Poisto Pc Optimizer Pro (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Pc Optimizer Pro Poisto-ohje

Mikä on Pc Optimizer Pro?

Mikä on PC Optimizer Pro?

Pc Optimizer Pro

PC Optimizer Pro on vaarallinen järjestelmän optimoija jonka me olemme päättäneet luokitella haittaohjelmaksi. Tämä virus väittää olevansa laillinen ohjelma joka pystyy parantamaan järjestelmän turvallisuutta ja tietokoneen suojausta. Sinun ei kuitenkaan kannatta uskoa näitä sanoja koska ne ovat todella harhaanjohtavia ja voivat jopa johtaa rahojesi menetykseen.

PC optimizer Pro on sukua ohjelmalle nimeltä Fake Antivirus. Nämä tuotteet ovat TEKAISTUJA ja sinun ei pidä koskaan ostaa niitä. Kyllä, tämä on se mitä ne yrittävät. Kuinka ne tekevät tämän? Useimissa tapauksissa ne luottavat harhaanjohtaviin taktiikoihin jotka yrittävät pelotella PC käyttäjiä ja pakottaa heidät ostamaan niiden täyden lisensoidun version.

Tästä syystä tämä ohjelma alkaa tarkistamaan järjestelmää heti kun se pääsee sinne. Kun se on tehnyt tämän, PC optimizer Pro virus väittää joidenkin laillisten ja tärkeiden Windows tiedostojen olevan saastuneita. Saadaksesi mahdollisuuden niiden poistamiseen, sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Me emme kuitenkaan suosittele tätä sillä se on suora tie rahojen menetykseen.

Kaikki nämä hälytykset, varoitukset ja löydöt ovat tekaistuja. Älä missään nimessä osta tätä ohjelmaa. Tässä esimerkkejä PC Optimizer Pro varoituksista:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

Pc Optimizer Pro

Kuinka PC Optimizer Pro voi saastuttaa tietokoneeni?

Tätä virusta levitetään useimmiten saastuneiden verkkosivujen kautta troijalaisten tai järjestelmän turva-aukkojen avulla. Jos siis haluat välttää sitä, sinun pitää pysyä erossa laittomista sivustoista ja ladata päivitetty haittaohjelman poistaja.

Lopuksi, me haluamme suositella, että vältät tekaistuja hälytyksiä jotka koettavat joko tarkistaa tietokonettasi ilmaiseksi tai päivittää joitain ohjelmiasi. Kun PC optimizer Pro pääsee tietokoneelle, se koettaa blokata muita tietokoneesi sovelluksia ja kertoa niiden olevan saastuneita.

Tämän lisäksi, tämä ohjelma voi muuttaa selainten asetuksia, yhdistää itsensä Internettiin, pysyä käynnissä taustalla ja blokata pääsyn laillisiin anti-viruksiin ja haittaohjelman poistajiin.

Tämä sovelluksen poisto on valitettavasti kohtalaisen vaikeaa joten jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa tietokoneista niin on parasta poistaa tämä virus automaattisesti.

Kuinka voin poistaa PC Optimizer Pro viruksen tietokoneeltani?

Jos luulet tietokoneesi olevan saastunut niin suorita järjestelmän täysi tarkistus ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla. Nämä ohjelman auttavat sinua poistamaan kaikki haitalliset tiedostot jotka tietokoneeltasi voidaan löytää.

Voit tietenkin poistaa sen myös manuaalisesti mutta se ei takaa, että kaikki epäilyttävät tiedostot ja vaaralliset ohjelmat poistuisivat tietokoneeltasi. PC Optimizer Pro manuaaliseen poistoon voit käyttää näitä ohjeita:

 1. Klikkaa 'Käynnistä' ja valitse 'Ohjauspaneeli'.
 2. Klikkaa 'Poista sovellus' osiossa 'Ohjelmat'.
 3. Valitse 'PC Optimizer Pro' Ja valitse 'Poista/Muuta' vaihtoehto.
 4. Klikkaa 'Kyllä' sekä 'OK' tallentaaksesi muutokset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET (FAQ)

Kysymys. Löysin juuri PC Optimizer Pro sovelluksen tietokoneeltani ja tiedän etten ole koskaan asentanut sitä. Voiko olla niin, että PC Optimizer Pro on virus joka on tunkeutunut tietokoneellesi selkäni takana?

PC Optimizer Pro on todella petollinen sovellus joka koettaa huijata ihmisten rahat. On hyvin tiedossa, että sitä levitetään samalla tavalla kuin muita tekaistuja optimointi työkaluja, tämä tarkoittaa ettei ole mikään yllätys, että se on ilmaantunut tietokoneellesi ilman lataamista. Tällaiset ohjelmat leviävät yleensä käyttäen tekaistuja pop-up mainoksia, ohjelmistopaketteja, troijalaisia ja muita petollisia tapoja.

Jos olet juuri löytänyt PC Optimizer Pro sovelluksen tietokoneeltasi, älä hukkaa aikaa vaan tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla sillä se voi helposti aiheuttaa lisää ongelmia tietokoneellasi. Me suosittelemme käyttämään PC Optimizer Pro sovellukselle automaattista poistoa.

Kysymys. Heti kun käynnistä tietokoneeni, PC Optimizer Pro skanneri alkaa tarkistamaan tietokonettani. Se löytää yleensä satoja PC virheitä ja muita ongelmia. En voi kuitenkaan korjata niitä ostamatta tätä ohjelmaa. Pitäisikö minun ostaa se?

Ole hyä ja ÄLÄ maksa PC Optimizer Pro haittaohjelmasta koska se on tekaistu PC optimointi työkalu! Jos haluat oikeasti tarkistaa tietokoneesi niin sinun kannattaa ladata ReimageIntego tai muu maineikas haittaohjelman poistaja koska PC Optimizer Pro on tekaistu optimoija jolla on yksi tavoite, ihmisten rahojen huijaus. Voidaksesi suojella tietokonettasi ja sillä olevia tietoja niin sinun pitää poistaa tämä tietokoneeltasi.

Kysymys. Auttakaa minua, tietokoneeni on saastunut PC Optimizer Pro sovelluksella! Googletin sen nimen ja tiedän sen olevan vaarallinen ohjelma, en kuitenkaan tiedä kuinka voin poistaa sen. Voisitteko antaa minulle yksityiskohtaiset ohjeet PC Optimizer Pro täydelliseen poistoon?

Kyllä, sinut on saastuttanut todella epäilyttävä sovellus jota ei kannata koskaan ostaa. Jos haluat poistaa PC Optimizer Pro sovelluksen ja kaikki sen tiedostot, sinun pitää ladata ReimageIntego tai vastaava maineikas haittaohjelman poistaja. Muista päivittää se ennen täyttä järjetelmän tarkistusta ja saat poistettua kaikki tiedostot jotka liittyvät PC Optimizer Pro virukseen.

Kysymys. Selasin Internettiä kun valtava ilmoitus pomppasi näytölleni. Se tarjosi tietokoneeni tarkistusta ja klikkasin sitä. Nyt kärsin PC Optimizer Pro hälytyksistä jotka tarjoavat sen lisensoidun version ostamista. Suurin ongelma on etten voi poistaa tätä haittaohjelmaa koska se ei näy Ohjelmat listalla.

Olet valitettavasti joutunut hakkerien huijaamaksi jotka käyttävät tällaista petollista tekniikkaa virustensa levittämiseen. Tässä tapauksessa, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa haitalliset tiedosto siltä. Jos haluat olla varma, että PC Optimizer Pro ei piileskele järjestelmäsi taustalla, sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa.

Kysymys. Voisitteko auttaa minua selvittämään onko PC Optimizer Pro haitallinen vai ei? Olen aikonut ostaa sen lisenssin jotta voin parantaa tietokoneeni suorituskykyä.

Ole hyvä ja ÄLÄ maksa PC Optimizer Pro lisenssistä koska se on tekaistu PC optimointi työkalu! Ei ole mitään väliä mitä sen kehittäjät lupaavat, he promotoivat hyödytöntä sovellusta jota voidaan käyttää jopa varastamaan ihmisten henkilökohtaisia tietoja. Jos haluat suojella itseäsi niin sinun pitää poistaa PC Optimizer Pro virus tietokoneeltani. Se onnistuu ReimageIntego ohjelman avulla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Pc Optimizer Pro Poisto-ohje

Poista Pc Optimizer Pro Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Pc Optimizer Pro sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Pc Optimizer Pro tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Pc Optimizer Pro Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Pc Optimizer Pro tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Pc Optimizer Pro Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Pc Optimizer Pro pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Pc Optimizer Pro Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Pc Optimizer Pro sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Pc Optimizer Pro poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Pc Optimizer Pro Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Pc Optimizer Pro sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Pc Optimizer Pro poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Pc Optimizer Pro Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Pc Optimizer Pro tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Pc Optimizer Pro poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Pc Optimizer Pro rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä