Vakavuus luokka:  
  (30/100)

Poista Idle Buddy virus (Poisto-opas) - päivitetty syys 2019

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Idle Buddy virus on osa IdleBuddy sovellusta

Idle Buddy viruksen kuva

Idle Buddy on potentiaalisesti vaarallinen tiedosto, joka on yksi IdleBuddy sovelluksen elementeistä. Yleensä tämä tiedosto sijaitsee C:\Program Files tai C:\Program Files (x86) kansiossa. Viruksen käynnistystiedosto on nimeltään ibservices.exe ja se voidaan löytää käynnissä tehtävienhallinnassa. Tällä hetkellä ei ole luotettavaa tietoa, joka vahvistaisi mitä toimia ohjelma suorittaa. Asiantuntijat neuvovat kuitenkin pysymään varuillaan.

Nimi Idle Buddy virus, IdleBuddy;
Tyyppi Haittaohjelma
Vaaran Taso Korkea
Oireet Alkaa käyttämään CPU tehoa ja voi vakoilla käyttäjää.
Poisto Me ehdotamme poistamaan Idle Buddy viruksen Reimage ohjelmalla, koska virus on todella monimutkainen.

Idle Buddy virus voidaan valitettavasti suunnitella suorittamaan useita tekaistuja toimia, kuten louhimaan kryptovaluuttaa taustalla. Toisin sanoen, se käyttää tietokoneesi tehoa luodakseen digitaalista valuuttaa hakkereille. Tämän lisäksi, tällaiset toimet vahingoittavat PC järjestelmää, ja siitä voi tulla tulevaisuudessa hyödytön.

Tämän lisäksi asiantuntijat varoittavat, että IdleBuddy virus voi kerätä tietoa uhrin tietokoneesta ja sen omistajasta. Myös vakoiluohjelma ominaisuudet antavat rikollisten varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitiedot, salasanat, käyttäjänimet, jne. Jos siis pidät tämän verkkouhan järjestelmässäsi, olet vaarassa kohdata rahojen menetyksen.

Jos haittaohjelman luojien tarkoitukset ovat suurempia, niin tämä vaarallinen ohjelma voidaan ohjelmoida avaamaan takaovia vaarallisille ja pahamaineisille lunnasohjelmille tai muille uhille. Jos tämä on tapahtunut, niin sinun pitää poistaa Idle Buddy virus niin pian kuin mahdollista.

Idle Buddy viruksen esimerkki
Idle Buddy virus on potentiaalisesti vaarallinen ohjelma, joka toimii ibservice.exe prosessina IdleBuddy sovelluksessa.

Koska asiantuntijat yhä analysoivat IdleBuddy sovellusta, me emme suosittele Idle Buddy viruksen manuaalista poistoa. Ei ole mitään takuita, ettet vahingoita järjestelmääsi, kun koeta poistaa sitä. Siksi on viisainta turvautua ammattilaisten apuun.

Voit poistaa Idle Buddy viruksen myös tehokkaalla antivirus ohjelmalla. Muista kuitenkin varmistaa, että valitset oikean ohjelman, koska verkossa on useita huijauksia, jotka tarjoavat väärennettyjä turvaohjelmia. Meidän parhaat valintamme ovat Reimage tai Malwarebytes.

Haittaohjelman hyökkäyksen vektorien selitys

Verkkorikolliset ovat nykyään perillä ihmisten psykologiasta ja verkkourkinta tekniikoista. He yleensä käyttävät petollisia tapoja huijatakseen ihmiset lataamaan viruksia manuaalisesti järjestelmään. Analyysien mukaan yleisin paikka haittaohjelmille on vertaisverkko (P2P) tiedostojen jakosivut.

Tällaiset verkkosivut usein promotoivat ohjelmien kräkkejä tai vastaavia laittomia latauksia. Ihmiset ovat usein myös kiinnostuneita hankkimaan ohjelmia tällaisilta epäluotettavilta sivuilta, ja rikolliset käyttävät tätä hyväkseen. He saavat haittaohjelman näyttämään lailliselta ohjelmalta ja laittavat sen verkkoon. Siten useat ihmiset lataavat viruksia tietämättään.

Voit kuitenkin suojata tietokonettasi välttämällä hämäriä sivustoja ja tarjouksia hankkia ohjelmia. Tämän lisäksi sinun kannattaa asentaa ohjelmat vain virallisilta sivuilta tai virallisilta levittäjiltä. Jos et osaa tunnistaa tekaistuja ohjelmia, niin käytä antivirus ohjelmaa reaaliaikaisella suojalla.

Idle Buddy viruksen poisto voi auttaa sinua välttämään järjestelmän vahingot

Kuten me olemme maininneet aikaisemmin, jos pidät IdleBuddy viruksen järjestelmässä, niin se voi aiheuttaa lisää vahinkoa. Viisain valinta on siis poistaa tämä verkkouhka. Et voi valitettavasti tehdä sitä manuaalisesti.

Idle Buddy viruksen poisto vaatii IT-teknikon konsultaatiota tai tehokasta antivirusta. Verkossa on useita tehottomia ohjelmia, joten me haluamme säästää sinun aikaasi ja suosittelemme parhaita ohjelmia sinulle. Löydät ne alla olevasta listasta.

Ennen kuin poistat Idle Buddy viruksen automaattisesti, on hyvä tarkistaa alla olevat ohjeet, jotka näyttävät kuinka voit poistaa epäilyttävät ohjelmat. DieViren.de tiimin mukaan, tämä haittaohjelma on sukua IdleBuddy sovellukselle. Sinun pitää poistaa myös se, jotta voit varmistaa, että virus ei palaa takaisin.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Idle Buddy viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS X

Poista Idle Buddy Windows järjestelmistä

Sinun pitää ehkä poistaa epäilyttävät ohjelmat, jos haluat poistaa haittaohjelmaan liittyvät komponentit Windows järjestelmästäsi.

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista Idle Buddy sekä siihen liittyvät ohjelmat
    Täällä, etsi Idle Buddy tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS X

Poista Idle Buddy Mac OS X järjestelmästä

Puhdista Mac tietokoneesi kaikista tuntemattomista sovelluksista, jotka voivat tukea haittaohjelman aktiviteetteja.

  1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
  2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Idle Buddy tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-idle-buddy-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä