DNSUnlocker, DNSMystic, ja vastaavia. Ne voivat kaikki liittyä tähän ohjelmaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse DNSMystic sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi DNSMystic poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista DNSMystic Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi DNSMystic tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi DNSMystic poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-dnsmystic-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta DNSMystic virus