Vakavuus luokka:  
  (99/100)

MNS CRYPTOLOCKER lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

MNS Cryptolocker ja Cryptolocker. Kuuluvatko ne samaan perheeseen?

MNS Cryptolocker virus on ilmaantunut uutena tiedostoja salaavana haittaohjelmana. Kuten mikä tahansa esimerkki tästä kategoriasta, se uhkaa uhreja maksamaan tiedostojen salauksen poistamisesta. Haittaohjelma käyttää AES salausta tiedostojen salaukseen. Monimutkaisuuden takia, tiedostojen salauksen poisto ilman salauksen poistajaa on hankalaa. Tämä virus on nimetty CryptoLocker viruksen vaihtoehtoiseksi versioksi. Viime aikoina, on huomattu kasvua viruksissa, jotka kuuluvat tähän lunnasohjelmien perheeseen . Se kohottaakin epäilyjä, että onko tämä virus sukua tai vain imitaatio jonka eri verkkorikolliset ovat luoneet. Tekaistu tai ei, niin silti se salaa henkilökohtaiset tiedostot. me suosittelemme poistamaan MNS Cryptolocker viruksen heti. Voit tehdä sen Reimage ohjelman avulla.

CryptoLocker lunnasohjelma perhe on kerännyt ilkeää mainetta, kun se on terrorisoinut virtuaalista yhteisöä vuodesta 2013 alkaen. Tämän lisäksi, analyytikot epäilevät, että se on ansainnut yli $300 miljoonaa . Spekulaatio onkin, että alkuperäinen versio on lopetettu ja sen kopiot saman kaltaisilla otsikoilla ilmaantuvat jatkuvasti. Vaikka kaikki imitaatiot eivät ole yhtä tuhoisia kuin alkuperäinen version, niin ne aiheuttavat silti vakavaa tuhoa. Tämän lisäksi, kasvaviin lunnasohjelma markkinoihin vastaten lainvalvojat, kuten FBI antavat uskomattoman neuvon: Jos sinulla on MNS Cryptolocker tai muu crypto-lunnasohjelma, niin on parasta siirtää rahat . Tämä kommentti on herättänyt ihmetystä virtuaalisessa yhteisössä. Tällainen asenne voi olla syynä siihen miksi niin useita tiedostoja salaavia viruksia ilmaantuu ja miksi verkkouhka liiketoiminta kukkii. Tämän lisäksi, löytyy vain muutamia raportteja palautetuista tiedostoista. On myös turhaa luottaa rikollisten omatuntoon. Siirry sen sijaan poistoon, erityisesti MNS Cryptolocker poistoon.

All your file locked with MNS CryptoLocker:
send 0.2 btc to adress 19o4meegqhmdswffskcdgm8rjt16cca33xqfor decrypt your files send your uniq and btc wallet from wich paid
to email alex.vas@dr.com
after we receive bitcoins and yor email, we contact with you

Yhdysvaltojen lisäksi, tämän viruksen kohteena on Euroopan alueet. Se vaatii 0.2 BTC, joka on noin 196$ tällä hetkellä. Rikolliset varmistavat, että tiedostojen salauksen poisto ei ole helppoa, sillä he käyttävät AES salausta . Tämä on tavallinen strategia rikollisten joukossa, pelottelemaan käyttäjiä siitä, että ei ole muuta tapaa kuin maksaa rahoja. Anna meidän siirtyä MNS Cryptolocker haittaohjelman poistoon.

Onko MNS CRYPTOLOCKER sukua CryptoLocker virukselle?

Lunnasohjelman levitys

On luultavaa, että sinuun on hyökännyt tämä lunnasohjelma kun olet avannut roskapostin varomattomasti. Erilaiset tekaistut ja väärennetyt laskut ja veroraportit ovat olleet verkkorikollisten suosiossa. Suurin riski saada tartunta on erityisesti lomien aikaan . Laitteesi voi joutua myös MNS Cryptolocker kaappauksen kohteeksi, kun olet avannut tällaisen sähköpostin tai vieraillut sivustolla jossa on exploit kit. Jotkut rikolliset valitsevat tämän tavan koska se tarjoaa uhreille vähemmän tapoja puolustautua. Siksi me suosittelemme sinua asentamaan turvallisuusohjelman alentamaan tartunnan mahdollisuutta.

Kuinka nopeasti voin poistaa MNS Cryptolocker lunnasohjelman?

Jos olet etsimässä tehokasta ratkaisua, niin asenna haittaohjelman poistaja, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Kumpikin näistä poistaa MNS Cryptolocker viruksen laitteelta. Päivitä ohjelma ja aloita sitten tarkistus. Ohjelma auttaa löytämään myös exploit kitit, lunnasohjelmien surullisen kuuluisat levittäjät. Jos et voi suorittaa MNS Cryptolocker poistoa tietokoneen ongelman takia, niin katso alla olevia ohjeita, ne voivat olla avuksi. Kun verkkouhka on poistettu, niin jatka tiedostojen palautusohjeisiin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen MNS CRYPTOLOCKER viruksen Poisto-ohje:

Poista MNS CRYPTOLOCKER käyttäen Safe Mode with Networking

Jos et voi poistaa MNS Cryptolocker virusta koska se blokkaa sinut, niin sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto MNS CRYPTOLOCKER

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita MNS CRYPTOLOCKER poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista MNS CRYPTOLOCKER käyttäen System Restore

Jos Vikasietotila Verkolla ei Blokkaa lunnasohjelmaa, niin voit kokeilla seuraavia ohjeita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen MNS CRYPTOLOCKER pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että MNS CRYPTOLOCKER on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan MNS CRYPTOLOCKER tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet MNS CRYPTOLOCKER salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ohjelman käyttö palauttamaan MNS Cryptolocker salaamia tiedostoja

Data Recovery Pro on tunnettu työkalu, joka auttaa ihmisiä palauttamaan menetetyt tiedostot. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin tämä ohjelma voi olla viimeinen mahdollisuus palauttaa ne. 

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka MNS CRYPTOLOCKER lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kokeile Windows Previous Versions tapaa

Jotta tämä toimisi, niin Järjestelmän Palautus pitää olla käytössä ennen kuin lunnasohjelma tulee koneelle. Jos sinulla oli se käytössä, niin voit käyttää tätä tapaa palauttamaan yksittäisiä tiedostoja.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Mikä on ShadowExplorer?

Se on ohjelma, joka palauttaa menetetyt tiedostot varjokopioista, jotka käyttöjärjestelmä luo automaattisesti. On raportoitu, että MNS Cryptolocker poistaa nämä kopiot, joten mahdollisuus palauttaa tiedostoja heikkenee. Jos haluat yhä kokeilla tätä tapaa, niin seuraa tätä ohjetta:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi MNS CRYPTOLOCKER ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mns-cryptolocker-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä