Poista DNSMystic virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

DNSMystic viruksen Poisto-ohje

Mikä on DNSMystic virus?

Miksi tietokoneeni toimii hitaasti ja miksi näen niin monta DNSMystic mainosta näytöllä päivittäin?

DNSMystic virus on vaarallinen tietokone tartunta, joka aiheuttaa ärsyttävien mainosten ilmaantumisen tietokoneen näytölle päivittäin. tunnetaan myös nimellä DNSMystic mainosohjelma, tämän ohjelman uskotaan kuuluvan DNSUnlocker ryhmään, joka on ryhmä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Kuten hyvin tiedetään, niin DNSUnlocker mainosohjelma on mainosten tukema ohjelma, joka tyrkyttää käyttäjille kolmansien osapuolien mainoksia ja tekee virtuaalisen kerroksen näytölle. Tämä ohjelma koettaa toimittaa sponsoroitua materiaalia julisteina, tekstiin sisällytettyinä linkkeinä, pop-up ja pop-under mainoksina, sivustojen väilisinä ja muina mainoksina. Vaikuttaa siltä, että DNSMystic toimii samalla tavalla. Vaikka DNSUnlocker ohjelmaa mainostetaan työkaluna, joka auttaa ”pääsemään maantieteellisesti rajoitetuille sivuille” vaihtamalla DNS asetukset, sen nimestä päätellen, DNSMystic ohjelmaa mainostetaan luultavasti samalla tavalla, on parasta välttää näitä ohjelmia niin paljon kuin mahdollista. DNS Mystic voi muokata selainten kuvakkeita, asentaa avustajia ja muuttaa selaimen asetukset saadakseen täyden hallinnan nettiselaimiisi ja käyttääkseen sitä omiin tarkoituksiinsa. Vaikuttaa siltä, että nyt tämä mainosohjelma voi vaikuttaa kaikkiin selaimiin, kuten IE, Firefox, Chrome, Safari sekä kaikki muut. Jos se on saastunut, niin selain alkaa näyttämään DNSMystic mainoksia satunnaisesti.

Ärsyttävintä ei ole vain “Ads by DNSMystic” mainokset. Kaikkein tärkeimpänä, nämä mainokset eivät ole luotettavia ja siksi niiden klikkaaminen ei ole turvallista. Niissä jokaisessa on linkki, joka osoittaa ulkoiselle kolmannen osapuolen sivulle, kaikki niistä eivät ole turvallisia. Tämän lisäksi, näiden mainosten näyttämä materiaali ei ehkä ole aitoa. Älä ylläty jos klikkaat kiinnostavan näköistä mainosta ja joudut täysin epäilyttävälle uhkapeli tai peli sivulle. Valitettavasti, aivan kuten mikä tahansa mainosohjelma, DNSMystic voi kerätä tietoa sinun nettiselaamisesta ja tavoista, analysoida ne ja käyttää niitä tarjoamaan sinulle valikoituja ja kohdistettuja kolmansien osapuolien mainoksia. Meidän on pakko sanoa, että mainosten tukemien ohjelmien tavoite on vakuuttaa uhrit vierailemaan ulkoisilla sivuille ja luoda maksu-klikkauksesta tuloja. Kuten me kuitenkin mainitsimme, niin nämä sivut eivät ehkä ole turvallisia, ne voivat mainostaa hämäriä ohjelmia, kuten mainosohjelmia tai selaimen kaappaajia. Pahimmassa tapauksessa, voit joutua sivulle, joka väittää jonkin ohjelman tietokoneella olevan vanhentunut ja että sinun pitää asentaa päivityksiä. Muista, että tällaiset päivitykset voidaan niputtaa vakoilu- tai haittaohjelmilla ja et taatusti halua sellaista ohjelmaa tietokoneellesi. Jos epäilet, että järjestelmässäsi on tämä uhka, niin on parasta poistaa DNSMystic heti. Kaikkein tehokkain DNSMystic poistotapa vaatii haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajan, jos sinulla ei ole sellaista, niin me suosittelemme asentamaan FortectIntego ohjelman.

Kuinka tämä mainosohjelma ohitti palomuurini ja saastutti PC:ni?

Kaikkein ällistyttävin fakta mainosohjelmasta on, että suurta osaa niistä pidetään laillisina ohjelmina. DNSMystic mainosohjelma on yksi niistä. Tekniikat joita se käyttää tunkeutuakseen kohde järjestelmään eivät ole kovinkaan reilua, ainakaan meidän mielestämme. Ohjelma leviää muiden ilmaisohjelmien avulla ja se voidaan helposti asentaa verkosta ladattujen ilmaisohjelmien mukana. Siksi sinun pitää käyttää oikeita asetuksia kun asennat uusia ohjelmia. Suosittua uskomusta vastaan ”Perus” ja Pika” asennukset eivät ole parhaita vaihtoehtoja. Ne piilottavat usein ilmoituksia ylimääräisistä kolmansien osapuolien ohjelmista lisättynä pääohjelmaan. Sinun tehtäväsi on vaihtaa asennustavaksi ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” ja poistaa ruksit suostumuksista asentaa ylimääräisiä ohjelmia.

Kuinka voin korjata tietokoneeni DNSMystic kaappauksen jälkeen?

Voidaksesi korjata vahingot, jotka DNSMystic mainosohjelma on tehnyt, niin sinun pitää poistaa tämä mainosten tukema ohjelma järjestelmästä. Paras tapa poistaa DNSMystic virus on tarkistaa koko järjestelmä haittaohjelman poisto ohjelmalla tunnistaaksesi kaikki siihen kuuluvat tiedostot. Jos haluat kokeilla DNSMystic poisto taitoja ilman haittaohjelman poistajaa, niin voit kokeilla meidän asiantuntijoiden kirjoittamia ohjeita:

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DNSMystic viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Voidaksesi poistaa DNSMystic viruksen, niin sinun pitää suorittaa muutamia tärkeitä tehtäviä. Sinun pitää tehdä kaikki huolella jos et halua tehdä virheitä, jotka voivat vaikuttaa järjestelmän vakauteen. Ensimmäiseksi, me Ohjauspaneeliin ja, alla olevien ohjeiden avulla, etsi ja poista DNSMystic tai DNSUnlocker järjestelmästä. Sitten me suosittelemme tarkistamaan ovatko nämä kansiot vielä järjestelmässä:

 • C:\Windows\System32\Tasks\dnsmystic;
 • C:\Program Files (x86)\DNSMYSTIC.

Jos ne ovat siellä, niin muista poistaa ne. Lopuksi, puhdista selaimesi epäilyttävistä lisäosista ja laajennuksista jos et halua koskaan nähdä DNSMystic mainoksia. Muista kuitenkin, että DNSMystic liikkuu usein nipussa muiden vakoiluohjelmien kanssa, joten järjestelmän tarkistus haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistajalla on todella suositeltavaa, vaikka ei pakollinen. Täysi järjestelmän tarkistus voit paljastaa piilotetut vakoiluohjelmat järjestelmästäsi. 

Poistaaksesi DNSMystic virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät DNSMystic virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Mozilla Firefox on yksi DNSMystic mainosohjelman pääkohteista. Sinun pitää poistaa epäilyttävät laajennukset HETI. Voit kohdata laajennuksia, kuten Conduit, DNSUnlocker, DNSMystic, tai Iminent. Parasta poistaa ne selaimilta.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy DNSMystic virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos DNSMystic virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa DNSMystic virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Sinun tehtäväsi on etsiä kaikki laajennukset, jotka on asennettu Chrome selaimelle ja poistaa ne yksi kerrallaan. Me suosittelemme etsimään laajennuksia, kuten Iminent Toolbar, Conduit, DNSUnlocker, DNSMystic, ja vastaavia. Ne voivat kaikki liittyä tähän ohjelmaan.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy DNSMystic virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan DNSMystic rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä