Poista KMSPico virus (Poisto-opas) - 2018 päivitys

KMSPico viruksen Poisto-ohje

Mikä on KMSPico virus?

KMSPico on vaarallinen työkalu, joka on suunniteltu aktivoimaan rekisteröimättömiä Microsoft tuotteita

KMSPico virusKMSPico on epäluotettava työkalu, jota tarjotaan aktiivisesti Windows 10, 7 tai Microsoft Office aktivointiin.

KMSPico on laiton ohjelma, jota tarjotaan aktivoimaan Windows 10 ja muita Windows järjestelmiä ilmaiseksi. Tämä avainten hallintajärjestelmä on valitettavasti vaarallinen ja se ei liity Microsoft yritykseen. Asiantuntijat sanovat, että käyttäjät voivat vaarantaa tietokoneensa tätä työkalua käyttämällä, sillä tällainen sovellus vaatii antivirus ohjelman ottamisen pois käytöstä. Tämän tuloksena järjestelmästä tulee haavoittuvainen PUP tai haittaohjelmille. Ihmiset silti etsivät KMSPico lataussivua, ohittaakseen Microsoftin rajoitukset ja saadakseen Windows tai Microsoft tuotteita ilmaiseksi. Yksikään niistä ei kuitenkaan tarjoa luotettavaa tietoa tämän työkalun toiminnasta. Ihmiset lankeavat yhä epäluotettavampiin artikkeleihin ja altistavat tietokoneensa useille uhille täysin tietämättään.

Nimi KMSPico
Tyyppi Laiton järjestelmä työkalu
Vaaran taso Korkea
Päätiedosto Secoh-qad.exe
Levitys Se voidaan ladata epäluotettavilta sivuilta tai se voi päästä järjestelmään ohjelmanippujen kautta
Mahdolliset vaarat Tietokoneet voidaan saastuttaa muilla epäluotettavilla ja potentiaalisesti vaarallisilla ohjelmilla
Poisto Poista KMSPico ja tarkista järjestelmä ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, varmistaaksesi sen olevan puhdas viruksista. Meidän paras valintamme on FortectIntego

Kun yritetään keskustella tästä työkalusta ja onko KMSPico turvallinen käyttää vai ei, niin sinun pitää ensin ymmärtää mitä termi KMS tai Key Management Service tarkoittaa. Todellisuudessa se on teknologia, jota Microsoft käyttää aktivoimaan palveluja paikallisverkon kautta ilman tarvetta yhdistää jokaiseen yksittäiseen tietokoneeseen.

Yleensä verkon ylläpitäjät yhdistävät KMS palvelimeen Remote Procedure Call avulla ja aktivoivat halutut palvelut. Vuodesta 2017 ja sitä ennen, kehittäjät, eettiset hakkerit, kuten he itsensä esittelevät, ovat tarjonneet tapaa korvata sen hetkinen avain uudella suuren määrän lisenssiavaimella ja mahdollisuuden sallia palvelut ottamatta yhteyttä KMS palvelimeen. Tällainen aktiviteetti on laitonta!

Ensimmäinen näkyvä ongelma, kun käytetään KMSpico Windows 10, 7 sekä muille järjestelmille, on sen meneminen vanhaksi ja se pitää uusia 180 päivän välein. Tämä tarkoittaa, että ohjelma pitää olla käynnissä tauotta, jotta sitä voidaan käyttää kunnolla. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että mitkään IT-asiantuntijat eivät ole kunnolla tunnistaneet tämän ohjelman ominaisuuksia ja se voi aiheuttaa enemmän ongelmia.

Me neuvomme käyttäjiämme pysymään erossa työkalusta tai poistamaan KMSPico prosessin yhdessä Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll vastaavien komponenttien kanssa heti. Laittomat ohjelmat voivat käyttää avoimia järjestelmän takaovia ja se voi houkuttaa yhä vaarallisempia ohjelmia. Siksi me suosittelemme pitämään tietokoneesi turvallisena ja puhtaana.

Jos uskot tietokoneesi oleva saastunut vaarallisella ohjelmalla, joka on tullut tämän ohjelman takia, sinun pitää suorittaa tarkistus FortectIntego ohjelmalla. Tämä antivirus tunnistaa nopeasti kaikki PUPit ja suorittaa KMSPico poiston, jos tarpeen. Se pitää myös järjestelmäsi suojattuna myös tulevaisuudessa.

Päävaarat KMSPico käyttöön liittyen

Vaikka ihmiset etsivät virallista KMSPico työkalua, tämä ohjelma ei ole Microsoftin hyväksymä ja sitä ei voida pitää laillisena. Asennuksen aikana se pyytää ottamaan kaikki turvaohjelmat käytöstä, tämä voi johtaa suojaamattomaan PC järjestelmään ja suurempaan mahdollisuuteen saastuttaa tietokone haittaohjelmalla.

Asiantuntijat ovat osoittaneet, että antivirus ohjelmat tunnistavat tämän sovelluksen hakkerointi työkaluna nimillä:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Kaiken tämän lisäksi, käyttäjät ovat törmänneet ongelmiin välityspalvelimen asetuksissa tämän työkalun asennuksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että piraattiohjelmat usein muokkaavat järjestelmän parametrejä ja häiritsevät laillisia ohjelmia. Siksi löytyy useita keskusteluja KMSpico viruksesta, joka heikentää nettiselaamista:

Do not install this. I warn you, I had turned off my antivirus and installed this program. End up with alot of malwares, 5 new strange apps and changed my browser data.

Siitä huolimatta, Reddit, Quora, sekä muut tekniset foorumit ovat yhä täynnä keskusteluja, jotka pyytävät jakamaan linkin ohjelman lataustiedostoon, tai jotka miettivät sovelluksen turvallisuutta. Ole varovainen, sillä löytyy useita ”asiantuntijoita” tähän työkaluun liittyen ja kertovat kuinka hyödyllinen ja turvallinen se on. Varo tällaisia tarinoita ja muista tarkistaa tiedot aina verkosta. Jos sinut on ohjattu lataamaan Kmspico, MyDigitalLife sivustolta, niin sinun kannattaa pysyä kaukana siitä.

KMSPico hakkerointi työkalu

Pidä mielessäsi, että ohjelma loukkaa Microsoftin sääntöjä. Ihmiset jotka ovat tämän työkalun takana eivät koskaan anna takuuta, että heidän ohjelmansa on turvallinen. Useita vuosia sitten, vaarallista asennustiedostoa käytettiin levittämään Domino lunnasohjelmaa. Myös mainosohjelmia on löydetty tämän aktivoijan latauksen jälkeen, ja siksi useat turvallisuustutkijat ovat alkaneet kutsumaan tätä vaarallista sovellusta mainosohjelmaksi.

Verkkorikolliset käyttävät hyväkseen sitä tosiasiaa, että ihmiset etsivät hyödyllisiä ilmaisohjelmia, joten he saastuttavat kaikkein suosituimmat tietokoneohjelmat vaarallisilla komponenteilla, kuten Troijalaiset ja madot, tai muilla uhilla, kuten mainosohjelmat. Tässä tapauksessa haittaohjelma laukaisee ongelmia, kuten tunkeilevat mainokset tai uudelleenohjaukset vaarallisille sivuille. Ei siis ole epäilystä, sinun pitää poistaa KMSPico, jotta voit pitää järjestelmäsi turvallisena.

Me EMME suosittele lataamaan ja käyttämään tällaisia laittomia työkaluja. KMS virus EI todellakaan ole turvallinen työkalu, joten pysy erossa sivuista, jotka yllä näytetään. Yleensä ne ilmaantuvat ensimmäisenä Google sivuilla ja näyttävät todella houkuttelevilta.

Ohjelman tukemat käyttöjärjestelmät

Kun työkalu laukaistiin virallisesti, sitä promotoitiin aktivoijana Windows sekä Microsoft Office tuotteilla. Sen kehittäjien mukaan, se voi ohittaa rajoitukset ja auttaa käyttäjiä tämän ohjelman käytössä, niin kauan kuin he haluavat. Ei kuitenkaan ole mitään epäilystä, että antivirus ohjelman sammuttaminen, että voit käyttää tätä ohjelmaa, ei ole vaihtoehto.

KMSPico Windows 10

Se on työkalun viimeisin versio, jonka pitäisi auttaa käyttäjiä ohittamaan rajoitukset ja saamaan mahdollisuuden käyttää Windows 10 ilman maksuja ja rajoituksia. Turvallisuusasiantuntijat EIVÄT kuitenkaan suosittele käyttämään tätä ohjelmaa, koska se on laitonta. Vaikka mainostajat ovat kertoneet, että Microsoft ei voi huomata sitä, tämä ei ole totta. Voit helposti saada sakot tai sinut voidaan lähettää vankilaan laittoman ohjelman käytöstä. Tällä hetkellä KMSPico on estetty Windows 10 järjestelmässä Windows Defenderin toimesta, joten käyttäjille tarjotaan reaaliaikaisen suojan poistamista käytöstä. Se on täysin naurettavaa.

KMSPico Windows 10

KMSPico Windows 7

Tämän version luvataan aktivoiva järjestelmä ilman käyttäjän osallistumista. Se ei kuitenkaan ole elinikäinen aktivointi, vaikka hakkerit sitä väittävät. Tämän lisäksi, ole varuillasi, että jotkin KMSPico Windows 7 lähteet on jo huomattu vaarallisiksi. Kun lataat työkalun, niin se voidaan laittaa suorittamaan vaarallisia aktiviteetteja, kun turva-aika on ohi. Aikaisemmin mainittuihin aktiviteetteihin kuuluvat arkaluontoisten tietojen kerääminen, haittaohjelmien asennus, jne.

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 on versio, jolla tarjotaan Microsoft rajoitusten ohittamista. Työkalu lupaa tarjota aidon lisenssin ja premium ominaisuudet täysin ilmaiseksi. Siitä huolimatta sen prosessit eivät koskaan pysähdy taustalla, joten on todella mahdollista, että järjestelmä kaatuu ja ei toimi. Et voi käyttää tämän työkalun laitonta lisenssiä, jos poistat sen. Tämä on kuitenkin ainoa tapa päästä takaisin turvalliseen ja virheettömään tietokoneesi käyttöön.

Et voi koskaan tietää mitä uusia ominaisuuksia asentamasi ohjelma voi sisältää. Jos haluat käyttää täyttä, turvallista ja laillista versiota Windows tai Microsoft Office sovelluksista, sinun pitää ostaa virallinen lisenssiavain. Tämän lisäksi, pidä aina antivirus ja vakoiluohjelman poistaja päivitettynä, jotta voit estää turva-aukot ja pysyt turvassa verkossa.

Jos olet asentanut tämän laittoman ohjelman, me todella suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Syvä järjestelmän tarkistus sen avulla, jotta tiedät oletko asentanut joitain vaarallisia ohjelmia tai et.

KMSPico haittaohjelma

Laiton ohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi ilman sinun lupaasi

On kaksi tapaa, miten tämä hakkerointityökalu voi päästä järjestelmääsi — voit ladata sen suoraan usealta hämärältä sivulta, jotka sitä promotoivat, tai kehittäjät voivat levittää sitä yhdessä kolmannen osapuolen sovellusten kanssa ja auttaa niitä tunkeutumaan järjestelmään ilman lupaasi.

Ongelmana on, että vaaralliset tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat käyttävät ohjelmien niputusta, joka auttaa heitä levittämään hämäriä tuotteita muiden ilmaisohjelmien mukana. Tässä tapauksessa turvalliselta näyttävän ohjelman asennus voi esitellä sinut muille ohjelmille, jotka voit ladata ja asentaa samaan aikaan tämän sovelluksen kanssa.

Tämän lisäksi, muista että ohjelma toimii hiljaa taustalla, joten sinun pitää kiinnittää tarkkaa huomiota ilmaisohjelmien asennuksen aikana. Muuten et ehkä huomaa, kun tämä epäluotettava ohjelma tulee järjestelmään ja aloittaa potentiaalisesti vaaralliset aktiviteettinsa.

NoVirus.uk tiimin mukaan, voit välttää KMSpico ja siihen liittyvät sovellukset näiden askeleiden avulla:

 1. Älä koskaan ota antivirusta pois käytöstä;
 2. Lataa sovellukset vain virallisilta sivuilta tai valtuutetuilta myyjiltä;
 3. Käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ja etsi ylimääräisiä komponentteja;
 4. Pidä käyttöjärjestelmän ja turvaohjelma aina päivitettynä.

Poista KMSPico ja poista järjestelmään liittyvät ongelmat

Termiä KMSPico virus käytetään kuvaamaan tämän laittoman ohjelman ei toivottuja oireita. Järjestelmä, joka kräkättiin tällä työkalulla, voi aiheuttaa tietokone ongelmia ja estää sinua nauttimasta turvallisesta selaamisesta. Siksi ei ole tarpeen pitää tätä ohjelmaa järjestelmässä tai edes ladata sitä.

Turvallisin tapa poistaa KMSpico tietokoneelta ja poistaa järjestelmän ongelmat, on suorittaa järjestelmän tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Tarkistuksen jälkeen voit olla varma, että sovellus poistetaan järjestelmästä muiden vaarallisten komponenttien kanssa.

KMSpico poiston jälkeen, me ehdotamme, että tarkistat järjestelmän seuraavien tiedostojen varalta ja poista ne kunnolla:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Jos et voi poistaa KMSpico virusta, seuraa alla olevia ohjeita ja opi miten voit valmistella tietokoneesi haittaohjelman poistoon. Muista myös olla tarkkana ja älä poista tärkeitä järjestelmän tietoja vahingossa. Muuten voit aiheuttaa enemmän vahinkoa tai vahingoittaa sitä lopullisesti

[GI=windows]Poistaaksesi KMSpico viruksen Windows järjestelmästä, sinun pitää poistaa seuraavat komponentit, jotka voivat myös liittyä tähän vaaralliseen työkaluun:

 • KMSpico_setup.exe
 • Re-LoaderByR@1n.exe
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen KMSPico viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista KMSPico käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen KMSPico pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että KMSPico on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi KMSPico ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä