Jätä huomioimatta kaikki kirjeet, jotka tarjoavat ilmaista Windows 8 lisenssiä, ne ovat huijausta!

Ignore all spam letters that offer to download Windows 8 license, they are fake!Kaikki Microsoftin käyttäjät ovat nauttineet uusimmasta käyttöjärjestelmästä, Windows 8, joka on vihdoin julkaistu. Kuitenkin sinun ei pitäisi huomioida mitään missä sinulle tarjotaan käyttöjärjestelmän lisenssiä ilmaiseksi. Uusimpien uutisten mukaan rikolliset ovat levittäneet tekaistuja Windows 8- lisenssejä, jotka tartuttavat käyttäjän koneen haittaohjelmilla. Kuten monet muutkin tälläiset tartunnan, niin tämäkin leviää roskapostin avulla.

GFI Labs:n turvallisuusvastaavan mukaan, joka on löytänyt tämän huijauksen, spammerit levittävät viestejä joissa tarjotaan ilmaista Windows 8:aa. Tarkemmin sanottuna viestissä ilmoitetaan, että “You can download your Microsoft Windows License here”. Jos klikkaat tätä linkkiä, vie se sinut joillekkin venäläisille sivustoille, mikä johtaa vaarallisiin hyökkäyksiin viruksen toimesta. Turvallisuutta tutkivien henkilöiden mukaan tämä on “Blackhole-Cridex” tai Cridex:n Troijalainen (hevonen), jota hakkerit käyttävät saadakseen uhrin henkilökohtaisia tietoja.

Roskapostit ovat auttaneet rikollisia jo ikuisuuksia, sillä kaikki haluavat jotain ilmaiseksi. Microsoft on levittänyt Windows 8:aa vain lyhyen ajan, joten ei ole ihme, että tähän on kiinnitetty huomiota ja pyritty hyväksikäyttämään likaisiin tarkoituksiin. Ennen kuin lankeat lataamaan viruksen Windows 8:n sijasta, mieti, että onko mahdollista saada sähköpostia Microsoftilta, jossa tarjotaa ilmaista versiota heidän uusimmasta käyttöliittymästään.

2spyware suosittelee jättämään kaikki sähköpostit huomioimatta joiden alkuperää et tiedä. Lisäksi, jos olet jo avannut tälläisiä viestejä niin tarkista koneesi virusturvalla ja varmista, että koneellasi ei ole tartuntoja.

Lähde: GFI.com/blog

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa