Poisto JS.Crypto Ransomware (Ilmainen Opas)

JS.Crypto Ransomware Poisto-ohje

Mikä on JS.Crypto lunnasohjelma?

HUOMIO! JS.Crypto Lunnasohjelmaa (tunnetaan myös nimellä Ransom32) levitetään Internetissä client.scr tiedostona. Uhrien mukaan, se leviää yleensä roskapostin liitteenä tai se voidaan käynnistää kun PC käyttäjä klikkaa Troijalaisen saastuttamaa mainosta/linkkiä. Kun se on järjestelmässä (voi vaikuttaa Windows, Linux, ja Mac Järjestelmään), se voi salata henkilökohtaiset tiedostot, kuten valokuvat, dokumentit, musiikin, jne. ja vaatia lunnaita niiden takaisin saamiseksi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, ei ole muuta tapaa poistaa salausta JS.Crypto Lunnasohjelman saastuttamista tiedostoista kuin maksaa lunnaat. Se on valitettavaa, mutta jos paljastat luottokorttitietosi, koko nimesi ja muut tiedot verkkorikollisille niin se on riski joka voi johtaa ongelmiin, kuten varkaudet pankkitililtäsi, tulevaisuudessa.

Onko JS.Crypto tavallinen lunnasohjelma?

Lunnasohjelma-analyytikot varottavat, että JS.Crypto EI OLE tavallinen verkkouhka. Jos lunnasohjelmat jotka me jo tunemme yleensä ottavat kohteekseen Windows alusta ja eivät edes katso Linux tai Mac Järjestelmiin, niin myös nyt näiden alustojen käyttävät voivat saada tartunnan. JS.Crypto virus perustuu JavaScriptiin. Verkkohuijarit ovat myös ottaneet käyttöön NW.js rakenteen, tämä antaa mahdollisuuden asettua useisiin alustoihin (Windows, Mac, Linux).

Kuinka se toimii?

Kun mietitään muita JS.Crypto virus ominaisuuksia niin se vaikuttaa olevan samanlainen kuin muut lunnasohjelman tyyppiset tietokonetartunnat. Kun se pääsee kohdejärjestelmään niin se asentaa %Temp% ja %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup kansiot Windows käynnistykseen (ChromeService.lnk). Tämän lisäksi se suojelee itseään, että sitä ei tunnisteta ja poisteta helposti, luomalla tiedostoja, kuten chrome.exe, ffmpegsumo.dll, s.exe, msgbox.vbs, u.vbs, rundll32.exe, sekä useita muita. Samaan aikaan JS.Crypto lunnasohjelma suorittaa tiedostojen salauksen, joka on syy miksi et pääse käsiksi .jpeg, .mp3, .mpeg, .dot, .jpg, .pmd, .mp4, .sdf, .docx, .ppj, .3gp, .aet, ja muihin laajennuksiin. Tämän kaiken lisäksi voit saada tällaisen hälytyksen:

ALL YOUR PERSONAL FILES HAS BEEN ENCRYPTED

All your data (photos, documents, databases, etc.) have been encrypted with a private and unique key generated for this computer. This means that you will not be able to access your files anymore until they are decrypted. The private key is stored in our servers and the only way to receive your key to decrypt your files is making a payment.

Kuten me olemme jo kertoneen, poistaaksesi salauksen tiedostoista jotka JS.Crypto haittaohjelma salasi, sinun pitää maksaa lunnaat. Tällä hetkellä, vaadittu summa jota vaaditaan ei ole suuri muihin lunnasohjelmiin verrattuna. Vaadittu lunnas on 0.1 Bitcoinia (noin $35) joka pitää maksaa neljän päivän kuluessa. Tämän jälkeen summa tuplaantuu tai jopa enemmän. Jos tiedostosi on jo salattu ja olet saanut JS.Crypto lunnasohjelma ilmoituksen, sinun pitää poistaa JS.Crypto lunnasohjelma FortectIntego ohjelmalla tai muulla ammattilaisten haittaohjelman poistajalla ja palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos et ole koskaan tehnyt varmuuskopioita niin voit joutua vakaviin ongelmiin koska ei ole työkalua jolla voit palauttaa tiedostosi. Ennen kuin maksat lunnaat niin mieti kahdesti ennen kuin paljastat luottokorttitietosi ja muut arkaluontoiset tietosi, tämä voi johtaa varkauteen pankkitililtäsi.

Kuinka tämä lunnasohjelma saastuttaa järjestelmät?

Löytyy useita tapoja joilla JS.Crypto virus leviää. Se voidaan asentaa järjestelmään tekaistuilla päivityksillä (Java, Media Player, VLC player, jne.), roskapostin liitteinä, epäilyttävillä kolmansien osapuolien ohjelmilla, torrent tiedostoilla, jne. Siksi on tärkeää pysyä erossa kyseenalaisista materiaaleista. Useimmissa tapauksissa, ihmiset huijataan asentamaan JS.Crypto virus roskapostien kautta jotka kertovat puuttuvista maksuista, ennalta maksetuista ostoista, veroista ja vastaavista asioista. Siksi sinun pitää olla todella varovainen ja jos löydät kirjoitus-, kielioppivirheitä tai muita virheitä viestin otsikossa niin älä avaa liitteitä. Tämän lisäksi, pidä PC:si vapaana viruksista, asenna ammattilaisten haittaohjelman poistaja ja pidä se päivitettynä. Se estää vaarallisten ja potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn koneelle ja takaa PC:n vakauden.

Jos, valitettavasti, JS.Crypto lunnasohjelma on jo koneellaasi niin muista poistaa se HETI. Saadaksesi lisää tietoa JS.Crypto poistosta, mene sivulle 2.

Miten voit käsitellä lunnasohelmia, kuten tämä?

Jos luulet, että on helppo poistaa JS.Crypto virus niin olet todella sinisilmäinen. Tällaiset tartunnat kuuluvat korkeimpaan vaaraluokkaan ja niiden juuret ovat syvällä järestelmässä, niitä ei yleensä voida poistaa manuaalisesti. Jos kuitenkin haluat koettaa JS.Crypto manuaalista poistoa niin voit seurata alla olevia ohjeita. Teet sen kuitenkin omalla vastuullasi, koska riskinä on poistaa väärät tiedostot, järjestelmän vahingoittaminen tai joidenkin vaarallisten komponenttien jättäminen koneelle. Jotta voit siis poistaa JS.Crypto viruksen lopullisesti, me suosittelemme käyttämään FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen JS.Crypto Ransomware Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista JS.Crypto Ransomware käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen JS.Crypto Ransomware pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että JS.Crypto Ransomware on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi JS.Crypto Ransomware ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä