Vakavuus luokka:  
  (77/100)

KMSPico virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Tyyppi: Haittaohjelma

Kuinka KMSPico virus toimii?

KMSPico virus

Vaikka tietokoneen käyttäjät etsivät KMSPico ilmaista latauslinkkiä, me emme suosittele sen tekemistä. KMSPico on todella vaarallinen tiedosto, se tunnetaan Windows aktivoijana. Se ei liity mitenkään Microsoftiin ja se on laiton työkalu, joka voi saastuttaa tietokoneesi vaarallisilla viruksilla. Vaikka se ei itsessään ole vaarallinen niin useimmat sivustot jotka tarjoavat sen latauslinkkiä ovat epäluotettavia ja koettavat levittää haittaohjelmia. Se on kuitenkin odotettavaa sivuilta jotka tarjoavat laittomia ohjelmia.

Kuten me olemme jo maininneet, KMSPico aktivoija voi noutaa vakavia tietokone viruksia tietokoneesi järjestelmään koska verkkorikolliset tietävät useiden tietokoneen käyttäjien etsivän hyviä tietokone ohjelmia ilmaiseksi. Tämä ei ole suositeltavaa käytöstä. Verkkorikolliset koettavat käyttää hyväkseen käyttäjiä jotka koettavat saada ohjelmia ilmaiseksi.

Siksi he saastuttavat tietokone ohjelmia joita halutaan eniten todella vaarallisilla komponenteilla, kuten Troijalaisilla tai madoilla, sekä harmittomilla uhilla, kuten mainosohjelmilla. On huomattu, että KMSPico virus promotoi usein mainosohjelmia ja siksi turvallisuusasiantuntijat kutsuvat sitä KMSPico mainosohjelmaksi. Tämä ei kuitenkaan ole oikea kategoria sille.

KMSPico virus

Me todella haluamme ETTET lataa ja käytä tällaisia laittomia työkaluja. Se EI todellakaan ole turvallinen työkalu. Et voi myöskään koskaan tietää mitä ylimääräisiä ominaisuuksia sillä on. Jos haluat käyttää turvallista ja laillista ja täyttä Windowsia niin sinun kannattaa ostaa virallinen lisenssiavain Microsoftilta. Toinen epäilyttävä tosiasia KMSPico ohjelmassa on, että se pystyy lopettamaan kaikki aktiiviset turvallisuusohjelmat tietokoneella jossa se on.

Tämä on selkeä merkki, että tämä ohjelma voit aiheuttaa potentiaalisen vaaran. Jos olet asentanut tämän laittoman ohjelman niin me todella suosittelemme sinua tarkistamaan tietokoneesi haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage jotta voit nähdä oletko asentanut vaarallisia ohjelmia KMSPico zipin mukana. Pidä aina mielessäsi, että kaikkein vaarallisimmat sovellukset yleensä eivät paljasta olemassaoloaan nopeasti. Ne voivat koettaa kerätä arkaluontoisia tietoja sinusta pitkän aikaa tai iskevät yhtäkkiä lataamalla ylimääräisiä haittaohjelmia tietokoneellesi.

Kuinka KMSPico haittaohjelma voi tuoda muita ohjelmia PC:lle?

Kuten me olemme jo maininneet, KMSPico crackin pitäisi olla itsessään turvallinen. Useat tietokoneen käyttäjät valittavat, että KMSPico ei toimi tai että he ovat huomanneet joitain muita epäilyttäviä tapahtumia sen lataamisen jälkeen. Se on helppo selittää miksi käyttäjät näkevät tällaisia toimia.

Ongelmana on, että vaarallistan tai potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta, se auttaa heitä levittämään hämäriä ohjelmiaan muiden ilmaisohjelmien mukana. Tässä tapauksessa, KMSPico asennukset voivat näyttää sinulle muita ohjelmia joita voit ladata ja asentaa samaan aikaan kuin KMSPico. OLE VAROVAINEN, koska nämä valinnaiset komponentit voivat olla vaarallisia ja vahingoittaa tietokoneesi järjestelmää! On sanomattakin selvää, laittomien ohjelmien suosittelemat sovellukset ovat todella kyseenalaisia.

KMSPico poisto-ohjeet.

KMSPico virus on todella epäluotettava, vaikka voit poistaa sen manuaalisesti, et voi koskaan tietää oletko asentanut joitan haittaohjelmia sen mukana. Siksi me suosittelemme tarkistamaan PC:n tehokkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage ja poistamaan kaikki kriittiset ohjelmat ja tiedostot automaattisesti. Jos haluat poistaa KMSPico ohjelman niin poista seuraavat tiedostot ja kansiot tietokoneeltasi:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Muut tiedostot ja kansiot jotka pitää poistaa:

Poista AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms sekä Access_KMS_Client.PL.xrm-ms ja muut tiedostot KMSPico kansiosta C:\Program Files kohteesta. Mene Start Menu > Programs ja poista KMSPico kansio myös sieltä.

Me suosittelemme tutkimaan tarkasti Windows Rekisterin ja poistamaan kaikki rekisteriavaimet jotka liittyvät tähän ohjelmaan. Tämä toimenpide on kohtalaisen haastava ja me emme suosittele tekemään mitään muutoksia Windows Rekisteriin jos et ole kokenut tietokoneen käyttäjä. Muussa tapauksessa voit poistaa joitain tiedostoja ja saastuttaa muita ohjelmia.

Voit poistaa KMSPico ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan KMSPico virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma KMSPico virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
KMSPico virus kuvankaappaus
KMSPico virus kuvankaappaus

Manuaalinen KMSPico viruksen Poisto-ohje:

Poista KMSPico Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista KMSPico sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi KMSPico tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä