Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Nullbyte virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Nullbyte ja tämän lunnasohjelma viruksen vaarat:

Nullbyte virus on juuri ilmaantunut Internetiin ja asiantuntijat oppivat yhä uusia asioita siitä. Löytyy useita teorioita tämän tartunnan alkuperästä. Jotkut tutkijat väittävät, että Nullbyte perustuu, tai on klooni Detox ja Serpico lunnasohjelmille jotka julkaistiin jokin aika sitten. Muut väittelevät sen olevan mahdollisesti yhteydessä Cerber 3.0 versioon. Vaikka näitä teorioita ei vielä ole vahvistettu niin me haluamme keskustella niistä tosiasioista joita me tiedämme tästä petollisesta verkkouhasta. Tässä artikkelissa me tulemme keskustelemaan sen toiminnasta ja suosittelemme strategioista sen välttämiseksi. Lopussa tulet löytämään Nullbyte poisto-ohjeet ja yksityiskohtaiset neuvot. Jos haluat epätoivoisesti ratkaisua niin voit aloittaa järjestelmän tarkistuksen automaattisella anti-virus ohjelmalla, kuten Reimage Reimage Cleaner .

An image of the Nullbyte ransomware virus

On sanomatta selvää, että Nullbyte virus kuuluu lunnasohjelmiin. Se käyttää monimutkaista algorytmiä lukitsemaan satoja tiedostotyyppejä, lisäämällä _nullbyte päätteen näyttääkseen jo salatut tiedostot. Tällaiset tiedostot voivat näyttää tältä: ”randomfilename.jpg_nullbyte”. Kun kaikki aiotut tiedostot on salattu niin on aika kertoa koko tilanne tietokoneen omistajalle. Tämän tekemiseksi rikolliset lukitsevat näytön jossa on lunnasviesti. Et voi ohittaa tätä viestiä koska se ilmaantuu joka kerta kun käynnistät PC:si. Lunnasohjelman lukitusruutu on jo sisällytetty tiedoston salaukseen ja se antaa BitCoin lompakon tiedot jos haluat ostaa tiedostosi. Useimmat uhrit valitettavasti lankeavat lunnaisiin ja maksavat. Tällä tavalla rikolliset vain rikastuvat ja saavat rahaa yhä vaarallisempien ohjelmien luomiseen. Vaikka lunnaat joita Nullbyte vaatii ei ole valtavia kuten muut lunnasohjelmat (vain 0,1 Bitcoinia), se takaa hyvän menestyksen. Käyttäjät eivät epäröi maksaa pienempiä lunnaita tiedostoistaan. Jos olet jo menossa lompakollesi niin älä pidä kiirettä. Voit saada tiedostosi takaisin täysin ilmaiseksi. Turvallisuusasiantuntijat ovat tutkineet tämän viruksen ja löytäneet haavoittuvuuksia jotka mahdollistivat Nullbyte salauksen poistajan luomisen. Linkki tähän työkaluun annetaan lunnasohjelman poisto-ohjeissa alla. Kunhan muistat poistaa Nullbyte viruksen PC:ltä ennen kuin käynnistät salauksen poistajan ja tarkistat järjestelmän kun olet valmis.

Voitko taistella tätä lunnasohjelmaa vastaan?

Vaikka lunnasohjelmien sanotaan olevan vaarallisimpien ja arvaamattomiempen virusten joukossa niin ne voidaan välttää jos tiedät tarpeeksi niiden levityksestä. Raportit kertovat, että Nullbyte voi päästä koneelle PokemonGo huijausohjelman mukana, nimeltä “Necrobot.Rebuilt”. Useammin se käyttää kuitenkin tavallisia lunnasohjelman levitystapoja, kuten roskaposti, tekaistut päivitykset tai valheelliset ”lunasta palkinto” mainokset. Paras tapa niitä vastaan on niiden välttäminen. Vaikka Nullbyte haittaohjelma on jo tietokoneellasi niin sinun ei kannata olla sen kanssa tekemisissä vaan käyttää luotettua anti-virus ohjelmaa sen poistamiseen ja tiedostojen takaisin saamiseen.

Ehdotuksia Nullbyte poistoa:

Nullbyte viruksen uhkataso on todella korkea, me haluamme siis kertoa ettet koeta poistaa sitä itse. Käytä ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner ja poista Nullbyte tietokoneeltasi. Älä kiirehdi tiedostojen salauksen poistossa. Puhdista ensin laitteesi kaikista vaarallisista tiedostoista jotka voivat myöhemmin saastuttaa tiedostot. Alla me annamme linkin NullByteDecrypter ohjelmaan, mutta sinun pitää ensi tarkistaa viruksen manuaaliset poisto-ohjeet jos virus blokkaa haittaohjelman poistajan tai jos muuten olet vaikeuksissa Nullbyte poiston kanssa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Manuaalinen Nullbyte viruksen Poisto-ohje:

Poista Nullbyte käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Nullbyte

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Nullbyte poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Nullbyte käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Nullbyte pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla ja varmista, että Nullbyte on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Nullbyte tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Nullbyte salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Nullbyte palautus Data Recovery Pro ohjelmalla

Vaikka asiantuntijat ovat jo luoneet Nullbyte salauksen poistajan niin jotkin uudet versiot (jo niitä julkaistaan) voivat olla immuuneja tälle työkalulle. Tässä tapauksessa, me suosittelemme koettamaan Nullbyte salauksen poistoa Data Recovery Pro palautusohjelmalla. Alla ohjeet sen tekemiseksi oikein.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Nullbyte lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Nullbyte Palautus Windows Aikaisempi Versio tapa

Löytyy useita ehtoja jos haluat käyttää Nullbyte palautusta Windows Aikaisempi Versio tekniikkaa. On tärkeää varmistaa, että Järjestelmän Palautus toiminto oli käytössä ennen kuin virus tuli koneelle. Jos ei niin tämä tapa ei ole tehokas. Muussa tapauksessa voit seurata alla olevia ohjeita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Tiedostojen palautus ShadowExplorer ohjelmalla

Tällä hetkellä ei ole tiedossa poistaako tämä tartunta Varjokopiot tietokoneilta jotka se saastuttaa. Jos se ei poista niin sinun kannattaa koettaa palautusta ShadowExplorer ohjelmalla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Käytä Nullbyte salauksen poistajaa tiedostojen palauttamiseksi

Jotta voit palauttaa tiedostosi Nullbyte hyökkäyksen jälkeen, lataa NullByteDecrypter ja seuraa ohjeita.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Nullbyte ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-nullbyte-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä