Parhaat lunnasohjelman poistajat vuodelle 2017

2016 taatusti ansaitsee tittelin lunnasohjelmien vuotena. Näiden kahdentoista kuukauden aikana on laukaistu tuhansia tiedostoja lukitsevia lunnasohjelmia ja näytön lukitsevia loisia ja ne ovat onnistuneet kiristämään miljoonia hyväuskoisilta uhreilta . Se on valitettavaa, mutta tässä trendissä ei näytä olevan positiivista parannusta ainakaan pian. Lunnasohjelmien määrän uskotaan vain kasvavan tänä vuonna. Tämän seurauksena markkinoille tulee hybridi haittaohjelmia, jotka käyttävät lunnasohjelmien ominaisuuksia . Turvallisuusasiantuntija eivät onneksi ole antamassa periksi. Tämä kasvu verkkotartunnoissa takaa sen, että he tekevät töitä yhä kovemmin ja luovat yhä tehokkaampia lunnasohjelman poistajia, joita voidaan käyttää reaaliaikaiseen suojaukseen tai järjestelmän palautukseen hyökkäyksen jälkeen. On tärkeää ottaa huomioon, että edistyminen verkkosuojauksessa ei auta vain lunnasohjelman uhreja, se auttaa myös haittaohjelman poistajien tekijöitä. Mitä tehokkaammaksi viruksia poistavat työkalut tulevat, niin sitä monimutkaisemmiksi tartunnat tulevat. Tämä sota on loppumaton, siksi tietokoneen käyttäjien pitää olla perillä verkkoturvallisuudesta, uudistamalla ja päivittämällä anti-virus ohjelmiaan jatkuvasti.

Tällä hetkellä markkinoilla on lunnasohjelmia torjuvia tai lunnasohjelmia poistavia ohjelmia. Ei ole millään tavalla yllättävältä, että tällainen valtava erilaisten sovellusten määrä voi olla hämmentävä usealle käyttäjälle. Tästä syystä me olemme valmistelleet listan ohjelmista, jotka ovat kokeilemisen arvoisia. Asiantuntijoine me haluamme korostaa, että lunnasohjelmat muuttuvat koko ajan, ei siis ole takuuta että lunnasohjelman poistaja olisi 100& tehokas. Siksi me emme suosittele luottamaan vain yhteen lunnasohjelman poistajaan viruksia vastaan. Sinun kannattaa todella nähdä vaivaa suojataksesi laite hyökkäykseltä . Sinun ei myöskään kannata odottaa, että lunnasohjelman poistaja voisi poistaa salauksen suljetuista tiedostoista. Nämä työkalut näyttävät vain vaaralliset tiedostot ja puhdistaa laitteesi jotta lisävahingot voidaan välttää. Alla olevissa arvosteluissa me kerromme luultavasti parhaat lunnasohjelman poistajat vuonna 2017 ja, toivottavasti, autamme sinua valitsemaan sen mikä sinulle sopii parhaiten.

1. Malwarebytes 3.0

Jos etsit kevyttä ja nopeaa ratkaisua lunnasohjelman poistoon, niin Malwarebytes Anti-Malware voi olla juuri se mitä etsit. Viimeaikoina Malwarebytes on suorittanut suuria päivityksiä, jotka ovat tehneet tästä haittaohjelman poistajasta yhden ammattilaisten anti-virus ohjelmista. Nyt uusi Malwarebytes 3.0 sisältää useita ylimääräisiä turvallisuus ominaisuuksia ja parannuksia jotka, sen luojien mukaan, tekee ohjelmasta neljä kertaa tehokkaamman kuin koskaan ennen. 14 päivän ilmainen kokeiluaika on varmasti riittävä aika jotta voit arvioida tämän ohjelman ominaisuudet vaarallisten sivujen estämisessä ja vaarallisten latausten paljastamisessa. Koeajan jälkeen voit ostaa yhden vuoden tilauksen Malwarebytes 3.0 Premium ohjelmalle hintaan $39.99. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja Malwarebytes 3.0 ohjelmasta.

The best ransomware removal tools of 2017

2. Plumbytes Anti-Malware

Plumbytes Anti-Malware on kätevä haittaohjelman poistaja, jolla on suuri määrä tehokkaita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä todellisen pelastuksen haittaohjelmista kärsiville käyttäjille. Sen valtavista ominaisuuksista huolimatta, tämä ohjelma on nopea ja helppo käyttää, joten jopa kokematon tietokoneen käyttäjä voi käyttää sitä helposti. Jotkut lunnasohjelman uhrit voivat olla pettyneitä, että Plumbytes ei tarjoa tiedostojen palautus vaihtoehtoa. Toisaalta sinun pitää ymmärtää, että se ei ole tehtävä johon tämän ohjelma suunniteltiin. Se löytää onnistuneesti Troijalaiset, rootkitit, estää drive-by lataukset, estää verkkourkinta sivut ja auttaa sinua poistamaan jopa kaikkein monimutkaisimmat lunnasohjelmat. Yhteenvetona, sen puolen vuoden Premium lisenssi on $49.99, Plumbytes Anti-Malware ja se tekee siitä loistavan hinta/laatu suhde haittaohjelman poistajan markkinoilla. Jos haluat oppia lisää Plumbytes Anti-Malware ohjelmasta, niin ole hyvä ja seuraa tätä linkkiä.

The best ransomware removal tools of 2017

3. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus on jälleen yksi luotettava anti-virus ohjelma, joka on kasvanut Mac OS X-alustan skannerista monipuoliseksi tuotteeksi, joka pystyy suojaamaan OS X, Windows, Android sekä iOS käyttöjärjestelmiä. Sen pilvipalveluun perustuvat palvelimet antavat mahdollisuuden päivittää ja uudistaa ohjelmaa reaaliaikaisesti, tämä takaa virustietokannan olevan aina ajantasalla muiden haittaohjelmien kanssa. Webroot tarkistaa näistä servereistä aina kun se tekee järjestelmän tarkistuksia ja tekee vaadittavat toimet jos laitteella on jotain vaarallista materiaalia. Voit nauttia Webroot SecureAnywhere AntiVirus suojasta kohtuullisella $25.99 hinnalla per vuosi. Joko kiinnostuit? Lue lisää Webrootista ja heidän tuotteistaan täällä.

The best ransomware removal tools of 2017

4. Zemana Anti-Malware

Vaikka Zemana AntiMalware on kohtalaisen uusi haittaohjelman poistaja, niin se on jo ansainnut tuhansien tietokoneen käyttäjien luottamuksen maailmalla. Ohjelma on todella nopea ja se voi tarjota kattavan turvallisuus raportin 5 minuutin kuluessa tarkistuksen jälkeen. Kuten muut haittaohjelman poistajat, Zemana tarjoaa ilmaisen koeajan, mutta premium version hinta on myös sopiva. 24/7 tekninen tuki, reaaliaikainen suoja ja, totta kai, lunnasohjelma suoja maksaa sinulle vain $6.95. Tämä on todellinen löytö kun pidetään mielessä, että Zemana AntiMalware on yksi nopeiten kasvava ja yksi monipuolisimmista turvaohjelmista tällä hetkellä. Lisätietoja Zemana AntiMalware ohjelmasta…

The best ransomware removal tools of 2017

5. OSHI Defender

OSHI ei ehkä ole yksi parhaista ohjelmista joita me olemme kokeilleet. Siitä huolimatta, tätä ohjelmaa parannetaan koko ajan ja jokainen päivitys tuo lisää ominaisuuksia tähän ohjelmaan. Jos et halua monimutkaista ja raskasta haittaohjelman poistajaa, joka käyttää paljon järjestelmän muistia ja hidastaa tietokonetta, niin sinun todella kannattaa kokeilla OSHI Defender ohjelmaa. Tämän lisäksi, tämä ohjelma ei ole vain lunnasohjelman poistaja, se tarjoaa myös reaaliaikaisen suojan. Se keskittyy erityisesti yksityisyyden suojaamiseen, joten se on todella suositeltava ohjelma heille jotka arvostavat yksityisyyttään verkossa. Kuuden kuukauden yksityisyyden suoja ja haittaohjelman poistaja on sinun hintaan $39.99. Tarkemmat tiedot OSHI Defender ohjelmasta löydät täältä.

The best ransomware removal tools of 2017

BONUS: Auta järjestelmääsi lunnasohjelma hyökkäyksen jälkeen Reimage ohjelmalla

Ohjelmat josta me olemme keskustelleet tässä artikkelissa ovat tehokkaita ja luotettavia työkaluja, jotka normaalisti poistavat tehokkaasti lunnasohjelmia ja muita vaarallisia ohjelmia saastuneelta laitteelta. Vaikka tällaiset ohjelmat poistavat vaaralliset tiedostot, niin ne eivät auta sinua siinä mitä seuraa hyökkäyksen jälkeen. Siksi erikoistyökalu voi olla tarpeen kun korjataan tietokone sen alkuperäiseen tilaan. Tähän tarkoitukseen PC korjaaja, kuten Reimage on todella kätevä. Vaikka Reimage ei palauta salattuja tiedostoja, se korjaa muokatun rekisterin, rakentaa saastuneet ohjelmat uudelleen ja korvaa vahingoittuneet Windows tiedostot. Yhden vuoden Reimage tuki yhdelle laitteelle maksaa $69.95. Klikkaa tätä linkkiä jos haluat tietää lisää Reimage ohjelmasta ennen sen ostamista.

The best ransomware removal tools of 2017
Kirjoittajasta
Lue muilla kielillä
Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa