Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto search.searchfmn.com (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Tänään turvallisuusasiantuntijamme ovat löytäneet uuden hakukoneen, nimeltään search.searchfmn.com jonka voimanlähteenä on Safer Browser, leviämässä internetissä. Se on samanlainen kuin Search.youronlinegamesnow.com, Search.easysportsaccess.com, Search.mycurrentnewsxp.com, sekä useat muut Safer Browser hakukoneet. Tämä hakukoneiden perhe on valtava mutta ilmeisesti tämä kolmannen osapuolen kehittäjä ei aio lopettaa.

Search.searchfmn.com on tunkeileva hakukone joka on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) sekä selaimen kaappaajaksi. Jos siis näet tämän URLin aloitussivunasi, hakupalvelun tarjoajana ja uuden välilehden ikkunana, sinun kannattaa poistaa se HETI. Selaimen kaappaajat, kuten search.searchfmn.com voidaan poistaa manuaalisesti tai automaattisest (ReimageIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla haittaohjelman poistajalla). Heille jotka haluavat poistaa tämän potentiaalisesti vaarallisen hakukoneen manuaalisesti, ohjeet löytyvät sivulta 2.

Mitä tietoja search.searchfmn.com uudelleenohjaus viruksesta on jätetty pois?

search.searchfmn.com kotisivu on kohtalaisen informatiivinen. Se tarjoaa käyttäjille Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksen (EULA), Yksityisyyden Suojan, Poistotiedot ja muita tärkeitä tietoja. Tätä ohjelmaa luonnehditaan myös Fast Map Now ohjelmaksi. Kun verrataan Google, Bing, Yahoo tai muihin suosittuihin hakukoneisiin, search.searchfmn.com virus vaikuttaa parantaneen joitain pikalinkkejä, kuten Paikallinen Sää, Google Maps, Mapquest, Yahoo Maps, Bing Maps, Liikenne. Tämän on ohjelman positiivinen puoli on ainoa josta on ilmeisesti kerrottu suoraan.

 • Tästä ohjelmasta löytyy valitettavasi useita huonoja piirteitä joita ei ole kunnolla paljastettu. Ensinnäkin, ihmisille ei kerrota kunnolla tämän hakukoneen tunkeutumistavasta. Fast Maps Now ohjelmaa levitetään yleensä nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa. Siksi search.searchfmn.com voi ilmaantua ensisijaisena aloitussivuna, hakupalveluna ja uuden välilehden ikkunana täysin huomaamatta.

search.searchfmn.com redirects people to sponsored websites and displays sponsored ads

 • On tärkeää kertoa se tosiasia, että search.searchfmn.com haittaohjelma on kolmansien osapuolien sponsoroima. Toisin sanoen, sitä käytetään näyttämään ihmisille kolmansien osapuolien materiaalia (linkkejä ja pop-uppeja) kun he selaavat nettiä. On sanomattakin selvää, että tällainen toiminta vaarantaa PC:si turvallisuuden. voit kysyä miksi. Vastaus on yksinkertainen, kukaan ei tiedä mitkä osapuolet sponsoroivat tätä hakukonetta ja mikä heidän tarkoituksensa on. Joten riski search.searchfmn.com uudelleenohjauksiin vaarallisille sivuille ja virus/haittaohjelman saamiseen on olemassa.
 • Useimmat uhrit myös valittavat, että heidän nettiselaamisensa tällä hakukoneella on sietämätöntä useiden selaimen hidastumisien ja useiden pop-uppien takia. Ole varuillasi, sillä näiden pop-uppien tarkoitus on sama kuin uudelleenohjausten, esim. saada ihmiset vierailemaan yhteistyökumppanien sivuilla ja parantaa niiden rankkausta hakutuloksissa. On valitettavaa, mutta search.searchfmn.com kaappaaja voi johtaa katastrofaalisiin asioihin, kuten viruksen/haittaohjelman pääsyyn tietokoneelle.
 • Viimeisenä mutta ei vähäisemppänä, search.searchfmn.com poisto on myös todella suositeltavaa koska se käyttää seuranta evästeitä, seuraa ei henkilökohtaisia tietoja nettiselaamisesta ja levittää ne yhteistyökumppaneille. Muista siis poistaa search.searchfmn.com kaappaaja välittömästi.

Tilastot näyttävät, että jo tuhannet ihmiset ovat joutuneet search.searchfmn.com kaappaamaksi. Kuinka se onnistuu saastuttamaan IE, Chrome ja Firefox selaimet huomaamatta?

Viimeaikaiset tutkimukset ovat näyttäneet, että search.searchfmn.com uudelleenohjaus virus on täysin aktiivinen tuhansilla tietokoneilla. Useimmat uhrit valitettavasti väittävät, että he eivät ole asentaneet sitä tarkoituksella. Kuten me olemme jo kertoneet, tätä tekaistua hakukonetta promotoidaan yleensä ohjelmistopakettien avulla, joten he jotka kiirehtivät ilmaisohjelmien asennuksessa ja käyttävät pika/perus asennustapoja tulevat asentamaan tämän ja vastaavia lisäosia täysin huomaamatta. Jotta voidaan purkaa ohjelmistopaketit, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa ruksit jotka promotoivat lisäosia, työkalupalkkeja, laajennuksia, jne. joita et tunne.

Onko tämä tekaistu hakukone vaikea poistettava?

Itseasiassa, search.searchfmn.com poisto ei ole vaikea tehtävä. Se voidaan tehdä kahdella tavalla, manuaalisesti ja automaattisesti. Manuaalinen poistotapa on tietenkin automaattista poistotapaa vaikeampi. Se vaati jonkin verran aikaa ja vaivaa. Tämän lisäksi, automaattinen poistotapa on suositeltavat koska se takaa järjestelmän puhdistuksen kaikista haitallisista ja ei toivotuista ohjelmista.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen search.searchfmn.com Poisto-ohje:

Poista search.searchfmn.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista search.searchfmn.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi search.searchfmn.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista search.searchfmn.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista search.searchfmn.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi search.searchfmn.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista search.searchfmn.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi search.searchfmn.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi search.searchfmn.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista search.searchfmn.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin search.searchfmn.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista search.searchfmn.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse search.searchfmn.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita search.searchfmn.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista search.searchfmn.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse search.searchfmn.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi search.searchfmn.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista search.searchfmn.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi search.searchfmn.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos search.searchfmn.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi search.searchfmn.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-searchfmn-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta search.searchfmn.com