Paras haittaohjelman esto-ohjelma 2021

Parhaan haittaohjelman esto-ohjelman valinta on pakollinen vuodelle 2021

Tuhoisat verkkohyökkäykset ovat aiheuttaneet lukemattomia ongelmia tietokoneen käyttäjille, yrityksille ja kaupungeille. Turvallisuusasiantuntijat valitettavasti ennustavat, että tilanne voi pahentua ensi vuonna, sillä he ovat jo huomanneet kasvua kryptovaluutan louhijoissa ja vastaavissa vaarallisissa viruksissa.

Meidän ei tule myöskään unohtaa, että lunnasohjelmien, troijalaisten ja muiden haittaohjelmien kehittäjät ovat parantaneet uhkiaan – pelkästään viimeisimmät lunnasohjelmat eivät salaa arkaluontoisia tietoja, myös nämä virukset voivat. Niiden tunkeutumistapojen tiedetään aiheuttavan vahinkoa mahdollisimman monelle verkkokansalaiselle. Siksi kaikkien, joilla on nettiyhteys, pitää miettiä haittaohjelman esto-ohjelmaa, joka suojaa heidän tietojaan verkkorikollisilta vuonna 2021.

Voidaksemme auttaa sinua valitsemaan parhaan haittaohjelman esto-ohjelman vuodelle 2021, me olemme arvostelleet useita markkinoiden turvatyökaluja. Tänään me jaamme kanssasi 5 työkalua, jotka sinun kannattaa hankkia suojaamaan tietokonettasi.

Malwarebytes Premium tarjoaa nopean järjestelmän tarkistuksen sekä lunnasohjelmasuojan

Screenshot of Malwarebytes Premium

Malwarebytes 4.0 on haittaohjelman poistaja, joka tarjoaa suojan Windows, Android sekä Mac tietokoneille. Kehittäjät antavat 14-päivän ilmaisen koejakson, jotta voit testata ohjelman kykyjä sekä ominaisuuksia. Kun tämä jakso on päättynyt, niin käyttäjälle jää haittaohjelman esto ja rootkit ominaisuudet. Tämä parhaan haittaohjelman esto-ohjelman lisensoitu versio antaa sinun käyttää näitä ominaisuuksia:

 • reaaliaikainen suoja, joka estää haittaohjelman yritykset tunkeutua järjestelmään;
 • täydellinen suoja ohjelmien haavoittuvuuksia vastaan, jotta vaaralliset ohjelmat eivät käytä niitä hyväkseen;
 • lunnasohjelman estotoiminto;
 • järjestelmän korjaustoiminto haittaohjelma, vakoiluohjelma tai rootkit hyökkäyksen jälkeen;
 • suoja vaarallisia sivuja vastaan.

Malwarebytes 4.0 Premium versiossa on supernopea järjestelmän tarkistus. Joidenkin testien mukaan, se voi suorittaa tarkistuksen 2.5 minuutissa. Muihin ohjelmiin verrattuna, keskimääräinen tarkistusaika on 45 minuuttia. Nopeassa tarkistuksessa on kuitenkin haittapuolensa. Se voi hidastaa tietokoneen suorituskykyä. Se vie kuitenkin vain muutaman minuutin, ja se ei ole suuri haittapuoli.

Haittaohjelman esto-ohjelma on CRNT Security 100 listalla, joka kertoo mikä on paras työkalu verkkoturvallisuuteen. Malwarebytes pääsi sijalle 11/20 Coolest Endpoint Security Vendors.

Viimeisin Windows versio: 3.3.1
Koko: 18.9 MB
Hinta: $59.99

Edut Haitat Päätelmä
Suojaa exploitilta ja lunnasohjelmilta Järjestelmän tarkistus voi hidastaa järjestelmää Malwarebytes Premium tarjoaa loistavan antivirus suojan ja sitä voidaan käyttää yhdessä muiden antivirusten kanssa maksimaalisen tietokoneen suojauksen takaamiseksi
Käyttäjän käytökseen perustuva tunnistus
Toimii yhdessä muiden antivirus ohjelmien kanssa
Korkea tunnistustaso
Tarjoaa reaaliaikaisen suojan
Suojaa zero-day haittaohjelmilta

Webroot SecureAnywhere AntiVirus tarjoaa nopeimmat järjestelmän tarkistus tulokset

Screenshot of Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus on yksi nopeimmista ja parhaista haittaohjelman esto-ohjelmista markkinoilla. Ohjelma vaatii vain 20 sekuntia järjestelmän tarkistukseen ja vaarallisten komponenttien löytämiseen. Malwarebytes vaatii noin 2.5 minuuttia, Norton 23 min, Kaspersky 33 min, ja McAfee jopa 46 minuuttia.2] Täysi järjestelmän tarkistus voi tietenkin ottaa enemmän aikaa.

Nopeat järjestelmän tarkistukset voivat vaikuttaa tietokoneen suorituskykyyn. Se käyttää noin 30% tietokoneen Prosessorista tarkistuksen aikana. Se vaatii kuitenkin alle 1% Prosessorin tehosta valvontatilassa.

Ohjelma vie vain 15MB tilaa. Pieni haittaohjelma tarjoaa kuitenkin useita upeita ominaisuuksia, kuten suoja identiteettivarkauden suoja, turvallinen selaus ja suoja verkkourkinnalle, webkameralle ja, tietenkin, haittaohjelman poisto ja suoja.

Se käyttää metatietoja, käytöskuvioita, pilvitietokantaa ja heuristista tunnistusta, jolla se tunnistaa vaarallisia komponentteja järjestelmässä. Verrattuna muiden ohjelmien testituloksiin, Webroot on keskitasoa tai parempi.

Viimeisin Windows versio: 9.0.18.44
Koko: 15 MB
Hinta: $29.99

Edut Haitat Päätelmä
Korkeat haittaohjelman tunnistuspisteet Sillä ei ole riippumattomia labratuloksia Nopea ja pieni haittaohjelman poistaja, joka tarjoaa suojan viimeaikaisille verkkouhille
Nopea järjestelmän tarkistus Voi aiheuttaa hidastumisia tarkistuksen aikana
Ei vaadi paljoa tilaa
Lunnasohjelma suoja
Huomaa vaaralliset sivustot täydellisesti

Zemana AntiMalware tarjoaa reaaliaikaisen ja zero-day suojan

Screenshot of Zemana AntiMalware

Zemana AntiMalware tarjoaa reaaliaikaisen tietokoneen suojan vain Windows tietokoneille. Se voi tunnistaa, estää ja poistaa selaimen kaappaajia, mainosohjelmia, potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, lunnasohjelmia, rootkittejä, bootkittejä ja muita haittaohjelmia. Ohjelmalla on OPSWAT Sertifikaatti, joka takaa haittaohjelma työkalun olevan luotettava ja tehokas.

Yhdessä parhaassa haittaohjelman poisto-ohjelmassa on ilmainen ja premium versio. Kun ilmainen versio toimii skannerina ja suojaa tärkeiltä verkkouhilta; premium versio tarjoaa reaaliaikaisen valvonnan ja suojan edistyneiltä uhilta, kuten lunnasohjelmilta, zero-day haittaohjelmilta tai rootkiteiltä.

Joidenkin testitulosten mukaan, haittaohjelman poistaja voi käyttää 90 minuuttia täyteen järjestelmän tarkistukseen. Kun sitä verrataan muihin ohjelmiin, se on kaksinkertainen muiden antivirusten aikaan. Ohjelma vaatii kuitenkin vähemmän tilaa kuin Webroot. Se vie tilaa vain 6 MB.

Viimeisin Windows versio: 2.74.2.150
Koko: 6 MB
Hinta: 24.95 €

Edut Haitat Päätelmä
Zero-day suoja Hidas järjestelmän tarkistus muihin markkinoiden antiviruksiin verrattuna Pieni turvaohjelma, joka tarjoaa korkean turvan edistyneitä verkkouhkia vastaan. Se todella hidas järjestelmän tarkistus voi olla hankala ja voi vaikeuttaa tietokoneella työskentelyä
Suoja potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia vastaan
Rootkit ja bootkit poisto
Reaaliaikainen suoja

Bitdefender Total Security näyttää loistavat riippumattomat laboratoriotulokset

The best anti-malware software of 2021

Bitdefender Total Security tarjoaa suojan usealle tietokoneelle, mobiililaitteelle ja online suojan, kun ostat lisenssin. Ohjelma ansaitsee paikkansa vuoden 2021 parhaiden haittaohjelman poisto-ohjelmien listalla, koska se tarjoaa useita turvavaihtoehtoja, kuten:

 • Täydellinen tiedostojen suoja;
 • Edistynyt uhkapuolustus;
 • Webkamera suoja;
 • Monikerroksinen lunnasohjelma suoja;
 • Verkkourkinnan esto;
 • Huijauksen esto;
 • Varkauden esto;
 • Turvallinen selaaminen;
 • Turvalliset tiedostot ominaisuus suojaa kaikkein tärkeimpiä tietoja muokkaukselta;
 • Haittaohjelman tunnistus ja poisto.

Kuten voit huomata, haittaohjelman esto-ohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat suojaominaisuudet, joita tarvitset tietokoneesi, tietojesi, arkaluontoisten tietojen ja identiteetin suojaamiseen verkkorikollisilta. Tämän lisäksi, ohjelmassa on edistyneitä ominaisuuksia, kuten sosiaalisen median suoja, vanhempien suoja tai Akkutila, joka säästää kannettavat tietokoneen tai mobiililaitteen akun kestävyyttä. Kehittäjät tarjoavat 30-päivän ilmaisen koejakson, jotta voit testata ominaisuuksia ennen lisenssin ostoa.

Antivirus ohjelma oli myös ehdolla PC Mag Editors’ Choice vuonna 2018:

If what you want is every possible security component in one integrated package, Bitdefender Total Security is exactly what you need. It's an Editors' Choice for security mega-suite. Neil J. Rubenking

Elokuun 2018 – Lokakuun 2018 AV-TEST tulosten mukaan, Bitdefender Total Security sai 5.94 mahdollisesti 6 pisteestä korkeimmassa Protection Against Infections (Suoja Tartuntoja Vastaan) kategoriassa. Sama testi todisti myös, että sillä oli kaikkein pienin vaikutus tietokoneen suorituskykyyn. Haittaohjelman esto-ohjelma sai 5.76 mahdollisesta 6 pisteestä. Molemmissa kategorioissa, se ohitti antivirus ohjelmat, kuten Kaspersky, Symantec, sekä McAfee.

Minimi järjestelmävaatimukset
Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Dual Core 1.6 GHz prosessori, Muisti (RAM): 1 GB
Vaadittava vapaa tila kovalevyllä: 1.5 GB
Hinta: € 43.99

Edut Haita Päätelmä
Monikerroksinen lunnasohjelma suoja Keskitason testitulokset Bitdefender tarjoaa maksimaalisen suojan tietokoneelle, yksityisyydelle ja identiteetille kaikilla laitteillasi ja antaa lisäominaisuuksia paremman kokemuksen takaamiseksi
Ylimääräisiä PC:n puhdistustyökaluja
Antivirus suoja
Loistavat riippumattomat laboratoriotulokset
Verkkourkinta suoja
Webkamera suoja
Pieni vaikutus tietokoneen suorituskykyyn

Emsisoft Anti-Malware tarjoaa loistavan reaaliaikaisen suojan haittaohjelmia ja lunnasohjelmia vastaan

Screenshot of Malwarebytes Premium

Emsisoft Anti-Malware suojaa lunnasohjelmia, pankkitroijalaisia, botteja, takaoven uhkia ja potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP) vastaan. Siksi se takaa, että Windows tietokoneet ovat suojattuja kaikki nykyisiä verkkouhkia vastaan, jotka voivat vahingoittaa pientä tai suurta vahinkoa järjestelmään.

AV-Comparatives’ realistisessa suojatestissä, Emsisoft Anti-Malware esti 98.8% uhista. Haittaohjelman suojatestissä Maaliskuussa 2017, ohjelma esti 99.68% uhista.

Saavuttaakseen loistavat haittaohjelman tunnistustulokset ja päästäkseen paras haittaohjelman esto-ohjelma listalle, se käyttää 4-kerroksista suojaa ja kaksimoottorista haittaohjelma skanneria. Emsisoft Anti-Malware skanneri yhdistää antiviruksen ja haittaohjelman poiston teknologiat. Se selittää sen loistavat tunnistustulokset. Siinä kustomoitu ”lunnasohjelman tunnistin”, joka pitää tiedostosi turvassa ja salassa tiedostoja salaavilta viruksilta.

Toinen etu on sen kyky suorittaa tarkistus yhdessä minuutissa. Muihin antiviruksiin verrattuna, tämä toimii tehokkaasti.

Viimeisin Windows versio: 2017.11.0.8247
Koko: 267.75 MB
Hinta: € 19.98

Edut Haitat Päätelmä
Käytökseen perustuva haitta- ja lunnasohjelma tunnistus Ei näytä parhaita tuloksia verkkourkinnan tunnistuksessa Ohjelma näyttää loistavia tuloksia haittaohjelman tunnistuksessa ja poistossa. Se pitää järjestelmän turvattuna reaaliaikaisella tarkistuksella
Korkeat haittaohjelman tunnistuspisteet
Loistavat vaarallisten sivujen estotulokset
Nopea järjestelmän tarkistus
Tarjoaa uutisia ja hälytyksiä haittaohjelmista
Reaaliaikainen suoja

Bonus: Reimage – monitoiminen sovellus, joka pitää järjestelmän turvassa ja optimoituna

Screenshot of Reimage

Reimage on loistava työkalu, jonka me haluamme esitellä parhaiden vuoden 2021 haittaohjelman esto-ohjelmien listalla bonusohjelmana:

 • tietokoneen korjaus toiminto;
 • virussuoja ja poista.

Tämä kaksitoimisuus voi parantaa tietokoneesi tilaa reilusti, koska se ei vain poista haittaohjelmia järjestelmästä, se voi myös korjata negatiiviset vaikutukset.

Järjestelmän tarkistuksen aikana, Reimage Repair etsii viruksia, haittaohjelmia tai saastuneita tiedostoja. Sen tekemiseen, se käyttää Avira AntiVir moottoria. Kun se on poistanut haittaohjelman, se korjaa myös virheet PC järjestelmässä. Yleensä niitä ovat tietokoneongelmat:

 • Windows virheet;
 • Sininen kuoleman ruutu;
 • Vahingoittuneet dll tiedostot;
 • Kaatuva tietokone;
 • Virus vahingot;
 • Tarjoaa järjestelmän palautuksen

Reimage tietokantaan kuuluu 25,000,000 tärkeää järjestelmäkomponenttia, joita käytetään haittaohjelman vahinkojen kumoamiseen. Siksi ohjelma pystyy palauttamaan saastuneen tietokoneen sen aikaisempaan tilaan. Tämä työkalu on todella hyödyllinen lunnasohjelma hyökkäyksen jälkeen, koska tällainen uhka voi muokata Windows Rekisteriä.

Reimage is an amazing software program for what it does. Bill Gordon, WeHateMalware.com

Ohjelmalla on kolme pääversiota: Windows, Mac sekä mobiili. Viimeisin on yhteensopiva Android käyttöjärjestelmän kanssa ja sen voit saada ilmaiseksi.

Edut Haitat Päätelmä
Korjaa saastuneet järjestelmätiedostot tai rekisterimerkinnät Ei tarjoa reaaliaikaista suojaa Reimagea voidaan käyttää haittaohjelman poistajana ja korjaustyökaluna
Korjaa tärkeimmät järjestelmävirheet Ei korjaa ongelmia kolmansien osapuolien ohjelmien kanssa Se on loistava työkalu, joka voi korjata virus vahingot ilman tietokoneen uudelleen käynnistystä
Poistaa sinisen kuoleman ruudun Ei voi poistaa laiteongelmia
Parantaa tietokoneen nopeutta
Löytää ja poistaa haittaohjelmat
Parantaa järjestelmän vakautta
Siinä on usein päivitettävä tietokanta
Kirjoittajasta
Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa