Pc Optimizer Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat
12

Mikä on PC Optimizer Pro?

PC Optimizer Pro on vaarallinen järjestelmän optimoija jonka me olemme päättäneet luokitella haittaohjelmaksi. Tämä virus väittää olevansa laillinen ohjelma joka pystyy parantamaan järjestelmän turvallisuutta ja tietokoneen suojausta. Sinun ei kuitenkaan kannatta uskoa näitä sanoja koska ne ovat todella harhaanjohtavia ja voivat jopa johtaa rahojesi menetykseen. PC optimizer Pro on sukua ohjelmalle nimeltä Fake Antivirus. Nämä tuotteet ovat TEKAISTUJA ja sinun ei pidä koskaan ostaa niitä. Kyllä, tämä on se mitä ne yrittävät. Kuinka ne tekevät tämän? Useimissa tapauksissa ne luottavat harhaanjohtaviin taktiikoihin jotka yrittävät pelotella PC käyttäjiä ja pakottaa heidät ostamaan niiden täyden lisensoidun version. Tästä syystä tämä ohjelma alkaa tarkistamaan järjestelmää heti kun se pääsee sinne. Kun se on tehnyt tämän, PC optimizer Pro virus väittää joidenkin laillisten ja tärkeiden Windows tiedostojen olevan saastuneita. Saadaksesi mahdollisuuden niiden poistamiseen, sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Me emme kuitenkaan suosittele tätä sillä se on suora tie rahojen menetykseen. Kaikki nämä hälytykset, varoitukset ja löydöt ovat tekaistuja. Älä missään nimessä osta tätä ohjelmaa. Tässä esimerkkejä PC Optimizer Pro varoituksista:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Kuinka PC Optimizer Pro voi saastuttaa tietokoneeni?

Tätä virusta levitetään useimmiten saastuneiden verkkosivujen kautta troijalaisten tai järjestelmän turva-aukkojen avulla. Jos siis haluat välttää sitä, sinun pitää pysyä erossa laittomista sivustoista ja ladata päivitetty haittaohjelman poistaja. Lopuksi, me haluamme suositella, että vältät tekaistuja hälytyksiä jotka koettavat joko tarkistaa tietokonettasi ilmaiseksi tai päivittää joitain ohjelmiasi. Kun PC optimizer Pro pääsee tietokoneelle, se koettaa blokata muita tietokoneesi sovelluksia ja kertoa niiden olevan saastuneita. Tämän lisäksi, tämä ohjelma voi muuttaa selainten asetuksia, yhdistää itsensä Internettiin, pysyä käynnissä taustalla ja blokata pääsyn laillisiin anti-viruksiin ja haittaohjelman poistajiin.

Tämä sovelluksen poisto on valitettavasti kohtalaisen vaikeaa joten jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa tietokoneista niin on parasta poistaa tämä virus automaattisesti.

Kuinka voin poistaa PC Optimizer Pro viruksen tietokoneeltani?

Jos luulet tietokoneesi olevan saastunut niin suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware ohjelmalla. Nämä ohjelman auttavat sinua poistamaan kaikki haitalliset tiedostot jotka tietokoneeltasi voidaan löytää. Voit tietenkin poistaa sen myös manuaalisesti mutta se ei takaa, että kaikki epäilyttävät tiedostot ja vaaralliset ohjelmat poistuisivat tietokoneeltasi. PC Optimizer Pro manuaaliseen poistoon voit käyttää näitä ohjeita:

  1. Klikkaa ’Käynnistä’ ja valitse ’Ohjauspaneeli’.
  2. Klikkaa ’Poista sovellus’ osiossa ’Ohjelmat’.
  3. Valitse ’PC Optimizer Pro’ Ja valitse ’Poista/Muuta’ vaihtoehto.
  4. Klikkaa ’Kyllä’ sekä ’OK’ tallentaaksesi muutokset

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET (FAQ)

Kysymys. Löysin juuri PC Optimizer Pro sovelluksen tietokoneeltani ja tiedän etten ole koskaan asentanut sitä. Voiko olla niin, että PC Optimizer Pro on virus joka on tunkeutunut tietokoneellesi selkäni takana?

PC Optimizer Pro on todella petollinen sovellus joka koettaa huijata ihmisten rahat. On hyvin tiedossa, että sitä levitetään samalla tavalla kuin muita tekaistuja optimointi työkaluja, tämä tarkoittaa ettei ole mikään yllätys, että se on ilmaantunut tietokoneellesi ilman lataamista. Tällaiset ohjelmat leviävät yleensä käyttäen tekaistuja pop-up mainoksia, ohjelmistopaketteja, troijalaisia ja muita petollisia tapoja. Jos olet juuri löytänyt PC Optimizer Pro sovelluksen tietokoneeltasi, älä hukkaa aikaa vaan tarkista tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla sillä se voi helposti aiheuttaa lisää ongelmia tietokoneellasi. Me suosittelemme käyttämään PC Optimizer Pro sovellukselle automaattista poistoa.

Kysymys. Heti kun käynnistä tietokoneeni, PC Optimizer Pro skanneri alkaa tarkistamaan tietokonettani. Se löytää yleensä satoja PC virheitä ja muita ongelmia. En voi kuitenkaan korjata niitä ostamatta tätä ohjelmaa. Pitäisikö minun ostaa se?

Ole hyä ja ÄLÄ maksa PC Optimizer Pro haittaohjelmasta koska se on tekaistu PC optimointi työkalu! Jos haluat oikeasti tarkistaa tietokoneesi niin sinun kannattaa ladata Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja koska PC Optimizer Pro on tekaistu optimoija jolla on yksi tavoite, ihmisten rahojen huijaus. Voidaksesi suojella tietokonettasi ja sillä olevia tietoja niin sinun pitää poistaa tämä tietokoneeltasi. Voit käyttää siihen SpyHunter ohjelmaa.

Kysymys. Auttakaa minua, tietokoneeni on saastunut PC Optimizer Pro sovelluksella! Googletin sen nimen ja tiedän sen olevan vaarallinen ohjelma, en kuitenkaan tiedä kuinka voin poistaa sen. Voisitteko antaa minulle yksityiskohtaiset ohjeet PC Optimizer Pro täydelliseen poistoon?

Kyllä, sinut on saastuttanut todella epäilyttävä sovellus jota ei kannata koskaan ostaa. Jos haluat poistaa PC Optimizer Pro sovelluksen ja kaikki sen tiedostot, sinun pitää ladata Reimage tai vastaava maineikas haittaohjelman poistaja. Muista päivittää se ennen täyttä järjetelmän tarkistusta ja saat poistettua kaikki tiedostot jotka liittyvät PC Optimizer Pro virukseen.

Kysymys. Selasin Internettiä kun valtava ilmoitus pomppasi näytölleni. Se tarjosi tietokoneeni tarkistusta ja klikkasin sitä. Nyt kärsin PC Optimizer Pro hälytyksistä jotka tarjoavat sen lisensoidun version ostamista. Suurin ongelma on etten voi poistaa tätä haittaohjelmaa koska se ei näy Ohjelmat listalla.

Olet valitettavasti joutunut hakkerien huijaamaksi jotka käyttävät tällaista petollista tekniikkaa virustensa levittämiseen. Tässä tapauksessa, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla ja poistaa haitalliset tiedosto siltä. Jos haluat olla varma, että PC Optimizer Pro ei piileskele järjestelmäsi taustalla, sinun kannattaa käyttää Reimage ohjelmaa.

Kysymys. Voisitteko auttaa minua selvittämään onko PC Optimizer Pro haitallinen vai ei? Olen aikonut ostaa sen lisenssin jotta voin parantaa tietokoneeni suorituskykyä.

Ole hyvä ja ÄLÄ maksa PC Optimizer Pro lisenssistä koska se on tekaistu PC optimointi työkalu! Ei ole mitään väliä mitä sen kehittäjät lupaavat, he promotoivat hyödytöntä sovellusta jota voidaan käyttää jopa varastamaan ihmisten henkilökohtaisia tietoja. Jos haluat suojella itseäsi niin sinun pitää poistaa PC Optimizer Pro virus tietokoneeltani. Se onnistuu Reimage ohjelman avulla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Pc Optimizer Pro suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Pc Optimizer Pro poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Pc Optimizer Pro kuvankaappaus
Pc Optimizer Pro kuvankaappaus

Pc Optimizer Pro käsin tehtävä poisto:

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Pyyhi tiedostot:
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Pyyhi hakemistot
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä