Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Cerber 3.0 virus

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cerber 3.0 virus tulee valokeilaan

Cerber virus kehittäjät vaikuttavat työskentelevän armottomasti koska he tulittavat nettimaailmaa jälleen, Cerber 3.0 virus on nyt julkaistu. Nykyinen virus sattuu olemaan yksi kehittyneimmistä ja tuhoisimmista tiedoston salausuhista. Se on kehittynyt niin paljon, että se jopa puhuu uhreilleen. Hakkerit eivät antaneet mitään mahdollisuutta virustutkijoille saada etua vaan julkaisevat uusia versioita koko ajan. Jos viimeisin versio on päässyt tietokoneellesi niin ei syytä huoleen. On yhä mahdollista poistaa Cerber 3.0. Vasta kun se on poistettu järjestelmästä niin voit saada tiedostosi takaisin. Uusi päivitys on todellakin kiinnostuksen arvoinen. Lunnasohjelmaa pidetään yhtenä kehittyneimmistä viruksista. Siitä huolimatta IT-asiantuntijat onnistuivat tekemään salauksen poisto tekniikoita. Kun odotat ilmaista salauksen poistajaa niin opi lisää tästä viruksen päivityksestä ja kuinka paljon se aiheuttaa vahinkoa aikaisempiin verrattuina. Tämän artikkelin lopussa tulet löytämään Cerber 3.0 poisto-ohjeet. Kun luet niin aloita Reimage Reimage Cleaner Intego asennus jotta poisto sujuu nopeammin.

Jos et tunne Cerberin kuuluisaa kehitystarinaa niin anna meidän kertoa sinulle pääpiirteet. Cebrer lunnasohjelma aloitti tavallisena tiedostoja salaavana viruksena. Alussa sen kohteena oli määrätyt alueet ja se vaati järjestelmän uudelleen käynnistyksen jotta se aktivoituu. Kun aika kului niin Cerber 2.0 tuli markkinoille. Tartunnan jälkeen, virus alkoi leviämään .vma tiedoston mukana. Mekaaninen naisen ääni kertoi lukituista tiedostoista. Myöhemmin lunnasohjelma päivitettiin uudelleen. Jos uhrit eivät suostuneet maksamaan lunnasohjelmalle, he riskeerasivat tietokoneen yhdistymisen ilkeään botnettiin, tietokoneiden verkkoon joka lähettää saastuneita tiedostoja.

The note left by Cerber 3.0 virus

Kun Cerber 2.0 riehuu yhä netissä niin huhut se tulevasta versiosta alkoivat elämään netissä. Aikaisempi versio tunnettiin salauksesta ja liitteestä .cerber2. Kun puhutaan Cerber 2.0 haittaohjelmasta niin se liittää .cerber3 päätteen saastuneisiin tiedostoihin. Siksi sen nimi oli hetken aikaa .cerber3 extension virus. Haittaohjelma antaa nyt tiedostojen palautus ohjeet, ei kansiossa #DECRYPT MY FILES #.txt, vaan kansiossa # HELP DECRYPT #.txt. Tämän lisäksi, virus käyttää nyt ICMP paketteja. Lyhyesti sanottuna ne ovat vikaviestejä. Voit yhä kohdata niita kun Cerber 3.0 lunnasohjelma saa järjestelmän haltuunsa.

Viruksen levitystavat

Kun puhutaan sen levityksen outouksista niin siinä ei ole muutoksia. Uhka hyökkää useimmiten roskapostien kautta. Hakkerit ovat osoittaneet kekseliäisyyden huijauksiin, kuten veronpalautus, paketin toimitus tai puhelinyhtiö. Älä kiirehdi avaamaan tällaisia sähköposteja vaikka ne ovat sinulle suoraan. Jos et ole tarpeeksi varovainen ja klikkaat laskua tai .zip tiedostoa niin voit vahingossa aktivoida Cerberin. Varo vanhoja ohjelmia joita ei ole päivitetty hetkeen. Haittaohjelma voi olla myös niiden alla. Lopuksi, varo häiritseviä ja vilkkuvia tarjouksia asentaa turvallisuus liite tai tietokoneen skanneri. Jo niiden luoja on epäluotettava niin Cerber 3.0 kaappaus on mahdollinen.

Kuinka voin poistaa tämän viruksen?

EI ole mitään paniikkia vaikka virus on salannut kaikki tiedostosi. Me haluamme varoittaa, että et siirrä rahojasi koska ei ole takuuta että se parantaa mahdollisuuksia tiedostojen palautukseen. Ensimmäiseksi, suorita Cerber 3.0 poisto. Voit tehdä sen ohjelmilla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes. Kun poisto on suoritettu niin voit koettaa salauksen poistoa. Alla me annamme useita esimerkkejä kuinka poistaa salaus. Jos saat tiedostosi takaisin niin tee varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista usealle irrotettavalle laitteelle. Lopuksi, jos sinulla on vaikeuksia poistaa Cerber 3.0 koska et voi hallita laitetta niin lue meidän ohjeemme. Pidä mielessäsi, että nämä suositukset ovat roskaposteja vastaan. Varovaisuus on aina tärkeässä roolissa kun taistellaan viruksia, kuten Cerber 3.0 vastaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cerber 3.0 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cerber 3.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cerber 3.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cerber 3.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cerber 3.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cerber 3.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Cerber 3.0 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cerber 3.0 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cerber 3.0 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro tapa

Tämä työkalu toimii tiedostojen palautuksessa tietokoneen kaatumiseen jälkeen tai vastaavan järjestelmävirheen takia. Ohjelma voi myös toimia lunnasohjelmille. Se on tärkeää huomata, että sovellus voi poistaa salauksen jos lunnasohjelma käyttää heikompaa salausta. Kun kyseessä on Cerber 3.0 niin tämä ohjelma ei luultavasti toimi. Siksi sinun pitää odottaa virallista Cerber 3.Decrypter ohjelmaa.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cerber 3.0 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Shadow Explorer ratkaisu

Shadow Explorerin käyttö voi olla avuksi jos uhka ei kohdista varjokopioita. Muuten tämä työkalu ei voi niitä palauttaa.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Cerber Decrypter tapa

On kulunut useita kuukausia kun Cerberin ensimmäinen versio julkaistiin, IT-asiantuntijat ovat luoneet työkalun erityisesti tämän viruksen salaamille tiedostoille. On kuitenkin todella luultavaa, että se ei toimi uudelle Cerber 3.0 virukselle, kannattaa kuitenkin yrittää!

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cerber 3.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cerber-3-0-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Cerber 3.0 ransomware virus