Parhaat Ilmaiset Haittaohjelman Poistotyökalut 2019

Valitse paras ilmainen haittaohjelman poistosovellus suojaamaan PC:tä ja älypuhelintasi

The best free malware removal tools of 2019

Verkkorikollisuuden tilastot ovat huolestuttavat. Viime vuonna me näimme useita maailmanlaajuisia lunnasohjelma hyökkäyksiä, tietomurtoja, kryptovaluutan louhintoja, sekä verkkourkinta yrityksiä. Tilanteen ei odoteta parantuvan vuonna 2019. Sen odotetaan itseasiassa pahentuvan.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että me kaikki menemme pois verkosta ja kytkemme laitteemme pois Internetistä. Ei todellakaan! Meidän pitää kuitenkin olla varovaisempia verkossa ja lisätä tietokoneen suojaan lisäkerros. Ensimmäinen ja tärkeä askel erilaisten virusten estoon ja järjestelmän saastumisen estoon, on tehokkaan turvaohjelman valinta.

Ammattilaisten haittaohjelman poistajat voivat olla tietenkin kalliita. Siksi me olemme valmistelleet listan parhaista ilmaisista haittaohjelman poistajista 2019, jotta me voimme todistaa, että järjestelmän suojaamaan verkkotartunnoilta ei aina ole kallista. Pidä mielessäsi, että joissan haittaohjelman versioissa on myös premium versio, joka voidaan ostaa lisäturvan tarpeen iskiessä.

Me haluamme kuitenkin varoittaa, että sinun pitää varoa mahdollisia online huijauksia. Rikolliset voivat koettaa huijata rahojasi, kun he tarjoavat ostettavaksi antivirus työkaluja, jotka näyttävät laillisilta ohjelmilta. Lataa siis alla listattuja haittaohjelman poistajia vain viralliselta sivulta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

1. AVG AntiVirus Free tarjoaa reaaliaikaisen suojan

Employ AVG Antivirus software for free

AVG on tunnettu turvaohjelmien kehittäjä, jonka Avast osti vuonna 2016. Voimien yhdistämisen jälkeen, nämä kaksi antivirus kauppiasta ovat keränneet vaikuttavan käyttäjämäärän maailmanlaajuisesti.

Kaikkein tunnetuimpia AVG tuotteita ovat AVG Antivirus, AVG Ultimate sekä AVG Internet Security. Yritys on kuitenkin tarjonnut myös ilmaista versiota. Vaikka se voidaan hankkia ilman rahaa, niin sitä pidetään luotettavana haittaohjelman poistajana. Se on itseasiassa hyväksytty parhaaksi ilmaiseksi haittaohjelman poistotyökaluksi.

AVG free pääominaisuus on suoja vaarallisia latauksia vastaan, jotka voidaan poistaa ennen kuin ne pääsevät järjestelmään. Jos ne sattuvat pääsemään tietokoneelle, niin voit olla rauhassa, koska tiedoston käynnistys estetään. Ohjelma analysoi kaikki uudet komponentit ja poistaa ne, jos se pitää niitä vaarallisena.

Upea uutinen on myös, että saat reaaliaikaiset turvapäivitykset, kun sinulla on AVG free. Niiden avulla voit olla varma, että tietokoneesi on suojattu uusimpia haittaohjelmia vastaan, kuten lunnasohjelmat, vakoiluohjelmat ja muut verkkouhat, joita ilmaantuu joka päivä.

Antivirus estää myös vaaralliset linkit, lataukset, sekä vaaralliset sähköpostin liitteet. Siten tämä työkalu auttaa minimoimaan verkkourkinnan riskit. Riippumaton testi kuitenkin kertoo, että verkkourkinta ominaisuus ei ole muiden turvaohjelmien tasolla'.

Lopuksi, käyttäjät voivat myös kokeilla AVG Web TuneUp lisäosaa, jonka he voivat lisätä selaimeensa, tehdäkseen nettiselaamisestaan turvallisempaa.

An excellent choice. But don't just take my word for it. Go ahead and give the program a try. (source: PCMag)

Ohjelman kehittäjien mukaan, pidät enemmän sen uudesta ja yksinkertaisesta suunnittelusta, joka näyttää tarkasti, miten sinua suojataan haittaohjelman hyökkäyksiltä. Tämän lisäksi, AVG Antivirus työkalu ei hidasta tietokonettasi. Jos haluat laajentaa sen ominaisuuksia, niin voit hankkia täyden suojan hintaa $70 per vuosi.

AVG turvaohjelma tarjoaa suojan tietokoneille, kannettaville ja mobiililaitteille, jotka käyttävät seuraavia järjestelmiä:

 • Windows (10, 8, 7, Vista ja XP SP3);
 • Mac OS X (OSX 10.8 Mountain Lion tai parempi);
 • Android OS (2.2 tai parempi).
Edut Haitat Päätelmä
Reaaliaikainen suoja haittaohjelmia vastaan Järjestelmän tarkistus on keskiarvoista tarkistusnopeutta hitaampi

Pienistä huonoista puolista huolimatta, AVG Antivirus on yksi parhaista ilmaisista työkaluista verkossa, joka voi tarjota täyden suojan tietokoneille, kannettaville ja mobiililaitteille.

Upeat tulokset puolueettomissa testeissä Ei tarjoa loistavaa verkkourkinta suojaa
Estää vaaralliset verkkosivut kohtalaisen hyvin
Suojaa tietokoneita ja mobiililaitteita

2. BitDefender Antivirus Free tarjoaa palkitun suojan, joka ei käytä paljoa tietokoneen resursseista

Try the free edition of BitDefender antivirus

BitDefender Antivirus käyttää kekseliästä teknologiaa, nimeltä käytöksen tunnistus. Se seuraa tarkasti sovelluksia, jotka tietokoneella ovat ja tarkistaa epäilyttävien aktiviteettien varalta. jos ilmainen haittaohjelman poistotyökalu huomaa ohjelman käyttäytyvän oudosti, niin se käy heti toimeen.

Ilmainen antivirus suojaa tietokonetta Troijalaisilta, madoilta, lunnasohjelmilta, vakoiluohjelmilta, rootkiteiltä ja jopa nollapäivä exploiteilta. Se antaa siis reaaliaikaisen suojan kaikilta verkon uhilta.

Toinen sen käyttämä edistynyt teknologia on koneoppi, joka suojaa sinua petollisilta verkkosivuilta, vääriltä hälytyksiltä ja muulta verkkourkinnalta. Tämän lisäksi, BitDefender ilmainen versio ei vaivaa sinua päivitysilmoituksilla. Se hoitaa tietokoneesi suojausta taustalla.

Yksi muu suuri Bitdefender free antivirus etu on kevyt tietokoneen resurssien käyttö. Nopean asennuksen jälkeen et huomaan järjestelmän hidastumisia, hidastuvia videoita tai pelejä, tai vastaavia. Et siis melkein huomaa ohjelman käyntiä taustalla.

The labs have already made it very clear that Bitdefender is a winner. (Source: PCMag)

Bitdefender sovelluksella on myös maksullinen versio, jossa on enemmän ominaisuuksia ja edistyneempi suojaus. Jos et kuitenkaan halua käyttää rahaa, niin sinun kannattaa asentaa sen ilmainen versio. Ilmainen antivirus on yhteensopiva:

 • Windows 10, 8.1, 8, tai 7 SP1;
 • Mac OS X;
 • Android OS.
Edut Haitat Päätelmä
Upeat tulokset puolueettomissa testeissä Ei sisällä ajastettua tarkistusta Ohjelma on saanut useita palkintoja ja loistavia puolueettomia testituloksia. Se tarjoaa yleisen tietokoneen suojan. Sinua voi kuitenkin häiritä lisäominaisuuksien puuttuminen, kuten rajoitettu tarkistus tai ajastetun tarkistuksen puuttuminen.
Loistava verkkourkinta suoja Vaati yhdistyksen nettiin
Reaaliaikainen suoja haittaohjelmilta
Yksinkertainen käyttöliittymä

3. Panda Free Antivirus työkalu tarjoaa pilvipuhdistus ratkaisun

Panda Free Antivirus in 2018

Panda Antivirus ohjelma on luokiteltu yhdeksi parhaista ilmaisista haittaohjelman poistotyökaluista, koska se ei vaadi valvontaa — kun se on asennettu, niin se tekee kaiken puolestasi. On myös etu, että se toimii pilvessä. Siksi sinun ei tarvitse tallettaa tiedostoja tai suorittaa päivityksiä.

Tämän lisäksi, Panda Antivirus takaa turvallisen nettiselaamisen ja ostamisen. Sinut on myös suojattu verkkokauppahuijauksia ja muita verkkourkinta yrityksiä vastaan. Premium versio on yhteensopiva Windows ja Android laitteiden kanssa, jossa on myös useampia ominaisuuksia, kuten varashälytys, lukitus ja pyyhkäisy ominaisuus, sekä reaaliaikainen suoja laitteillesi.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on Panda USB rokotus. Se tarkistaa siis levyt haittaohjelmien varalta ja ei päästä vaarallisia ohjelmia tietokoneelle. Se on todella ainutlaatuinen ominaisuus, joka voi antaa lisäsuojaa, jos liität usein ulkoisia laitteita tietokoneellesi.

Antiviruksella ei kuitenkaan ole yhtä tehokasta suojaa kuin muilla turvaohjelmilla. Ohjelma ei ole saanut loistavia tuloksia puolueettomissa tai meidän testeissä.

Edut Haitat Päätelmä
Rokottaa USB laitteet Keskitason tai sen alle oleva suoja haittaohjelmilta. Vaikka siinä on ainutlaatuinen USB rokotus, niin tämä ohjelma on tavallinen ilmainen antivirus, joka ei tarjoaa maksimaalista suojaa. Aikaisemmin kuvattuihin ohjelmiin verrattuna, Panda Free Antivirus ei tarjoa parasta suojaa.
Suojaa online aktiviteetteja
Estää verkkourkinta sivut
Pilvipuhdistus haittaohjelman hyökkäyksen jälkeen

4. Free Malwarebytes Anti-Malware poistaa erilaiset verkkouhat saastuneilta laitteilta

Get Malwarebytes Anti-malware software for free

Malwarebytes sovellusta pidetään yhtenä parhaana haitta- ja vakoiluohjelman poistajana. Voit tulla tämän tehokkaan haittaohjelman poistajan käyttäjäksi ilmaiseksi. Tämän yrityksen tuotteet löytävät ja poistavat yli 15 miljoonaa uhkaa joka päivä. Tämä virusten poistotyökalu tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja tunnistaa automaattisesti uudet sekä vanhat tietokoneuhat, jotta se voi suojata järjestelmääsi ennen kuin haittaohjelma saastuttaa PC:n.

Malwarebytes Anti-Malware ohjelma tarjoaa anti-exploit ominaisuuden tavallisen lunnasohjelman suojan lisäksi. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä takaa, että lunnasohjelmat pysäytetään ennen kuin saastuttavat tiedostosi ja haavoittuvaa järjestelmää suojataan exploit hyökkäyksiltä. Tämä ominaisuus on kuitenkin saatavilla vain maksullisessa versiossa.

Heiltä löytyy onneksi ilmainen versio Mac ja Windows käyttäjille. Voit siis nauttia turvallisesta tietokoneesta järjestelmästä riippumatta. Heillä on myös versio Android käyttäjille, jotta he voivat suojella laitteitaan sekä yksityisyyttään. Haittaohjelman poistajan ilmaisversio tarjoaa nämä ominaisuudet:

 • Haitta- ja vakoiluohjelma suoja. Se tunnistaa ja poistaa verkkouhat saastuneelta laitteelta;
 • Anti-rootkit. Se tunnistaa ja poistaa rootkitit ja korjaa vahingoittuneet tiedostot.

Tämä ilmaisohjelma on loistava saastuneet laitteen puhdistukseen. Jos haluat pitää antivirus ominaisuudet yli 14 päivää, niin sinun pitää maksaa sen lisenssistä. Pidä kuitenkin mielessäsi, että Malwarebytes Anti-malware työkalun premium versio maksaa vain £19.95 vuodessa, se ei siis ole kallis.

Edut Haitat Päätelmä
Haitta- ja vakoiluohjelman tunnistus sekä poisto Free Malwarebytes Anti-Malware toimii puhdistustyökaluna. Free Malwarebytes Anti-Malware toimii puhdistustyökaluna. Jos siis haluat käyttää kaikkia sen upeita ominaisuuksia, kuten lunnasohjelma suojaa, niin sinun pitää ostaa lisenssi ilmaisen koekäytön jälkeen.
Rootkit poisto ja järjestelmän korjaus vahingon jälkeen
Lunnasohjelman esto
Haittaohjelman esto
Estää vaaralliset sivustot
Suojaa nollapäivä exploiteilta

5. Microsoft Malicious Software Removal Tool sopii vain Windows tietokoneille

Microsoft haittaohjelman poistaja on suunniteltu Windows käyttöjärjestelmille. Se asennetaan tietokoneelle yhdessä Windows päivitysten kanssa, jotka ilmaantuvat jokaisen kuun toisena tiistaina. Voit myös ladata sen omana sovelluksena, kun sen haluat, viralliselta sivulta. Se tunnistaa ja poistaa useita tietokoneuhkia ja korjaa niiden aiheuttamat vahingot.

Microsoft Malicious Software Removal tool sopii yhteen näiden käyttöjärjestelmien kanssa:

 • Windows 10,
 • Windows 8.1,
 • Windows Server 2012 R2,
 • Windows 8,
 • Windows Server 2012,
 • Windows 7,
 • Windows Server 2008.

Microsoft Malicious Software Removal tool on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Kun teet täyden järjestelmän tarkistuksen, niin se näyttää ikkunan tuloksista — onko haittaohjelma löydetty ja poistettu. Vaikka sinulle ei ole IT-asiantuntemusta, niin voit nauttia Microsoft tuotteen ominaisuuksista.

Tätä Windows turvaohjelmaa kannattaa käyttää vain yhdessä muiden antivirus ohjelmien kanssa, koska se voi löytää ja poistaa vain joitain verkkouhkia. Jos et siis halua puhdistaa laitettasi haittaohjelmista, niin sinun kannattaa hankkia ohjelma, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan. Kahden työkalun yhdistelmä tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden Windows tietokoneellesi.

Edut Haitat Päätelmä
Sisäänrakennettu Windows turvatyökalu Löytää vain pienen määrän haittaohjelmia Microsoft Malicious Software Removal tool on upea työkalu puhdistamaan saastunut Windows laite. Se ei kuitenkaan tarjoa reaaliaikaista suojaa, joka on tärkeä ominaisuus. Siksi sen kanssa kannattaa käyttää toista ohjelmaa.
Kuukausittaiset päivitykset Ei tarjoa reaaliaikaista suojaa
Helppo käyttää
Nopea haittaohjelmien poisto

6. BONUS: Free Reimage Antivirus ohjelma. Puhdista ja korjaa tietokoneesi!

Use Reimage to protect your computer

Yllä mainituista, vuoden 2019 parhaista, ilmaisista haittaohjelmista huolimatta me suosittelemme myös kokeilemaan Reimage ohjelmaa. Se on loistava ohjelma, jota ei ole suunniteltu vain suojaamaan yksityisyyttäsi, mutta myös parantamaan tietokoneesi suorituskykyä. Sinua ei enää vaivaa järjestelmän kaatumiset tai hyytymiset, ja voit nauttia nettiselaamisestasi.

Se on todella helppo käyttää ja se takaa tietokoneesi olevan vapaa haittaohjelmista. Eri testitulokset näyttävät, että Reimage voi tunnistaa madot, potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ja muut vaaralliset sovellukset paremmin kuin muut antivirus ohjelmat. Se voi tunnistaa nämä verkkouhat:

 • mainosohjelmat,
 • troijalaiset hevoset,
 • rikosohjelmat,
 • rootkitit,
 • vakoiluohjelmat,
 • madot.

Reimage varmistaa myös, että vahingoittuneet tiedostot korjataan ja saat täyden teknisen tuen järjestelmääsi. Ohjelmalla on valtava 25,000,000 järjestelmä tiedoston tietokanta ja se voi korjata saastuneet merkinnät heti. Joten haittaohjelman hyökkäyksen jälkeen, sinun ei tarvitse korjata tietokonettasi ja huolehtia erilaisista vikaviesteistä, jotka voivat ilmaantua viruksen jälkeen.

Jos pidät tästä haittaohjelman poistajasta, niin voit saada sen myös älypuhelimeesi. Reimage on kehitetty Mac ja Windows järjestelmille, jotta jokainen käyttäjä olisi tyytyväinen. Saadaksesi käyttöön sen kaikki ominaisuudet, voit ostaa täyden version, niin se maksaa vain €59.95.

Edut Haitat Päätelmä
Loistava haittaohjelmien tunnistus Ei tarjoa reaaliaikaista suojaa haittaohjelmilta Reimage on upea työkalu saastuneen laitteen puhdistukseen ja järjestelmän vakauttamiseen haittaohjelman hyökkäyksen jälkeen. Se ei kuitenkaan suojaa verkkouhkia vastaan. Sitä kannattaa siis käyttää yhdessä antivirus ohjelman tai haittaohjelman poistajan kanssa.
Nopea tietokoneen puhdistus
Korjaa saastuneet tai vahingoittuneet tiedostot
Tarjoaa vakauttaa tietokoneelle
Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Julie Splinters on virukset.fi uusin uutistoimittaja. Hänen pääaineensa oli Englannin filosofia.

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa