Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto s3.amazonaws.com (Opas) - helmi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mac virukset

s3.amazonaws.com virus voi näyttää pop-uppeja, joita käytetään haittaohjelman levityskampanjassa

Kuva s3.amazonaws.com viruksesta

S3.amazonaws.com on harhaanjohtava sivusto, jonka on raportoitu kaappaavan nettiselainten uuden välilehden osoitteen ja aiheuttava jatkuvia selaimen uudelleenohjauksia Amazonaws liittyville sivuille. Se toimii mainosalustana ja sitä voidaan käyttää kalliiden tuotteiden, hyödyttömien palveluiden, tai jopa haittaohjelmien mainostukseen.

Ei toivottuja S3.amazonaws.com pop-uppeja ei kannata jättää huomiotta. Alkuperäinen Amazonaws S3 tai Amazon Web Service (AWS) ei ole vaarallinen. Se on laillinen pilvitallennus palvelu, joka kuuluu Amazonille. Useat ihmiset pitävät tästä palvelusta, koska sillä on useita toimintoja ja reilu hinta. Siitä huolimatta verkkoturvallisuuden asiantuntijat varoittavat, että verkkorikolliset voivat käyttää S3.amazonaws.com palveluita vaarallisiin aktiviteetteihin, kuten huijauksiin tai haittaohjelmien levitykseen.

Tällä hetkellä, S3.amazonaws.com virus on leimattu mainosohjelmaksi sekä potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP), koska harhaanjohtavat pop-upit alkavat yleensä ilmaantumaan heti, kun ilmaisohjelma on asennettu. Niiden ihmisten mukaan, jotka tähän ongelmaan ovat törmänneet, he alkoivat näkemään https://s3.amazonaws.com/addns/CH3088/CvCHff.html ensisijaisena uuden välilehden sivuna Google Chrome ja Mozilla Firefox selaimilla.

Joissain tapauksissa tämä kyseenalainen URL on www.adfactorytech.com/resources/Re/Chnh/mov.php sivulla, joka ohjaa kolmansien osapuolien sivuille. Tämän kaiken lisäksi, ihmiset voivat myös alkaa näkemään seuraavaa tilaa selainikkunan vasemmassa yläkulmassa, kun he koettavat päästä mille tahansa sivulle:

 • Waiting for S3.amazonaws.com
 • Transferring data from S3-amazonaws.com
 • Connected to S3.amazonaws.com
 • Looking up S3.amazonaws.com

Yleensä, S3.amazonaws.com mainosten sisältämä materiaali on kohtalaisen ammattimaista. Useimmat mainostetut tuotteet voivat vastata sinun selaushistoriaasi, jos siis olet etsinyt meikkejä, kenkiä, lomatarjouksia, jne. S3.amazonaws.com voi näyttää sinulle houkuttelevia tarjouksia. Tämä johtuu epäilyttävästä mainosohjelmasta, joka voi käyttää seurantaevästeitä ja kerätä selaustietoja, kuten hakusanat, vieraillut sivut, IP-osoitteen, sijainnin, sähköpostiosoitteen, jne.

Pidä aina mielessäsi, että jotkin Amazonaws haittaohjelman mainokset voivat olla vaarallisia. Verkkoturvallisuuden tutkijoiden mukaan, rikolliset osaavat käyttää hyväkseen julkisesti luettavia ja julkisesti kirjoitettavia S3 palvelimia ja käyttää niittä levittämään haitta- tai jopa lunnasohjelmia. Jos näet siis jatkuvia pop-uppeja ja uuden välilehden sivuja, niin meidän suosituksemme on poistaa S3.amazonaws.com haittaohjelma järjestelmästä.

Kuvankaappaus s3.amazonaws.com pop-upistas3.amazonaws.com mainokset voivat kaapata nettiselaimet ja huijata lataamaan haittaohjelman

S3.amazonaws.com poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla – manuaalisesti ja automaattisesti. Jälkimmäinen tapa säästää aikaa ja on luotettavampi. Sen suorittamiseksi, sinun pitää käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego. Jos kuitenkin valitset manuaalisen poiston, niin seuraa tämän artikkelin lopussa olevia ohjeita.

PUPia voidaan levittää ohjelmapaketeissa

Verkkoturvallisuuden asiantuntijat varoittavat, että PUP ohjelmia, kuten mainosohjelmia ja selaimen kaappaajia voidaan levittää ohjelmien niputuksella. Ilmaisohjelmien kehittäjät suostuvat liittämään ilmaisia lisäosia, työkalupalkkeja, lisäosia ja laajennuksia rahastuksen takia.

Ongelmana ei ole tällainen levitystapa, joka teknisesti tunnetaan nimellä niputus, vaan tapa jolla ilmaisohjelman kehittäjät kertovat niistä. Yleensä ylimääräiset asennustiedostot on piilotettu Pika- tai Perusasennuksen alle. Jos käyttäjä valitsee nämä tavat, niin hän tahtomattaan suostuu niiden asennukseen. Tämän seurauksena selain voidaan kaapata ja muita ei toivottuja aktiviteetteja voidaan aloittaa.

NoVirus.co tiimin mukaan, ainoa tapa estää mainosohjelman asennus PC:lle on asentaa ohjelmat tällä tavalla:

 • Valitse ilmaisohjelman latauslähde huolellisesti;
 • Valitse sitten Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa;
 • Lue Lisenssin Ehdot
 • Poista ruksi ylimääräisistä komponenteista;
 • Päätä sitten asennus ja tarkista, ettei ilmaisohjelma asentanut haittaohjelmia. Voit tehdä sen avaamalla Ohjauspaneelin, lajittelemalla ohjelmat päiväyksen mukaan ja etsien tuntemattomia ohjelmia, jotka on juuri asennettu.

Sinun kannattaa myös välttää epäilyttävillä sivuilla selaamista. Hakkerit voivat lisätä vaarallisia koodeja sivuille ja käyttää niitä haittaohjelmien levitykseen.

Opi kuinka poistaa S3.amazonaws.com virus automaattisesti

Jos S3.amazonaws.com haittaohjelma jatkaa nettiselaamisesi pilaamista, sinun pitää poistaa PUP tietokoneelta heti. Helpoin tapa sen tekemiseen on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla. Ammattilaisten työkalut auttavat sinua poistamaan kaikki ei toivotut ohjelmat, jotka ovat vastuussa tuhoista tietokoneellasi. Muista, että poistaaksesi s3.amazonaws.com järjestelmästä ja ESTÄÄKSESI sen ilmaantumisen uudelleen, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät sovellukset.

Jos pidät itseäsi kokeneena PC käyttäjänä ja pidät perinteisestä poistotavasta, niin voit käyttää tutkijatiimimme valmistelemaa ohjetta. Muista seurata jokaista askelta tarkasti ja muista, että täydellinen S3.amazonaws.com poisto on onnistunut vasta, kun olet nollannut selaimesi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
s3.amazonaws.com kuvankaappaus
s3.amazonaws.com kuvankaappaus

Manuaalinen s3.amazonaws.com Poisto-ohje:

Poista s3.amazonaws.com Windows järjestelmistä

Poista S3.amazonaws.com popup Windows tietokoneelta heti. Seuraavat ohjeet auttavat tekemään sen helposti:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista s3.amazonaws.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi s3.amazonaws.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista s3.amazonaws.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi s3.amazonaws.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista s3.amazonaws.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi s3.amazonaws.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi s3.amazonaws.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista s3.amazonaws.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin s3.amazonaws.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista s3.amazonaws.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista S3.amazonaws.com URL Mozilla Firefox selaimelta näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse s3.amazonaws.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita s3.amazonaws.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista s3.amazonaws.com Google Chrome selaimelta

Kun olet poistanut haittaohjelman, seuraa näitä askeleita ja nollaa Google Chromen asetukset:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse s3.amazonaws.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi s3.amazonaws.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista s3.amazonaws.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi s3.amazonaws.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi s3.amazonaws.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan s3.amazonaws.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä