Poista .micro virus (Ilmaiset Ohjeet)

.micro viruksen Poisto-ohje

Mikä on .micro tiedosto laajennus virus?

Luulen että minulla on .micro tiedosto laajennus virus. Olenko oikeassa?

Jos et voi avata tiedostojasi ja huomaat, että niissä on .micro tiedosto laajennus niin sinulla ON .micro tiedosto laajennus lunnasohjelman joka on samanlainen kuin Teslacrypt. Tätä verkkouhkaa on levitetty aktiivisesti sähköpostin liitteenä, jonka pitäisi antaa uhrille mahdollisuus alennuksiin. Jos saat tällaisia sähköposteja niin ole varovainen niiden kanssa koska saastuneen liitteen lataaminen voi johtaa vakaviin ongelmiin. Mitä ne ovat? Niistä pahin on tärkeiden tiedostojen menetys, kuten valokuvat, työtiedostot, musiikki ja vastaavat. Me uskomme, että et halua menettää näitä tietoja, lue siis tämä julkaisu tarkasti ja tee kaikki tärkeät askeleet estääksesi tämän tai muun lunnasohjelman pääsyn tietokoneellesi.

Heti kun .micro tiedosto laajennus virus pääsee järjestelmään niin se suorittaa tarkistuksen nähdäkseen mitkä tiedostot on tallennettu tietokoneelle. Tämän tuloksena se salaa kaikki tällaiset tiedostot ja lisää niihin .micro päätteen: docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .html, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Se käyttää näiden tiedostojen salaamiseen AES 256-bit salaus algorytmiä, jonka koodi on vaikea ohittaa ilman määrättyä ohjelmaa. Yleensä nämä tiedostot ovat käyttäjän ulottumattomissa. Kun he koettavat avata niitä niin he saavat ilmoituksen ’.micro’ tiedoston laajennus lunnasohjelmalta joka pyytää heitä maksamaan määräty lunnaat jotta he saavat salauksen poistoavaimen. Yleensä Bitcoin summa on suurinpiirtein $400. Vaikka tämän lunnaan maksaminen voi vaikuttaa houkuttelevalta niin sinun ei kannata koskaan maksaa sitä, koska useimmat PC käyttäjät eivät saa koodia joka tiedostojen salauksen poistoon vaaditaan. Jos olet juuri löytänyt .micro tiedoston laajennus viruksen tietokoneeltasi niin sinun pitää katkaista nettiyhteys ja estää muiden tiedostojen menetys. Sinun pitää myös suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ohjelmalla, kuten FortectIntego ja poistaa haitalliset tiedostot PC:ltä. Sen jälkeen sinun pitää käyttää tiedostojesi varmuuskopioita ja palauttaa tiedostosi. Jos sinulla ei ole niitä niin voit koettaa palauttaa tiedostosi näiden ohjelmien avulla: Photorec, R-studio.

Kuinka voin suojella itseäni .micro virukselta?

On hyvin tiedossa, että .micro tiedoston laajennus lunnasohjelma voit tunkeutua tietokoneelle hyödyllisenä sähköpostin liitteenä. Yleensä tällaiset sähköpostit koettavat vakuuttaa uhrinsa, että ne tulevat maineikkailta yrityksiltä jotka koettavat tarjota heille suuria alennuksia ja vastaavia tarjouksia. Näissä kaikissa sähköposteissa on tietenkin yksi ’mutta’. Joskus niitä levitetään, että saadaan uhrit paljastamaan henkilökohtaisia tietoja, joskus niitä käytetään levittämään tämän kaltaisia lunnasohjelmia. Mitä voit tehdä suojellaksesi itseäsi? Sinun PITÄÄ tietenkin asentaa luotettava haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Muista aina tarkistaa tuntemattomat sähköpostit kahdesti tarkista liitteet huolellisesti. Sinun kannattaa tarkistaa lähettäjä, lukea viestin runko ja tarkistaa liitteet huolellisesti. Jos näet epäilyttäviä yksityiskohtia niin muista poistaa tällainen sähköposti. Varo myös tekaistuja mainoksia jotka tarjoavat ohjelmien, kuten Java tai Flash Player päivityksiä. Usein myös niitä käytetään levittämään haittaohjelmia. Yhteenvetona, ei ole vaikeaa välttää ’.micro tiedoston laajennus’ virusta. Sinun pitää vain olla vastuullinen PC käyttäjä joka katsoo aina pari askelta eteenpäin.

.micro tiedoston laajennus viruksen poisto:

Jos sinun tietokoneessasi on .micro tiedosto laajennus virus ja et voi avata tiedostojasi niin sinun kannattaa olla huolissasi koska sinulla on vaarallinen virus tietokoneellasi. Me EMME suosittele pitämään tätä verkkouhkaa tietokoneellasi koska se voi koettaa salata tiedostosi myös tulevaisuudessa. Jotta voit pysyä turvassa niin muista katkaista nettiyhteys heti kun huomaat .micro tiedoston laajennuksen normaalien päätteiden sijaan. Sinun pitää myös suorittaa järjestelmän täysi tarkistus luotettavalla haittaohjelman poistajalla jotta voit poistaa vaaralliset tiedostot tietokoneeltasi. Kun olet siivonnut järjestelmäsi niin koeta poistaa tiedostojesi salaus. Kuten me olemme jo maininneet, jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin tiedosti voivat olla lopullisesti kateissa.

Yksityiskohtaiset .micro tiedoston laajennus viruksen poisto-ohjeet löydät täältä:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .micro viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista .micro käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .micro pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että .micro on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .micro ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä