Vakavuus luokka:  
  (77/100)

KMSPico virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Tyyppi: Haittaohjelma

Kuinka KMSPico virus toimii?

KMSPico virus

Vaikka tietokoneen käyttäjät etsivät KMSPico ilmaista latauslinkkiä, me emme suosittele sen tekemistä. KMSPico on todella vaarallinen tiedosto, se tunnetaan Windows aktivoijana. Se ei liity mitenkään Microsoftiin ja se on laiton työkalu, joka voi saastuttaa tietokoneesi vaarallisilla viruksilla. Vaikka se ei itsessään ole vaarallinen niin useimmat sivustot jotka tarjoavat sen latauslinkkiä ovat epäluotettavia ja koettavat levittää haittaohjelmia. Se on kuitenkin odotettavaa sivuilta jotka tarjoavat laittomia ohjelmia.

Kuten me olemme jo maininneet, KMSPico aktivoija voi noutaa vakavia tietokone viruksia tietokoneesi järjestelmään koska verkkorikolliset tietävät useiden tietokoneen käyttäjien etsivän hyviä tietokone ohjelmia ilmaiseksi. Tämä ei ole suositeltavaa käytöstä. Verkkorikolliset koettavat käyttää hyväkseen käyttäjiä jotka koettavat saada ohjelmia ilmaiseksi.

Siksi he saastuttavat tietokone ohjelmia joita halutaan eniten todella vaarallisilla komponenteilla, kuten Troijalaisilla tai madoilla, sekä harmittomilla uhilla, kuten mainosohjelmilla. On huomattu, että KMSPico virus promotoi usein mainosohjelmia ja siksi turvallisuusasiantuntijat kutsuvat sitä KMSPico mainosohjelmaksi. Tämä ei kuitenkaan ole oikea kategoria sille.

Me todella haluamme ETTET lataa ja käytä tällaisia laittomia työkaluja. Se EI todellakaan ole turvallinen työkalu. Et voi myöskään koskaan tietää mitä ylimääräisiä ominaisuuksia sillä on. Jos haluat käyttää turvallista ja laillista ja täyttä Windowsia niin sinun kannattaa ostaa virallinen lisenssiavain Microsoftilta. Toinen epäilyttävä tosiasia KMSPico ohjelmassa on, että se pystyy lopettamaan kaikki aktiiviset turvallisuusohjelmat tietokoneella jossa se on.

Tämä on selkeä merkki, että tämä ohjelma voit aiheuttaa potentiaalisen vaaran. Jos olet asentanut tämän laittoman ohjelman niin me todella suosittelemme sinua tarkistamaan tietokoneesi haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage jotta voit nähdä oletko asentanut vaarallisia ohjelmia KMSPico zipin mukana. Pidä aina mielessäsi, että kaikkein vaarallisimmat sovellukset yleensä eivät paljasta olemassaoloaan nopeasti. Ne voivat koettaa kerätä arkaluontoisia tietoja sinusta pitkän aikaa tai iskevät yhtäkkiä lataamalla ylimääräisiä haittaohjelmia tietokoneellesi.

Kuinka KMSPico haittaohjelma voi tuoda muita ohjelmia PC:lle?

Kuten me olemme jo maininneet, KMSPico crackin pitäisi olla itsessään turvallinen. Useat tietokoneen käyttäjät valittavat, että KMSPico ei toimi tai että he ovat huomanneet joitain muita epäilyttäviä tapahtumia sen lataamisen jälkeen. Se on helppo selittää miksi käyttäjät näkevät tällaisia toimia.

Ongelmana on, että vaarallistan tai potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien kehittäjät käyttävät ohjelmien niputusta, se auttaa heitä levittämään hämäriä ohjelmiaan muiden ilmaisohjelmien mukana. Tässä tapauksessa, KMSPico asennukset voivat näyttää sinulle muita ohjelmia joita voit ladata ja asentaa samaan aikaan kuin KMSPico. OLE VAROVAINEN, koska nämä valinnaiset komponentit voivat olla vaarallisia ja vahingoittaa tietokoneesi järjestelmää! On sanomattakin selvää, laittomien ohjelmien suosittelemat sovellukset ovat todella kyseenalaisia.

KMSPico poisto-ohjeet.

KMSPico virus on todella epäluotettava, vaikka voit poistaa sen manuaalisesti, et voi koskaan tietää oletko asentanut joitan haittaohjelmia sen mukana. Siksi me suosittelemme tarkistamaan PC:n tehokkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage ja poistamaan kaikki kriittiset ohjelmat ja tiedostot automaattisesti. Jos haluat poistaa KMSPico ohjelman niin poista seuraavat tiedostot ja kansiot tietokoneeltasi:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

Muut tiedostot ja kansiot jotka pitää poistaa:

Poista AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms sekä Access_KMS_Client.PL.xrm-ms ja muut tiedostot KMSPico kansiosta C:\Program Files kohteesta. Mene Start Menu > Programs ja poista KMSPico kansio myös sieltä.

Me suosittelemme tutkimaan tarkasti Windows Rekisterin ja poistamaan kaikki rekisteriavaimet jotka liittyvät tähän ohjelmaan. Tämä toimenpide on kohtalaisen haastava ja me emme suosittele tekemään mitään muutoksia Windows Rekisteriin jos et ole kokenut tietokoneen käyttäjä. Muussa tapauksessa voit poistaa joitain tiedostoja ja saastuttaa muita ohjelmia.

Voit poistaa KMSPico ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan KMSPico virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma KMSPico virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden KMSPico virus poistamisessa (2017-07-28)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden KMSPico virus poistamisessa (2017-07-28)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden KMSPico virus poistamisessa (2017-07-28)
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden KMSPico virus poistamisessa (2017-07-28)
KMSPico virus kuvankaappaus
KMSPico virus kuvankaappaus

Manuaalinen KMSPico viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista KMSPico sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi KMSPico tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi KMSPico tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi KMSPico sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi KMSPico poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin KMSPico pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse KMSPico sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita KMSPico poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse KMSPico sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi KMSPico poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista KMSPico Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi KMSPico tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi KMSPico poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä