Poisto search.searchfmn.com (Parannellut Ohjeet)

search.searchfmn.com Poisto-ohje

Mikä on search.searchfmn.com?

Tänään turvallisuusasiantuntijamme ovat löytäneet uuden hakukoneen, nimeltään search.searchfmn.com jonka voimanlähteenä on Safer Browser, leviämässä internetissä. Se on samanlainen kuin Search.youronlinegamesnow.com, Search.easysportsaccess.com, Search.mycurrentnewsxp.com, sekä useat muut Safer Browser hakukoneet. Tämä hakukoneiden perhe on valtava mutta ilmeisesti tämä kolmannen osapuolen kehittäjä ei aio lopettaa.

Search.searchfmn.com on tunkeileva hakukone joka on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) sekä selaimen kaappaajaksi. Jos siis näet tämän URLin aloitussivunasi, hakupalvelun tarjoajana ja uuden välilehden ikkunana, sinun kannattaa poistaa se HETI. Selaimen kaappaajat, kuten search.searchfmn.com voidaan poistaa manuaalisesti tai automaattisest (RestoroIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla haittaohjelman poistajalla). Heille jotka haluavat poistaa tämän potentiaalisesti vaarallisen hakukoneen manuaalisesti, ohjeet löytyvät sivulta 2.

Mitä tietoja search.searchfmn.com uudelleenohjaus viruksesta on jätetty pois?

search.searchfmn.com kotisivu on kohtalaisen informatiivinen. Se tarjoaa käyttäjille Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksen (EULA), Yksityisyyden Suojan, Poistotiedot ja muita tärkeitä tietoja. Tätä ohjelmaa luonnehditaan myös Fast Map Now ohjelmaksi. Kun verrataan Google, Bing, Yahoo tai muihin suosittuihin hakukoneisiin, search.searchfmn.com virus vaikuttaa parantaneen joitain pikalinkkejä, kuten Paikallinen Sää, Google Maps, Mapquest, Yahoo Maps, Bing Maps, Liikenne. Tämän on ohjelman positiivinen puoli on ainoa josta on ilmeisesti kerrottu suoraan.

 • Tästä ohjelmasta löytyy valitettavasi useita huonoja piirteitä joita ei ole kunnolla paljastettu. Ensinnäkin, ihmisille ei kerrota kunnolla tämän hakukoneen tunkeutumistavasta. Fast Maps Now ohjelmaa levitetään yleensä nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa. Siksi search.searchfmn.com voi ilmaantua ensisijaisena aloitussivuna, hakupalveluna ja uuden välilehden ikkunana täysin huomaamatta.

 • On tärkeää kertoa se tosiasia, että search.searchfmn.com haittaohjelma on kolmansien osapuolien sponsoroima. Toisin sanoen, sitä käytetään näyttämään ihmisille kolmansien osapuolien materiaalia (linkkejä ja pop-uppeja) kun he selaavat nettiä. On sanomattakin selvää, että tällainen toiminta vaarantaa PC:si turvallisuuden. voit kysyä miksi. Vastaus on yksinkertainen, kukaan ei tiedä mitkä osapuolet sponsoroivat tätä hakukonetta ja mikä heidän tarkoituksensa on. Joten riski search.searchfmn.com uudelleenohjauksiin vaarallisille sivuille ja virus/haittaohjelman saamiseen on olemassa.
 • Useimmat uhrit myös valittavat, että heidän nettiselaamisensa tällä hakukoneella on sietämätöntä useiden selaimen hidastumisien ja useiden pop-uppien takia. Ole varuillasi, sillä näiden pop-uppien tarkoitus on sama kuin uudelleenohjausten, esim. saada ihmiset vierailemaan yhteistyökumppanien sivuilla ja parantaa niiden rankkausta hakutuloksissa. On valitettavaa, mutta search.searchfmn.com kaappaaja voi johtaa katastrofaalisiin asioihin, kuten viruksen/haittaohjelman pääsyyn tietokoneelle.
 • Viimeisenä mutta ei vähäisemppänä, search.searchfmn.com poisto on myös todella suositeltavaa koska se käyttää seuranta evästeitä, seuraa ei henkilökohtaisia tietoja nettiselaamisesta ja levittää ne yhteistyökumppaneille. Muista siis poistaa search.searchfmn.com kaappaaja välittömästi.

Tilastot näyttävät, että jo tuhannet ihmiset ovat joutuneet search.searchfmn.com kaappaamaksi. Kuinka se onnistuu saastuttamaan IE, Chrome ja Firefox selaimet huomaamatta?

Viimeaikaiset tutkimukset ovat näyttäneet, että search.searchfmn.com uudelleenohjaus virus on täysin aktiivinen tuhansilla tietokoneilla. Useimmat uhrit valitettavasti väittävät, että he eivät ole asentaneet sitä tarkoituksella. Kuten me olemme jo kertoneet, tätä tekaistua hakukonetta promotoidaan yleensä ohjelmistopakettien avulla, joten he jotka kiirehtivät ilmaisohjelmien asennuksessa ja käyttävät pika/perus asennustapoja tulevat asentamaan tämän ja vastaavia lisäosia täysin huomaamatta. Jotta voidaan purkaa ohjelmistopaketit, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa ruksit jotka promotoivat lisäosia, työkalupalkkeja, laajennuksia, jne. joita et tunne.

Onko tämä tekaistu hakukone vaikea poistettava?

Itseasiassa, search.searchfmn.com poisto ei ole vaikea tehtävä. Se voidaan tehdä kahdella tavalla, manuaalisesti ja automaattisesti. Manuaalinen poistotapa on tietenkin automaattista poistotapaa vaikeampi. Se vaati jonkin verran aikaa ja vaivaa. Tämän lisäksi, automaattinen poistotapa on suositeltavat koska se takaa järjestelmän puhdistuksen kaikista haitallisista ja ei toivotuista ohjelmista.

Voit poistaa viruksen vahingot RestoroIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen search.searchfmn.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi search.searchfmn.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät search.searchfmn.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista search.searchfmn.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi search.searchfmn.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy search.searchfmn.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos search.searchfmn.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa search.searchfmn.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy search.searchfmn.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan search.searchfmn.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä