Poisto PC Accelerate Pro (Opas) - heinä 2016 päivitys

PC Accelerate Pro Poisto-ohje

Mikä on PC Accelerate Pro?

Onko PC Accelerate Pro luottamuksesi arvoinen?

PC Accelerate Pro:ta mainostetaan hyödyllisenä tietokoneen optimoijana. jos etsit työkalua joka poistaa roskatiedostot tietokoneeltasi ja nopeuttaa sitä niin me varoitamme, että tämä PC optimoija ei ehkä ratkaise näitä ongelmia sinulle, se voi sen sijaan luoda lisää ongelmia. Sen sijaan, että se tarjoaisi hyödyllisen palvelun, tämä hämärä sovellus heikentää tietokoneesi suorituskykyä, heikentää sen nopeutta ja toimintaa. Voit myös huomata, että tämä sovellus estää pääsyn joillekin tietokoneen turvallisuus sivuille. Syy miksi tämä optimoija toimii näin on koska se haluaa saada käyttäjät uskomaan, että koneella on vakavia ongelmia ja sitten se alkaa näyttämään hälytyksiä ja pop-up ilmoituksia jotka saavat aikaan kuvan saastuneesta tietokoneesta. Tämä vaarallinen sovellus imitoi tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja kertoo, että käyttäjän pitää korjata ongelmat heti.

Ole hyvä ja älä lankea tällaisiin väitteisiin koska tämä järjestelmä työkalu ei koeta kuin vakuuttaa sinut tuhlaamaan rahojasi sen täyteen versioon, joka ei luultavasti ole tarpeeksi tehokas tekemään mitään hyödyllistä tietokoneesi järjestelmään. Siksi sinun pitää poistaa PC Accelerate Pro ilman epäilystä ja etsiä luotettavia ohjelmia joka voi korvata PC:si. Me ehdotamme asentamaan paremman vaihtoehdon, kuten FortectIntego, joka voi optimoida tietokoneesi JA poistaa haittaohjelmat siltä, kiitos sen Avira AntiVir ominaisuuden.

The picture showing PC Accelerate Pro

Vaikka PC Accelerate Pro virusta ei pidetä vaarallisena tai tuhoisana, se suorittaa pelottelunsa kohtalaisen hyvin. IT-asiantuntijat ovat huomanneet, että tätä ominaisuutta levitetään yhdessä Instant Support sovelluksen kanssa. Lyhyesti sanottuna, ohjelma tarjoaa tekaistun teknisen tuen numeron. Kun olet soittanut siihen niin henkilö jolle sinut yhdistetään voi koettaa suostutella sinut ostamaan toisen turvallisuusohjelman joka ei myöskään toimi. Tämän lisäksi, tällaisen mielyttävän keskutelun jälkeen tekaistun ammattilaisen kanssa, seuraava puhelinlaskusi voi yllättää sinut pahoin.

Milloin tämä ohjelma luikerteli PC:lle?

Tämän epämääräisen ohjelman latauslinkki löytyy sen viralliselta sivulta. Voit myös törmätä siihen kun se promotoi palvelujaan eri mainosten kautta nettisivuilla, mutta voit myös alkaa näkemään sen hälytyksiä tietokoneellasi vaikka et ladannut sitä itse. On siis täysin selvää, että tämä ohjelma voi luikerrella tietokoneellesi kaikessa hiljaisuudessa. Milloin se tapahtuu? Voit muistaa asentaneesi uuden ohjelman lähiaikoina. Olet siis kiireessäsi painanut ”Install (Asenna)” painiketta huomaamatta, että ohjelmalla on useita valinnaisia liitteitä. Tämän seurauksena PC Accelerate Pro asennettiin myös. Jos olet kiinnostunut miten voit estää tekaistujen sovellusten asennuksen, ota tämä neuvo huomioon. Ensimmäiseksi, sinun pitää valita “Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa kun asennat uusia ohjelmia. Myöhemmin sinun pitää etsiä kaikki epäilyttävät ja turhat liitteet. Jos löysit yhtään niin poista ruksit niiden kohdalta.

Kuinka poistaa PC Accelerate Pro?

Tämän ohjelman poistaminen ei ole kovin vaikeaa. Voit tehdä sen manuaalisesti. Ohjeet siihen ovat alla. Kun olet poistanut sen prosessien listalta ja näet yhä tekaistuja järjestelmävirheitä niin joitain tiedostoja on vielä jäljellä. Ne voivat olla vastuussa näistä hälytyksistä. Siksi me suosittelemme asentamaan maineikkaan haittaohjelman poistajan joka poistaa PC Accelerate Pro sovelluksen tehokkaasti. Seuraavalla kerralla kun olet aikeissa asentaa uuden PC optimoijan, lue arvostelut ohjelmasta. Lopuksi, tässä ovat manuaaliset poisto-ohjeet:

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PC Accelerate Pro Poisto-ohje

WindowsmacOS

Poista Windowsista

Poistaaksesi PC Accelerate Pro Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät PC Accelerate Pro (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.
WindowsmacOS

Poista PC Accelerate Pro Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi PC Accelerate Pro tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan PC Accelerate Pro rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä