Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto Google Membership Reward (Ilmaiset Ohjeet) - Viruksen Poisto-opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Google Membership Reward – tekaistu viesti, joka kehottaa käyttäjiä ottamaan osaa mielipidekysely huijaukseen

Google Membership Reward virus

Google Membership Reward mielipidekysely huijaus, jota tarjotaan Google Chrome käyttäjille, vaikka tekaistu viesti voi ilmaantua Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, tai muilla selaimilla. Rikolliset väittävät, että käyttäjä ”valittiin” ottamaan osaa mielipidekyselyyn ja vastaamaan muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen kallista lahjaa vastaan, yleensä iPhone, Samsung Galaxy, PlayStation 4, tai muu arvokas esine. Huonot näyttelijät vakuuttavat myös, että useat käyttäjät ovat vastaanottaneet palkinnon onnistuneesti, ja uhrilla on rajattu aika ottaa osaa. Siitä huolimatta, Google Membership Reward on huijaus ja käyttäjien ei pidä koskaan ottaa osaa siihen.

Yhteenveto
Nimi Google Membership Reward
Liittyy You Have Won A Google Gift
Kategoria Mainosohjelma
Tyyppi Mielipidekysely Huijaus
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset sivustot, jne.
Oireet Tekaistut pop-upit, mainokset, uudelleenohjaukset kyseenalaisille sivuille, jne.
Poisto KäytäReimageIntego ohjelmaa nopeaan ratkaisuun; vaihtoehtoisesti, katso alta manuaaliset poisto-ohjeet

Internet käyttäjät yleensä törmäävät Google Membership Rewards huijaukseen iPad, iPhone, Windows tietokoneilla ja vastaavilla laitteilla, kun he avaavat epäilyttäviä linkkejä, jotka ohjaavat heidät muille verkkosivuille. Vaikka sitä ei tapahdu usein, jos sinä törmäät tekaistuihin hälytyksiin säännöllisesti, niin sinulla on luultavasti mainosohjelma. Potentiaalisesti ei toivotut ohjelma eivät alustavasti ole vaarallisia, sillä ne eivät suoraan vahingoita tai muuta järjestelmän tiedostoja, jotka haittaisivat PC:n toimintaa.

Joidenkin mainosohjelmien tiedetään kuitenkin muuttavan Windows Rekisteriä, DNS asetuksia ja jopa luovat ajastettuja tehtäviä. Yhdistä nämä muutokset säännöllisiin pop-uppeihin, tekaistuihin päivityksiin ja muihin epäilyttäviin mainoksiin, ja termistä ”Google Membership Reward virus” tulee hyväksyttävä.

Huijaus itsessään ei eroa muista aikaisemmin luoduista, kuten:

Alussa käyttäjiä pyydetään vastaamaan selviönä pidettäviin kysymyksiin kalliin palkinnon voittamiseksi. Huijauksesta on useita versioita, ainoana erona on muuttujat, kuten palkinnot, väitetty voittajien määrä ja palkintoja tarjoava myyjä.

Yksi Google Membership Reward viestin esimerkki on seuraava:

Google Membership Rewards

Congratulations Google User, you have won a Google gift!
Every Monday we select 10 lucky Google users randomly to receive a gift from our sponsors. The free gift is ONLY for users in United States! This is our way of thanking you for your constantly support for our products and services. You can choose a free $1000 Walmart Giftcard, iPhone X 256 G or Samsung Galaxy S8. To win all you need to do is to answer the following 3 questions. Note: ACT NOW!9 users have received this invitation and there are only 5 prizes to be won. You have 0 minutes and 26 seconds to answer the following questions before we give the prizes to another lucky user! Good luck!

Käyttäjien ei kannata ottaa osaa tähän huijaukseen vaan poistaa Google Membership Reward tekaistu hälytys heidän iPad laitteelta, puhelimelta tai muulta laitteelta välittömästi. Sen tekemiseksi nettikansalaisten pitää poistaa mainosohjelma, joka näitä tekaistuja hälytyksiä aiheuttaa. Nopean ratkaisun saamiseksi, yritä käyttää turvaohjelmaa, kuten ReimageIntego. Vaihtoehtona oleva manuaalinen poisto voidaan suorittaa alla olevien yksityiskohtaisten ohjeiden avulla.

Google Membership Reward mielipidekysely huijausGoogle Membership Reward ovat tekaistuja hälytyksiä, joiden aiheuttaja on tietokoneelle asennettu mainosohjelma

Jos kuitenkin jatkat kysymysten vastaukseen, niin sinua pyydetään antamaan henkilökohtaiset tietosi mielipidekysely lopussa tai antamaan luottokorttitiedot $1 maksua varten, joka menee väitettyihin lähetyskuluihin. Rikolliset käyttävät kaikkia näitä tekniikoita kiristämään arvokkaita henkilökohtaisia tietoja tai pakottamaan käyttäjät ostamaan hyödyttömiä tuotteita tai tilaamaan tekaistuja palveluita.

Älä siis lankea tähän temppuun. Jos törmäät uudelleenohjauksiin epäilyttäville sivuille, pop-up mainoksiin, selaimen hidastumisiin ja muihin oireisiin, niin poista Google Membership Reward niin pian kuin mahdollista, sillä mainosohjelman läsnäolo voi vaarantaa yksityisyyden ja tietokoneen turvallisuuden, turvallisuusasiantuntijat raportoivat.

Vältä potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ja älä joudu tekemisiin kiristäjien kanssa

Mainosohjelmat ja muut PUPit yleensä pääsevät käyttäjien laitteille shareware ja freeware latauksen yhteydessä. Ilmaisohjelman kehittäjät yleensä palkkaavat mainosohjelman tekijöitä. Siksi yksi osapuoli saa maksuja jokaisesta asennuksesta (pay-per-isntall), kun toinen paransi ohjelman levitystä. Kun molemmat osapuolet hyötyvät, niin loppukäyttäjää käytetään vain jättimäisessä rahanteko koneessa ja hän kärsii PUPin huonoista vaikutuksista.

Ohjelmien niputus on laillista. Vaikka käyttäjät eivät voi tehdä mitään tämän yhteistyön estämiseksi, niin he voivat tehdä useita asioita välttääkseen potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen:

 • Vältä kyseenalaisia sivustoja ja älä lataa ohjelmia ennen kuin luet siitä artikkeleita tai arvosteluja;
 • Kun olet asennusvelhossa, niin kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja lue ohjeet tarkasti;
 • Älä paina Next painiketta jatkuvasti prosessin nopeuttamiseksi;
 • Kun sinulle tyrkytetään Suositeltua/Pika-asennusta, niin valitse Edistynyt tai Kustomoitu tapa niiden sijaan;
 • Poista kaikki ruksi, jotka on merkitty PDF muuntajiin, registery cleanereihin, codec paketteihin, latausmanagereihin ja vastaaviin hyödyttömiin ohjelmiin, jatka asennusta vasta sen jälkeen

Tämän lisäksi, useat Antiviruksen estävät potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn koneelle. Muista pitää reaaliaikainen suoja päällä aina.

Poista Google Membership Reward pop-upit selaimeltasi

Käyttäjät voivat luulla, että selaimen sulkeminen on ainoa mitä pitää tehdä, jotta voidaan poistaa Google Membership Reward hälytykset lopullisesti. Se voi olla totta joissain tapauksissa. Jos uudelleenohjaukset kyseenalaisille sivuille ilmaantuvat aina, niin mainosohjelman poisto on ainoa ratkaisu ongelmaan, koska tartunnan oireet eivät lopu.

Google Membership Reward poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Voit käyttää maineikasta turvaohjelmaa, ja se tekee kaiken puolestasi. Sinun pitää vain suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Voit vaihtoehtoisesti käyttää meidän manuaalisia ohjeita Google Membership Reward viruksen poistoon. Tämä prosessi voi kuitenkin olla liian monimutkainen käyttäjille, jotka eivät ole kokeneita tietokoneen käytössä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google Membership Reward Poisto-ohje:

Poista Google Membership Reward Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Google Membership Reward tekaistut hälytykset Windows laitteelta, käytä näitä ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Google Membership Reward sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Google Membership Reward tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Google Membership Reward Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Google Membership Rewards iPad, iPhone tai muulta iOS laitteelta, seuraa näitä askeleita. Periaatteessa sinun pitää poistaa kaikki kyseenalaiset ohjelmat järjestelmästä, jotka voivat liittyä mainosohjelmaan.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google Membership Reward tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Google Membership Reward Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Google Membership Reward sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Google Membership Reward poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Google Membership Reward Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Google Membership Reward pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Google Membership Reward Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Varmistaaksesi, että poistat kaikki merkit PUPista Mozilla Firefox selaimelta, suorita seuraavat askeleet:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Google Membership Reward sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Google Membership Reward poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Google Membership Reward Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi tekaistut hälytykset, nollaa Google Chrome nettiselain:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Google Membership Reward sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Google Membership Reward poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Google Membership Reward Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Google Membership Reward tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Google Membership Reward poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Google Membership Reward rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä