Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista .micro virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Luulen että minulla on .micro tiedosto laajennus virus. Olenko oikeassa?

Jos et voi avata tiedostojasi ja huomaat, että niissä on .micro tiedosto laajennus niin sinulla ON .micro tiedosto laajennus lunnasohjelman joka on samanlainen kuin Teslacrypt. Tätä verkkouhkaa on levitetty aktiivisesti sähköpostin liitteenä, jonka pitäisi antaa uhrille mahdollisuus alennuksiin. Jos saat tällaisia sähköposteja niin ole varovainen niiden kanssa koska saastuneen liitteen lataaminen voi johtaa vakaviin ongelmiin. Mitä ne ovat? Niistä pahin on tärkeiden tiedostojen menetys, kuten valokuvat, työtiedostot, musiikki ja vastaavat. Me uskomme, että et halua menettää näitä tietoja, lue siis tämä julkaisu tarkasti ja tee kaikki tärkeät askeleet estääksesi tämän tai muun lunnasohjelman pääsyn tietokoneellesi.

Heti kun .micro tiedosto laajennus virus pääsee järjestelmään niin se suorittaa tarkistuksen nähdäkseen mitkä tiedostot on tallennettu tietokoneelle. Tämän tuloksena se salaa kaikki tällaiset tiedostot ja lisää niihin .micro päätteen: docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .html, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Se käyttää näiden tiedostojen salaamiseen AES 256-bit salaus algorytmiä, jonka koodi on vaikea ohittaa ilman määrättyä ohjelmaa. Yleensä nämä tiedostot ovat käyttäjän ulottumattomissa. Kun he koettavat avata niitä niin he saavat ilmoituksen ’.micro’ tiedoston laajennus lunnasohjelmalta joka pyytää heitä maksamaan määräty lunnaat jotta he saavat salauksen poistoavaimen. Yleensä Bitcoin summa on suurinpiirtein $400. Vaikka tämän lunnaan maksaminen voi vaikuttaa houkuttelevalta niin sinun ei kannata koskaan maksaa sitä, koska useimmat PC käyttäjät eivät saa koodia joka tiedostojen salauksen poistoon vaaditaan. Jos olet juuri löytänyt .micro tiedoston laajennus viruksen tietokoneeltasi niin sinun pitää katkaista nettiyhteys ja estää muiden tiedostojen menetys. Sinun pitää myös suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ohjelmalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego ja poistaa haitalliset tiedostot PC:ltä. Sen jälkeen sinun pitää käyttää tiedostojesi varmuuskopioita ja palauttaa tiedostosi. Jos sinulla ei ole niitä niin voit koettaa palauttaa tiedostosi näiden ohjelmien avulla: Photorec, R-studio.

The picture showing .micro file extension virus

Kuinka voin suojella itseäni .micro virukselta?

On hyvin tiedossa, että .micro tiedoston laajennus lunnasohjelma voit tunkeutua tietokoneelle hyödyllisenä sähköpostin liitteenä. Yleensä tällaiset sähköpostit koettavat vakuuttaa uhrinsa, että ne tulevat maineikkailta yrityksiltä jotka koettavat tarjota heille suuria alennuksia ja vastaavia tarjouksia. Näissä kaikissa sähköposteissa on tietenkin yksi ’mutta’. Joskus niitä levitetään, että saadaan uhrit paljastamaan henkilökohtaisia tietoja, joskus niitä käytetään levittämään tämän kaltaisia lunnasohjelmia. Mitä voit tehdä suojellaksesi itseäsi? Sinun PITÄÄ tietenkin asentaa luotettava haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Muista aina tarkistaa tuntemattomat sähköpostit kahdesti tarkista liitteet huolellisesti. Sinun kannattaa tarkistaa lähettäjä, lukea viestin runko ja tarkistaa liitteet huolellisesti. Jos näet epäilyttäviä yksityiskohtia niin muista poistaa tällainen sähköposti. Varo myös tekaistuja mainoksia jotka tarjoavat ohjelmien, kuten Java tai Flash Player päivityksiä. Usein myös niitä käytetään levittämään haittaohjelmia. Yhteenvetona, ei ole vaikeaa välttää ’.micro tiedoston laajennus’ virusta. Sinun pitää vain olla vastuullinen PC käyttäjä joka katsoo aina pari askelta eteenpäin.

.micro tiedoston laajennus viruksen poisto:

Jos sinun tietokoneessasi on .micro tiedosto laajennus virus ja et voi avata tiedostojasi niin sinun kannattaa olla huolissasi koska sinulla on vaarallinen virus tietokoneellasi. Me EMME suosittele pitämään tätä verkkouhkaa tietokoneellasi koska se voi koettaa salata tiedostosi myös tulevaisuudessa. Jotta voit pysyä turvassa niin muista katkaista nettiyhteys heti kun huomaat .micro tiedoston laajennuksen normaalien päätteiden sijaan. Sinun pitää myös suorittaa järjestelmän täysi tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla jotta voit poistaa vaaralliset tiedostot tietokoneeltasi. Kun olet siivonnut järjestelmäsi niin koeta poistaa tiedostojesi salaus. Kuten me olemme jo maininneet, jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin tiedosti voivat olla lopullisesti kateissa.

Yksityiskohtaiset .micro tiedoston laajennus viruksen poisto-ohjeet löydät täältä:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .micro viruksen Poisto-ohje:

Poista .micro käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .micro

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .micro poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .micro käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .micro pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että .micro on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .micro ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-micro-file-extension-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .micro file extension virus