Vakavuus luokka:  
  (77/100)

Poista KMSPico virus (Poisto-opas) - päivitetty loka 2020

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Tyyppi: Haittaohjelma

KMSPico on vaarallinen työkalu, joka on suunniteltu aktivoimaan rekisteröimättömiä Microsoft tuotteita

KMSPico virusKMSPico on epäluotettava työkalu, jota tarjotaan aktiivisesti Windows 10, 7 tai Microsoft Office aktivointiin.

KMSPico on laiton ohjelma, jota tarjotaan aktivoimaan Windows 10 ja muita Windows järjestelmiä ilmaiseksi. Tämä avainten hallintajärjestelmä on valitettavasti vaarallinen ja se ei liity Microsoft yritykseen. Asiantuntijat sanovat, että käyttäjät voivat vaarantaa tietokoneensa tätä työkalua käyttämällä, sillä tällainen sovellus vaatii antivirus ohjelman ottamisen pois käytöstä. Tämän tuloksena järjestelmästä tulee haavoittuvainen PUP tai haittaohjelmille. Ihmiset silti etsivät KMSPico lataussivua, ohittaakseen Microsoftin rajoitukset ja saadakseen Windows tai Microsoft tuotteita ilmaiseksi. Yksikään niistä ei kuitenkaan tarjoa luotettavaa tietoa tämän työkalun toiminnasta. Ihmiset lankeavat yhä epäluotettavampiin artikkeleihin ja altistavat tietokoneensa useille uhille täysin tietämättään.

Nimi KMSPico
Tyyppi Laiton järjestelmä työkalu
Vaaran taso Korkea
Päätiedosto Secoh-qad.exe
Levitys Se voidaan ladata epäluotettavilta sivuilta tai se voi päästä järjestelmään ohjelmanippujen kautta
Mahdolliset vaarat Tietokoneet voidaan saastuttaa muilla epäluotettavilla ja potentiaalisesti vaarallisilla ohjelmilla
Poisto Poista KMSPico ja tarkista järjestelmä ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, varmistaaksesi sen olevan puhdas viruksista. Meidän paras valintamme on ReimageIntego

Kun yritetään keskustella tästä työkalusta ja onko KMSPico turvallinen käyttää vai ei, niin sinun pitää ensin ymmärtää mitä termi KMS tai Key Management Service tarkoittaa. Todellisuudessa se on teknologia, jota Microsoft käyttää aktivoimaan palveluja paikallisverkon kautta ilman tarvetta yhdistää jokaiseen yksittäiseen tietokoneeseen. 

Yleensä verkon ylläpitäjät yhdistävät KMS palvelimeen Remote Procedure Call avulla ja aktivoivat halutut palvelut. Vuodesta 2017 ja sitä ennen, kehittäjät, eettiset hakkerit, kuten he itsensä esittelevät, ovat tarjonneet tapaa korvata sen hetkinen avain uudella suuren määrän lisenssiavaimella ja mahdollisuuden sallia palvelut ottamatta yhteyttä KMS palvelimeen. Tällainen aktiviteetti on laitonta!

Ensimmäinen näkyvä ongelma, kun käytetään KMSpico Windows 10, 7 sekä muille järjestelmille, on sen meneminen vanhaksi ja se pitää uusia 180 päivän välein. Tämä tarkoittaa, että ohjelma pitää olla käynnissä tauotta, jotta sitä voidaan käyttää kunnolla. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että mitkään IT-asiantuntijat eivät ole kunnolla tunnistaneet tämän ohjelman ominaisuuksia ja se voi aiheuttaa enemmän ongelmia. 

Me neuvomme käyttäjiämme pysymään erossa työkalusta tai poistamaan KMSPico prosessin yhdessä Secoh-qad.exe, Secoh-qad.dll vastaavien komponenttien kanssa heti. Laittomat ohjelmat voivat käyttää avoimia järjestelmän takaovia ja se voi houkuttaa yhä vaarallisempia ohjelmia. Siksi me suosittelemme pitämään tietokoneesi turvallisena ja puhtaana. 

Jos uskot tietokoneesi oleva saastunut vaarallisella ohjelmalla, joka on tullut tämän ohjelman takia, sinun pitää suorittaa tarkistus ReimageIntego ohjelmalla. Tämä antivirus tunnistaa nopeasti kaikki PUPit ja suorittaa KMSPico poiston, jos tarpeen. Se pitää myös järjestelmäsi suojattuna myös tulevaisuudessa.

Päävaarat KMSPico käyttöön liittyen

Vaikka ihmiset etsivät virallista KMSPico työkalua, tämä ohjelma ei ole Microsoftin hyväksymä ja sitä ei voida pitää laillisena. Asennuksen aikana se pyytää ottamaan kaikki turvaohjelmat käytöstä, tämä voi johtaa suojaamattomaan PC järjestelmään ja suurempaan mahdollisuuteen saastuttaa tietokone haittaohjelmalla.

Asiantuntijat ovat osoittaneet, että antivirus ohjelmat tunnistavat tämän sovelluksen hakkerointi työkaluna nimillä:

 • W32/Generik.GKMQDON!tr
 • Trojan.Win32.Chapak.ffkokb

Kaiken tämän lisäksi, käyttäjät ovat törmänneet ongelmiin välityspalvelimen asetuksissa tämän työkalun asennuksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että piraattiohjelmat usein muokkaavat järjestelmän parametrejä ja häiritsevät laillisia ohjelmia. Siksi löytyy useita keskusteluja KMSpico viruksesta, joka heikentää nettiselaamista:

Do not install this. I warn you, I had turned off my antivirus and installed this program. End up with alot of malwares, 5 new strange apps and changed my browser data.

Siitä huolimatta, Reddit, Quora, sekä muut tekniset foorumit ovat yhä täynnä keskusteluja, jotka pyytävät jakamaan linkin ohjelman lataustiedostoon, tai jotka miettivät sovelluksen turvallisuutta. Ole varovainen, sillä löytyy useita ”asiantuntijoita” tähän työkaluun liittyen ja kertovat kuinka hyödyllinen ja turvallinen se on. Varo tällaisia tarinoita ja muista tarkistaa tiedot aina verkosta. Jos sinut on ohjattu lataamaan Kmspico, MyDigitalLife sivustolta, niin sinun kannattaa pysyä kaukana siitä.

KMSPico hakkerointi työkalu

Pidä mielessäsi, että ohjelma loukkaa Microsoftin sääntöjä. Ihmiset jotka ovat tämän työkalun takana eivät koskaan anna takuuta, että heidän ohjelmansa on turvallinen. Useita vuosia sitten, vaarallista asennustiedostoa käytettiin levittämään Domino lunnasohjelmaa. Myös mainosohjelmia on löydetty tämän aktivoijan latauksen jälkeen, ja siksi useat turvallisuustutkijat ovat alkaneet kutsumaan tätä vaarallista sovellusta mainosohjelmaksi.

Verkkorikolliset käyttävät hyväkseen sitä tosiasiaa, että ihmiset etsivät hyödyllisiä ilmaisohjelmia, joten he saastuttavat kaikkein suosituimmat tietokoneohjelmat vaarallisilla komponenteilla, kuten Troijalaiset ja madot, tai muilla uhilla, kuten mainosohjelmat. Tässä tapauksessa haittaohjelma laukaisee ongelmia, kuten tunkeilevat mainokset tai uudelleenohjaukset vaarallisille sivuille. Ei siis ole epäilystä, sinun pitää poistaa KMSPico, jotta voit pitää järjestelmäsi turvallisena.  

Me EMME suosittele lataamaan ja käyttämään tällaisia laittomia työkaluja. KMS virus EI todellakaan ole turvallinen työkalu, joten pysy erossa sivuista, jotka yllä näytetään. Yleensä ne ilmaantuvat ensimmäisenä Google sivuilla ja näyttävät todella houkuttelevilta.

Ohjelman tukemat käyttöjärjestelmät

Kun työkalu laukaistiin virallisesti, sitä promotoitiin aktivoijana Windows sekä Microsoft Office tuotteilla. Sen kehittäjien mukaan, se voi ohittaa rajoitukset ja auttaa käyttäjiä tämän ohjelman käytössä, niin kauan kuin he haluavat. Ei kuitenkaan ole mitään epäilystä, että antivirus ohjelman sammuttaminen, että voit käyttää tätä ohjelmaa, ei ole vaihtoehto.

KMSPico Windows 10

Se on työkalun viimeisin versio, jonka pitäisi auttaa käyttäjiä ohittamaan rajoitukset ja saamaan mahdollisuuden käyttää Windows 10 ilman maksuja ja rajoituksia. Turvallisuusasiantuntijat EIVÄT kuitenkaan suosittele käyttämään tätä ohjelmaa, koska se on laitonta. Vaikka mainostajat ovat kertoneet, että Microsoft ei voi huomata sitä, tämä ei ole totta. Voit helposti saada sakot tai sinut voidaan lähettää vankilaan laittoman ohjelman käytöstä. Tällä hetkellä KMSPico on estetty Windows 10 järjestelmässä Windows Defenderin toimesta, joten käyttäjille tarjotaan reaaliaikaisen suojan poistamista käytöstä. Se on täysin naurettavaa.

KMSPico Windows 10

KMSPico Windows 7

Tämän version luvataan aktivoiva järjestelmä ilman käyttäjän osallistumista. Se ei kuitenkaan ole elinikäinen aktivointi, vaikka hakkerit sitä väittävät. Tämän lisäksi, ole varuillasi, että jotkin KMSPico Windows 7 lähteet on jo huomattu vaarallisiksi. Kun lataat työkalun, niin se voidaan laittaa suorittamaan vaarallisia aktiviteetteja, kun turva-aika on ohi. Aikaisemmin mainittuihin aktiviteetteihin kuuluvat arkaluontoisten tietojen kerääminen, haittaohjelmien asennus, jne. 

KMSPico Office 2016

KMSPico Office 2016 on versio, jolla tarjotaan Microsoft rajoitusten ohittamista. Työkalu lupaa tarjota aidon lisenssin ja premium ominaisuudet täysin ilmaiseksi. Siitä huolimatta sen prosessit eivät koskaan pysähdy taustalla, joten on todella mahdollista, että järjestelmä kaatuu ja ei toimi. Et voi käyttää tämän työkalun laitonta lisenssiä, jos poistat sen. Tämä on kuitenkin ainoa tapa päästä takaisin turvalliseen ja virheettömään tietokoneesi käyttöön.

Et voi koskaan tietää mitä uusia ominaisuuksia asentamasi ohjelma voi sisältää. Jos haluat käyttää täyttä, turvallista ja laillista versiota Windows tai Microsoft Office sovelluksista, sinun pitää ostaa virallinen lisenssiavain. Tämän lisäksi, pidä aina antivirus ja vakoiluohjelman poistaja päivitettynä, jotta voit estää turva-aukot ja pysyt turvassa verkossa. 

Jos olet asentanut tämän laittoman ohjelman, me todella suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Syvä järjestelmän tarkistus sen avulla, jotta tiedät oletko asentanut joitain vaarallisia ohjelmia tai et.

KMSPico haittaohjelma

Laiton ohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi ilman sinun lupaasi

On kaksi tapaa, miten tämä hakkerointityökalu voi päästä järjestelmääsi — voit ladata sen suoraan usealta hämärältä sivulta, jotka sitä promotoivat, tai kehittäjät voivat levittää sitä yhdessä kolmannen osapuolen sovellusten kanssa ja auttaa niitä tunkeutumaan järjestelmään ilman lupaasi.

Ongelmana on, että vaaralliset tai potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat käyttävät ohjelmien niputusta, joka auttaa heitä levittämään hämäriä tuotteita muiden ilmaisohjelmien mukana. Tässä tapauksessa turvalliselta näyttävän ohjelman asennus voi esitellä sinut muille ohjelmille, jotka voit ladata ja asentaa samaan aikaan tämän sovelluksen kanssa.

Tämän lisäksi, muista että ohjelma toimii hiljaa taustalla, joten sinun pitää kiinnittää tarkkaa huomiota ilmaisohjelmien asennuksen aikana. Muuten et ehkä huomaa, kun tämä epäluotettava ohjelma tulee järjestelmään ja aloittaa potentiaalisesti vaaralliset aktiviteettinsa. 

NoVirus.uk tiimin mukaan, voit välttää KMSpico ja siihen liittyvät sovellukset näiden askeleiden avulla:

 1. Älä koskaan ota antivirusta pois käytöstä;
 2. Lataa sovellukset vain virallisilta sivuilta tai valtuutetuilta myyjiltä;
 3. Käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ja etsi ylimääräisiä komponentteja;
 4. Pidä käyttöjärjestelmän ja turvaohjelma aina päivitettynä.

Poista KMSPico ja poista järjestelmään liittyvät ongelmat

Termiä KMSPico virus käytetään kuvaamaan tämän laittoman ohjelman ei toivottuja oireita. Järjestelmä, joka kräkättiin tällä työkalulla, voi aiheuttaa tietokone ongelmia ja estää sinua nauttimasta turvallisesta selaamisesta. Siksi ei ole tarpeen pitää tätä ohjelmaa järjestelmässä tai edes ladata sitä.

Turvallisin tapa poistaa KMSpico tietokoneelta ja poistaa järjestelmän ongelmat, on suorittaa järjestelmän tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Tarkistuksen jälkeen voit olla varma, että sovellus poistetaan järjestelmästä muiden vaarallisten komponenttien kanssa. 

KMSpico poiston jälkeen, me ehdotamme, että tarkistat järjestelmän seuraavien tiedostojen varalta ja poista ne kunnolla:

 • Secoh-qad.exe
 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Jos et voi poistaa KMSpico virusta, seuraa alla olevia ohjeita ja opi miten voit valmistella tietokoneesi haittaohjelman poistoon. Muista myös olla tarkkana ja älä poista tärkeitä järjestelmän tietoja vahingossa. Muuten voit aiheuttaa enemmän vahinkoa tai vahingoittaa sitä lopullisesti

[GI=windows]Poistaaksesi KMSpico viruksen Windows järjestelmästä, sinun pitää poistaa seuraavat komponentit, jotka voivat myös liittyä tähän vaaralliseen työkaluun:

 • KMSpico_setup.exe
 • Re-LoaderByR@1n.exe
 • www.ratondownloads.com.br AT2016.rar
 • Activator.rar
 • KMSpico_10.2.0.san.rar
 • Re-Loader RATON.exe

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen KMSPico viruksen Poisto-ohje:

Poista KMSPico Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista KMSPico sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi KMSPico tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista KMSPico Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi KMSPico tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista KMSPico Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi KMSPico sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi KMSPico poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista KMSPico virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin KMSPico pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista KMSPico Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse KMSPico sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita KMSPico poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista KMSPico Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse KMSPico sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi KMSPico poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista KMSPico Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi KMSPico tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi KMSPico poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta KMSPico virus