Poista Idle Buddy virus (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2018

Idle Buddy viruksen Poisto-ohje

Mikä on Idle Buddy virus?

Idle Buddy virus on osa IdleBuddy sovellusta

Idle Buddy viruksen kuva

Idle Buddy on potentiaalisesti vaarallinen tiedosto, joka on yksi IdleBuddy sovelluksen elementeistä. Yleensä tämä tiedosto sijaitsee C:\Program Files tai C:\Program Files (x86) kansiossa. Viruksen käynnistystiedosto on nimeltään ibservices.exe ja se voidaan löytää käynnissä tehtävienhallinnassa. Tällä hetkellä ei ole luotettavaa tietoa, joka vahvistaisi mitä toimia ohjelma suorittaa. Asiantuntijat neuvovat kuitenkin pysymään varuillaan.

Nimi Idle Buddy virus, IdleBuddy;
Tyyppi Haittaohjelma
Vaaran Taso Korkea
Oireet Alkaa käyttämään CPU tehoa ja voi vakoilla käyttäjää.
Poisto Me ehdotamme poistamaan Idle Buddy viruksen FortectIntego ohjelmalla, koska virus on todella monimutkainen.

Idle Buddy virus voidaan valitettavasti suunnitella suorittamaan useita tekaistuja toimia, kuten louhimaan kryptovaluuttaa taustalla. Toisin sanoen, se käyttää tietokoneesi tehoa luodakseen digitaalista valuuttaa hakkereille. Tämän lisäksi, tällaiset toimet vahingoittavat PC järjestelmää, ja siitä voi tulla tulevaisuudessa hyödytön.

Tämän lisäksi asiantuntijat varoittavat, että IdleBuddy virus voi kerätä tietoa uhrin tietokoneesta ja sen omistajasta. Myös vakoiluohjelma ominaisuudet antavat rikollisten varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitiedot, salasanat, käyttäjänimet, jne. Jos siis pidät tämän verkkouhan järjestelmässäsi, olet vaarassa kohdata rahojen menetyksen.

Jos haittaohjelman luojien tarkoitukset ovat suurempia, niin tämä vaarallinen ohjelma voidaan ohjelmoida avaamaan takaovia vaarallisille ja pahamaineisille lunnasohjelmille tai muille uhille. Jos tämä on tapahtunut, niin sinun pitää poistaa Idle Buddy virus niin pian kuin mahdollista.

Idle Buddy viruksen esimerkkiIdle Buddy virus on potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka toimii ibservice.exe prosessina IdleBuddy sovelluksessa.

Koska asiantuntijat yhä analysoivat IdleBuddy sovellusta, me emme suosittele Idle Buddy viruksen manuaalista poistoa. Ei ole mitään takuita, ettet vahingoita järjestelmääsi, kun koeta poistaa sitä. Siksi on viisainta turvautua ammattilaisten apuun.

Voit poistaa Idle Buddy viruksen myös tehokkaalla antivirus ohjelmalla. Muista kuitenkin varmistaa, että valitset oikean ohjelman, koska verkossa on useita huijauksia, jotka tarjoavat väärennettyjä turvaohjelmia. Meidän parhaat valintamme ovat FortectIntego tai Malwarebytes.

Haittaohjelman hyökkäyksen vektorien selitys

Verkkorikolliset ovat nykyään perillä ihmisten psykologiasta ja verkkourkinta tekniikoista. He yleensä käyttävät petollisia tapoja huijatakseen ihmiset lataamaan viruksia manuaalisesti järjestelmään. Analyysien mukaan yleisin paikka haittaohjelmille on vertaisverkko (P2P) tiedostojen jakosivut.

Tällaiset verkkosivut usein promotoivat ohjelmien kräkkejä tai vastaavia laittomia latauksia. Ihmiset ovat usein myös kiinnostuneita hankkimaan ohjelmia tällaisilta epäluotettavilta sivuilta, ja rikolliset käyttävät tätä hyväkseen. He saavat haittaohjelman näyttämään lailliselta ohjelmalta ja laittavat sen verkkoon. Siten useat ihmiset lataavat viruksia tietämättään.

Voit kuitenkin suojata tietokonettasi välttämällä hämäriä sivustoja ja tarjouksia hankkia ohjelmia. Tämän lisäksi sinun kannattaa asentaa ohjelmat vain virallisilta sivuilta tai virallisilta levittäjiltä. Jos et osaa tunnistaa tekaistuja ohjelmia, niin käytä antivirus ohjelmaa reaaliaikaisella suojalla.

Idle Buddy viruksen poisto voi auttaa sinua välttämään järjestelmän vahingot

Kuten me olemme maininneet aikaisemmin, jos pidät IdleBuddy viruksen järjestelmässä, niin se voi aiheuttaa lisää vahinkoa. Viisain valinta on siis poistaa tämä verkkouhka. Et voi valitettavasti tehdä sitä manuaalisesti.

Idle Buddy viruksen poisto vaatii IT-teknikon konsultaatiota tai tehokasta antivirusta. Verkossa on useita tehottomia ohjelmia, joten me haluamme säästää sinun aikaasi ja suosittelemme parhaita ohjelmia sinulle. Löydät ne alla olevasta listasta.

Ennen kuin poistat Idle Buddy viruksen automaattisesti, on hyvä tarkistaa alla olevat ohjeet, jotka näyttävät kuinka voit poistaa epäilyttävät ohjelmat. DieViren.de tiimin mukaan, tämä haittaohjelma on sukua IdleBuddy sovellukselle. Sinun pitää poistaa myös se, jotta voit varmistaa, että virus ei palaa takaisin.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Idle Buddy viruksen Poisto-ohje

WindowsmacOS

Poista Windowsista

Sinun pitää ehkä poistaa epäilyttävät ohjelmat, jos haluat poistaa haittaohjelmaan liittyvät komponentit Windows järjestelmästäsi.

Poistaaksesi Idle Buddy virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Idle Buddy virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.
WindowsmacOS

Poista Idle Buddy Mac OS X järjestelmästä

Puhdista Mac tietokoneesi kaikista tuntemattomista sovelluksista, jotka voivat tukea haittaohjelman aktiviteetteja.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Idle Buddy tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Idle Buddy rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä