Poisto Google Membership Reward (Ilmaiset Ohjeet) - Viruksen Poisto-opas

Google Membership Reward Poisto-ohje

Mikä on Google Membership Reward?

Google Membership Reward – tekaistu viesti, joka kehottaa käyttäjiä ottamaan osaa mielipidekysely huijaukseen

Google Membership Reward virus

Google Membership Reward mielipidekysely huijaus, jota tarjotaan Google Chrome käyttäjille, vaikka tekaistu viesti voi ilmaantua Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, tai muilla selaimilla. Rikolliset väittävät, että käyttäjä ”valittiin” ottamaan osaa mielipidekyselyyn ja vastaamaan muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen kallista lahjaa vastaan, yleensä iPhone, Samsung Galaxy, PlayStation 4, tai muu arvokas esine. Huonot näyttelijät vakuuttavat myös, että useat käyttäjät ovat vastaanottaneet palkinnon onnistuneesti, ja uhrilla on rajattu aika ottaa osaa. Siitä huolimatta, Google Membership Reward on huijaus ja käyttäjien ei pidä koskaan ottaa osaa siihen.

Yhteenveto
Nimi Google Membership Reward
Liittyy You Have Won A Google Gift
Kategoria Mainosohjelma
Tyyppi Mielipidekysely Huijaus
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset sivustot, jne.
Oireet Tekaistut pop-upit, mainokset, uudelleenohjaukset kyseenalaisille sivuille, jne.
Poisto KäytäFortectIntego ohjelmaa nopeaan ratkaisuun; vaihtoehtoisesti, katso alta manuaaliset poisto-ohjeet

Internet käyttäjät yleensä törmäävät Google Membership Rewards huijaukseen iPad, iPhone, Windows tietokoneilla ja vastaavilla laitteilla, kun he avaavat epäilyttäviä linkkejä, jotka ohjaavat heidät muille verkkosivuille. Vaikka sitä ei tapahdu usein, jos sinä törmäät tekaistuihin hälytyksiin säännöllisesti, niin sinulla on luultavasti mainosohjelma. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelma eivät alustavasti ole vaarallisia, sillä ne eivät suoraan vahingoita tai muuta järjestelmän tiedostoja, jotka haittaisivat PC:n toimintaa.

Joidenkin mainosohjelmien tiedetään kuitenkin muuttavan Windows Rekisteriä, DNS asetuksia ja jopa luovat ajastettuja tehtäviä. Yhdistä nämä muutokset säännöllisiin pop-uppeihin, tekaistuihin päivityksiin ja muihin epäilyttäviin mainoksiin, ja termistä ”Google Membership Reward virus” tulee hyväksyttävä.

Huijaus itsessään ei eroa muista aikaisemmin luoduista, kuten:

Alussa käyttäjiä pyydetään vastaamaan selviönä pidettäviin kysymyksiin kalliin palkinnon voittamiseksi. Huijauksesta on useita versioita, ainoana erona on muuttujat, kuten palkinnot, väitetty voittajien määrä ja palkintoja tarjoava myyjä.

Yksi Google Membership Reward viestin esimerkki on seuraava:

Google Membership Rewards

Congratulations Google User, you have won a Google gift!
Every Monday we select 10 lucky Google users randomly to receive a gift from our sponsors. The free gift is ONLY for users in United States! This is our way of thanking you for your constantly support for our products and services. You can choose a free $1000 Walmart Giftcard, iPhone X 256 G or Samsung Galaxy S8. To win all you need to do is to answer the following 3 questions. Note: ACT NOW!9 users have received this invitation and there are only 5 prizes to be won. You have 0 minutes and 26 seconds to answer the following questions before we give the prizes to another lucky user! Good luck!

Käyttäjien ei kannata ottaa osaa tähän huijaukseen vaan poistaa Google Membership Reward tekaistu hälytys heidän iPad laitteelta, puhelimelta tai muulta laitteelta välittömästi. Sen tekemiseksi nettikansalaisten pitää poistaa mainosohjelma, joka näitä tekaistuja hälytyksiä aiheuttaa. Nopean ratkaisun saamiseksi, yritä käyttää turvaohjelmaa, kuten FortectIntego. Vaihtoehtona oleva manuaalinen poisto voidaan suorittaa alla olevien yksityiskohtaisten ohjeiden avulla.

Google Membership Reward mielipidekysely huijausGoogle Membership Reward ovat tekaistuja hälytyksiä, joiden aiheuttaja on tietokoneelle asennettu mainosohjelma

Jos kuitenkin jatkat kysymysten vastaukseen, niin sinua pyydetään antamaan henkilökohtaiset tietosi mielipidekysely lopussa tai antamaan luottokorttitiedot $1 maksua varten, joka menee väitettyihin lähetyskuluihin. Rikolliset käyttävät kaikkia näitä tekniikoita kiristämään arvokkaita henkilökohtaisia tietoja tai pakottamaan käyttäjät ostamaan hyödyttömiä tuotteita tai tilaamaan tekaistuja palveluita.

Älä siis lankea tähän temppuun. Jos törmäät uudelleenohjauksiin epäilyttäville sivuille, pop-up mainoksiin, selaimen hidastumisiin ja muihin oireisiin, niin poista Google Membership Reward niin pian kuin mahdollista, sillä mainosohjelman läsnäolo voi vaarantaa yksityisyyden ja tietokoneen turvallisuuden, turvallisuusasiantuntijat raportoivat.

Vältä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja älä joudu tekemisiin kiristäjien kanssa

Mainosohjelmat ja muut PUPit yleensä pääsevät käyttäjien laitteille shareware ja freeware latauksen yhteydessä. Ilmaisohjelman kehittäjät yleensä palkkaavat mainosohjelman tekijöitä. Siksi yksi osapuoli saa maksuja jokaisesta asennuksesta (pay-per-isntall), kun toinen paransi ohjelman levitystä. Kun molemmat osapuolet hyötyvät, niin loppukäyttäjää käytetään vain jättimäisessä rahanteko koneessa ja hän kärsii PUPin huonoista vaikutuksista.

Ohjelmien niputus on laillista. Vaikka käyttäjät eivät voi tehdä mitään tämän yhteistyön estämiseksi, niin he voivat tehdä useita asioita välttääkseen potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen:

 • Vältä kyseenalaisia sivustoja ja älä lataa ohjelmia ennen kuin luet siitä artikkeleita tai arvosteluja;
 • Kun olet asennusvelhossa, niin kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja lue ohjeet tarkasti;
 • Älä paina Next painiketta jatkuvasti prosessin nopeuttamiseksi;
 • Kun sinulle tyrkytetään Suositeltua/Pika-asennusta, niin valitse Edistynyt tai Kustomoitu tapa niiden sijaan;
 • Poista kaikki ruksi, jotka on merkitty PDF muuntajiin, registery cleanereihin, codec paketteihin, latausmanagereihin ja vastaaviin hyödyttömiin ohjelmiin, jatka asennusta vasta sen jälkeen

Tämän lisäksi, useat Antiviruksen estävät potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn koneelle. Muista pitää reaaliaikainen suoja päällä aina.

Poista Google Membership Reward pop-upit selaimeltasi

Käyttäjät voivat luulla, että selaimen sulkeminen on ainoa mitä pitää tehdä, jotta voidaan poistaa Google Membership Reward hälytykset lopullisesti. Se voi olla totta joissain tapauksissa. Jos uudelleenohjaukset kyseenalaisille sivuille ilmaantuvat aina, niin mainosohjelman poisto on ainoa ratkaisu ongelmaan, koska tartunnan oireet eivät lopu.

Google Membership Reward poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Voit käyttää maineikasta turvaohjelmaa, ja se tekee kaiken puolestasi. Sinun pitää vain suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Voit vaihtoehtoisesti käyttää meidän manuaalisia ohjeita Google Membership Reward viruksen poistoon. Tämä prosessi voi kuitenkin olla liian monimutkainen käyttäjille, jotka eivät ole kokeneita tietokoneen käytössä.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google Membership Reward Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Google Membership Reward tekaistut hälytykset Windows laitteelta, käytä näitä ohjeita:

Poistaaksesi Google Membership Reward Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Google Membership Reward (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Google Membership Reward Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Google Membership Rewards iPad, iPhone tai muulta iOS laitteelta, seuraa näitä askeleita. Periaatteessa sinun pitää poistaa kaikki kyseenalaiset ohjelmat järjestelmästä, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google Membership Reward tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Varmistaaksesi, että poistat kaikki merkit PUPista Mozilla Firefox selaimelta, suorita seuraavat askeleet:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Google Membership Reward ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Google Membership Reward ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Google Membership Reward poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poistaaksesi tekaistut hälytykset, nollaa Google Chrome nettiselain:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Google Membership Reward ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Google Membership Reward rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä