Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto JS.Crypto Ransomware (Ilmainen Opas)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

HUOMIO! JS.Crypto Lunnasohjelmaa (tunnetaan myös nimellä Ransom32) levitetään Internetissä client.scr tiedostona. Uhrien mukaan, se leviää yleensä roskapostin liitteenä tai se voidaan käynnistää kun PC käyttäjä klikkaa Troijalaisen saastuttamaa mainosta/linkkiä. Kun se on järjestelmässä (voi vaikuttaa Windows, Linux, ja Mac Järjestelmään), se voi salata henkilökohtaiset tiedostot, kuten valokuvat, dokumentit, musiikin, jne. ja vaatia lunnaita niiden takaisin saamiseksi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, ei ole muuta tapaa poistaa salausta JS.Crypto Lunnasohjelman saastuttamista tiedostoista kuin maksaa lunnaat. Se on valitettavaa, mutta jos paljastat luottokorttitietosi, koko nimesi ja muut tiedot verkkorikollisille niin se on riski joka voi johtaa ongelmiin, kuten varkaudet pankkitililtäsi, tulevaisuudessa.

Onko JS.Crypto tavallinen lunnasohjelma?

Lunnasohjelma-analyytikot varottavat, että JS.Crypto EI OLE tavallinen verkkouhka. Jos lunnasohjelmat jotka me jo tunemme yleensä ottavat kohteekseen Windows alusta ja eivät edes katso Linux tai Mac Järjestelmiin, niin myös nyt näiden alustojen käyttävät voivat saada tartunnan. JS.Crypto virus perustuu JavaScriptiin. Verkkohuijarit ovat myös ottaneet käyttöön NW.js rakenteen, tämä antaa mahdollisuuden asettua useisiin alustoihin (Windows, Mac, Linux).

JS.Crypto Ransomware infection

Kuinka se toimii?

Kun mietitään muita JS.Crypto virus ominaisuuksia niin se vaikuttaa olevan samanlainen kuin muut lunnasohjelman tyyppiset tietokonetartunnat. Kun se pääsee kohdejärjestelmään niin se asentaa %Temp% ja %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup kansiot Windows käynnistykseen (ChromeService.lnk). Tämän lisäksi se suojelee itseään, että sitä ei tunnisteta ja poisteta helposti, luomalla tiedostoja, kuten chrome.exe, ffmpegsumo.dll, s.exe, msgbox.vbs, u.vbs, rundll32.exe, sekä useita muita. Samaan aikaan JS.Crypto lunnasohjelma suorittaa tiedostojen salauksen, joka on syy miksi et pääse käsiksi .jpeg, .mp3, .mpeg, .dot, .jpg, .pmd, .mp4, .sdf, .docx, .ppj, .3gp, .aet, ja muihin laajennuksiin. Tämän kaiken lisäksi voit saada tällaisen hälytyksen:

ALL YOUR PERSONAL FILES HAS BEEN ENCRYPTED

All your data (photos, documents, databases, etc.) have been encrypted with a private and unique key generated for this computer. This means that you will not be able to access your files anymore until they are decrypted. The private key is stored in our servers and the only way to receive your key to decrypt your files is making a payment.

Kuten me olemme jo kertoneen, poistaaksesi salauksen tiedostoista jotka JS.Crypto haittaohjelma salasi, sinun pitää maksaa lunnaat. Tällä hetkellä, vaadittu summa jota vaaditaan ei ole suuri muihin lunnasohjelmiin verrattuna. Vaadittu lunnas on 0.1 Bitcoinia (noin $35) joka pitää maksaa neljän päivän kuluessa. Tämän jälkeen summa tuplaantuu tai jopa enemmän. Jos tiedostosi on jo salattu ja olet saanut JS.Crypto lunnasohjelma ilmoituksen, sinun pitää poistaa JS.Crypto lunnasohjelma ReimageIntego ohjelmalla tai muulla ammattilaisten haittaohjelman poistajalla ja palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos et ole koskaan tehnyt varmuuskopioita niin voit joutua vakaviin ongelmiin koska ei ole työkalua jolla voit palauttaa tiedostosi. Ennen kuin maksat lunnaat niin mieti kahdesti ennen kuin paljastat luottokorttitietosi ja muut arkaluontoiset tietosi, tämä voi johtaa varkauteen pankkitililtäsi.

Kuinka tämä lunnasohjelma saastuttaa järjestelmät?

Löytyy useita tapoja joilla JS.Crypto virus leviää. Se voidaan asentaa järjestelmään tekaistuilla päivityksillä (Java, Media Player, VLC player, jne.), roskapostin liitteinä, epäilyttävillä kolmansien osapuolien ohjelmilla, torrent tiedostoilla, jne. Siksi on tärkeää pysyä erossa kyseenalaisista materiaaleista. Useimmissa tapauksissa, ihmiset huijataan asentamaan JS.Crypto virus roskapostien kautta jotka kertovat puuttuvista maksuista, ennalta maksetuista ostoista, veroista ja vastaavista asioista. Siksi sinun pitää olla todella varovainen ja jos löydät kirjoitus-, kielioppivirheitä tai muita virheitä viestin otsikossa niin älä avaa liitteitä. Tämän lisäksi, pidä PC:si vapaana viruksista, asenna ammattilaisten haittaohjelman poistaja ja pidä se päivitettynä. Se estää vaarallisten ja potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn koneelle ja takaa PC:n vakauden.

Jos, valitettavasti, JS.Crypto lunnasohjelma on jo koneellaasi niin muista poistaa se HETI. Saadaksesi lisää tietoa JS.Crypto poistosta, mene sivulle 2.

Miten voit käsitellä lunnasohelmia, kuten tämä?

Jos luulet, että on helppo poistaa JS.Crypto virus niin olet todella sinisilmäinen. Tällaiset tartunnat kuuluvat korkeimpaan vaaraluokkaan ja niiden juuret ovat syvällä järestelmässä, niitä ei yleensä voida poistaa manuaalisesti. Jos kuitenkin haluat koettaa JS.Crypto manuaalista poistoa niin voit seurata alla olevia ohjeita. Teet sen kuitenkin omalla vastuullasi, koska riskinä on poistaa väärät tiedostot, järjestelmän vahingoittaminen tai joidenkin vaarallisten komponenttien jättäminen koneelle. Jotta voit siis poistaa JS.Crypto viruksen lopullisesti, me suosittelemme käyttämään ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen JS.Crypto Ransomware Poisto-ohje:

Poista JS.Crypto Ransomware käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto JS.Crypto Ransomware

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita JS.Crypto Ransomware poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista JS.Crypto Ransomware käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen JS.Crypto Ransomware pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että JS.Crypto Ransomware on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi JS.Crypto Ransomware ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä