Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista PieSearch virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Mikä on PieSearch virus ja miksi sinun selaintesi kotisivu on huomaamatta vaihtunut?

Virukset.fi tutkijoiden mukaan, PieSearch virus on todella ärsyttävä selaimen kaappaaja. On hyvin tunnettua, että tämä epäilyttävä hakukone on sukua Piesearch.com virukselle, joka voi helposti ottaa ihmisten hakusivun ja ensisijaisen hakukoneen haltuun heidän nettiselaimillaan. Jos olet tekemisissä tämän kanssa niin sinun tulee tietää, että tietokoneesi on kaapattu. Vaikka PieSearch ei teknisesti ei ole vakava virus niin me uskomme, että se pitää poistaa. Tässä kohtaa meidän pitää varoittaa sinua, että se ei välttämättä katoa kun koetat poistaa sen perinteisellä tavalla. Siksi löytyy niin paljon erilaisia kommentteja ”Piesearch viruksesta”. Me olemme itseasiassa huomanneet, että useimmat tietokoneen käyttäjät etsivät PieSearch poisto-ohjeita Chrome ohjeista, meidän on kuitenkin pakko sanoa, että tämä tietokone loinen voi vaikuttaa myös muihin nettiselaimiin. Tämä julkaisu on omistettu käyttäjille joilla on vaikeuksia PieSearch poistossa ja löydätkin yksityiskohtaiset poisto-ohjeet tämän artikkelin seuraavalla sivulla. Jos haluat nopean tavan tämän selaimen kaappaajan poistoon niin sinun kannattaa miettiä automaattista poistotapaa.

Ensimmäiseksi, me haluamme kertoa sinulle mikä on PieSearch selaimen kaappaajan tavoite. Se ei tietenkään ole luikerrellut tietokoneellesi ilman syytä. Sen päätarkoitus on luoda voittoa uudelleenohjaamalla tietokoneen käyttäjät kolmansien osapuolien sivuille jotka kuuluvat PieSearch yhteistyökumppaneille. Siksi se asettaa PieSearch.com sivun kotisivuksi. Tämä verkkosivu tarjoaa hakukoneen jonka pitäisi kerätä ja esitellä parhaat hakutulokset kaikkein suosituimmilta, kuten Google, Bing, Yahoo sekä Yandex. Käyttäjät jotka ovat koettaneet poistaa tätä hakukonetta kuitenkin valittavat, että se ei tarjoa luotettavia hakutuloksia koska niiden klikkaaminen ei johda vastaaville sivuille. Tätä hakukonetta ei valitettavasti ole suunniteltu olemaan hyödyllinen tietokoneen käyttäjälle.

PieSearch browser hijacker sets PieSearch.com as homepage

Kuten me olemme jo maininneet, se on suunniteltu uudelleenohjaamaan käyttäjät määrätyille sivustoille. On sanomattakin selvää, että PieSearch uudelleenohjaukset ovat todella ärsyttäviä, mutta se ei ole ainoa negatiivinen asia mitä meillä on sanottavana. Sinun kannattaa lopettaa tämän hakukoneen käyttö välittömästi koska se voi pakottaa sinut vierailemaan haitallisilla tai jopa vaarallisella sivustolla. Tässä selaimen kaappaajassa on valitettavasti joitan lisäominaisuuksia sekä komponentteja jotka se asettaa PC:lle ja jotka estävät muuttamasta kotisivuasetuksia joten vaihtaaksesi kotisivun, sinun pitää poistaa PieSearch uudelleenohjaus virus tietokoneeltasi. Jos etsit hyvää PieSearch poistoyökalua, meidän suosituksemme on ReimageIntego. Jos haluat poistaa tämän PUPin manuaalisesti niin mene sivulle 2 josta löydät manuaaliset poisto-ohjeet.

Tiedätkö miten PieSearch kaappasi tietokoneesi?

Me olemme melkein 100% varmoja, että et asentanut tätä ohjelmaa vapaaehtoisesti. Kysymys kuulukin, kuinka se pääsi tietokoneesi järjestelmään huomaamatta? Vastaus on yllättävän yksinkertainen. Tämä ärsyttävä sovellus käyttää laillista ohjelmien levitystapaa, joka tunnetaan nimellä “ohjelmien niputus.” Niputus sallii erilaisten sovellusten promotoinnin muiden ohjelmien rinnalla, yleensä tunnettujen ilmaisohjelmien mukana. Sinun tulee tietää, että useat ilmaisohjelmat ehdottavat valinnaisten ohjelmien asennusta, mutta ne tarjoavat nämä ehdotukset kohtalaisen epäreilulla ja epäsuoralla tavalla. Kun asennat ohjelmaa joka promotoi valinnaisia ohjelmia niin voit helposti ohittaa tärkeitä asennusvaiheita ja suostua asentamaan valinnaisia komponentteja täysin huomaamatta. Tämä on se syy miksi sinun ei kannata koskaan luottaa Perus tai Pika asennustapaan. Me todella suosittelemme valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan aina kun asennat ohjelmia, nämä vaihtoehdot paljastavat listan valinnaisia latauksia jotka voidaan ladata haluamasi ohjelman mukana. Sinun kannattaa poistaa ne aina. Muussa tapauksessa voit saada useita PUPeja tietokoneellesi.

Kuinka poistaa PieSearch kaappaaja tietokoneelta?

Löytyy useita tapoja PieSearch poistoon:

 • Automaattinen poistotapa;
 • Manuaalinen poistotapa.

Kaikki riippuu siitä kuinka taitava PC käyttäjä sinä olet. Jos olet kokenut PUPien poistaja niin PieSearch viruksen manuaalinen poisto ei ole sinulle vaikeaa. Me kuitenkin tiedämme, että useat tietokoneen käyttäjät eivät omaa tällaisia taitoja ja siksi me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet kuinka poistaa PieSearch selaimen kaappaaja manuaalisesti. Löydät nämä ohjeet artikkelin alta. Vaikka olet kokenut tietokoneen käyttäkä niin sinun kannattaa suojella tietokonettasi vakavilta tietokoneuhilta ja siksi me suosittelemme poistamaan PieSearch haittaohjelman ja turvaamaan tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Lue alta mitä haittaohjelman poistajia me suosittelemme.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PieSearch viruksen Poisto-ohje:

Poista PieSearch Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista PieSearch sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi PieSearch tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista PieSearch selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista PieSearch Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi PieSearch tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista PieSearch Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi PieSearch sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi PieSearch poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista PieSearch virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin PieSearch pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista PieSearch Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse PieSearch sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita PieSearch poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista PieSearch Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse PieSearch sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi PieSearch poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista PieSearch Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi PieSearch tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos PieSearch on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi PieSearch poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-piesearch-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta PieSearch virus