Poisto Fastsupport.com (Paranneltu Opas) - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   www.fastsupport.com Scam | Tyyppi: Haittaohjelma

Fastsupport.com – laillinen palvelu, jota hakkerit käyttävät asentamaan vaarallisia ohjelmia kohdetietokoneen järjestelmään

Fastsupport.com kuva

Fastsupport.com on täysin laillinen ohjelma, joka ilmaantuu GoToAssist.exe prosessina tietokoneella. Se on suunniteltu auttamaan tietokoneteknikkoja saamaan etäyhteys tietokoneen järjestelmään, jotta he voivat korjata toimintahäiriöt ja vastaavat ongelmat. On valitettavaa, mutta hakkerit ja vastaavat rikolliset ovat löytäneet tavan käyttää tätä ruudunjako palvelua vaarallisiin tarkoituksiinsa. He ovat alkaneet käyttämään Fastsupport.com huijausta, kun he yrittävät levittää luvattomia pyyntöjä päästä uhrien koneille ja asentaa vaarallisia ohjelmiaan tai tekemään muutoksia, jotka voivat johtaa vakaviin järjestelmän ongelmiin.

Nimi Fastsupport.com
Tyyppi Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP)
Prosessi GoToAssist.exe
Oireet Ohjaa tekaistulle sivulle, joka pyytä etäyhteyttä tietokoneelle ongelmien ratkaisemiseksi. Tällä tavalla hakkerit tunkeutuvat järjestelmään haittaohjelmilla tai voivat ehkä yrittää varastaa arkaluontoisia tietoja
Levitys Harhaanjohtavat sivut, jotka promotoivat huijausta, voivat ilmaantua ensimmäisenä Googlessa. Ne voivat alkaa ilmaantumaan myös mainosohjelman takia, joka päästä tietokoneelle niputuksella, tai kun käyttäjä klikkaa vaarallista linkkiä
Poisto Asiantuntijat varoittavat, että PUPin komponenttien havaitseminen voi olla hankalaa. Hanki siis ReimageIntego poistamaan Fastsupport.com automaattisesti

Kun he yrittävät tavoittaa kohde yleisöään, hakkerit ovat asettaneet useita tekaistuja sivustoja, jotka on suunniteltu ilmaantumaan ensimmäisenä Google Hakuihin. Näitä sivustoja promotoi usea palvelu, jotka koettavat huijata ihmiset lankeamaan Fastsupport.com huijaukseen, väittämällä se olevan tehokkain tapa korjata järjestelmä. Ole varuillasi, sillä jokainen aikaisemmin mainittu sivusto näyttää samanlaiselta kuin laillinen. Tämän lisäksi, ihmiset jotka eivät tunnista huijausta, voivat tulla huijatuksi antamaan etäyhteyden tietokoneelle ja antavat verkkorikollisten tehdä useita tehtäviä heidän selkänsä takana.

Tämän lisäksi, GoToAssist.exe/Fastsupport.com huijaus voi ilmaantua mainoksen muodossa, joka väittää järjestelmän olevan vahingoittunut, ja että sinun pitää antaa ”sertifioidun Microsoft Teknikon” yhdistää tietokoneeseesi ja korjata se. Ole varuillasi, että tällainen ehdotus ei ole kannattava, koska tällaisen mainoksen klikkaaminen voi saastuttaa tietokoneesi vakavilla haittaohjelmilla, jotka voivat helposti ottaa tietokoneen haltuunsa. Helpoin tapa huomata, että käynnistystiedosto on huijaus, on tarkistaa CPU käyttö Tehtävienhallinnassa.

Yleensä rikolliset, jotka käyttävät Fastsupport.com ja vastaavia näytön jako-ohjelmia saastuttamaan uhrien tietokoneet vaarallisilla tartunnoilla, koettavat saastuttaa ne seuraavilla haittaohjelmilla:

 • Pankkitroijalaiset;
 • Vakoiluohjelmat;
 • Lunnasohjelmat;
 • Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPs).

Jos siis törmäät tähän huijaukseen jatkuvasti verkossa, niin me ehdotamme, että suljet välilehden tai ikkunan, joka tyrkyttää sinulle näitä hyödyttömiä palveluita ja etsiä epäilyttäviä ohjelmia tietokoneeltasi. Useimmissa tapauksissa mainosohjelmat, kaappaajat ja vastaavat PUPit ovat vastuussa saastuneista hakutuloksista ja mainoksista. Muussa tapauksessa voit saada vakavan haittaohjelman tietokoneellesi tai sinut voidaan huijata paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi.

Pidä mielessäsi, että virallisella ohjelmalla ja sen kehittäjillä ei ole mitään tekemistä näiden huijausten kanssa, jotka ovat levinneet jonkin aikaa. Jos tietokoneesi on saastunut, voit poista Fastsupport.com sovelluksen ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Kun Fastsupport.com poisto on suoritettu, muista nollata kaikki saastuneet selaimet, kuten Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Google Chrome, jne. Me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet kokemattomille käyttäjille, ja jotka haluavat apua. Voit löytää ne artikkelin alta.

Fastsupport.com kuvitusFastsupport.com on laillinen ohjelma. Sen kopio voi kuitenkin ilmaantua verkossa ja houkutella ihmiset huijaukseen.

Ihmiset houkutellaan Fastsupport huijaukseen petollisilla tekniikoilla

NoVirus.uk asiantuntijat ovat analysoineet vastaanotetut raportit ja varoittaneet, että kaikkein tavallisin tapa millä ihmiset kohtaavat tämän huijauksen, on Google haun klikkaus. Vaikuttaa siltä, että tekaistu verkkosivu, joka on suunniteltu huijaamaan ihmiset antamaan etäyhteyden tietokoneelle, on melkein identtinen laillisen kanssa.

Tämän lisäksi useat uhrit ovat tietämättään asentaneet tekaistun sovelluksen muiden ilmaisohjelmien kanssa. Tämä levitystekniikka tunnetaan nimellä niputus ja sitä käytetään kaikkialla maailmassa. Siksi ihmiset, jotka eivät kiinnitä huomiota asennukseen, voivat saastuttaa järjestelmän viruksella.

Jos haluat välttää kaikkia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, sinun pitää:

 1. Kieltää Pika-/Perusasennustavat;
 2. Valita Edistynyt/Kustomoit asennustapa;
 3. Poistaa ennalta merkityt ruksit, jotka sallivat ylimääräisten ohjelmien asennuksen;
 4. Tarkistaa järjestelmä tehokkaalla antivirus ohjelmalla.

Poista Fast support.com huijaus ja estä etäyhteys tietokoneellesi

Jos huijaukset ovat lähiaikoina vaivanneet sinua, sinun pitää tarkistaa järjestelmä potentiaalisesti vaarallisten merkintöjen varalta, jotka voivat liittyä tähän huijaukseen. Aloittaaksesi Fastsupport.com poiston, sinun pitää asentaa ammattilaisten haittaohjelman poistaja. Pidä aina mielessäsi, että on tärkeää valita luotettava ohjelma, jos haluat varmistaa, että se poistaa tartunnan ja estää sen uudelleen ilmaantumisen. Sen tekemiseksi sinun pitää tarkistaa suosituksemme alta.

Kun olet poistanut Fastsupport.com huijauksen, muista varmistaa, että nollaat kaikkien käyttämiesi selainten asetukset. On suuri riski, että niitä on muokattu potentiaalisesti ei toivotun ohjelman toimesta näyttämään huijaussivua ja huijata sinut lankeamaan tähän huijaukseen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Fastsupport.com Poisto-ohje:

Poista Fastsupport.com Windows järjestelmistä

Jos huomaat epäilyttävää käytöstä tietokoneellasi, etsi heti luvattomia ohjelmia Windows järjestelmästä ja poista ne.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Fastsupport.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Fastsupport.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Fastsupport.com Mac OS X järjestelmästä

Tässä ovat ohjeet, miten poistaa tuntemattomat ohjelmat Mac tietokoneelta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Fastsupport.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Fastsupport.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Fastsupport.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Fastsupport.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Fastsupport.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Fastsupport.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Fastsupport.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Fastsupport.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Fastsupport.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Fastsupport.com Google Chrome selaimelta

Jos sinua ohjataan jatkuvasti Fastsupport.com sivulle ja pyydetään antamaan henkilökohtaisia tietoja, niin sinun tulee tietää, että Chrome selain on kaapattu. Poista siis kaikki epäilyttävät merkinnät ja nolla selain alla olevien ohjeiden mukaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Fastsupport.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Fastsupport.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Fastsupport.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Fastsupport.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Fastsupport.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Fastsupport.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä